Alle innlegg Sukkerforum

Legge inn profil for pappa

Vis siste innlegg
Skjult ID lø. 26 juni 2010 17:22

Jeg har en pappa, som jeg selvfølgelig er veldig glad i! Han er faktisk 78 år, skilt, og ser uforskammet flott ut! Jeg ville tippet på at han var minst ti år yngre. Han er bereist, en gammel orlogskaptein og har tidligere vært direktør i et internasjonalt selskap. Han bor i eget flott hus, er særdeles eventyrlysten og liker å reise, spise og drikke god vin. Han går på ski, jakter og spiller i band. Jeg har selv reist med han til ulike steder, da han fremdeles var i jobb, og vet at han er ukomplisert og full av glede og livslyst. Han er riktignok en MANN....i sin generasjon, og ikke så flink til å snakke om følelser, for å si det sånn...Men nå betrodde han meg forleden, en sen kveld med litt for mye vin, at han var impotent, og at han av den grunn aldri ville ha funnet på å be en kvinne på date, fordi han ikke har noe å tilby henne. Jeg prøvde å fortelle han at det finnes mange måter å tilfredsstille en kvinne på, og da sa han, at han ville elsket å kunne tilfredsstille en kvinne, at det var hans store drøm..... Han sørget, for han trodde at det ikke var mulig, og at hans drømmer begynte å forsvinne for godt, og at det var så vondt for ham, for han mente at han fremdeles var et seksuelt vesen.

Jeg prøvde å fortelle han at livet hans slett ikke er over, at det sikkert finnes en kvinne et sted, som ville ha kunnet trives med han. Hva tenker dere om dette? Jeg synes så synd på han, han har så mye livsglede i seg fremdeles, men tror at alt står og faller på penisen..sorry,...ikke meningen å bruke det uttrykket.... Hva kan jeg gjøre for min elskede pappa? Legge inn en profil her på sukker? Finnes det et bedre sted for noen i hans aldersgruppe? Og kan jeg legge inn profil for pappa her, for han? Mitt mobilnr er jo allerede opptatt med min profil...

Det er vondt for meg å se at min kjære far begynner å bli deprimert, flotte høyreiste mannen...og han er så ENSOM!

Skjult ID med pseudonym gutt32 lø. 26 juni 2010 18:24

Tja, vet ikke om Sukker er det beste stedet. Finnes det ikke noe tilsvarende for seniorer?

(mann 40 år fra Oslo) lø. 26 juni 2010 19:15 Privat melding

Jeg tror nok det er spalter i blader som Hjemmet eller Familien for å "finne en venn"... eller noe slikt... Tror nok slike "forum" er mer seriøse på denne type ting... Forøvrig synes jeg det er bra at du/dere stiller opp for ham... Mener "Vi over 60" også har slike typer annonser.... Og det som er helt sikkert er at kjærligheten har INGEN aldersgrense.... :)

Skjult ID med pseudonym Gurka lø. 26 juni 2010 19:19

Det er folk her inne i alle aldre, også andre menn på hans alder. Det skader ikke, men han må jo kunne betjene en datamaskin selv!

Skjult ID med pseudonym trine lø. 26 juni 2010 20:23

Jeg tror Q500 har en litt eldre aldersgruppe. Lykke til!

Skjult ID med pseudonym Driver lø. 26 juni 2010 20:59

La mannen få fred!

(kvinne 54 år fra Buskerud) lø. 26 juni 2010 21:39 Privat melding

TS
Jeg synes du kan prøve. Jeg ser at det er en del eldre herrer her på Sukker. Også en del kvinner som sikkert vil bli kjent med pappa`n din.