Alle innlegg Sukkerforum

40 eller 41....og andre ting..

Vis siste innlegg
(mann 52 år fra Oslo) fr. 24 nov. 2006 08:11 Privat melding

Til Morten og Morten i sukker!

Hva med omsider få gjort noe med utregning på alder, så den blir riktig?
Ligger alltid med ett år bak...hvorfor er det slik???
Ikke det at jeg har noe imot å være yngre:)...men det hadde bare vært kjekt
å få det riktig.

Så en annen ting som er blitt foreslått før, er stjernetegn.
Hva med å legge det inn som et valg i profilen? Selv er jeg født Tyr, og jeg kjenner meg igjen i veldig mange av de karakteristikkene en typisk Tyr har.
Kan bli ganske morsom lesning, dersom dere legger in alle stjernetegnene, og hvilke typiske egenskaper hver enkelt ofte har. Tror det hadde blitt veldig populært.
Kanskje også hvilke tegn som matcher andre....

.....til slutt....hva med muligheten for å legge inn fler bilder?
4-5 bilder til hadde vært et sted å begynne.

(mann 42 år fra Rogaland) fr. 24 nov. 2006 09:15 Privat melding

Alderen bestemmes av årstallet du er født, og ikke datoen. For å være snille valgte de da alderen du har pr. 1. januar d.å.

Kommer det noen form for horoskopmatching tipper jeg det er like mange som kutter ut tjenesten som det er folk som synes slikt er morsomt. Selv om matchingsystemet til sukker ikke er perfekt, så overgår den nok glatt shotgun-metoden horoskop.

(mann 42 år fra Telemark) fr. 24 nov. 2006 16:19 Privat melding

Når vi snakker om horoskoper. Siden astrologene nedtegnet sine tabeller for drøyt 2000 år siden har tidspunktene for når Sola står i de forskjellige stjernetegnene blitt sakte men sikkert forskjøvet, og er nå ute av sync med astrologenes tabeller med omtrent en måned. Ifølge deres tabeller er jeg en Løve, men ifølge faktiske observasjoner står Sola i Krepsen. I tillegg kan jeg nevne at Sola står i 'Slangebæreren' når Moder'n har bursdag, og det stjernetegnet er ikke engang med i astrologenes beregninger...

Her har Wikipedia en god artikkel
http://en.wikipedia.org/wiki/Zodiac#Zodiacal_Constellations

Som hobbyastronom undrer jeg meg over hvordan det går ann å ta horoskopene seriøst når kartet åpenbart IKKE stemmer med terrenget...?!

Skjult ID med pseudonym mmm... fr. 24 nov. 2006 16:38

Hey, hey, hey......
Ikkeno stjernetegngreier inn i profilene, vær så snill...!!!
Det blir bare for dumt.

(mann 56 år fra Hordaland) fr. 24 nov. 2006 16:48 Privat melding

Hei Regulus : )

Godt poeng. Nå viser det seg at siden året kun har 12 måneder, er det begrenset hvor mange stjernetegn man kan fylle zodiac'en med. Slik sett må nok ophiuchus (slangebæreren) måtte vike plassen for de tradisjonelle skytten og skorpionen. Ellers helt enig : )

Skjult ID med pseudonym Tyr fr. 24 nov. 2006 21:42

Det er en del som skriver stjernetegnet sitt i profilteksten. Så enkelt er det. Tror det forteller mer til de som er interessert en at alle har det.

Skulle det vært riktig med stjernetegn her inne måtte alle legge inn fødselsdato, fødested og klokkeslett for at det skulle ligne noe OG sukker måtte ha tilgang til slik astrologisk tolkning... og da på høyt nivå. Så jeg synes det er best å droppe det :-) Ellers interessant hva Regulus skriver.

Det går jo an å spørre om stjernetegnet etter et par mail... ikke sant :-)