Alle innlegg Sukkerforum

Jeg er møkk lei!

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Respekt! sø. 30 des. 2007 17:51

Å være single, voksen, med gode venner - par - men alltid bli vokta på av "livredde" hustruer - det er jeg så lei av at jeg snart hyler! Jeg koser meg og trives - som de andre gjør på fest, danser og prater dype samtaler med de jeg liker. Jeg sjekker ikke opp andres menn av den grunn, tror faktisk jeg er ryddigere enn de fleste på det området (inkludert de gifte!!). Hvorfor kan vi ikke bli respektert fordi om vi stiller uten egen mann??? Og hvorfor skal vi voktes på hele tiden???? Jeg burde sikkert ta det positivt, at det er noe som oppfattes bra og truende, men jeg blir bare så inderlig lei meg - og forbannet. Hvordan takler dere andre slike epsioder??

Skjult ID med pseudonym Dame50 sø. 30 des. 2007 18:02

Som jeg skulle skrevet det selv.
Jeg klarer faktisk å le av det samtidig som det er noen settinger jeg pent og pyntelig unngår. Det er de hvor jeg på forhånd vet at noen har sterk angst for single mennesker. Det finnes utrolig nok i våre dager litt Bridget Jones aktige par-middager.
Vanker heldigvis også i et dansemiljø hvor alle aksepterer at både par og single er der for å danse og ha det gøy og ingen vokter hverandre med falkeblikk.

Skjult ID med pseudonym tigerdyr sø. 30 des. 2007 18:07

Kanskje det var slik de redde hustruerne selv fik tak i deres mann? Hele greia høres rart ut i mine øyne - kanskje det bare er en jente-greie, for jeg har iallfall aldri set/hørt/opplevet noe slik. Synn hvis vennene dine ikke stoler på at du ikke vil sjekke opp mennene deres. Er spent på å høre om dette er helt vanlig - ellers bør du kanskje finne nye venner.

(mann 61 år fra Akershus) sø. 30 des. 2007 18:19 Privat melding

....ja du sier noe....vet ikke hvor mange jeg har pratet med ute....om forholdet, typen, dama, utroskap, følelser og diverse.....det blir ofte sånne samtaler ute.....men det skjer jo selvfølgelig ikke den første timen når alle er edru og alt er fint og flott :)

Skjult ID med pseudonym MadamMim sø. 30 des. 2007 18:27

Dette har jeg aldri vært utsatt for...eller det vil si, der er middager jeg ikke er blitt invitert på og hvor der forøvrig bare er par. kanskje dette er grunnen? Jeg har alltid tenkt at grunnen har vært at dette er blant disse av vennenen mine som vil være litt finere enn andre og så passer det best med partall rundt bordet og da helst at alle er par. Kanskje noen rett og slett har sett på meg som en fare for heimens sikkerhet!? Jøss...! Hmmmm...

Skjult ID med pseudonym lady35 sø. 30 des. 2007 18:49

Kjenner meg igjen. Både i det med parmiddager og det med voktende koner (da er det folk som ikke kjenenr meg så godt).
For noen kvinner er single damer the enemy, i alle fall hvis du er litt morsom og velstelt.

Men noen menn er jo utrolig innbilske også. Bare du er smilende så tror de at de kunne, hvis de hadde vært single. Vet ikke hva sånne typer sier til damene sine, men de gir vel inntrykk av at de er jaktet på. En venninne av meg så ofte en fyr på byen som aldri hilstel Plustelig en kevld hilste han, og hun sa det til ham - du hilser jo aldri. Svar: nei, men det var fordi jeg hadde dame. (!!!!) Som om et hyggelig hei ville medført at damene kastet seg over ham. Gjøk-

Menmen, ikke noe å gjøre med det. Bare holde hodet hevet!

Skjult ID med pseudonym soda sø. 30 des. 2007 18:53

Jeg har ikke opplevd å bli sett på som fienden, men er utrolig lei parmiddager hvor en eller annen "velmenende" alltid skal lage et tema på hvorfor jeg (fortsatt) er singel...

(mann 45 år fra Oslo) sø. 30 des. 2007 19:00 Privat melding

Morsomt forsøk??

Det kunne jo vært morsomt å drive litt ap med de dere kjenner som er verst.

Neste gang dere blir invitert til en "singelplager", så hadde det vært kult å prøve følgende:
1-Si til vertinnen/verten at du vil ha med en venn.
2-Legg ut en tråd her på sukkerforum og få med noen på forsøket
3-Still opp i selskapet med 3-4 stykker, og be selskapet velge hvem de vil skal være din "date", og send resten av gjengen på dør (de vet jo at det er et spill, så de blir ikke lei seg, selv om de kanskje kan spille såret der og da)
4-Bruk resten av selskapet på å intervjue de andre om hvorfor de er gift/sammen, hva de synes er så fint med det etc.. Ikke på en slem måte, men bare nyttig nyskjerrig.

Skjult ID med pseudonym Respekt! on. 2 jan. 2008 17:33

god idé - noen flere her?

Skjult ID med pseudonym tulipan on. 2 jan. 2008 18:18


Tilbød meg å være barnevakt for et vennepar slik at de kunne ha en romantisk aften på byen. De inviterte med 3 andre felles vennepar og gikk på byen alle 8...følte jeg ble skikkelig rundlurt selv om det var jeg som ga de tilbudet om barnevakt ;-)

Skjult ID med pseudonym lady35 on. 2 jan. 2008 18:28

Jeg fikk hytteturinvitasjon på mail fra en god(?) venninne "hvis jeg fortsatt datet Thomas".
Thomas hadde vist seg å være en narsissistisk superegoist, og det visste hun, men det kom i andre rekke.
Bedre at jeg hadde en date enn ingen, selv om han ikke var noe snill.
Jeg svarte at det var uaktuelt og kommenterte at jeg ikke håpet jeg endret verdi for vennnene mine basert på sivilstatus.
Fikk ikke svar på den.

Skjult ID med pseudonym lady35 on. 2 jan. 2008 18:43

Ikke jeg.. når jeg trommer sammen til noe inviterer jeg alle, selv om jeg som regel antar at småbarnsfolket ikke kan - de skal da få sjansen... Og har heldigvis et flertall blant venner som gjør det samme.

Skjult ID med pseudonym kråka on. 2 jan. 2008 18:54

Jeg har opplevd å bli bedt til parmiddager mange ganger. En gang insisterte jeg på at jeg måtte få lov til å få ta med meg en date, hvilket jeg allernådigst fikk lov til. (Jeg ble etterpå fortalt at vertinnen hadde lagt ut til de andre gjestene om alle de andre datene mine som jeg ikke hadde "fått lov" til å ta med - og hvor takknemlig jeg burde være siden hun denne gangen tillot det.)

Så gikk det ikke bedre enn at vertinnen la an på daten MIN! Mens hennes egen kjæreste satt der som en annen brukt tøffel.

Skjult ID med pseudonym Organ on. 2 jan. 2008 19:44

@ lady35: Det virker som om du klassifiserer det å være narsissistisk som noe negativt, er dette en utbredt holdning eller..?
For å sitere en ganske dårlig sang: " Åh.. Hver gang jeg ikke kan se meg, så lengter jeg hjem til mitt speil"

Skjult ID med pseudonym lady35 on. 2 jan. 2008 23:35

Kråka, det tok kaken.

Min erfaring er at narsissisme er lite forenlig med et jevnbyrdig og harmonisk parforhold.
Det er ikke plass til så mange andre enn Narsissisten, og det handler stort sett om at den ene skal gi og den andre skal motta.

Og den greske historien/myten ser jo det som noe negativt også, Narsis' selvbeundring ble hans bane; han så jo en vakker ung mann i sitt speilbilde i vannet, ble betatt, forelsket og paralysert - og falt ut i og druknet. Opplagt symbolikk, ikke?

Skjult ID med pseudonym loke70 to. 3 jan. 2008 00:00

Lady35, av med hatten (jeg ikke har) for den!

Skjult ID med pseudonym lady35 to. 3 jan. 2008 00:03

Takk for det Loke70:-)

Skjult ID med pseudonym Respekt! to. 3 jan. 2008 18:23

Bra diskusjon folkens. Hva kan vi finne på for å bedre situasjonen? Har dere kreative forslag til tiltak???

Skjult ID med pseudonym :-) to. 3 jan. 2008 22:39

Undrer litt hva slags folk noen av dere kaller venner
Jeg har aldri opplevd at noen av mine venner, som stort sett er par, har sett på meg med skrått blikk, antydet at jeg er ute etter mannen deres, moret seg/hovert over min status eller gjort forsøk på å "hjelpe" meg ut av uføret.
Tvert i mot! Blant mine venner yter vi respekt overfor hverandre. Det har aldri skjedd at noen har lagt an på hverandres kjæreste.
Det har derimot hendt fra tid til annen at flere har kommet til meg etter en samtale med deres partner og sagt noe i næreheten av "Jeg vet ikke helt hva dere har snakket om, men takk! Det har reddet forholdet vårt" Jeg mener alt henger sammen med respekten vi har for hverandre. Vi ønsker hverandre det beste, alltid.

Kan godt forstå at slike situasjoner noen av dere beskriver over er slitsomme, men hva med å stille spørsmål ved om dette egentlig er folk dere ønsker å bruke tiden deres på?

Skjult ID med pseudonym lady35 to. 3 jan. 2008 23:22

Hei Respekt!
Tilak og tiltak..
Noen ganger kan man vel si i fra, litt avhengig av hvilken situasjon det er. Men det minst kompliserte er å bite tennene sammen. Hold hodet hevet! Og huske det, når man selv er del av et par.

Til :-) ang venner.
Det kan vel være mer "omgangsvenner/bekjente" (venner av venner man ikke pleier kontakt med direkte), som kommer med skrå blikk. Men det hender jo at man oppdager at det man trodde var venner ikke er så gode venner likevel når man skifter status. Merket det som eneste single i et bryllup i sommer, jeg var eneste uten følge. Og ble plassert langt unna hele vennegjengen (par) fra studietiden, og sammen med en lokal klikk jeg aldri hadde møtt og aldri kom til å møte igjen.
Mine vennepar - vi ses et par ganger i året - reagerte på den talentløse bordplasseringen, der jeg var skildt ut fra dem og siden jeg ikke hadde følge satt "helt alene" - brukt som fyllmasse ved bordenden. Jammen glad jeg var litt forberedt og jfr "hold hodet hevet"-mottoet gikk med rød halterneckkjole og i alle fall ikke satt der som dødt vev. Det endte med at vi (venneparene mine og jeg) omrockerte i pausen halvveis gjennom middagen (som varte i 6 timer). Bruden som kun hadde hatt meg og mine venner som single, og hatet statusen som utskudd da hun var i tilsvarende settinger, enset ikke annet enn at nå var hun gift. Det var da jeg skjønte at hun egentlig var en bridezilla in disguise.
Men utrolig kjipt når en sånn fin anledning blir en utøvelse i ekskludering.

Så noen er det jo bare å kutte ut, de var venner for en gitt fase men ikke mer. There are friends for a reason, a season, a life time.

Men jeg har også noen venner som var veldig gode og faktisk avgjørende i viktige deler av livet mitt, og de har mer eller mindre "amnesti" hos meg, selv om de tenker kort nå, vil døren alltid stå på gløtt.

Skjult ID med pseudonym ferie to. 3 jan. 2008 23:29


Jeg har vært på stor hyttetur med mannen til en venninne. Minstemann ble syk og hun ble hjemme med han. Jeg og hennes mann tok med eldstemann på hyttetur sammen med andre venner og vennersvenner. Ble litt morsomt å se reaksjonen til vennersvenner når de forstod at det ikke var jeg som var mamma'n og kone. Kodak-moment!!!

Skjult ID med pseudonym The Rock to. 3 jan. 2008 23:41

"There are friends for a reason, a season, a life time." Usedvanlig godt skrevet, noen av mine beste vennskap gjennom livet har vært situasjonsbetinget. De er ikke nødvendigvis mine nærmeste venner nå, men der og da i en gitt (livs) situasjon var det riktig å omgås.

(mann 55 år fra Oslo) fr. 4 jan. 2008 05:21 Privat melding

Never trust a woman.

: )

Skjult ID med pseudonym Respekt! fr. 4 jan. 2008 23:58

...or a man....!

Skjult ID med pseudonym utseendet ti. 8 jan. 2008 18:52

takler det ikke...er faktisk sånn at jeg ikke orker sånne parting og heller er med venninnene uten mennene deres. Hvorfor utsette seg for sånne situasjoner? Satser heller på å skaffe meg en fin mann her, så kan jeg heller vurdere å invitere noen av parvennene da...men det er bare synd på kvinner som er så usikre på seg selv. Og noen menn må jeg si er litt dumme, som at de skal småflørte litt med venninnene til kona for å vise seg litt overfor kona. Det sprer utrygghet. Så hvis du er i en sånn setting, tenk på at kvinnene sannsynligvis projiserer ut sin egen utrygghet i forhold til mannen sin på deg eller at de er litt misunnelige på den friheten du faktisk har....

klem

(mann 49 år fra Oslo) on. 9 jan. 2008 11:02 Privat melding

man må her en dame til en hver anledning når man er singel..
Festdame , gå på kino dame., knulle dame , sløvepåsofa dame, trene sammen dame . tar med på party dame , tarmed tilforeldre dame fritidsdame osv .. da er man sikkret liksom.. :/

(kvinne 49 år fra Hedmark) on. 9 jan. 2008 12:38 Privat melding

Så aktiv som du ser ut AmadeusM...så burde du skaffe deg oppvaskmaskin...ha`kke tid til håndvasking med zalo du....

Skjult ID med pseudonym trussel lø. 12 jan. 2008 14:02

Apropos Møkk lei: Må bare fortelle en morsom historie om en dårlig kveld!

Jeg var i 40-årsdag hos en jevnaldrende veninne, hvor alle var par bortsett en mann. Ved middagen ble jeg sittende mellom den single og en gift mann. Den single viser det seg at nettopp har blitt forlatt av kona, og han drikker seg stadig fullere og blir mer og mer ulykkelig. Jeg må stadig dytte hendene hans vekk fra låret mitt.

Den gifte gir meg mye oppmerksomhet og komplimenter, og etterhvert som han blir fullere utarter det seg: Han synes at jeg ser så ung ut at jeg kunne vært datteren til bursdagsbarnet osv. Blikkene fra damene rundt blir mer og mer hatefulle. Plutselig reiser konen hans seg, kommer rundt bordet og hyler til han: Jeg stikker gaffelen i deg! Så overøser hun meg med at han ikke setter pris på henne, og at det er hans skyld at kroppen hennes er merket av barnefødsler og amming.

For å straffe meg titulerer noen av damene meg bare som "Single" resten av kvelden. Så da jeg tar avskjed og går tidlig hjem, hører jeg noen rope etter meg: Ha det, Single!

(kvinne 56 år fra Østfold) lø. 12 jan. 2008 14:12 Privat melding

Tja Sporty... hvis ikke AmadesM vil ha en oppvask dame i steden da... :P

(mann 49 år fra Oslo) sø. 13 jan. 2008 13:19 Privat melding

ler...bilde er tatt på en seilbåt.. og det virker at jeg er mest med på båten som "oppvaskdame" og fender for de andre gutter
Sporty..holder med en dame som kan brukes som potet da..ler

Skjult ID med pseudonym g-trett sø. 13 jan. 2008 13:26

A--M er jo singel og vant med oppask, kanskje i motsetning til sine "parrede" medseilere ....

(kvinne 49 år fra Hedmark) sø. 13 jan. 2008 13:33 Privat melding

potetdamer er skikkelig bra det....potetmenn også...ikke så reint litt kvaliteter og ferdigheter en skal inneha...*ler litt *
Så at du mest sannsynelig ikke var hjemme da.....AM....men klarte ikke å la vær....*gjeiper*

(mann 49 år fra Oslo) sø. 13 jan. 2008 14:08 Privat melding

g trett.. en fra de er singel og her på sukker også , men han er ikke så flink å vaske opp .den andre er stefaren hans..
potetdame søkes..plystre plystre .. fjan kjeder meg på jobb nå