Alle innlegg Sukkerforum

Ikke Gnien!

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym tjaaa ti. 22 juni 2010 12:21

Hva slags inntrykk får dere av følgende fraser;

”han må ha god økonomi” ”ikke være gnien” ”sterk økonomi” ”like å skjemme meg bort” ”ikke være redd for å åpne lommeboka” – osv osv osv.

Den første ser jeg kan være et ønske om at personen rett og slett ikke skal være en kandidat til luksusfellen, men resten?

Skjult ID med pseudonym Tazoslo ti. 22 juni 2010 12:41

Jeg leser;
"damer som ikke har spesielt kontroll på egen økonomi"
- eller
"damer som ikke tenker altfor nøye etter når de er ute å handler"

Har bodd med ei sånn ei og til tider så er det ganske så irritabelt å måtte betale hennes stutdielån fordi hu har skvala bort penger på sko eller kjoler. Det er greit med felles økonomi, men da har man sine penger og når de er brukt opp så er det ikke mer å hente den måneden.....

PS: jeg har ordnet økonomi og er ikke gnien ;-p

Skjult ID med pseudonym Papou ti. 22 juni 2010 12:43

Om dette hadde vært ordene fra en mannlig profil som hadde kontaktet meg ville jeg umiddelbart skygget banen.
Og det er fordi dette gir meg følelse av at dette er det viktigste og min personlighet, tanker, interesser osv ville gitt et tydelig signal om at dette er mindre prioritert.

Det er ikke nødvendig med god øknomi for å sørge for at forpliktelser blir overholdt og at personen er ærlig og redelig med å gjøre opp for seg.

Gnien for meg er når vedkommende absolutt vil at jeg skal være delaktig i aktiviteter som han ønsker - som ikke passer inn økonomisk for meg og han da ikke er villig til å betale dette for oss begge. Så han da bestemmer seg for å gjøre det alene.

Alle vil vi vel ha noen som skjemmer oss bort. Men jeg ønsker mer å bli skjemt bort med oppmerksomhet i form av at det vises interesse for meg og mitt enn " gull, diamanter og alt som er vakkert ".

Der fikk du mine tanker om spørsmålet ditt *s*

Skjult ID med pseudonym BruceW ti. 22 juni 2010 12:50

Denne da?

http://www.dagbladet.no/2010/06/21/nyheter/reise/ferie/12230327/

Er jo så mange damer her som har krav om at mannen skal være like reiselystne som dem selv. I følge rapporten utelukker de en stor del av den mannlige befolkningen ;-)

Skjult ID med pseudonym rotte ti. 22 juni 2010 12:58

Sugardaddy!

Skjult ID med pseudonym BruceW ti. 22 juni 2010 12:59

Hvem "de"? Folk har da tusener av måter å reise på. Er det charter-Svein sine damer du mener?

Skjult ID med pseudonym Jippi ti. 22 juni 2010 13:32

Noen av damene her inne er faktisk selvforsørget og vel så det:) Selv går jeg dårlig sammen med dem som skal snu på hver krone og alltid velge den kjipeste løsningen. Forventer heller ikke den motsatte ytterlighet. Har opplevd noen ganger at gniten på penger også betyr gniten på omsorg for andre, og det er faktisk enda verre - enten man er fattig eller rik. Så her er det nei til gnitenhet og ja til raushet!

Skjult ID med pseudonym knudi86 ti. 22 juni 2010 13:42

Tror ikke jeg hadde vært skeptisk om jeg hadde lest de to første i en profil. Det som jeg assosierer med "god økonomi" og "ikke gnien" er at man rett og slett har kontroll på egen økonomi samt at det ikke blir et ramaskrik uten like dersom en liten pynteting skulle blitt handlet eller at h*n nekter å reise på ferie til Karibien fordi Costa del Sol er så mye billigere, selv om man fint har råd til Karibien. Føler at det handler mer om personlighetstrekk hos personen enn akkurat antall siffer på bankkontoen.

De 3 siste minner derimot mer om "gi meg masse gaver så er jeg din", og er ikke akkurat tiltrekkende...

Skjult ID med pseudonym Papou ti. 22 juni 2010 13:56

@Jippi
Jeg er nok ikke helt enig med deg at gniten på penger betyr gniten på omsorg for andre.

Og hva legges i ordet omsorg. For meg så betyr det litt å være mor Theresa, men det kan bety noe annet for deg.

Å ligge ute med en profil her på Sukker er jo kun første skritt mot et eller annet forhåpenligvis. Selvsagt er økonomistatus viktig. Og med det mener jeg at folk er selvgående. Som normalen flest så betales det på huslån, forsikringer, unger og bla bla iallefall i min aldersgruppe.

Så det overskuddet jeg har etter dette om det er stort eller lite ønsker jeg å disponere på den måten jeg selv syntes er best på dette tidspunk iallefall.

Raushet for meg er at personen byr på seg selv, deler av sin tid, viser interesse for den personen som vedkommende er i kontakt med.

Skjult ID med pseudonym tjaaa ti. 22 juni 2010 14:04

Kan så klart tolkes på mange forskjellige måter.
Må innrømme at alder på personen og profilbilder spiller inn i min tolkning.

men må innrømme at mine tanker er heller mot Tazoslo sine. 20år gamle jenter som poserer nylakkert i bikini med truttmunn som søker en gutt med sterk økonomi. Ler litt.

Skjult ID med pseudonym mann38 ti. 22 juni 2010 15:06

knudi86: MÅ man reise til Karibien bare fordi man har råd til det, da?

Tror nok folk definerer "ha råd til" på forskjellig måte, og da blir det ofte misforhold mellom forventninger og oppfyllelse.

Selv har jeg et syvsifret beløp "på bok", men investerer disse med tanke på en økonomisk uavhengig fremtid fremfor å bruke dem på meg selv på en kortvarig luksustur. For meg betyr det mer å ha råd til fritid enn å eie ting eller reise til dyre steder. Kjøper nesten aldri et klesplagg til over 100 kroner, fordi jeg ikke ser poenget. Men skjemmer bort meg selv og mine nærmeste med god mat og tilstedeværelse. Er også svært raus med gaver til de rette anledninger - til de som står meg nærmest.

Jeg har ingenting i mot at en pike bruker tusenvis av sine egne penger på hår eller smykker eller reiser. Hun har sine prioriteringer, og jeg har mine. Men jeg ønsker at det respekteres at jeg prioriterer annerledes med det som er mitt. I et forhold vil det fort bli skjæring hvis to helt ulike prioriteringstendenser skal samles i en felles økonomi.

Skjult ID med pseudonym knudi86 ti. 22 juni 2010 16:30

@mann38
Mener selvsagt ikke at man MÅ reise til en dyr plass bare fordi man har råd til det, men er ikke et poeng i å ikke unne seg og sin kjære en tur til litt mer spennende tur enn Costa del Sol

Skjult ID med pseudonym Josef K. ti. 22 juni 2010 16:46

Spørs om Karibia er så mye mer spennende enn Costa del Sol. Det finnes MANGE spennende reisemål innenfor ditt eget kontinent. Bare som eksempel. Strandligging krever ikke lange reiser. Sola er den samme uansett hvor i verden du er.

Skjult ID med pseudonym Papou ti. 22 juni 2010 16:49

@mann38
Det er helt klart at det er opptil hver enkelt med hva og hvordan egne disponible midler brukes.

Men jeg lurer på hvor du alltid klarer å finne klær til 100 lappen?

Skjult ID med pseudonym MM ti. 22 juni 2010 17:20

Mulig litt utenfor tema, men jeg ser det som det motsatte av samme sak:

Har reagert på at mange menn, ihvertfall i min aldersgruppe dvs 40-50 år, er veldig opptatt av hvor mye de eier i profilen sin. Det er oppramsing av villa, hytter, biler, båter osv. Mulig at der for å vise at de har ordnet økonomi, men det blir på en måte litt mye. Det gjør ihvertfall at jeg bare blar forbi profilen. De aller fleste voksne kvinner er faktisk selvforsørgende som noen skrev ovenfor her :)

(kvinne 55 år fra Østfold) ti. 22 juni 2010 17:38 Privat melding

@MM
Du har helt rett i at de fleste kvinner er selvforsørgende og i alle fall i vår " identiske" gruppe.
Inntrykket du har om kriteriene du ramser opp gjør at du blar forbi, dette er ikke gjeldende for meg.

Men dersom teksten forøvrig og profilbilde skaper inntrykket av at dette er " trekkplasteret " for å få mail i innboksen så vil nok min reaksjon være bla til neste igjen.

Skjult ID med pseudonym MM ti. 22 juni 2010 18:56

Ok, kanskje bare meg da som ikker liker for mye skryting. Du behøver ikke "blafre" med alt du har, det viser seg underveis uansett. Men det er klart, er profilen veldig bra og interessant ellers, så kanskje.... :)

(kvinne 42 år fra Oslo) ti. 22 juni 2010 19:02 Privat melding

Veldig enig med MM, fraser som "jeg er svært generøs" eller "du må like at jeg skjemmer deg bort" har jeg sett i litt for mange profiler eller i meldinger. Eller de insisterer heftig på å betale alt mulig, hele tiden, uansett protester. Hvorfor? "Jeg tror ikke på din kjærlighet, så jeg vil kjøpe deg istedet"?? Fryktelig usexy..

Skjult ID med pseudonym Papou ti. 22 juni 2010 19:04

@MM - som jeg skrev dersom jeg oppfatter den totale profilen som trekkplaster eller skryt som du sier blar jeg over til neste igjen.

Men enkelte ganger så er det nå slik at i vår aldersgruppe så har en del ervervet seg enkelte verdier. På en måte syntes jeg det skinner igjennom når dette blir " flashet " med og vektlagt i profilen, eller om det en standardprossedyre i mangel av annen fantasi.

Skjult ID med pseudonym vibe ti. 22 juni 2010 19:19

tjaaa,
er det med hånden på hjertet riktig at det er noe særlig jenter som skriver at "han må ha god/sterk økonomi", "ikke være redd for å åpne lommeboken"?

Jeg har sett noen jenteprofiler gjennom tidene og kan ikke huske å ha lagt merket til det - men det går kanskje på de yngste damene da?

En helt annen ting er "ordnet økonomi" og "ikke gnien", da ville jeg anta at jentene hadde vært sammen med fyrer som enten aldri hadde kontroll, eller som ikke ville være med på noe som kostet penger.

Skjult ID med pseudonym BruceW ti. 22 juni 2010 19:31

Noen eldre formuende damer med dårlig hjerte her?

Skjult ID med pseudonym The One ti. 22 juni 2010 19:46

Det med å fortelle om biler, hus, båt, hytter eller hva det måtte være er ikke nødvendigvis for å fortelle/skryte av hva man har, men kanskje de prøver å formidle hva hverdagen dems bringer. Ikke det at det nødvenigvis er viktig for damene, men en som forteller om båten sin sier jo indirekte at båtliv er noe som opptar ham.

Ordnet økonomi er en som går igjen, men har også sett profiler som søker god økonomi. Mistenker at dette er personer som har god økonomi selv og ønsker at partner skal ha den samme friheten som dem selv økonomisk sett og ikke at de skal snylte på en evt. partner

(mann 29 år fra Oslo) ti. 22 juni 2010 20:49 Privat melding

Er jeg gnien når jeg klarer å prute ned en sprøytepistol(akryl osv) fra 79,- til 49,- på Clas Ohlson - eller genial?

Skjult ID med pseudonym Papou ti. 22 juni 2010 20:51

@Verken gnien eller genial spør du meg. Pruting er bra det for som regel er alt overpriset allikevel - men det å lykkes med pruting er verre. Så grattis!

(mann 29 år fra Oslo) ti. 22 juni 2010 20:52 Privat melding

Hoho - jeg er en ørnejævel på pruting!:D

Skjult ID med pseudonym Nettfeber ti. 22 juni 2010 20:53

Noen damer er dyre i drift, de vet det selv å vil sikre seg for fremtiden med advarsler i profilen. er vel ikek værre enn det ;-)

Skjult ID med pseudonym rotte ti. 22 juni 2010 21:27

Rotte prute når Rotte damer plukke opp.
Rotte eller rundt gå finne billigst.

Skjult ID med pseudonym Papou on. 23 juni 2010 00:46

Derfor rotte reise Thailand eller Asia og heller ikke finne dame
han ikke klare prute ThaiAir eller andre, billett dyr og gnage på rottemidlene
ikke mer penger igjen til billigst dame heller

Skjult ID med pseudonym Teacher on. 23 juni 2010 00:52

Den satt i sikringsboksen!

Skjult ID med pseudonym mann38 on. 23 juni 2010 09:11

Papou: Så lenge du bare kjøper vanlige klær (T-trøye, undertøy, genser, bukse, treningstøy) er det da ikke noe problem å finne fine klær til 100-lappen. Helt vanlige klesbutikker, lagersalg og netthandel funker greit for min del. Går jeg tilfeldigvis forbi et sted det er salg, titter jeg inn, og finner fine ting i kanskje 20% av tilfellene. Masse slike salg i Oslo, og man trenger ikke bry seg med å lete engang. Men kvinneklær er kanskje dyrere?

Skjult ID med pseudonym Papou on. 23 juni 2010 10:50

@mann38
Klart vi kan finne klær til 100 lappen vi også. Og selv er jeg av den heldige som kan bruke størrelsene som ofte henger igjen på tilbudsstativet og dermed gjøre meg et kupp.
Så jeg tar alltid en titt på disse stativene da det kan være en godbit å finne.

Men det var en liten vittighet, ettersom det er i en tråd som heter " gnien " - og når du da poster at du sjelden kjøper klær til over 100 lappen ( du hadde ingen spesifikasjoner ) så er det ikke lett å finne vintersko, gode hansker osv. til denne prisen uansett.

Skjult ID med pseudonym mann38 to. 24 juni 2010 16:52

@Papou

Sko kan jeg være enig i. Men gode hansker har jeg alltid fått til under 100 kr, og det er heller ikke vanskelig å finne så lenge kriteriet er at de skal være gode/behagelige/varme. Faktisk kostet de hanskene jeg bruker mest 1 krone - i tipakning på tikronersmarked :-)

Skjult ID med pseudonym go to. 24 juni 2010 16:58

Det er ikke klær som gjør mennesker, vel (?)

(mann 29 år fra Oslo) to. 24 juni 2010 19:18 Privat melding

Jojojo.

Skjult ID med pseudonym rotte to. 24 juni 2010 19:21

Gummihansker?

Skjult ID med pseudonym vibe to. 24 juni 2010 19:23

Jo, delvis. På samme måte som hygiene, hår og skjegg, trening og kosthold, folkeskikk og manerer.
På toppen av gener og personlighet.

Skjult ID med pseudonym Lettrømme to. 24 juni 2010 21:00

Sjekk ut dette innslaget: (fikk meldingen i går)
"jeg ser du kikket på min profil, den burde kanskje være slik ?
jeg heter Leif, og er 40år 178cm 78kg 19cm - er vel både litt dumt og tullete å skrive slik, og virker kanskje useriøst, men det er dog ærligt, - men ofte liker varme og voksne jenter å vite hvor mye mannen veier - hehe"

Etter at jeg svarte nei takk og lykke til, ble denne tosk meget irritert og har blokkert meg

Skjult ID med pseudonym Strandboms to. 24 juni 2010 21:20

Vil det si at du prøvde å gå inn på profilen hans igjen etterpå, lettrømme?

Hvordan oppdaget du at han hadde blokkert deg?

Skjult ID med pseudonym Lettrømme to. 24 juni 2010 21:26

Ikke så vanskelig å oppdage det når du klikke på innboks. Hvorfor spørrer du det?

Skjult ID med pseudonym sunshine to. 24 juni 2010 21:28

Den der har jeg fått også- med frekk, snurt melding tilbake etter min høflige avvisning. Tufs

Skjult ID med pseudonym Strandboms to. 24 juni 2010 21:31

tufser tilbake!

Skjult ID med pseudonym Lettrømme to. 24 juni 2010 21:36

@sunshine, han er sikkert en forferdelig type, skryter med 19 cm i første mail , du store min...vi glemmer den bare

Skjult ID med pseudonym Strandboms to. 24 juni 2010 21:38

Er ikke 19 cm passe da? ikke for stor, ikke for liten... ;-)

Skjult ID med pseudonym sunshine to. 24 juni 2010 21:39

Jeg var veldig fristet til å svare: 19 cm er nok litt for lite for meg, men klarte å la være. hehe.
Sikkert en utrolig sjarmerende fyr ja,not.

Skjult ID med pseudonym Lettrømme to. 24 juni 2010 21:43

Tror en bør prøve å imponere med sjarme og humor først og ikke med egen penislengde...syns du ikke det Strandboms?

Skjult ID med pseudonym Strandboms to. 24 juni 2010 21:45

enig i det, lettrømme.

Eneste gangen noe sånt kan fungere må vel være at man virkelig har noe å skryte av og en treffer med en melding til noen som har en fetisj for dette...

Skjult ID med pseudonym Tingeling to. 24 juni 2010 21:55

Vel...jeg synes fyren har blitt gnien, jeg.
Hos meg hadde han 20 cm. ;-)

Skjult ID med pseudonym go to. 24 juni 2010 21:57

Det er vel ikke lengden men omkretsen det gjelder. eller?

Skjult ID med pseudonym Lettrømme to. 24 juni 2010 21:59

Bra at du ikke har gjørt det sunshine, ...fordi 19 cm her på sukker betyr kanskje bare 10-12cm i virkeligheten, hehe

Skjult ID med pseudonym Strandboms to. 24 juni 2010 22:02

Tingeling

Kanskje han hadde en god dag når han sendte meldingen til deg? :-)

Skjult ID med pseudonym Lettrømme to. 24 juni 2010 22:06

hahahaha herlig disskusjon

Skjult ID med pseudonym Tingeling to. 24 juni 2010 22:08

@Strandboms
Jepp, on a good day...osv. ;-)
Jeg tilbød meg å komme og måle. Da forsvant fyren...fatter ikke hvoffår?!?
*lol*

Skjult ID med pseudonym rotte to. 24 juni 2010 23:08

Komme måle Rotte?

(mann 29 år fra Oslo) sø. 27 juni 2010 01:25 Privat melding

Ekke 19 ganske svært?

Skjult ID med pseudonym Dustoremin sø. 27 juni 2010 01:28

En gjennomsnitts fitte er visstnok 14 cm dyp. Det er vel ikke meningen å slå bunnen ut av folk heller?

(mann 29 år fra Oslo) sø. 27 juni 2010 01:34 Privat melding

Rått å penetrere livmorhalsen da!