Alle innlegg Sukkerforum

bilder av barna

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym skeptisk to. 23 nov. 2006 00:02

hvorfor legger folk ut bilde av seg selv sammen med ungene sine ?
er det for å vise at du er en god far ?
det viser det stikk motsatte. jeg har selv barn og ville aldri lagt ut bildet. de velger ikke å være her inne og det er i tilegg vår plikt som foreldre å bekytte de.
skjerp dere gutter. og til sukker - det burde vært i kategorien upassende bilder.

Skjult ID med pseudonym mmm... to. 23 nov. 2006 07:48

Så du tror det bare er guttene som legger ut bilder av barna sine.....:)

Skjult ID med pseudonym gull to. 23 nov. 2006 09:25

Er veldig enig med skeptisk. Syns sukker kan ha som mal at man ikke skal ha bilder av barn (og slette de som legges ut), etter alle advarsler fra fagfolk. Har jo vært innom en profil her hvor man sitter med sitt nyfødte barn. Noe av det mest private jeg kan tenke meg, og et "rom" jeg ikke ønsker å gå inn i hos fremmede.

(mann 59 år fra Hedmark) to. 23 nov. 2006 10:11 Privat melding

jeg forstår det ut fra teksten til skeptisk at det er en kvinne som skriver...og hun får vel stort sett treff fra menn og det er det hun ser....vi som menn får da naturligvis treff fra kvinner og ser det vi ser, av det som blir lagt ut av bilder fra de....og kan fortelle at det ikke bare er menn som legger ut bilder bare av seg selv, men av barn og annen famile.....som mmm gir utrykk for.
Her inne på sukker er vi vel litt mer beskyttet enn andre åpne nettsteder, så jeg vil si det er mer greit her....eller mindre ugreit...:-)...men er enig med skeptisk også.....barna har ikke valgt å være her, og føler vi ikke har rett til å ta det valget for dem.... iallefall ikke om det er på disse åpne nettsidene der hele verden kan gå inn kikke.. Uansett må det være valget til de som legger ut, hva de føler er riktig. Jeg for min del synes det hadde vært mer naturlig å utvekslet den type bilder via mail etter å ha blitt mer kjent med vedkommende....føler ikke det å se bilder av barna som avgjørende for et førsteintrykk...

Skjult ID med pseudonym skeptisk to. 23 nov. 2006 15:36

takk for støtten folkens. jeg skrev bare menn fordi det er det eneste jeg ser men tviler ikke et sekund på at det er mange ubetenksomme kvinner også.
og til strangiato så er ikke dette nettstedet spesielt lukket. det tar få minutter å registrere seg hvis man slurver. dere har vel hørt at det er blitt vanlig praksis å hente ned barnebilder fra blogger for så å distribuere de sammen med barneporno. selv om vi er en gjeng hyggelige folk er det alt for mange psykoer der ute til at vi kan risikere noe.
jeg svarer ALDRI en mann med familiebilder. det sier alt om dømmekraften hans og mer info trenger jeg ikke.

Skjult ID med pseudonym .. to. 23 nov. 2006 15:40

Jeg regner med at du også ikke slipper barna dine ut av huset eller at de går i barnehagen? Tross alt kan det ligge en ekkel mann bak enhver busk og ta bilder av barna dine.

Det må da være grenser for hysteri.

Skjult ID med pseudonym Kjør hardt to. 23 nov. 2006 18:30

Enig! Ingen grunn til å legge ut bilder av barn, familie, venner eller andre.

Skjult ID med pseudonym drømmer to. 23 nov. 2006 19:16

Enig jeg og!
Å legge ut bilder av ungene sine kan i beste fall sies å være ubetenksomt og i verste fall få katastrofale følger!

Man bør begrense seg til bilder av seg selv. Heller ikke øvrig familie eller venner har noe på disse sidene å gjøre, med mindre disse personene er spurt på forhånd!

Dette er ikke hysteri, det er ganske enkelt sunn fornuft!

Skjult ID med pseudonym skeptisk to. 23 nov. 2006 20:36

kjære pseudonum

jeg jobber i media så jeg vet svært godt hva jeg snakker om. og tro meg mine barn tar ofte bussen alene på kveldstid i oslo så jeg er den siste du kan kalle hysterisk.
men du har kanskje ikke barn ?

og med tanke på de sjikanemailene jeg har fått av menn jeg har avvist kan jeg love deg at barna våre ikke har noe her inne å gjøre.

Skjult ID med pseudonym .. to. 23 nov. 2006 20:51

Men du er altså ikke redd for at noen tar bilder av barna dine når de tar bussen alene, men redd for bilder av dem som ligger på nettet? Hvordan kan du beskytte barna dine mot at noen tar bilder av dem og legger det ut på nett?

Ja, folks bekymringer for bilder av sine barn på nett nærmer seg hysteri, da den overhodet ikke virker rasjonelt drevet. For hadde det vært et snev av rasjonalitet (eller iallfall konsekvens) i denne bekymringen, så hadde de nok også vurdert sannsynligheten for at noen griser går rundt i byen og tar bilder av små barn (forstå meg rett: jeg ønsker ikke at folk skal være så konsekvente).

Og jeg tviler sterkt på at noen legger bilder ut av sine barn fordi de skal vise at de er gode fedre/mødre. De legger dem nok ut fordi det dreier seg om de viktigste menneskene i deres liv. Ja, ukjente kan se bilder av dem på nett, men jaggu ser nok en haug med ukjente mennesker dem i dagliglivet ellers også.

Skjult ID med pseudonym jente 32 to. 23 nov. 2006 21:32

Disse barna har vel som regel en annen mor eller far som vel også bør ha et ord med i laget når det gjelder hvor bildene av barna skal publiseres? Som en del av mors og fars sjekkefremstøt? Ikke helt bra synes nå jeg. Det er vel sjelden at noen betviler at barna er det viktigste i foreldrenes liv heller, så det bør være unødvendig å ha bilder av dem for å demonstrere dette.

Skjult ID med pseudonym skeptisk to. 23 nov. 2006 22:32

pseudonum du svarte ikke på spm om du har barn ?
det ville i tilfellet forklart mye. uansett er du VELDIG naiv hvis du ikke opptrer med noe som helst nettvett.

og ang bilder av barna på bussen. min sønn sitter aldri naken eller i badebuksen på bussen men de bildene er ikke vanskelig å finne her inne. far på stranda med de søte små eller at han bader de.

Skjult ID med pseudonym Mann to. 23 nov. 2006 22:49

Poenget med å ha profil her inne må være å gi informasjon om seg selv slik at potensielle partnere kan vurdere ens verdi på kjønnsmarkedet og attraktivitet.

Da utseende spiller en sentral rolle ved vurdering av verdi er bilder et godt virkemiddel for synliggjøring. Særlig gjelder dette for bilder som ikke bare viser ansikt, men også kroppen til profilinnhaver og da særlig dersom profilinnhaver var lettkledd eller hadde på kroppsnære klær da bildet ble tatt. Særlig for menn er kropp et svært sentralt kriterium for vurdering av en potesiell partners verdi og attraktivitet.

Å legge ut bilder av barn kan ikke ha noen vesentlig verdi utover å promotere barna overfor kjønnsmarkedet her inne. Om barna er under 16 år gamle, må dette da formodentlig være overfor andre sukkerprofilinnehavere som er noenlunde jevnbyrdige barnet i alder og utvikling - eller pedofile.

Tilsvarende kan jeg ikke se at bilder av dyr kan ha særlig verdi for andre enn zodofile som ser for seg å kunne ta kontakt med profilinnehaver for å nytte kjæledyrene til sodomi. '

Generelt fremstår det uforståelig for meg hvorfor noen legger ut bilder av barn og dyr. Tror disse at noen f.eks kan tenke;"det var en søt kanin, eieren av denne passer sikkert for meg"??

Animasjoner, naturbilder og annet fjas har ikke annen funksjon enn å fylle opp serveren til sukker og irritere de som må se igjennom fjaset.

Det er merkelig at flere jenter ikke forstår at vi menn går etter pupper, rumpe, smale midjer og lår - og innretter seg deretter. Ved bruk av bilder å vise oss hva de har å by på i så måte er emm svært passende og treffende.

Skjult ID med pseudonym skeptisk to. 23 nov. 2006 23:41

til mann

er du blitt talsmann for menn nå ? alle her går ikke etter pupper, rumpe, smale midjer og lår og takk gud for det.

hilsen str 34 med sprettrumpe og D cup

(mann 53 år fra Hordaland) fr. 24 nov. 2006 00:07 Privat melding

Jaja, mann. Du kan sannelig få sagt det. Jeg synes at bilder er bra, og jeg synes at et bilde kan si mer enn tusen ord. Bildet kan kommunisere verdier, holdninger, humoristiks sans, smak og følelser. Men for å se det er det lurt å slå av puppe- og rumpefilteret littegrann. Det er godt mulig du bare ser etter kropp. Det er helt greit, og lykke til med det. Jeg for min del ser etter et menneske å være glad i, og da er pupper, rumpe, smale midjer og lår fullstendig uinteressant.

Skjult ID med pseudonym .. fr. 24 nov. 2006 10:31

Skeptisk, så du nyhetene i går? Det viste barn som badet i bare undertøyet!! Tenk om noen eklinger tok opp dette og publiserte det på nettet?

For all del, la hysteriet styre livet ditt. Selv ønsker jeg å ha kontroll over det selv.

Om jeg har barn eller ikke, og om jeg har bilder av barn eller ikke i profilen min er fullstendig uinteressant i en prinsipiell debatt som dette. Ærlig talt, folk blir advart mot å legge ut bilder av barna sine på private hjemmesider, men aldri har jeg hørt noen ytre noe om at vi bør kle barna våre godt på badestranda, eller at fjernsyn for all del ikke må finne på å vise bilder av lettkledde barn. Og det er jeg glad for, for slikt er ikke annet enn normalisering av et forferdelig seksuelt avvik. Barn er barn, og de skal få lov til å være barn uten å bli seksualisert. Og jeg mener at slik ekstrem form for beskyttelse av våre barn er med på å seksualisere dem. Selv om det ikke akkurat er intensjonen.

Skjult ID med pseudonym .......... fr. 24 nov. 2006 13:04

Til ..

Jeg må først få si at jeg har ingen barn selv, men jeg forstår godt poenget til "skeptisk".

Du derimot, virker rimelig ute av det. Du kverrulerer på et plan som rett og slett ikke blir tatt seriøst. At du gidder å kaste bort tiden din med å skrive det du gjør forstår jeg ikke. Hvis du tenker deg om en gang, så forstår du også poenget til "skeptisk".

Skjult ID med pseudonym Grendel fr. 24 nov. 2006 15:40

Sett ut i fra et evolusjonistisk synspunkt kan man fremstå som fertil med gode gener hvis man har bilder av sunne og vellykkede barn... ; )

Skjult ID med pseudonym skeptisk fr. 24 nov. 2006 15:51

jeg konstaterer bare at pseudonum ... ikke har skjønt poenget mitt og det er helt ok.
men håper at noen andre her tenker seg om to ganger før de legger ut bilde av barna, eksdama, venniner osv som de ikke har klarert dette med på forhånd. det er en grunn til at mange her inne ikke har bilder i det hele tatt. de har yrker (f. eks politi, lege, advokat ol) som gjør at de av yrkesmessige hensyn desverre ikke kan legge ut bilde av seg selv en gang og det respektere jeg.

Skjult ID fr. 24 nov. 2006 18:43

les og lær folkens. nettvett har aldri vært en ulempe.

http://www.vgb.no/5776/perma/128514

(kvinne 46 år fra Buskerud) lø. 25 nov. 2006 11:48 Privat melding

det for å vise at du er en god far ?
det viser det stikk motsatte.

Ærlig talt... kan du virkelig dømme noen til å være dårlig far/mor ut i fra dette kriteriet? Da dømmer dere folk alt for fort syns nå jeg....

Distera

Skjult ID med pseudonym undrende lø. 25 nov. 2006 12:25

hva mener du egentlig distrea ?
at det er galt eller ikke å legge ut bilder av barna ?

(kvinne 46 år fra Buskerud) lø. 25 nov. 2006 12:40 Privat melding

At det er galt å dømme andre til dårlig foreldre for at de legger ut bilde av barna sine.

(kvinne 46 år fra Buskerud) lø. 25 nov. 2006 12:44 Privat melding

Det er det veldig mange dørlige foreldre ute... ta feks hvis en avis dekker en utfluk med en 4. klasse.... alle barne kommer i nettutgaven av avisen... og vips... så har du 26 dårlige foreldre. Nei forresten, man er jo to foreldre på hvert barn så da er vi oppe i dobbelt så mange.

Ikke for å være pirkete ;o) syns bare det er litt lite gjennomtenkt

Skjult ID med pseudonym undrende lø. 25 nov. 2006 13:20

eksempelet ditt er strålende. det er en grunn til at skolen må ha skriftlig tillatelse fra foreldre i begynnelsen av hvert skoleår ang barnas deltakelse i ulike presseoppslag.

Skjult ID lø. 25 nov. 2006 13:23

kjære distrea

dårlig rettskrivning og furumøbler er lite gjennomtenkt.

(kvinne 46 år fra Buskerud) sø. 26 nov. 2006 19:04 Privat melding

hehe... regnet med en eller annen ville komentere bomtastingen min. Men jeg er ikke så nærtagen... så det er heeelt greit:)