Alle innlegg Sukkerforum
Skjult ID med pseudonym Sydenkupp sø. 27 juni 2010 06:20

Når man har 10 bilder i albumet sitt, og man er ute etter langvarig forhold, hvorfor ikke legge ut et bilde uten sminke?

Ja, sminke gjør deg til et lettere blikkfang, og skjønner jo hvorfor man har det på profilbilde. Men det er flere her som ikke har 1 eneste albumbilde uten..? Hvorfor?

I ett langvarig forhold(bor sammen) tilbringer man jo mesteparten av tiden sammen uten sminke...

(nesten det samme kan sies om det å ikke ha et helkroppsbilde..)

Eller er det det at damene vet at for mange menn er bleika hår, en kløft, og mange lag maling er blikkfang? For meg er det ihvertfall "turnoff".

Ellers må jeg si, jeg så et bilde her i en profil av en veltrent mage, kun magen, og fikk hakeslepp, er bare såå mye mer sexy enn hvilken som helst kløft...
Kan ikke forklare hvorfor akkurat nå, kanskje fordi jeg vet det ligger mye trening bak (som regel)..., nei, må tenke på den..

Skjult ID med pseudonym yeehaw sø. 27 juni 2010 09:37

Ett av ti bilder kan være uten sminke, så man vet hvordan damen ser ut mandag morgen. De fleste jenter er smarte nok til å male seg litt for å framheve det vakre og dempe det andre.

Det naturlige kan være vakkert på sin måte, men litt maling er likesom prikken over i-en. Men, nå synes jeg det er greit med litt jålete jenter, jeg da.

Skjult ID med pseudonym rotte sø. 27 juni 2010 09:46

Hmm Rotte prøve sminke?
Forslag til Rotte?

Skjult ID med pseudonym yeehaw sø. 27 juni 2010 09:48

@rotte

Du kan få noen greier å smøre på de blå ringene du har under øynene så du ikke ser så sliten ut i novembermørket. Supre saker. Hvis du bare husker å smøre det på :-)

Skjult ID med pseudonym Tingeling sø. 27 juni 2010 14:15

Hehe...like viktig er det (synes jeg, da) å legge ut et bilde der man spiser. Og sover. Og nakenbilde, helt klart. Kanskje et bilde i dusjen? Og gjerne et i handlekø...på Ikea eller noe? Og hva med et "Jeg snakker i tlf"-bilde?
Så er det viktig å vise seg i festantrekk, jobbantrekk, hverdagsantrekk, partyoutfit, fjellturklær, båtturantrekk,skiklær, badetøy og hjemmedaffe-klærne. Et solbrentbilde er på sin plass, og det samme med et "Shit, der kom regnet!"

Ja, hvorfor ikke ta bilde i brudekjole...så vet gutta hvordan dama ser ut på den Store dagen også?
;-)

*Ja, til å vise HELE den hverdagslige, usminkede sannhet med mer!*

Skjult ID med pseudonym qwerty sø. 27 juni 2010 14:18

Tingeling:
Noen av disse bildene har jo folk i overflod på profilene sine.

Skjult ID med pseudonym Tingeling sø. 27 juni 2010 14:23

@qwerty
Oh, jada. ;-)

Jeg lurer forresten på om jeg kan takle å holde ut med en mann som konsekvent bruker solbriller på badet.
*ler*

(kvinne 43 år fra Oslo) sø. 27 juni 2010 14:28 Privat melding

Det er vel ikke alle damer som bruker 10 kilo sminke vel. Noen av oss bruker faktisk bare litt for å fremheve de "godene" som også ser ganske bra ut uten sminke. :-)

Men slenger meg på Linns kommentar. TS har tydeligvis dårlige erfaringer med nettdatene sine. Han burde sikkert jekke ned forventningene sine før neste date, slik at han ikke blir skuffa. Mye bedre med lave forventninger for da kan det bare gå en vei...altså opp. ;-P

Skjult ID med pseudonym rotte sø. 27 juni 2010 17:17

@Tingeling, Rotte fotoalbum ditt se vil.

Skjult ID med pseudonym SMRT sø. 27 juni 2010 19:51

Tenker du på det samme når du er på byen? Hvorfor er damene der så pyntet og sminket?

Skjult ID med pseudonym Avania sø. 27 juni 2010 20:22

Hæ? Hvorfor i all verden tror du at man tilbringer mesteparten av tiden i et langvarig forhold uten sminke? Det gjelder ikke meg iallefall, jeg sminker meg hver dag, men bruker ikke 'maling' da akkurat..

Skjult ID med pseudonym Lady sø. 27 juni 2010 20:41

Jeg konstaterer at sydenkupp har et noe urealistisk ønske:)

Skjult ID med pseudonym Sydenkupp sø. 27 juni 2010 21:01

Liker at damer sminker seg, og posten var ikke basert på nettdater eller noe, det var bare noe jeg la merke til i flere profiler på rad. Mine tidligere samboerforhold har ihvertfall gitt meg mye tid med partneren uten sminke, og de har ikke vært under gjennomsnittet jålete.

Det gjelder sikkert ikke halvparten av damene her engang, men når du fremstår på grensen til en dokke og søker langvarig forhold... Men man vil vel ikke "vise alt" da.

SMRT - du kan umulig ha lest det jeg skrev.

Sit-ups - helt enig, og jeg burde skrevet MYE sminke ;)

Skjult ID med pseudonym Sydenkupp sø. 27 juni 2010 21:04

Må vel si at det gjelder en brøkdel av damene.., nesten halvparten ble litt mye feil..., men når jeg så mange på rad, så blir det "sånn generelt" etterhvert hehe..

(mann 46 år fra Østfold) sø. 27 juni 2010 21:04 Privat melding

Alle mine bilder er uten sminke :)

Skjult ID med pseudonym laidback sø. 27 juni 2010 21:12

Helt enig med Morroklomp. Jenter med en mer laidback stil er helt supert =) Altfor mange jenter som doller seg opp for mye på by`n. Det er greit i litt mer høytidligere situasjoner (bryllup, konfirmasjon o.l), men ikke noe særlig ute på by`n. Selv om enkelte gir oss mye å se på. På godt og vondt :P

Skjult ID med pseudonym Nettfeber ma. 28 juni 2010 20:30

Ulike meninger her skjønner jeg.. Bryllup og konfirmasjon du .. Halloooo