Alle innlegg Sukkerforum

To play or not to play ?

Vis siste innlegg
(mann 52 år fra Akershus) sø. 27 juni 2010 09:04 Privat melding

Sitter med et inntrykk av at man kan forveksles med en Player om man er "verdensvant", selvsikker og finner tonen rimelig (for) fort. Er det sånn å forstå at damene (mange i hvertfall) helst ser at den potensiell er litt usikker, bakpå og litt keitete?
For en effektiv Player kan vel ikke være som sistnevnte ?

Om man i tillegg har kropp og utseende med seg vil det da forsterke misstankene ?

Som en hypotese den andre veien kan jeg vel si at jeg stusser litt over damer som tilsynelatende ligger i toppskiktet er single år etter år. Lett å gruble over HVORFOR de er single og at det må ligge et helt hundespann begravet et sted..

Noen ganger flere hundespann faktisk, men men hihi

Vet at dette ikke er noen presis videnskap, men man kan jo lett trekke forhastede konklusjoner om man er veldig fokusert på signaler som kan være tilfeldig fra den mann eller dame du blinket ut ;o)

Skjult ID med pseudonym Papou sø. 27 juni 2010 15:24

@Nettfeber

Du spør om hvorfor kvinner oppfatter *good looking* menn som playere ved at de virker for selvsikre.
Jeg kan kun uttale på vegne av meg selv. Men av erfaring så topper menn den generelle statistikken med at de har større behov for ikke å være alene enn omvendt. Og kanskje da selger seg fortere inn enn det jeg gjør

For meg er det viktig at tonen kommer nærmest umiddelbart, orker ikke bruke tid på usikkerhet, bakpå og litt keitet. Så der er jeg i omvendtkategorien du beskriver. Derfor er ikke dette et tegn for meg på at de er playere i utgangspunktet.

Når det gjelder kropp og utseende så kommer det helt an på. Føler jeg at vedkommende har en kropp og utseende som ligger tett opp til modellbeskrivelsen, så lurer jeg mer på hvorfor jeg er en utvalgt.
Dette kombinert med hva som blir skrevet til meg, vil trigge magefølelsen om det er en player.

Så spør du om akkuratt det samme i omvendt situasjon. Og her nevner jeg som i første del at jeg tror kvinner har mindre tid til rådighet generelt enn menn. Det har med at kvinner oftere er omsorgspersoner for barn, hverdagsaktiviteter, familie o.l. Jeg har vært singel lenge og kunne helt sikkert ha truffet mange menn på et langt tidligere tidspunkt. Men det har også noe med at i mitt tilfelle er det litt " brent barn skyr ilden ".

Og for meg har det vært viktig å bearbeide sorgprosesser etter x, som var den enkleste biten, dernest med å etablere meg som singel og alt hva det innebær, så kom jeg inn i en fase hvor jeg syntes det vært deilig og bare ha meg og mitt og ta hensyn til.

Jeg vil ikke kalle dette for begravde hundespann, men heller som at jeg ivaretar mitt eget og ha bearbeidet ting jeg ikke vil ta med meg inn i nye bekjentskaper hvor det fortsatt er på en overflate og ikke begravet.

(kvinne 54 år fra Buskerud) sø. 27 juni 2010 21:27 Privat melding

Vi befinner oss i et bakvendt land her på nettet og det som er litt farlig det er å fokusere "hvorfor".

Hvorfor har hun vært her så lenge?
Hvorfor han som er så kjekk er singel?

Ja, da må det være noe feil med h*n !

Vi skaper oss funderinger og spekulerer for mye istellet å snakke med vedkommende og bli kjent.

Skjult ID med pseudonym rotte sø. 27 juni 2010 21:34

Rotte ikke kjekk.
Mye feil med Rotte.