Alle innlegg Sukkerforum

Ikke-anonyme foruminnlegg - hva er effekten av det?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym DandyAndy fr. 2 juli 2010 13:07

Utløser det stor interesse om man tropper opp i bar overkropp og fremtredende muskler her på diskusjonsforumet? Eller er hodet ut av en seilbåt å foretrekke? Kanskje et skinnjakkebilde med røffe fjell i bakgrunnen er innertier'n? Et mer jordnært "hjemme hos"-bilde der man viser V-tegn med fingrene, er det en vinner? Operaen som bakgrunn - kan det anbefales? Handyman-look der man pusser opp hjemme, det må da gjøre susen - eller?

Det jeg forsåvidt er nysgjerrig på er: merker man mer trøkk på sin profil etter at man publiserer sine kommentarer med bilde på siden her? Kommer man lettere i kontakt med de man søker? Blir man gjenkjent på byen, og fører det i såfall til noe positivt? Er det mye å hente på å bli sukkerkjendis?

Skjult ID med pseudonym Malinka fr. 2 juli 2010 13:46

Handyman-look? Da anbefaler jeg deg å google på "Ich bin der Emil." Det er hva jeg forbinder med slike bilder.

Jeg blir gjenkjent på byen, og det har kanskje ført til noe positivt.

Mer trøkk i mailboksen blir det jo, fordi mange kommenterer innlegg her via mail. For eksempel fra de som leser her inne og ikke er betalende medlemmer.

Sukkerkjendis. Fnis. Det var et nytt begrep. Sannsynligvis ikke noe jeg ønsker å være.

Skjult ID med pseudonym rotte fr. 2 juli 2010 17:24

Rotte ville fått sint mobb etter seg.

Skjult ID med pseudonym søtoggod fr. 2 juli 2010 17:43

@Rotte har jo alltid et ord å komme med. Han er jo gjenganger. Det forteller noe om personligheten til Rotte. Og Rotte får sikkert folk etter seg fordi han alltid må ha et ord med i laget.
Husk å merke "vær anonym"!
Når sant skal sier er det mye USAKLIG PRAT her inne. Både med og uten anonymitet!!

Skjult ID med pseudonym rotte fr. 2 juli 2010 17:59

Fortelle Rotte overflødig er.
Rotte ubrukelig personlighet.

Skjult ID med pseudonym SMRT fr. 2 juli 2010 18:00

Og godt er det, sog! At det er usaklig prat her, altså.

Jeg føler folk er alt for seriøse her inne. Det kan ikke være bra å være superseriøs på forumet og samtidig tro at man kan få til en god nettflørt med folk.

Skjult ID med pseudonym DandyAndy fr. 2 juli 2010 19:08

@Malinka: Interessant det du skriver. Jeg søkte forresten etter denne "ich bin der Emil", og det jeg fant var ikke særlig vakkert. En femimann i tangatruse, g-string og det som verre er som poserte på et billiardbord. Kan ikke anbefales.

Hva med gutta? Leste f.eks. at MrGrim har vært på et 20-talls dater på en annen tråd... mon tro hvor mye av dette som skyldes sukkerkjendisstatusen, og hvor mye som skyldes vakre meldinger. Umulig å si selvsagt.

Skjult ID med pseudonym rotte fr. 2 juli 2010 19:15

Kanskje Rotte bli ikke-anonym med string-emil inspirert bilde.
Men Rotte heller være naturlig.

Skjult ID med pseudonym Strandboms fr. 2 juli 2010 19:16

Jeg skrev mye med bilde før og samtidig forsøkte jeg å være både litt alvorlig og spøkefull i mine innlegg. Sånn som damene liker. Effekten var at ved påfølgende sukkerfest kom mange damer bort og hilste og sa hei og sa jeg skrev mye fint på forumet. Det var tider det :-)

Skjult ID med pseudonym MrGrim fr. 2 juli 2010 19:33

@DandyAndy: Jeg har kun postet her anonymt, så har i alle fall ingenting noe sukkerkjendisstatus å gjøre. Bør også legge til at jeg ikke kjenner meg igjen i denne survingen jeg leser her inne om at damene er så kjipe. Kan sikkert legge til at jeg ikke ser spesielt bra ut heller. Gjennomsnittlig.. I den grad jeg gjør noe spesielt er det kanskje å være ærlig.

Skjult ID med pseudonym rotte fr. 2 juli 2010 19:39

Bare norske tisper kjipe.