Alle innlegg Sukkerforum

Skjult id

Vis siste innlegg
(mann 43 år fra Akershus) on. 23 juni 2010 11:47 Privat melding

Kan noen forklare meg hvorfor så mange her på forumet konsekvent bruker skjult id pseudonym? Jeg mener vi har jo tatt en nick her,så man bør da kunne stå for sine meninger? Eller er man redd for att det skal slå tilbake på en selv? Personelig så tenker jeg att de som ikke takler meningene mine,heller nok ikke er den rette for meg :)

Skjult ID med pseudonym Papou on. 23 juni 2010 11:51

Har nok hatt de samme tankene litt som deg, men hver enkelt kan sikkert ha sine gode grunner.

(mann 37 år fra Sør-Trøndelag) on. 23 juni 2010 12:03 Privat melding

Enig.. Det som man ikke kan skrive navnet sitt under, bør man kanskje ikke skrive i det hele tatt? Men, det er klart.. Ting som er "flaut" eller som man ikke nødvendigvis vil gå offentlig ut med at gjelder en selv kan vel aksepteres under pseudonym: Eksempelvis sykdommer, seksualitet, samlivsbrudd etc. Det samme gjelder i de tilfeller man "varsler" om f.eks lovstridige ting som gjøres av arbeidsgiver, men ikke vil gjøre dette under fullt navn i frykt for å bli (usaklig) oppsagt. Fins sikkert andre eksempler også.

Skjult ID med pseudonym Hawiha on. 23 juni 2010 12:06

Det finnes jo endel av oss som bruker samme nicket, men med pseudonym så man slipper å bruke så mye plass her inne... Og spare folk fra å se profilbildet igjen og igjen og igjen.... : )

(mann 43 år fra Akershus) on. 23 juni 2010 12:09 Privat melding

Hadde no kansje vært en ide` for sukker,og gitt en mulighet for å bare vise nick,uten bilde ja :)

Skjult ID med pseudonym rotte on. 23 juni 2010 13:13

Rotte skrive mye Rotte vite turn-off.
Rotte meget dårlig muligheter fra før, Rotte vil ikke redusere disse.

Skjult ID med pseudonym Arne on. 23 juni 2010 13:45

Nå skriver jeg med psedonym og gjør det for å bevise poenget.

Når jeg gjør det så er det i tråder hvor jeg svarer ting jeg nødvendigvis ikke vil at noen av de jeg prater med for øyeblikket skal lese, som f.eks.; hvor mange kan du date samtidig, hvor mange prater du med nå, forhold til x, økonomi o.a. ting som man ikke vil at folk skal lese på et forum men heller vil prate om selv, hvis det i det hele tatt er skal være et samtaleemne.

(mann 43 år fra Akershus) on. 23 juni 2010 14:38 Privat melding

Vist man dater flere samtidig,og snakker om det,så kan jeg jo se poenget, personlig,så blir det å date mere enn ei om gangen helt feil. En annen sak er att jeg legger merke til,att bruk av skjult id går igjen i ett stort flertall av mld . og da skyldes det nok ofte trur jeg att man ikke tør stå for det man mener

Skjult ID med pseudonym Arne on. 23 juni 2010 15:14

det er selvsagt mange innlegg her inne som jeg ikke skjønner poenget med å ha bak skjult id, men det blir vel en vane. Det gjelder jo å selge seg og jo flere ganger man viser trynet sitt jo flere besøk kan man få. Jeg har fått besøk fra folk som har sett min profil på forumet.

PS; bare så det er sagt, jeg har ekstremt problemer med å skulle date flere enn en person. Kan alltids ha 2-3 førstedater en uke, men blir det 2-3-4-dater med noen så har ikke jeg personligheten til å takle flere personer samtidig ;-)

Skjult ID med pseudonym Arne on. 23 juni 2010 15:14

det er selvsagt mange innlegg her inne som jeg ikke skjønner poenget med å ha bak skjult id, men det blir vel en vane. Det gjelder jo å selge seg og jo flere ganger man viser trynet sitt jo flere besøk kan man få. Jeg har fått besøk fra folk som har sett min profil på forumet.

PS; bare så det er sagt, jeg har ekstremt problemer med å skulle date flere enn en person. Kan alltids ha 2-3 førstedater en uke, men blir det 2-3-4-dater med noen så har ikke jeg personligheten til å takle flere personer samtidig ;-)

(mann 55 år fra Akershus) on. 23 juni 2010 17:30 Privat melding

Jeg er en av dem som aldri bruker skjult id her. Det er fordi at jeg har intet å "frykte",jeg står for og mener det jeg sier. Tror en del av dem som skriver med skjult id kan være mer flåsete og useriøse med sine meninger enn om dem hadde måtte stå frem.
En ulempe med å stikke hodet frem er en del meldinger i mailboxen som en kunne vært foruten når en har skrevet noe som en eller annen er uenig i.
Har villet ha bort bildet,og skjønte det nå hvordan jeg fikser det.
Ha en knallfin sankt Hans alle sammen!

Skjult ID med pseudonym ottar on. 23 juni 2010 18:23

Jeg bruker heller aldri pseudonym når jeg skriver her inne, for det er så døllt og feigt, og jeg er en voksen kvinne.

Skjult ID med pseudonym rotte on. 23 juni 2010 19:00

Og medlem av Ottar?

Skjult ID med pseudonym lurirfaks on. 23 juni 2010 19:03

Det er lov å være døll og feig på det viktige Sukker-forumet!

(mann 43 år fra Akershus) on. 23 juni 2010 19:24 Privat melding

Har fått det selv,pga att jeg ikke skjuler id,mn står for det jeg mener,og prøver heller å være seriøs :)

(mann 43 år fra Akershus) on. 23 juni 2010 19:27 Privat melding

Har fått det selv,pga att jeg ikke skjuler id,mn står for det jeg mener,og prøver heller å være seriøs :)

Skjult ID med pseudonym protector on. 23 juni 2010 19:44

@nyemulighe: Hvis du ikke vil at bildet skal vises hver gang, så "huker" du av på "Vær anonym"..det står rett under "Svar på innlegget". Så sukker har gjort det mulig å skrive med nicket, men ikke vise bildet. Bare et tips =)

Skjult ID med pseudonym SMRT on. 23 juni 2010 20:47

Hvorfor skal jeg bruke mitt sukker-nick her på forumet?

Det gir ikke meg en merverdi, og jeg er tross alt på forumet og sukker for min egen del. Ikke for å tilfredsstille andre.

Skjult ID med pseudonym Lady on. 23 juni 2010 22:49

Å påstå at andre er feige eller ikke står for sine meninger fordi de skriver med pseudonym anser
jeg som å skyte bak mål:) Selvmål i disse tider er jo heller ikke bra har jeg hørt....

Skjult ID med pseudonym breeze to. 24 juni 2010 01:05

Mange av de som skriver de mest - i mine øyne - lesverdige innleggene her, skriver under pseudonym. Jeg tror ikke at anonymitet nødvendigvis fører til dårligere kvalitet eller noe som ikke oppleves som ekte. Tvert imot kan det kan gi en frihet som gjør at du kan være personlig og kanskje også privat som igjen kan gjøre innleggene mer interessante gitt det som diskuteres her.

Og jeg opplever det i hvertfall slik at mange av de som bruker pseudonym må håndtere sitt omdømme på samme måte som de som skriver med nicket sitt. De er nødt til å stå inne for sine meninger.

Hadde dette vært et forum for flymekanikere hadde det vært noe annet.

(mann 29 år fra Oslo) to. 24 juni 2010 19:30 Privat melding

Enkelt nok av den grunn at man vil skjerme 'privatlivet'?

En sak har alltid 1000 synspunkter, å redegjøre for hvilken mening man har valgt av disse er ikke alltid like enkelt gjort, som sagt. Personlig vil jeg sjeldent/aldri gå ut med med mine subjektive meninger om hverken det ene eller det andre i det offentlige rom. Enkelte kritiske meninger blir raskt høvlet bort, latterliggjort og fordummet.

Jeg har ekstremt stor forståelse for hvorfor ikke alle vil forbinde sine utsagn her på forum eller andre steder, med sitt eget navn og person. Overraskende mange konkluderer for raskt (eller har allerede konkludert) i en diskusjon/debatt, og feier andre av banen for det det er verdt. Hvorfor skal man da gidde?