Alle innlegg Sukkerforum

40-årskrisen?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym rotte fr. 2 juli 2010 09:05

Hva med den?

Skjult ID med pseudonym petita fr. 2 juli 2010 09:06

Er det ikke da man begynner å utvikle haler og krympe litt..?

Skjult ID med pseudonym rotte fr. 2 juli 2010 09:43

Bli rotte gris eller?

Skjult ID med pseudonym Malinka fr. 2 juli 2010 09:44

Dette vil jeg ikke snakke om.

*overser kalde fakta på aldersfronten*

Skjult ID med pseudonym petita fr. 2 juli 2010 09:55

Rotte kan under tvil bli til gris, men da er det ikke krymping det er snakk om, hun krymping av hale. Kanskje rotte blir kakerlakk?

Skjult ID med pseudonym Lady fr. 2 juli 2010 11:19

Er det da tyngdeloven rammer mange menn hardt?:)

Skjult ID med pseudonym Mr fr. 2 juli 2010 11:34

Har fæn begynt å trene selv og tok meg på fersken at jeg så på en Audi TT og vurdere sterk å bytte den mot min A4 stasjonsvogn .
Dater en dame som er persønlig trener i tillegg
Whats next ? tattoo ,

(kvinne 45 år fra Oslo) fr. 2 juli 2010 11:40 Privat melding

Jeg er snart 40år om to år...rart å tenke på for tiden har gått så fort,-og jeg syns virkelig ikke at det er lenge siden jeg var 27 liksom... i min familie holder alle seg veldig godt..jeg tror det er fordi alle er så aktive,-og har mange innterresser og mye å drive med...Når det gjelder aldring av utseendet er det det kjipeste å tenke på syns jeg...Men begynner øyelokka å sægge altfor mye etc...syns ikke jeg det er noe i veien for at man fikse på det via en priv.klinikk.. I utgangspungtet er det vel bare økonomien som begrenser aldringen sånn sett.. Det å trene er også viktigere med årene syns jeg...ellers syns jeg ikke det gjør så mye å bli eldre...Jeg har faktisk alldri hatt det bedre enn nå.. Mye bedre selvtillit,henger meg ikke opp i små bagateller som før,gjør ting mye mer effektivt,har mye mer livserfaring&trygg forvissing om hvem jeg er og mine verdier... 40år er jo egentlig ganske ungt i en menneskealder ikkesant? I fremtiden vil mange av oss hei i Norge bli både 90 og 100år..veldig mange vil iallefall runde 80 og mer..da er ikke 40++ så mye i den store sammenhengen,-tenker jeg.. Tyril :D

(mann 40 år fra Oslo) fr. 2 juli 2010 11:54 Privat melding

Når tid skal jeg oppleve å ikke være i krise??? Fikk nylig vite at det var ei 30-årskrise.. og nå 40-årskrise.... Hvor lenge varer hver krise? 10 år?? Ene avløser den andre.... Jeg har inntil nå gått rundt å vært ignorant og lykkelig.... men skjønner vel nå at jeg skal være i ei krise.... Bestiller billett til Kina - Guangzhou får bli veien ut av krisa....

Skjult ID med pseudonym Malinka fr. 2 juli 2010 12:22

Jeg har ikke opplevd noen av disse aldersmessige krisene. Det kan komme av at livet har vært ok? At jeg har vært der jeg ønsker å være?
Har barn, hjem, utdanning, liker jobben min, vennene mine og livet mitt. Pluss at jeg har en nydelig sommerkjole i skapet, som jeg har mange anledninger til å bruke denne sommeren.

Når det eneste jeg har å klage over, er at jeg mangler de perfekte skoene, da kan jeg ikke sutre?

Skjult ID med pseudonym X-dreamer fr. 2 juli 2010 12:25

Mulig det er sommerkjolen jeg mangler..... - eller noen å ha i en sommerkjole...

Har vel egentlig heller ikke opplevd de store krisene... Tror det er mye hva man gjør det til selv... alder er bare et tall.... så lenge jeg er frisk og rask..... eller i alle fall frisk - så synes jeg det meste rundt meg faller på plass....

Skjult ID med pseudonym Hammock lø. 3 juli 2010 09:17

Jeg ble førti nå nettopp og kikker etter ny(ere) bil...

Men, kanskje en liten unormalitet her - går fra sportsbil til (svært sannsynelig en) varebil.

Varebil fordi jeg begynner å bli såpass gammel at det er lettere å sette terrengsykkelen inn i bilen enn å måtte skru den fast på taket.
Varebil som er noen år gammel, da jeg lett kan sette seter inn bak om noen år til en rimelig penge...en vet jo aldri hva slags behov som dukker opp (og da blir det vel neppe tid til terrengsykling).

:-)

Skjult ID med pseudonym GoodIdea sø. 4 juli 2010 14:03

Hammock - Godt valg! Kjøpte nettopp en liten varebil selv, og det er helt nydelig å slippe og styre med stativ!

Skjult ID med pseudonym Hammock sø. 4 juli 2010 15:09

@GoodIdea: VW Touran?