Alle innlegg Sukkerforum

30-årskrisen?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Robin to. 1 juli 2010 09:45

Hei!

Må tilstå at jeg begynner å bli litt lei.. Kanskje er det 30-årskrisen som kommer veltende over meg. Hvem vet. Da Gud delte ut sjekkekunstene, var han hvertfall ikke spesielt raus med meg. I den grad Facebook representerer mitt nettverk, så er det jo ikke det at jeg ikke kjenner noen flotte jenter som er på problemet, 65% av mine venner der er jenter. Da jeg studerte var gutter i sterkt mindretall på studiet. Likevel skjedde det null og niks for min del. Og nei, jeg satt ikke hjemme og sturet. Var tvert i mot aktiv både som studentassistent, satt i UKA-styret, var fadder alle årene, var aktiv i et studenthus, antakelig ute på byen 2-3 ganger i uka og i dag er jeg antakelig den som har mest kontakt med tidligere medstudenter.

Har tatt flere kurs: jegerprøven, kajakkurs, teknikkurs i svømming og faktisk også sjekkekurs(!!). Sistnevnte var forsåvidt litt morsomt, selv om jeg ikke ble noen bedre sjekker etterpå.. Har vært på Sukker over et år. Møtt en dame som det ikke ble noe klaff med og pratet med noen andre. Begynner vel egentlig å bli litt lei hele greia. Swingkurs er vurdert, selv om jeg, for å være ærlig, sliter litt med koordinasjonen.. :) Hadde forresten en hyggelig prat på byen med ei for en lang tid tilbake som jeg fulgte hjem(..nei det skjedde ingenting, og det er vel ikke one nights jeg er ute etter). Dagen etterpå var det kommentarer fra flere om at hun så veldig interessert ut.. Noe tydeligvis alle hadde fått med seg, unntatt meg. Da blir jeg litt frustrert. Er jeg virkelig så dårlig til å ta signaler, eller har jeg vært singel så lenge at jeg i mitt hode har utelukket muligheten for at noen skal bli interessert i meg? Okei, tenkte jeg. Da må det være noe skurr i computeren. Bestilte meg en psykologtime for å få vurdert hvordan hodet fungerer. Det endte med en diskusjon om organisering av helsevesenet.. Konklusjonen var grei: ingen behandlingsbehov. Føler meg overhode ikke deprimert og er sosialt velfungerende på andre områder.

Har noen veldig gode og nære venninner, spesielt en. Hun mener jeg er snill og omtenksom, men litt lite frampå ovenfor jenter. Det stemmer nok. Er vel ikke direkte sjenert, men det går litt trått. Er ikke noen modell, men er jo ikke direkte avskrekkende heller. Trener litt og klesstilen skal være ok nok. Og siden alle; venner, kollegaer og faktisk også sjefen(!!) ikke forstår hvorfor jeg er singel, begynner man jo å lure litt på hva man kan gjøre.

Noen som har noen kommentarer?

Skjult ID med pseudonym MM to. 1 juli 2010 09:57

Ja, det er igrunnen rart det der....

Du virker som en veldig bra fyr. Ingen jeger som skal nedlegge ethvert bytte, men en seriøs mann som ønsker et seriøst forhold og som har respekt for jentene. Hvorfor er du fortsatt singel?
Det er selvfølgelig en mulighet for at du er for forsiktig og tar for lite initiativ. De fleste av oss jenter/damer takler det dårlig, da blir vi bare begge sittende på gjerdet og vente på at den andre skal gjøre noe. Mulig at du tiltrekkes av, og virker tiltrekkende for den type jenter.

Tror du rett og slett må forandre litt på mønsteret ditt. Tørre å være litt mere frempå når du liker ei jente og la det stå til. Du kan ikke få mer enn et nei :)

Skjult ID med pseudonym Malinka to. 1 juli 2010 10:28

Du er singel fordi du ikke har møtt noen som er attraktiv nok for deg. Ennå. Dersom du møter en dame som virkelig er interessant, blir du mer frempå. Fordi du selvsagt ikke har noe ønske om at hun skal leve livet uten deg.
Det behøver ikke å være mer komplisert enn det.

Skjult ID med pseudonym petita to. 1 juli 2010 10:45

Hahaha humoren har du i det minste i orden :)
Tror du finner deg ei om ikke så alt for lenge, be patient og gjør noe annet i mellomtiden. Som f.eks å begynne med kanopadling. (seriøst altså, men jeg vet egentlig ikke hvorfor, tror det hjelper på humøret eller noe) (lol@moi)

Skjult ID med pseudonym xXx to. 1 juli 2010 10:53

Gud så frustrerende det er å høre fra en dame du tidligere har klina med ute og fulgt hjem til døra, men ikke blitt med inn fordi hun sa at hun ikke ville det, at ”den gangen, da det skjedde, så… hvis du hadde forsøkt litt hardere, sagt litt flere søte og beroligende ord, så hadde du absolutt kunne blitt med meg inn fordi jeg hadde egentlig veldig lyst jeg også.” Og så er det for sent fordi dere enten har blitt venner i stedet eller hun har funnet en annen, og dere begge vet at løpet derfor er kjørt for dere to – noe som selvsagt er grunnen til at hun omsider innrømmer at hun også hadde lyst den gangen. Skulle ønske flere damer faktisk bare gjorde det de hadde lyst til og ikke spilt så ”ærbare” eller hard to get. Bedre det enn å angre på sjansene som glapp...

Skjult ID med pseudonym X-dreamer to. 1 juli 2010 11:01

@Malinka: Ikke alle blir mer frempå når de treffer jenter de liker..... Mange klarer å knote det til så inn i det svartsvidde.....osv... Og jenter opptrer jo så subtilt at man vet jo pokker ikke hva man skal tro....

@Robin: Skal man har 30-års krise???? Om man ikke var engstelig nok fra før....

@petita: Jeg er utrolig glad i båtlivet.... men det at man erstatter en fryktfølelse med en annen... er vel neppe noe løsning... Liker båter spm er litt større enn at man må kle dem på seg.... :) Og fart... ikke minst... og jeg gidder ikke akkurat ro i 30 knop....

Skjult ID med pseudonym petita to. 1 juli 2010 11:06

En fryktfølelse med en annen? Hvor kom frykten inn i bildet?

(mann 40 år fra Oslo) to. 1 juli 2010 11:19 Privat melding

@petita: Jeg har vært i kano..... og det var ikke spesielt behagelig.... :) Var i sånn kano da jeg var på leirskole... Jeg og ei jente trilla rundt... og det var lite behagelig..... Derav liker jeg ikke kano.... liker ikke å bade i temperaturer under en viss temperatur...

Frykt for å ikke treffe noen, frykt når man treffer noen, frykt i en kano osv.... er masse som skaper fryktfølelser....

Hva het han psykologen @Robin???

Skjult ID med pseudonym Tazoslo to. 1 juli 2010 11:24

Det er noe med det, hvis man møter noen man virkelig blir interessert i så greier man å knote det til. Når man derimot snakker med andre som man ikke ser på på den måten så har man et snakketøy som er smurt med honning og gull....

Skjult ID med pseudonym Robin to. 1 juli 2010 11:27

@Robin: Det var vel mest lek med et noe loslitt ord.. De fleste kommer vel til et punkt i livet der man ønsker å slå seg til ro, og når alle rundt en etablerer seg, ja så er det litt frustrerende å stå igjen på sidelinjen. Nå trenger man absolutt ikke ha noe dårlig liv som singel, fins jo interesser og hobbyer man kan dyrke.

@petita: Kano er nok ok, men holder meg til kajakken tror jeg :)

Skjult ID med pseudonym petita to. 1 juli 2010 11:28

Du ja. Ikke nødvendigvis TS.
Dessuten så står det ikke noe om noen form for frykt noe sted i innlegget her.
Det står frustrert, ikke deprimert og litt lei :)

Skjult ID med pseudonym lilletulla to. 1 juli 2010 11:29

ja merkelig !!!!

Skjult ID med pseudonym petita to. 1 juli 2010 11:29

@ Robin, nå har jeg tenkt å si at det er vel nesten det samme uansett (ikke kjeft) :)
Malekurs? Baking? Kor? (der må det være mange jenter)

Skjult ID med pseudonym X-dreamer to. 1 juli 2010 11:32

Frelsesarmeen har også en overvekt av aktive kvinner.....

Skjult ID med pseudonym The One to. 1 juli 2010 14:40

@TS

Jeg syns de rådene du har fått over er dårlige. De er å gå i samme spor som du har gjort før. Slik jeg leser deg er du en som typisk blir et vennemateriale. Du må vise at du har lyst på noe mer. Dette får du bare til med øvelse, gjerne på de du ikke ønsker å leve resten av livet med heller. Du må rett og slett bli litt mer bad boy, men gjør det uten å være ufin.

Skjult ID med pseudonym qwerty to. 1 juli 2010 15:49

Robin:
Hvem f**n er du, og hvorfor har du stjålet livshistorien min? :-P

Jeg har ikke tall på hvor mange single og attraktive kvinner som krysset mine spor i studietiden, enten på faget, i studentorganisasjoner eller i sosiale sammenhenger. Og jeg har heller ikke tall på hvor mange ganger kompiser har spurt meg om det ble noe butikk på meg og jeg bare har sittet der som et stort spørsmålstegn.

Muligens mye av problemet er at jeg overanalyserer? At jeg tenker at hun kan da ikke være singel, og i hvert fall ikke interessert i meg? For noen måneder siden begynte det ei flott dame på jobben, i en annen avdeling men med kontor i samme del av bygget som meg. Jeg aner ikke om hun har type, men jeg synes i alle tilfelle hun er artig å fleipe med. En kollega av meg har omtrent det samme synet på en annen relativt nylig ansatt, og vi har diskutert dette i de sene nattetimer, og felles for oss er at vi ser problemene det vil kunne medføre, både for arbeeidssituasjonen og det sosiale på jobben, heller enn mulighetene...

Jaja...

(mann 41 år fra Oslo) to. 1 juli 2010 16:08 Privat melding

Har du vurdert å importere ei brud fra et annet land?

En god venn av meg importerte for ikke så lenge siden en veldig fin brud fra filippinene som nå går på norskkurs og stortrives i huset hans. Du kan finne unge og søte jenter med både god personlighet og fin kropp hvis du leter på de riktige nettstedene. De må lære seg norsk men det finnes masse gode kurser å sette dem på gjennom aetat og særlig de yngste lærer veldig raskt.

Personlig er jeg litt for glad i unge og høye norske blondiner, men for en som ønsker å slå seg til ro og skan absolutt en asia eller russlandsbrud være verdt en tanke. Det er ofte en vinn-vinn situasjon for både dem og deg.

Skjult ID med pseudonym qwerty to. 1 juli 2010 16:12

Import av bruder? Vær så snill, da...

Joda, man kan sikkert få et bra liv med en importbrud, men du vil jo ikke kjenne henne før du gifter deg, noe som i hvert fall er en betingelse for meg. Videre bør en huske på hvem det er som driver med denne virksomheten. Én ting er det moralske, en annen ting er at bruden ikke aner hva hun går til. Hun er som regel fornøyd med å komme seg ut av den fattigdommen hun opplever i Thailand eller på Filippinene og vil trolig oppføre seg deretter. Hvis mannen ikke er fornøyd med henne så vil hun miste oppholdsretten dersom de ikke har vært gift så og så lenge. Dermed blir det et avhengighetsforhold.

Nei, jeg vil ha en kjæreste som er en likeverdig, ikke en som er her på min nåde.

Skjult ID med pseudonym Tazoslo to. 1 juli 2010 16:14

@qwerty - ærlig talt! Kjør på! Blir det kjærlighet må det da vel være verdens beste grunn til eventuelt å skifte jobb! Har selv sett mange "office romances" og hvis det går veien så løser det seg som regel uten problemer eller noen like godt slutter.

Skjult ID med pseudonym qwerty to. 1 juli 2010 16:16

@Tazoslo
Joda, om jeg går ut fra at det blir noe, er jeg enig med deg, men utgangspunktet mitt er vanligvis at dette går på ræva - da er det enklere å bare la være.

Skjult ID med pseudonym Karl to. 1 juli 2010 16:31

Seriøst, kan dere roe dere litt med denne brude-importen?

Det er ikke kjærlighet. Det er en stakkars jente som flykter fra fattigdom til et liv sammen med en norsk mann som av diverse grunner er så uattraktiv at han ikke har klart å skaffe seg en norsk dame. Jenta får et trygt liv på kjøkkenet hvor hun står med døde øyne og lager mat og unger til en slubbert av en mann.

Skjult ID med pseudonym stalk3r to. 1 juli 2010 16:32

Høres ut som en klassisk "snill gutt" problemstilling.

Og så bedritent som det enn er, fram til jenter når en viss alder og blir litt smartere, så er hovedregelen "nice boys finish last". Får sikkert en storm av jenter som vil protestere på at de ikke er slik, men igjen, det er trenden. Jentene vil ha bad boys til de kommer litt oppi åra, og det begynner å tikke.*

Var selv slik "snill gutt" sist jeg var singel, og det er samme visa.
This time around er det litt annerledes, får man si. Offensiv og skamløs (altså usjenert, ikke frekk). Selv bare mater jeg på med selvtillit på grensen til det eplekjekke (og gir egentlig faen i tillegg), så jeg egentlig er veldig avslappet men frampå. Det er attitude og utstråling jentene går etter, ikke han som holder håret deres når de fyllespyr. Bytt ut "nice boys finish last" med "fake it till you make it" på attituden.

Og jeg skal til og med slå et slag for ett og annet ONS (som jeg selv ikke er superglad i, hvor ironisk det enn kan høres), det bygger den selvtilliten og attituden du skal utstråle. Som jentene sier: "man må kysse en del frosker, før prinsen...blablabla".

To sum up: sist jeg var singel - det du beskriver, nå - det motsatte. Eneste forskjell, et (og jeg siterer) "ego som kan fylle en buss", og mindre hår. Og for å si det med en kamerats ord: jeg er ikke spesielt kjekk, men jeg er smart og jeg er sjarmerende.

*/ jada, det finnes de herlige juvelene blant dere som tar til vettet tidligere, men trenden er...

*DISCLAIMER* med bad boys snakker jeg ikke om å behandle jentene dårlig, det blir bare jalla, men mat på med attitude. Jeg er cocky som bare det, men jeg gidder aldri juge. De vet hva de får, og null stress i ettertid.
Noen ganger bare den gangen. Andre ganger noe uforpliktende. Og noen veldig få ganger en søt jente festet til en underleppe du har lyst til å småbite i litt flere ganger enn bare et par.

Frogs and princesses, frogs and princesses...

(mann 40 år fra Oslo) to. 1 juli 2010 16:39 Privat melding

@Karl: Worst case scenario... Jeg har bekjente som har imoportkoner.... Og de er høyst likeverdige partnere.... Har god kontakt med svigerfamilien i hjemlandet - reiser til hjemlandet til importkone mv.... Er ikke i tvil om at det finnes mye av de forholdene som du beskriver - men kan ikke skjære alle over en kam....

Men at disse ikke har lykkes blant våre norske kvinner - det er nok langt på vei riktig....

Skjult ID med pseudonym X-dreamer to. 1 juli 2010 16:40

Dessuten må det være utrolig ubehagelig å skjæres over av en kam..... Direkte grotesk...

Skjult ID med pseudonym stalk3r to. 1 juli 2010 16:42

Ikke at det skal så mye til for å mislykkes der. En del av våre søstre har imo et heller forkvaklet syn på verdier og mennesker. Sikker på det gjelder like mange av oss gutta, men jeg prøver nå en gang heller sjelden å sjarmere dem. ;p

Skjult ID med pseudonym MrFloyd to. 1 juli 2010 17:13

@Robin: Det store spørsmålet er selvfølgelig - hvor høy er du? Er du vel under snittet faller du inn i den gruppen norske damer flest er sosioprogrammert til å anse som mindre attraktive. I såfall kreves enten stor grad av kompensasjon for dette, i form av sjarm, status, humor, rikdom osv - eller et avslappet forhold til hvor pene damer du prøver deg på. Vil du ikke ta til takke med smulene er heldigvis Norge et anerkjent land ute i den store verden.

Et alternativ som mange har vært inne på er å finne seg ei fra utlandet. Er det så tapersk da? Mange der ute har hørt om hvilket fantasiland Norge er, der vi bare pumper opp litt ekstra olje og deretter kan importere sykepleiere, bygningsarbeidere, kelnere og alt annet fra et hvilket som helst land i verden. Lønna de får for halve jobben her er gjerne 10-gangeren av det de har hjemme. Så noen har det lett, og det er oss. Forlengelsen av dette kan være å sjarmere i senk en utenlandsk fotomodell på 23 som din partner. Veldig mange norske damer går etter utlendingene, så hvorfor ikke vi mindre interessante menn?

@Ringbjørn: Vil du ha ei høy blondine, er Serbia et land der de er et godt stykke høyere enn våre egne frøkner.

(mann 33 år fra Oslo) to. 1 juli 2010 17:30 Privat melding

Aldri skjønt tryhardsene som tror de er bad boys fordi de er douchebags og plagsomme for andre mennesker, og aldri forstått hvordan jenter kan bli så interessert i gutter som behandler dem dårlig.

Jeg kan ikke helt se hva som er så stort med å kjefte på en kattunge eller oppføre seg truende mot en baby, en jente kan ikke gjøre meg noe som helst og 100% forsvarsløs, er det ikke litt way overkill å skulle bosse henne rundt itillegg og leke offiser pappa og motsi alt hun sier bare for å knulle litt? Høres ut som et jævla ork, hadde jeg vært en bad boy skulle jeg hatt fratrekk på skatten for alt maset det innebærer.

Skjult ID med pseudonym Blahblah to. 1 juli 2010 17:33

Robin
Ser problemet, og det bunner bare i at du er for lite frampå som tidligere nevnt. Jeg har dager på byen da jeg er sjenert, og andre dager skikkelig frampå og gir f. Spørs litt på humøret tror jeg, av og til gidder jeg bare ikke mate på med sjekking. Men det er ikke tvil om hvilke av disse 2 dagene jeg får best uttelling. Hender da ofte at jeg får med meg en frøken hjem i tillegg til en 2-4 tlf nr (som jeg da som oftest ikke husker hvilket som tilhørte hvem). Så er det bare å gå hjem og finne nr på gulesider og sjekke bilde på FB, så kan man ta det derfra. Dagene jeg er sjenert så blir det nesten aldri noe på meg fordi jeg sitter og håper på at jenter skal komme bort til meg. Desverre så er dette stort sett alenemødre eller de jeg finner mindre attraktive. Man må huske at jenter er usedvanlig feige når det kommer til slikt, og jeg mistenker noen av de for å frykte et avslag såpass mye at det gir et varig arr i selvtilliten deres.

Skjult ID med pseudonym Blahblah to. 1 juli 2010 17:39

Russell
Når folk sier "bad boy" så tenker de på litt ulike meninger for dette. Noen tenker som du sier drittsekk, ufin osv, mens meg og stalker med flere mener en gutt som er full av selvtillit og kanskje kan framstå som noget arrogant og kanskje til og med klysete. Dette betyr ikke at han ikke er snill/omtenksom/ærlig mm når alt kommer til alt. Dette kan bare være et spill for å få seg noe på byen, slik som jeg ofte selv prøver å framstå. Dette fordi jeg vet det funker.

Skjult ID med pseudonym stalk3r to. 1 juli 2010 17:40

@Russel: jepp. Feil type "bad".

Skjult ID med pseudonym Smartypant to. 1 juli 2010 17:56

Tror det mange kaller "bad boy" her, rett og slett er fraværet av stress og nervøsitet. Slappalittmerei, lissom. Og er man desperat etter å treffe noen, enten det er på den ene eller den andre måten, blir man alt annet enn avslappet.

(mann 33 år fra Oslo) to. 1 juli 2010 17:58 Privat melding

Bad boy fordi en har selvtillit? Arrogant er vel bare noe som hører med til å være hvit og er alt annet enn attraktivt på et utested, klysete...som i at du elsker deg selv, det er jo bare positivt...heller en klyse til kamerat som skaper liv og morro enn en kamerat som tror han er så snill mens egentlig bare er en stakkarslig selvopptatt fjomp.

Jeg forstår ikke hvorfor gutter som klager over at de er snille, gode og det direkte motsatte av drittsekker kan beskrive seg selv som nettopp snille?
De gidder jo ingenting og de syter med engang de møter littebitt motstand fra en jente.
Hvor ofte er det en såkalt "snill" gutt steller istand noe, lager liv og røre og skaper litt action?

Det må være den største myten at gutter som synes synd på seg selv og går rundt som usikre naiv-super karakterer er snille fordi de ikke får sex.

Og jeg vet akkurat hvilken type badboy du sikter til, fremdeles en kjedlig karakter spør du meg men gøyere enn IT Mats som dagdrømmer om å si hei til frøken kollega i røykepausen men han tør aldri fordi han er jo så sykt "snill"...eller feig?

Skjult ID med pseudonym Sydenkupp to. 1 juli 2010 18:05

@Stalk3r - lært litt siden siste singelperiode du også ja. Hadde jeg ikke blitt sjekket opp hadde jeg blitt værende singel til jeg hadde skjønt at å kun kjøre bestevennstilen funker dårlig..

@Russel - Å ha en ertende tone med et smil om munnen er vel det som menes, det funker ihvertfall :-)

Skjult ID med pseudonym Blahblah to. 1 juli 2010 18:08

Arrogant overfor jentene, ikke betjening og øvrige. Alt med måte, man må finne balansen.
Enig med resten, det går først og fremst på at de som anser seg selv som snille (og de kan godt være snille også) ser på dette som hindringen, og ikke det faktum at de er feige.

Skjult ID med pseudonym rotte to. 1 juli 2010 19:40

@Ringbjørn, ja Lotte utland vuldele.

@Karl, ja Lotte så uattlaktiv at Lotte finne utland, hvolfol du klage nål det Lottes eneste mulighet. Dø!

(mann 41 år fra Oslo) to. 1 juli 2010 19:48 Privat melding

Enig med Russel! Mange gutter som sier de er "snille" er egentlig bare usikre, selvopptatte og feige sytepaver. At de ikke har draget på jenter er ikke rart.

Jenter vil ha menn som er snille fordi de faktisk bryr seg om andre, ikke de som er ettergivende på grunn av usikkerhet eller at de ønsker å bli likt.

Skjult ID med pseudonym rotte to. 1 juli 2010 21:01

Rotte hårete som Chewbacca.

Skjult ID med pseudonym Robin to. 1 juli 2010 21:07

Å "importere" noen tror jeg ikke er noe alternativ. Ikke for det, det går sikkert an å møte noen fra f.eks Thailand eller Filipinene som man finner tonen med.. Men å "importere" en vilkårlig dame, det blir litt feil for meg.

Ja, å være mer frampå er det som må til. Det har jeg hørt av flere, både jenter, kompiser og det gjentas her. Men.. det er svært utfordrende å få til det.. Har en jobb som medfører at jeg må engasjere meg i personer i vanskelige livssituasjoner. Der er jeg sjelden usikker. Skulle bare fått overført selvsikkerheten jeg har i de situasjonene til når jeg er i kontakt med jenter.

Å finne meg en ny arena hvor man møter de samme personene flere ganger tror jeg selv kan være lurt. På byen føler jeg meg hvertfall ikke hjemme og kursene jeg har deltatt på har jo hatt relativt kortvarig varighet.

@MrFloyd: Er 186 og slank, så høyden er ikke problemet... ;)

Skjult ID med pseudonym Blahblah to. 1 juli 2010 21:15

Robin
Ett konkret tips er som følger: (Dette forutsetter da at du ikke bor på en bitteliten plass)
Planlegg å vimse mye rundt omkring på byen, få mange stempel.
Deretter så prater du med masse jenter, og hvis samtalen ebber ut og blir kjedelig, så spør om nummeret og si at du må stikke for å finne igjen en kompis, og at du nok kommer tilbake litt senere. (Såfremt dere har en bra tone da)
Hvis jeg ikke er i det rette sinnsstemningen så blir det ofte bråstopp for meg også, og da foretrekker jeg å gjøre det slik. Funker greit.

Skjult ID med pseudonym Blahblah to. 1 juli 2010 21:17

Leste ikke siste avsnitt om at du ikke likte byen, men men. Jeg sliter mer med å spør en dame om å treffes i mer formelle settinger, da jeg synes dette fort blir kleint. På byen vet ingen hvem du er uansett med mindre du vanker på de samme plassene.

Skjult ID med pseudonym Superduper to. 1 juli 2010 21:43

For min del går det helt greit å være passe arrogant og selvsikker til at jeg har draget på ganske mange damer, det faller seg helt naturlig. Man skulle jo tro at alt da var i den skjønneste orden, men nei da.
Men en gang jeg blir virkelig interessert i ei jente er det en helt annen historie, da blir jeg ufrivillig "good guy" på tross av at jeg vet alle de rasjonelle grunnene til at dette absolutt ikke er noen fordel.

Jeg har heldigvis funnet en kur mot dette: nemlig å sørge for at jeg "tilfeldigvis" treffer på noen kamerater som er sinnsykt drøye, men alltid skaper løssluppen og underholdende stemning rundt bordet. Deres nærvær er faktisk en forsikring om at jeg ikke faller i "good guy" fella siden jeg er inkludert i greia deres og som oftest sitter å fjaser med dem på byen i helgene.

Så hvis du har noen litt ukonvensjonelle venner (i mangel av et bedre ord), hvorfor ikke dra dit du vet de er med daten?

Tenker da selvsagt ikke på første daten :)

Skjult ID med pseudonym Nils to. 1 juli 2010 22:20

Ringbjørn - Du ser faktisk ut som verdens snilleste kar om jeg skal dømme deg etter bildet hehe.

Skjult ID med pseudonym qwerty fr. 2 juli 2010 01:06

Folkens - noen som er med på å lage en en underskriftskampanje til Clas Ohlson?

"Vi krever at dere fører sosiale antenner - NÅ!!!"

Skjult ID med pseudonym rotte fr. 2 juli 2010 01:33

Det da ok komme på butikk og spørre?
Kan så mange mulig som stikke innom butikk Torggata dag i fredag spørre og?

Skjult ID med pseudonym rotte fr. 2 juli 2010 01:36

Enn Darth = ?

Skjult ID med pseudonym Nils fr. 2 juli 2010 08:17

Men har jenter 25års krise?
Går du bort til en 25år jente på byen så skrur hun på en holdning at du skal "faen meg ikke" komme her, jeg har vært ute en vinternatt før osv.

Går du bort til en 20år gammel jente og sier hei så er det smil, latter og ofte morsomme kommentarer tilbake og om hun ikke likte deg ser hun noe positivt i det alikevel.

Er en 27år gammel gutt selv, som har jobbet 7år som dørvakt og sluppet mange av jentene på sukker inn der jeg står, men har på flere forskjellige utesteder fått beskjed om å holde jentene som er endel på plusssiden av 25år ute fra de mest livlige stedene siden de skaper så sykt dårlig stemning, de krangler med de andre jentene og kan ofte ikke forstå at det ikkke er så utrolig lurt å bjeffe til folk som sier hei, noen tar jævlig hardt igjen, spesielt menn fra andre kulturer.

Om jentene som leser dette tenker at jeg er et mannesvin så er det en 30år gammel jente som driver utested og jobber selv i baren og det er hun som er strengest på å luke ut de "sureste" jentene over 25.

Skjult ID med pseudonym rotte fr. 2 juli 2010 09:16

Norske tisper over 25 vanskelig frigide heksete ender kvelden med leketøy.
De under nesten like ille.

Skjult ID med pseudonym søtoggod fr. 2 juli 2010 17:56

(Svarer uten å ha lest de forrige innleggene. GRUNN: Mange vanvittig lite gjennomtenkte svar.)
En mann som er alene - uten dame er et vanligere fenomen nå i dette tidssystemet enn for 50 år siden. Vi har uendelig mange flere valg nå i dag enn for få tiår tilbake. Vi velger ikke jobb etter videregående og så forlovelse og så bryllup. Om ikke dette er programmert inn av foreldre, ja for mange unge gifter seg fordi de er blitt innlært å gå den veien av foreldre.
Å være sosial er ikke ensbetydende med å være i et forhold. Mange kan lenge velge å være singel. Nettopp fordi de ønsker det selv. Det å ha en livsstil lenge, og så bryte den "kan" være vanskelig. Du kan ha vært lenge alene og det "kan" være vanskelig å velge en annen livsstil. Som her og bo i et forhold. Jeg er ingen fasit på ditt svar. Jeg vil bare at du skal velge selv, - finne ut selv, hva ønsker jeg framover, - uten korreks fra kollegaer eller andre som ønsker å påvirke din situasjon. Det er ditt liv og det er dine sjanser og dine mål. Du skal trives med de valgene du tar. Jeg har ingenting til overs for personer med makt som liker å dirigere andre etter hva som passer dem.
VELG SELV!
Og ta diskusjonen med noen du kjenner godt, er mitt råd.
(Her inne er det for mye vås og tull.)

Skjult ID fr. 2 juli 2010 18:03

Ikke fortvil...du er i selskap med mange andre. Men hva er du redd for, å bli såra, få avslag osv. Gå på og vær litt modig så skal du se noe vil skje. Jenter liker ikke stakkarslige, sutrete, usynlige menn. Vær trygg på at du er bra nok og gi jernet. Hva har du å tape...du vil jo treffe ei jente ikke sant;-)

Skjult ID med pseudonym rotte fr. 2 juli 2010 18:03

Single tapere.

Skjult ID med pseudonym Robin fr. 2 juli 2010 20:26

@søtoggod: Enig i mye av det du skriver.. Til en viss grad har jeg jo tatt et valg, i og med at man har prioritert utdanning og jobb. På den andre siden kan man jo si at grunnen til at jeg har valgt slik kan være at jeg har følt at jeg har lykkes på den fronten, i motsetning til på damefronten. For å oppnå en forandring i min situasjon, er jeg nødt til å gjøre noe anderledes enn jeg har gjort før. De intetsigende rådene om å "være seg selv" hjelper meg lite.. Har vært det i 30 år uten at det har hjulpet meg så mye. Samtidig har jeg ikke lyst til å begynne å oppføre meg eller gjøre ting på en måte som jeg ikke er komfortabel med. Handler vel om å utvide komfortgrensene noe og prioritere det å lete etter en partner foran en del andre ting, og ikke minst instille meg mentalt på at det faktisk er mulig, også for meg.

Og ja, som på andre diskusjonsforum, er det ganske mye vås og tull på Sukker.