Alle innlegg Sukkerforum
Skjult ID med pseudonym Blythe to. 23 nov. 2006 13:02

Det er en alminnelig feil vi gjør her i livet, og det er å tro at alle andre mennesker mener og føler det samme som du gjør. Men det er jo ikke sånn. Vi er forskjellige, og vi har forskjellige erfaringsgrunnlag. Hvis du skal ha sex med noen, så bør du ta deg såpass tid til å lære denne personen litt bedre å kjenne, finne ut hva de liker og hva som får dem til å tenne. Kanskje ikke alle tenner på deg, kanskje du gjør noe som tenner de av, eller at dere rett og slett ikke har den rette kjemien. Hva vet du om hva som tenner ei jente av eller på? Er det du som er eksperten på det? Som sagt så er vi forskjellige, og sexlivet er avhengig av at mange forskjellige ting skal klaffe. Jeg har hatt sex med forskjellige typer, noen har tent meg mer enn andre, jeg har også vært i situasjoner som har tent meg mer enn andre situasjoner, ja, ta ikke god sexfor gitt, det krever en insats fra begge parter. Du skal heller ikke skjære alle over en kam, det finnes ingen klare svar på hva som gjør om det klaffer eller ikke..

Skjult ID med pseudonym Mann30 to. 23 nov. 2006 15:30

Nå har det seg sånn at menn ikke er utstyrt med telepatiske evner. Det fordrer at motparten (eller medparten om du vil) gir sitt syn til kjenne om hva det er som vekker velbehag og ikke minst hva som vekker ubehag.

Og hvis du har sex med noen som ikke tenner deg, så er det vel ærlig talt din egen feil, og ikke noe som motparten/medparten kan legges til last for?