Alle innlegg Sukkerforum

Tatoveringer

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym qwerty fr. 2 juli 2010 02:12

Okei, så det er sagt, jeg digger tatoveringer. Men hvorfor må damene ta bilde av dem rett etter at de er laget, med rød sår hud rundt?

Skjult ID med pseudonym X-dreamer fr. 2 juli 2010 02:15

Fordi det er så kult at de har blitt stukket med så masse nåler... De er noen tøffinger...

Skjult ID med pseudonym Tykkhodet? lø. 3 juli 2010 19:47

... fordi mange folk med tatoveringer er relativt tjukke i huet. Nå er det ikke slik at folk velger å stæsje opp kroppen med barnslige objekter fordi de selv synes det er fint. Hele poenget er jo å vise det frem. På samme måte som man etter å ha hentet sin Ferrari hos forhandler ønsker å vise den fram fortest mulig, vil et "tattis-nek" nødvendigvis brenne etter å vise for hele verden at han/hun er så forfengelig og etterdiltende at man faktisk er villig til å betale (med penger og smerte) for at kroppen skal bli styggere. Det er årsaken, trådstarter.

Skjult ID med pseudonym -A- lø. 3 juli 2010 19:58

For å skryte selvsagt,, er jo som klinebildene med andre jenter de har like ved siden av også ;)
Men er jo bare funny det,, en glimrende inngangsbillett for en samtale :P

Skjult ID med pseudonym stalk3r lø. 3 juli 2010 20:04

Glimrende valg av pseudonym et par hakk opp her, men siste tegn kan nok strykes.

(mann 44 år fra Oslo) lø. 3 juli 2010 20:17 Privat melding

Utrolig hvor nedlatende noen kan være mot andres estetiske valg. Hvor er motsetningen mellom at man tatoverer seg fordi man synes det er fint og at man vil vise det fram? Hvis man synes det er fint, så vil man såklart vise det fram? Hallo?! Og bare fordi _du_ synes det er stygt med tatoveringer, så blir ikke det automatisk noen objektiv sannhet.

Du høres ut som min gamle far, som er overbevist om at alle som ikke ser verden slik han gjør, er blåst i huet. Min gamle far er mao. ikke verdens mest mentalt smidige menneske.

Når det er sagt, skulle jeg ønske at folk som skriver ting på kroppen, var litt mer opptatt av riktig gramatikk. Jeg så en gang "Life is worth to live" tatovert med svære bokstaver i to linjer i korsryggen på ei dame. Det gjorde litt vondt å se på...

Skjult ID med pseudonym Blahblah lø. 3 juli 2010 21:34

Tykkhodet
Jeg gidder ikke å få argumentere mye for dette, da det uansett er et uvesentlig poeng, men; hadde jeg hatt valget mellom en ferrari og en honda hvor det kun var meg i hele verden (i tillegg til et godt utbygd vegnett såklart), så hadde jeg valgt ferrarien. Men såklart, det blir jo uansett for å flashe også sånn ellers.

Skjult ID med pseudonym Malinka lø. 3 juli 2010 21:37

Jeg synes det er rart at noen finner hverandre her inne. Vi har jammen meg mange krav som skal oppfylles.

Skjult ID med pseudonym stalk3r lø. 3 juli 2010 21:46

Vi som er igjen, er jo de håpløse, Malinka!

*satser på å forsvinne snart*

Skjult ID med pseudonym Malinka lø. 3 juli 2010 21:48

Men jeg vil jo ikke være håpløs!
Tatovering har jeg også. Det gjør meg jo enda mer håpløs. Hjeeeeelp!

Skjult ID med pseudonym MrGrim lø. 3 juli 2010 22:45

Jeg synes tatoveringer er stygt på de aller fleste mennesker. De som kler det ser det derimot veldig kult ut på, men det er sjelden.

Skjult ID med pseudonym MrGrim lø. 3 juli 2010 22:47

@Blahblah Ferrari/Honda utsagnet ditt var helt fantastisk. :-)

Skjult ID med pseudonym Driver sø. 4 juli 2010 02:16

Å tatovere seg er dumt og umodent. Det er sjelden (mildt sagt) du treffer intelligente folk med tatoveringer.

Skjult ID med pseudonym Blahblah sø. 4 juli 2010 02:44

Jeg er veldig inntteligennt, og har till tros for dete tatovvering. Der fallt utsaggnet dit i grus Drivver.

Skjult ID med pseudonym MrGrim sø. 4 juli 2010 03:02

Så vidt jeg kan se falt ikke utsagnet hans i grus på noen måte.

Skjult ID med pseudonym Joques sø. 4 juli 2010 09:22

Å koble intelligens med hvordan man velger å utsmykke seg selv, sier kanskje mest om intelligensen til Driver.

Skjult ID med pseudonym Malinka sø. 4 juli 2010 09:31

Jeg har liksom aldri tenkt at jeg har en tatovering på grunn av at jeg er mindre intelligent. Kanskje jeg ikke er intelligent nok til å forstå at jeg ikke er intelligent?

Skjult ID med pseudonym petita sø. 4 juli 2010 12:16

Jeg leste en gang at det å tatovere seg gjør at man stimulerer visse reseptorer i huden som sender signaler til hjernen som endrer dens oppbygging, og spesielt i visse områder som har med romforståelse og matematiske evner å gjøre. Dermed blir man altså 50% smartere (på disse områdene) for hver tatovering man tar (Mellom 30-60%, kommer an på størreslen sikkert. Ergo jeg er minst dobbelt så smart som alle her uten tatovering :) *helt sant* ;) ;) ;)

Skjult ID med pseudonym MrGrim sø. 4 juli 2010 12:33

Jeg leste engang at jorden var flat og at paven er et reptil.

Skjult ID med pseudonym Joques sø. 4 juli 2010 13:06

Mr Grim bør våkne, lukte kaffen, ta seg en bolle, ta en fleip, innse at hans personlige sannheter ikke er universelle og generelt jekke seg ned et par hakk.

Empiri: Jeg har datet damer med og uten tatoveringer, og finner ingen korrelasjon. Sånn, ble det tørt og saklig nok for d'herrer Grim og Driver?

Skjult ID med pseudonym Agnaryd sø. 4 juli 2010 13:14

Det "intelligentsiaen" kanskje forsøker å si, er at noen legger vel mye energi i sitt ytre, der man heller burde jobbe med "sitt øvre". Nå finnes det vel måter å bli kvitt tatoveringer på, men i utgangspunktet er vel inngrepet permanent. Jeg tror det er et viktig poeng for de som er mest "anti tattis". Det er tross alt forskjell på å kjøpe en tatovering og ny iPod.

Forfengelige og motebevisste folk er ikke de som er mest statiske i sin fremtreden; man følger trendene og bytter ham etter hva markedet befaler. I det perspektivet er tatoveringer et merkelig fenomen. I gamle dager var vel tatoveringer ofte relatert til mer permanente livsstiler, à la "sjømann med anker på armen" o.l. Hvor passer "reptil på nordmann" inn? Velger man tatovering ut fra ens egen identitet, eller dikter man opp en passende egensymbolikk når man har bestemt seg for at, jo, tatovering - det må jeg nesten ha?

Hva om du drar til Ikea og kjøper bildet Agnaryd (http://www.ikea.com/no/no/catalog/products/90152701). Ville du lagt ut et bilde av bildet på profilen din? Neppe. Hvorfor ikke? Hva gjør et i utgangspunktet banalt og "billig" motiv på en menneskekropp bedre enn et tilsvarende bilde på veggen? Hvor mange av tatoveringene du ser ville du hatt på veggen hjemme?

Det virker på meg som om behovet for en tatovering langt på vei overgår ens generelle estetiske sans. En rose på ankelen? Hva symboliserer denne rosen i utgangspunktet, og hvor passer DU inn i det bildet?

Uavhengig av motivet må jeg innrømme jeg også lurer fælt på hva folk som legger ut et bilde av tatoveringen sin, har å fare med. Jeg innbiller meg at det er de samme personene som svarer "Næh - det er jeg veldig usikker på. Har det noe med penger å gjøre?", når man spør de hva rente er.

Skjult ID med pseudonym E. M. Piri sø. 4 juli 2010 13:45

Joques: Du har en relativt lemfeldig omgang med begrepet empiri (og korrelasjon).

Mange går rundt og tror deres personlige erfaringer gir grunnlag for å uttale seg på generelt grunnlag. Som du selv skriver (før du velger å motsi deg selv) - dette er tullball. Jeg er redd ditt forsøk på å krydre debatten med litt universitetssjargong, verken ble tørt eller saklig, men klamt og selvmotsigende.

Jfr. begrepet korrelasjon, kan vi derimot med trygghet si at det er en korrelasjon mellom bruk av begreper man ikke forstår, og et heller dårlig resultat.

Sånn, ble det tørt og saklig nok for Hr. Jocues?

Skjult ID med pseudonym Malinka sø. 4 juli 2010 13:48

@Agnaryd; så dersom jeg fjerner tatoveringen min, blir jeg mer intelligent? *undertrykt fnis*

Skjult ID med pseudonym Joques sø. 4 juli 2010 15:11

Haha! :o) Nå du, jeg har ex.phil jeg også, altså, lille venn. Skjønt ikke stort mer enn det fra Blindern, det skal jeg ikke skryte på meg.

Vel, hvis vi skal se bort fra klam og ikke statistisk siginifikante utvalg, så er jeg veldig nysgjerrig på hvor herrene tar det fra at det er en korrelasjon mellom dumhet og tatoveringer? Jeg prøvde bare å argumentere på herrenes nivå, jeg, men det var visst ikke godt nok.

Sukk...

Fortsatt nysgjerrig på disse hysterisk bastante uttalelsene om tatoveringer og dertil hørende dumhet. Agnaryd, hvor tar du det fra? Det er lov å ha fordommer, altså. Alle har det, jeg også, men man bør på et eller annet plan være klar over at ens fordommer er nettopp det og ikke objektiv sannhet.

Skjult ID med pseudonym petita sø. 4 juli 2010 17:14

@ MrGrim, det har jeg også lest, men alle vet jo at man ikke skal tro alt man leser. Men jeg kjenner nok en sannhet når jeg ser den xD

Skjult ID med pseudonym petita sø. 4 juli 2010 17:25

Vet ikke med denne paven, men den forrige var en engel :) (dette er altså en helt urasjonell følelse som det ikke går an å argumentere imot so don't try)

Tror du på det du leste da morroklomp?

Skjult ID med pseudonym rotte sø. 4 juli 2010 18:50

Pave tysk det verst.

Skjult ID med pseudonym nusse sø. 4 juli 2010 21:12

Vel, nå var vel spørsmålet hvorfor man la ut bilder av tatoveringene når de nettopp var tatt, med rød og sår hud rundt...

Jeg har tidligere hatt bilder av en av mine tatoveringer her inne, men tatt det bort.
Grunnen til at jeg hadde bilde fra den var nylaget er fordi tatovøren ofte tar bilde av den og legger ut på sin evt. hjemmeside, eller nå i dag, på Facebook, hvor man da kan hente inn bildene og legge til sin egen profil:)

De fleste går ikke rundt og tar masse bilder av tatoveringene sine til vanlig:) (ikke gjør jeg det iallefall...)

Dette kan jo være et av kanskje mange svar på hvorfor tatoveringsbildene på Sukker er av røde og hovne tatoveringer:) (men, det kan jo også kun være et bevis på lav intelligens, som tidligere nevnt...)

Skjult ID med pseudonym Agnaryd on. 21 juli 2010 17:30

Til Joques, jfr. ditt innlegg 4/7 kl. 15.11:

Det er litt uklart hvem du henvender deg til, all den tid "herrene" er flertall og jeg (Agnaryd) ikke.

Jeg kan ikke helt se at jeg skrev det var noen korrelasjon mellom tatoveringer og dumskap. (Dugg på brilleglassene?) Hvis du sikter til mitt siste avsnitt, tror jeg neppe "hysterisk bastant uttalelse" er en god merkelapp. (Nok en gang synes dine ord å ha en litt lei bumerangeffekt.)

Jeg er redd det stilles langt større krav til en som påberoper seg "intellektuell pondus" og forsøker å irettesette andre, kontra de som slenger ut noen løse postulater fra hoftepartiet. Det var nok der du kom litt skjevt ut. (Det er for øvrig en menneskerett å dumme seg ut - ingen -plikt.)

Jfr. fordommer så er vi nok enige om at vi alle er i besittelse av det. Eksempelvis er jeg villig til å tro at en person som skyter seg selv i foten så mange ganger, ikke er den skarpeste kniven i skuffen. Skjønt, jeg blir stadig mer sikker på at min fordom i det tilfellet har en viss rot i virkeligheten.

Og, Malinka: Nei. Verden er, beklageligvis (?), ikke så enkel. *undertrykt noe, sikkert*