Alle innlegg Sukkerforum

Interessant - ikke svar

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Lurende to. 23 nov. 2006 13:01

Hei,

Har opplevd noe jeg synes er litt merkelig her. Det var ei jente som markerte meg som interessant, uten å ta kontakt. Det i seg selv er greit nok. Jeg gikk på profilen hennes, og fant ut at dette kunne være interessant tilbake. Merket henne som det samme, og sendte av gårde en mail. Nå, to uker senere, har hun lest den, jeg står fortsatt som interessant, men har ikke fått noe svar?

Er det for mye forlangt? Evt. kunne hun kanskje tatt bort markeringen som interessant? Litt spesielt å sitte der å lure da.

Skjult ID med pseudonym skeptisk to. 23 nov. 2006 15:39

du er ikke alene. det har skjedd meg flere ganger.
de feiger vel bare ut og da er de jo plutselig uinteressante.
blås i de og move on. det er mange andre bra folk her inne.

Skjult ID med pseudonym Yeah to. 23 nov. 2006 17:41

Tror mange tar seg en runde gjennom lista og huker av en hel haug med en gang man registrerer seg. Så gidder man ikke ta bryet med å svare alle.

Tror du skal være litt tålmodig, og ikke henge deg opp i de som ikke svarer. Gi faen i dem!

Skjult ID med pseudonym betatt to. 23 nov. 2006 18:18

Du skal ikke se bort i fra at de har deg på gress, mens de finner ut hva som skjer med han som var "svært interessant" som de skal på kafe med på onsdag. Om det går i dass med den andre, står du for tur...

Høres det leit ut? Ikke se det sånn, ta det heller som at dama er av den typen som evner å være trofast, om den tiden skulle komme. (Ikke for at de som chatter med alle IKKE er det, altså...)

Skjult ID med pseudonym Kjør hardt to. 23 nov. 2006 18:27

Får du ikke svar, send oppfølgningsmail! Går det en tid, move on, sett de som ikke interessert, få dem ut av listene og sats på de som er "med". Har hatt mange sånne, ikke noe å lure på :)

Et annet tips er å besøke profilen jevnlig i tillegg, da får du gjerne besøk tilbake...

Skjult ID med pseudonym Lurende fr. 24 nov. 2006 09:27

Folkens,

Takker for svar og gode råd. Det er helt klart at jeg setter pris på hvis vedkommende ikke har flere baller i lufta, og bruker tid på en person av gangen. Slik er jeg selv, hvis jeg får kontakt med noen.

Uansett om man kjenner vedkommende eller ikke, har man kommet til skrittet at ting blir interessant pluss, og kanskje et kafebesøk er i emning, legges alt annet på is. Dog, jeg svarer i alle fall de som sender meg melding, kanskje med "hyggelig med mail, men akkurat nå er det noen andre jeg vil se an først, så det passer litt dårlig", eller noe i den gata der.

Igjen, takk for svar og råd! Det hjelper:)