Alle innlegg Sukkerforum

Hvor lenge

Vis siste innlegg
Skjult ID sø. 30 des. 2007 22:14

etter at en har møtt en interesant person her inne og føler han er perfekt... Skal en fortsette å være her inne. Og hva betyr det at gutten etter flere dater fortsatt er her inne????

Skjult ID med pseudonym manue sø. 30 des. 2007 22:16

Spør han da vel:)

(mann 51 år fra Oslo) sø. 30 des. 2007 22:17 Privat melding

Hvis du mener han er perfekt, hvorfor er du her?

Skjult ID sø. 30 des. 2007 22:17

he he den var god, det var jo derfor jeg spurte deg jo, jeg og han vet ikke... Og hvem vet om han er perfekt, det er jo mange kandidater her;)

Skjult ID sø. 30 des. 2007 22:18

Møtte han her...

Skjult ID med pseudonym mrkrølle sø. 30 des. 2007 22:18

"Og hvem vet om han er perfekt, det er jo mange kandidater her;)" Der svarte du på spørsmålet selv, slik jeg ser det :)

Skjult ID sø. 30 des. 2007 22:19

som betyr...

(mann 42 år fra Oslo) sø. 30 des. 2007 22:20 Privat melding

Hadde jeg møtt ei "perfekt jente", hadde jeg ikke tenkt et sekund på at fantes mange andre kandidater på et online dating nettsted.

Skjult ID sø. 30 des. 2007 22:20

Dating er som shopping for enkelte... "Har nettopp begynt å lete...ser litt til om jeg finner noe mer interresant..."
Jeg ville ikke likt at gutten/mannen fortsatte.

Skjult ID sø. 30 des. 2007 22:23

ikke sant, er en smule enig, det blir på en måte litt feil...

Skjult ID med pseudonym venus sø. 30 des. 2007 22:40

Kan jo skydes at de ene ikke vil være den første til å foreslå å "gå ut". Jeg har hatt ett langt forhold på nettet og da brukte vi 4 mnd. på dating med hverandre før vi gikk ut. Litt rart. Er jeg en av 10 eller er det bare oss to? Hadde ikke peiling. Dette blir jo veldig individuelt.

(kvinne 49 år fra Oslo) sø. 30 des. 2007 22:43 Privat melding

Vet du - det tar jeg faktisk opp ganske tidlig.. Det er viktig for meg hvis jeg liker vedkommende på "den måten" så tar jeg bort min profil og forteller vedkommende at jeg forventer det samme..... Hvis han ikke er villig til det er han ikke perfekt for meg.... Men slik er jo greit og prate om tidlig egentlig og finne ut hva den andre forventer på det området...

Mulig jeg er gammeldags der..... (i en nymoderne sjekke kanal...)

Klem Cino.... Håper du har funnet den perfekte for deg da......

Skjult ID sø. 30 des. 2007 23:18

takk for svar=) Det gjenstår jo bare å se=) En vet jo ikke før det kommer opp... Og jeg vil jo ikke være den... Pyse, ja... Det er en spennende tid vi lever i...

Skjult ID med pseudonym Loke70 ma. 31 des. 2007 02:04

Dere er vel ikke gifte enda? Profilene er vel i grunnen ikke veldig mye mer alvorlig enn om man møter mennesker på gata, eller i jobbsammenheng. Man behøver vel ikke å slutte å møte andre mennesker selv om man skulle møte en fin match det går bra med. Hvis man er passiv med profilen sin skjer det vel fint lite.

Noen kan vel ha kontakt med hverandre på vennskapelig basis også.

Tror ikke jeg ville ha reagert på om en date fremdeles hadde profilen sin liggende aktiv, selv om man var kommet et stykke på vei med en date..

Tydelig at du er opptatt av denne mannen, håper det er gjensidig. Da slutter man å interessere seg for andre, men man bør vel ikke opptre som om man hadde kommet til "verdens ende". Bør i hvertfall beholde venner, også fra et slikt sted som dette, videre.

Skjult ID med pseudonym MadamMim ma. 31 des. 2007 07:18

Hvis man er kommet et lite stykke på vei mht datingen så ville jeg nok forventet at han hadde slettet/inaktivert profilen sin. Ellers fremstår han jo som om han fremdeles er på let og du blir tidfordriv i mellomtiden. Jeg tror jeg hadde sagt til ham at han får fortsette å profilere seg på sjekkestedet (for det er jo det dette er) så lenge han føler for akkurat det, så kan han ta kontakt senere om jeg fremdeles var interessant nok. Jeg vil ikke date en som profilerer seg som tilgjengelig for alt og alle på et nettsjekkested. Synes det blir så overfladisk og hysterisk, tør liksom ikke kvitte seg med profilen just in case. Personlig tror jeg nok der er noen som har tapt mye på dette med å tenke at der finnes nok noe bedre rundt neste sving - så sitter man der alene til slutt.

Ellers må man ha en dialog på hvordan min vil ha dette. Jeg ville nok hatt min profil aktiv, endret teksten litt, nytt bilde og klikket meg inn på profilen hans og sagt "hei, hei vennen!". La ham se at du er aktiv du også - noen ganger må man møte seg selv i døra før man skjønner tegninga.

(kvinne 56 år fra Østfold) ma. 31 des. 2007 07:21 Privat melding

Veldig viktig poeng Michi. Og et forhold som skal vare må være basert på oppriktig og god kommunikasjon, så her er det bare å sette igang. Lykke til!!!!

(mann 42 år fra Telemark) ma. 31 des. 2007 11:38 Privat melding

Som med mye i livet, for å lykkes med noe må en ofte satse, eller la være - i kjærlighet er det vanskelig å få til noe med halvhjertet innsats, og den som leter etter den perfekte partner vil lete forgjeves mens livet passerer...

Så dere bør forholdsvis snart (har ingen fasit) vise at dere er blitt enige om å våge å ta sjansen. Først ved bl.a. å anonymisere/deaktivere profilen inntil dere har funnet ut om forholdet er liv laga. Satser dere ikke såpass så er dere venner, punktum.

Skjult ID med pseudonym venus ma. 31 des. 2007 11:40

Eller elskere...

Skjult ID med pseudonym Ung kvinne ma. 31 des. 2007 16:01

Enig med deg,Michi!

Skjult ID med pseudonym Modern ti. 1 jan. 2008 15:58

Svaret er kommunikasjon, kommunikasjon og atter kommunikasjon!

Snakk med HAM åpent, fortell ham hvordan du føler det - og bli ENIGE om hvordan dere skal forholde dere ift nettdatingsider (og alt mulig annet også, for den slags skyld)

Dette er det ingen vits i å spørre OSS om, for ingen av oss kan svare for denne "perfekte" karen. Vi er ikke i dette forholdet, det er det dere to som er.

Lykke til med dialogen, for den er limet i ethvert meningsfullt forhold.