Alle innlegg Sukkerforum

Livet etter Sukker

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym zoid77 on. 23 juni 2010 22:26

Var nettopp innom en profil (supermedlem som går rundt i banneret til høyre) der det sto å lese at hun nå hadde funnet mannen i sitt liv, men gjerne ville ha flere venner. SIkkert trivelig for henne og et eksempel på at det faktisk er mulig å treffe noen her inne.

Nå kan jeg ikke huske å ha sett særlig mange andre slike profiler, og det er mulig jeg ser spøkelser på høylys dag (det er i hvertfall fortsatt lyst utenfor hos meg), men er det noe som kommer når prisen nærmer seg null? Noe av det jeg liker med Sukker er at det ikke er en vennesøketjeneste - og sånn ser jeg helst at det forblir.

Skjult ID med pseudonym frk.singel on. 23 juni 2010 23:02

Blir skeptisk jeg når folk fortsatt vil finne venner, når de liksom har truffet mannen/kvinnen i sitt liv.
Vil tro at energien og tiden skal gå til den du forhåpentlig skal leve med resten av livet.
Hvorfor skal man da ved siden av bygge opp en stall av venner.
Blir helt feil for meg i alle fall. Og som du sier, er vel dette egentlig en partner-møte-plass.

Skjult ID med pseudonym vibe on. 23 juni 2010 23:12

Det kan jo hende damen hadde betalt for superbrukemedclemskap for en lenngre periode, men vips plustelig var hun ikke single lenger. Og derfor benytter forhåndbetalt abonnement til å se etter venner.

Er enig med frk. single i skepsisen, med mindre de to ikke får møtt hverandre så mye i en fase (feks avstand, den andre har banreansvar og man er ikke introd for barna enda) og damen er mye alene.

Men jeg kan vel ikke si at folk som søker venner er et presserende problem. Ikke er de mange, og det er fort gjort å filtrere ut hvis man ser etter en partner, på samme måte som de som søker elskere og kortvarige flirter.

Skjult ID med pseudonym rotte on. 23 juni 2010 23:18

Rotte håpe hun vil ha pulevenn.

(kvinne 28 år fra Oslo) on. 23 juni 2010 23:26 Privat melding

Jeg sitter her med et superbrukerabonnement som ikke går ut før om lang tid. Jeg er ikke ute etter å møte noen her inne, men jeg synes det er moro å diskutere i forumet. :)

Skjult ID med pseudonym Kvinnen on. 23 juni 2010 23:33

Faren ved å være her for lenge er at det lett å bli avhengig. Abstinensene i forhold til diskusjonsforumet er verst :-)

Skjult ID med pseudonym Hawiha to. 24 juni 2010 00:31

Og det har ikke slått deg at det muligens KAN være "fake-profiler" her inne, kun ment som "godis" og "noe å strekke seg etter"...? Dersom jeg skulle drevet et nettsted som dette, ville jeg nok "strødd ut" noen godsaker og noen lykkelige brukere innimellom alle de andre...