Alle innlegg Sukkerforum

Hjerter gitt til deg

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Broken ti. 22 juni 2010 16:56

Superbrukere får i gjennomsnitt 6 ganger så mange meldinger siden de kan motta fra alle brukerne! Er ikke dette en grunnløs på stand. hva bygges den på??

Skjult ID med pseudonym Papou ti. 22 juni 2010 17:00

Jeg har ikke fått flere henvedelser, jeg har ikke fått flere hjerter etter jeg betale et måneds medlemskap.

Derimot har jeg fått tilgang til å kunne skrive innlegg i forumet som er like morsomt *lol*

Skjult ID med pseudonym BruceW ti. 22 juni 2010 17:00

Statistikk selvfølgelig.

Skjult ID med pseudonym Papou ti. 22 juni 2010 17:02

Lurer på hvordan denne statistikken blir til.... kanskje etter antall innlegg som blir skrevet her på forumet?

Skjult ID med pseudonym zoid77 ti. 22 juni 2010 17:05

Sannsynligvis har det å gjøre med de berømte 5-prosenterne - om de er superbrukere får de vel postkassa stappfull. Så tar man dette og deler på antall superbrukere og - vips!

Skjult ID med pseudonym Papou ti. 22 juni 2010 17:12

Jeg har ikke tro på det i det hele tatt. For når jeg hadde " gratis " medlemskap, så var mulighetene til kontakt der like stor. Jeg kunne ikke lese alle profiler, men dog.

Men at det var irriterende og ikke kunne lese visse profiler, eller å svare her i forumet var vel hovedårsaken til at jeg betalte et medlemskap.

Min populæritet har verken øket eller dalt. 's*

Skjult ID med pseudonym Smartypant ti. 22 juni 2010 17:19

Kan vel ha noe med at dersom man før superbruker fikk 0 meldinger, og etter superbrukerstatus får én eneste melding, har man allerede økt antall meldinger uendelig mange ganger.

Skjult ID med pseudonym BruceW ti. 22 juni 2010 17:45

Dette har noe med synlighet og hvem man kan sende meldinger til å gjøre, og er behørig forklart omkring på sidene her.

Skjult ID med pseudonym perro ti. 22 juni 2010 20:24

er tallet oppdatert per juni 2010? :-) . for meg er det ikke sant

Skjult ID med pseudonym leffe to. 24 juni 2010 11:30

Går vell mere på smart markedsføring enn fakta xD
Trekker flere til å betale => bra for sukker ;)

(mann 42 år fra Telemark) to. 24 juni 2010 11:48 Privat melding

Tror på den 5% teorien jeg....det står jo også at superbrukere igjennomsnitt får 6 ganger så mye feedback!

Skjult ID med pseudonym Hawiha to. 24 juni 2010 12:18

Her er det veldig viktig å holde tunga i rett munn... Man må sammenlikne med hva det koster på andre "møteplasser", og hvilken uttelling man får der!
Dersom man f.eks. sammenlikner Sukker med "en typisk kveld på byen"...

1. voerspieldrikke
2. taxi til byen
3. cover charge
4. øl/paraplydrinker/chillinøtter
5. danseskoslitasje
6. kebab/bakt potet
7. skjorterens
8. taxi hjem
9. glassmester fordi man har mistet husnøkkel og må knuse vindu for å komme inn
10. ekstra bytur for sliping av ny husnøkkel og hente visakort, jakke og en venstresko som (forhåpentligvis) ble liggende igjen i baren..

Regn ut summen av utgifter, del den på antall personer (av motsatt kjønn) du har med deg hjem i taxien på nachtspiel.

Dersom pris pr. nachtspiel-deltager (av motsatt kjønn) blir lavere enn abb. prisen på sukker delt på antall besøkende på din profilside, er det på høy tid å revurdere ditt medlemsskap på sukker.no...

; ))

Skjult ID med pseudonym xXx to. 24 juni 2010 12:41

Supermedlemskap på Sukker koster hva? 150 - 200 kr per mn eller noe sånn? Og for min del har det gitt meg muligheten til å date flere jenter enn jeg egentlig har tid til. Bare denne uka har jeg hatt - eller skal ha - minst fem dater med fire forskjellige jenter, og sånn har det mer eller mindre vært hver eneste uke i det siste. Nå går det selvsagt litt mer penger med til kaffe, øl, vin, restaurantbesøk, taxi, og billetter til konserter, standup, kino eller andre ting, avhengig av hvor jeg tar med jenta på akkurat den daten, men dette er uansett en mye billigere måte å møte damer på enn ute på byen. Selv om det i blant blir litt mange timer forand datamaskinen som kunne ha vært brukt på andre ting.

Men når medlemskapet mitt går ut om en ukes tid eller så tror jeg at jeg skal vente med å fornye det og heller se hvordan det vil utvikle seg med et par-tre av de søte, herlige jentene jeg allerede har vært så heldig å møte her på Sukker. Forhåpentligvis slipper jeg å komme tilbake, men hvis det skjer så vet jeg jo at dette er et utmerket sted å komme i kontakt med nye jenter.

Skjult ID med pseudonym rotte to. 24 juni 2010 12:46

Buuuhuuu.

Skjult ID med pseudonym nooooby to. 24 juni 2010 13:48

Det er godt mulig at "5% teorien" stemmer, men det må ikke bli slik at man lener seg på den hver gang det blir stille i innboksen. Jeg har ihvertfall satt meg som mål å bli oppfattet som en av de mer interessante av de resterende 95 prosentene ;-)
Men så er jeg relativt fersk her da...

Skjult ID med pseudonym nebbioso to. 24 juni 2010 14:01

Før jeg startet medlemskapet følte jeg meg usynlig; jeg fikk bare sende meldinger til supermedlemmene (som ikke svarte) og ingen sendte noe som helst til meg. Derfor var innboksen fortsatt tom etter to uker.
Som medlem får jeg 5-10 meldinger hver dag. Endel av dem er naturligvis svar fra folk jeg har kontakt med, men det er ofte noen "førstemeldinger" også.

Så...for meg var det en stor forskjell. Og jeg tror ikke jeg er medlem av den 5%-klubben som zoid77 snakker om..

Skjult ID med pseudonym Broken to. 24 juni 2010 14:13

Tror veldig mange på Sukker bare er ute etter flørt/ons Og det florerer med uekte profiler (da mener jeg uekte/ufin og slemme folk). Sikker på at hvis jeg skrev " Flørt som kan føre til ons" hadde jeg fått flere hjerter/respons.. og 100% mer kjangs om jeg skrev at jeg er bifil... Og så tror jeg at gule hjerter brukes som merkelapper. Slik at man kan gå tilbake hvis det som så bedre ut ikke går. Kanskje tilogmed konkurranse mellom noen om hvem som får flest hjerter. Jeg tror at det å finne noen her er 1 in a mill, hvis man ønsker livslangt parforhold. Jeg tror noen leter etter det ultimate og tror de skal få dekket alle sine behov i en partner herfra, gjeldende utseende til personlighet og ferdigheter. Sjangs for hjerte og respons er større om du er fotogen, høy, mørk, litt atlet og litt muskuløs :)
I allefall er ikke sjangsen større om du er superbruker. Hvis du ikke har super profil/ bilde.. Dette tror jeg på.. Noen andre som tror det samme??

(mann 40 år fra Oslo) to. 24 juni 2010 14:29 Privat melding

Nei. Jeg har flere venner og bekjente som har funnet seg en kjæreste på Sukker, og én av dem er nå til og med gift og har barn med vedkommende, så jeg tror - nei jeg vet - at oddsene er mye, mye bedre enn 1 av 1 million. Ingen av de jeg kjenner lykkes riktignok på første forsøk, men hvis de møtte noen som det ikke slo gnister med så gikk de bare videre og datet andre. Du finner i alle fall ingen hvis du ikke en gang er villig til å møte noen ansikt til ansikt, uansett om det er fordi du er for nervøs eller for "kresen". Men det er ikke de som lykkes med å finne noen som skriver syteinnlegg her på forumet, det er det de som ikke lykkes som gjør. Og selv synes jeg det er ganske så enkelt å komme i kontakt med jenter her. Du må bare legge litt arbeid i profilen, legge ut noen interessante og fine bilder av deg selv, vise litt initiativ og klare å skrive noen interessante meldinger.

Skjult ID med pseudonym Yesman to. 24 juni 2010 15:03

Støtter in10se. Man kan ikke regne med at damene kommer rekende på en fjøl med mindre man leverer litt. Hvis man ikke har mulighet til å oppdrive bilder som er tiltalende nok så må man skrive desto bedre. Damene liker kvalitet og vi må derfor legge ned litt arbeid for at de skal bli fornøyde. Noe annet ville vært rart. Hvis man er mann og ikke betaler medlemskap så tror jeg det gir uheldig signal til damene. Husk at bare leppestiftene hun har i vesken for å imponere deg koster like mye som et halvt år på siden her! Jeg spurte ellers en dameprofil om hva jeg kunne gjøre for å få profilen min bedre. Jeg fikk noen tips og de hjalp!
Jeg lever etter mottoet ingen ting å tape, men mye å vinne og da går ting bedre. Har fått en del avslag også eller ingen svar som de fleste andre, men det er det ingen vits i å henge seg opp i.

Skjult ID med pseudonym In10se to. 24 juni 2010 15:42

Det letteste er selvsagt å vente på at en jente skal ta kontakt først, med et hjerte, melding eller flørt, men da utelukker du også svært mange jenter hvorav noen sikkert synes du ser kjekk og interessant ut, men som liker at mennene er de som tar det første initiativet. De der flørtene har jeg aldri sendt, og synes vel det er noe som passer bedre for jentene - som en litt "ufarlig" måte å ta første kontakt på, bare hakket mer ”risky” enn hjerter. Hjerter har jeg vel brukt noen få ganger tidligere, men det er veldig lenge siden sist og jeg er vel enig med Morroklomp at det ikke akkurat viser guts eller særlig mye initiativ fra mannens side. For jenter er det helt ok, noen dobbeltstandarder i forhold til kjønnene kan man ha, det hører med i vår kultur selv om det i dag også er mange jenter som er tøffe nok til å ta det første initiativet og forsøke å sjekke opp mennene selv.

Enig Morroklomp, aldri spør verken direkte eller indirekte om " kan en jente som deg like meg?" Bare gå ut i fra at hun gjør det. I det minste IRL, med mindre du er altfor cocky eller slesk, så vil den antakelsen - og den selvsikkerheten den fører med seg - ofte være nok til at hun faktisk gjør det og dermed selvoppfyllende. Hun blir ikke nødvendigvis bli fysisk tiltrukket av deg selvsagt, det går jo mye på smak og behag, men du gir i alle fall et positivt inntrykk av deg selv. Og for min del vet jeg jo at det er sant. Alle jenter liker jo meg hehe ;)

Skjult ID med pseudonym nooooby to. 24 juni 2010 15:44

Gode råd der, Morroklomp! Det er ihvertfall verdt å prøve :-)

Skjult ID med pseudonym Nettfeber to. 24 juni 2010 15:46

Har spist enkeltmiddager med dater som har kostet meg mer enn snart to års tilgang som superbruker tilsammen..
Slutt å syt over smulene det koster å få full frihet ;-)

Enig med en over som har satt opp et budsjett på en helt vanlig? kveld på byen ;o))

(mann 40 år fra Oslo) to. 24 juni 2010 16:35 Privat melding

Spørsmålet er rent matematisk! Hva er 0 ganger 6???

(kvinne 46 år fra Hordaland) to. 24 juni 2010 16:45 Privat melding

Jeg får flere henvendelser som superbruker. Er ikke det en selvfølge, siden flere har muligheten for å kontakte meg da?

Skjult ID med pseudonym rotte to. 24 juni 2010 16:48

Lotte ha 1 gul nå, uten supel Lotte bale ha 1/6 gul.
Det løde hjeltet fra Kazankvinne folsvinne nål Kazankvinne konto spelle.

Skjult ID med pseudonym okey to. 24 juni 2010 16:50

PÅSTAND - IKKE PÅ STAND

Det er den verste orddelingsfeilen jeg noensinne har sett. Tenkte det ikke var mulig, men..........!

(mann 40 år fra Oslo) to. 24 juni 2010 16:51 Privat melding

@cena: Dyktig du... :)

Har jo fått noen meldinger - men jeg var "ikke-superbruker" i 20 minutter - så sammenlikningsgrunnlaget mitt er ikke helt til å stole på.... tror jeg...

Skjult ID med pseudonym go to. 24 juni 2010 16:56

@okey
stakkars deg..
Har du ikke annet å gjøre, må du henge deg på andres skrivefeil?
Ikke rart du er singel (:

Skjult ID med pseudonym xXx fr. 25 juni 2010 12:40

@ Morroklomp

"...og jeg pleier å få svar til slutt, selv om noen leker litt hard to get =)"

Bare nysgjerrig her, men pleier du å fortsette å skrive meldinger til de samme jentene om og om igjen, selv om de ikke svarer? Inntil de enten blokkerer deg eller svarer deg? Får du da i blant til slutt svar fra jenter som kanskje har latt være og svare 2-3-4 ganger tidligere? Hadde vært interessant å høre din erfaring her, for selv sender jeg bare en eller maks to meldinger og så avskriver jeg dem.

Skjult ID med pseudonym Broken fr. 25 juni 2010 20:13

In10se: Nå skrev jeg bare hva jeg tror noen gjør. Ikke om det alle gjør. Håper ikke det ble oppfattet som et syteinnlegg! 1 av 1 mill var bare et utrykk. Det er ikke en mill her på sukker
Selv bryr jeg meg ikke om noen ikke svarer på henvendelser. Det betyr bare at de enten ikke liker profilen, eller kanskje skriver kun med en som de liker veldig. Sikkert andre grunner og!
NB: Jeg er hard to get
Okey: - beklager det skal stå påstand- Du er et klassisk eksempel på de gamle skjulte id personene som ikke kunne gjøre annet enn å kverrulere/ ha dårlig oppførsel.
GO: takker ;)
X-dreamer: LOL bra svar.. hva er 0 ganger 6 :)