Alle innlegg Sukkerforum

Er det lov å ha egne meninger her?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym tittei lø. 3 juli 2010 00:07

Jeg sier ikke noe jeg ikke mener, selv om jeg ofte mener ting jeg ikke sier. Noen ganger er det best å holde kjeft. Jeg er langt fra feilfri, noen ganger snakker jeg uten å tenke, eller uten å tennke nok.

Når jeg svarer på en tråd på en chatt, enten her eller på andre nettsteder, er jeg klar over at jeg ikke kjenner hele historien . Jeg regner faktisk med at andre som leser tråden også er klar over at en tråd på en chat er noe begrenset i så måte.

Jeg kritiserer ikke bare for å kritisere. Hvis jeg kritiserer noen gjør jeg ikke det for å være stygg med eller for å hakke på vedkommende, men fordi jeg føler at jeg har noe å bidra med. Jeg prøver å være høfflig og grei, og å holde debatten på et saklig og konstruktivt nivå,men jeg snakker ikke noen etter munnen.

Er det takhøyde nok her inne til at alle kan ha egne meninger? Kan vi klare å holde en saklig debatt uten å hakke på hverandre? Hvor går grensen mellom konstruktiv kritikk og hakking? Hvor hårsåre kanl vi være og hva bør vi finne oss i?

(mann 49 år fra Oslo) lø. 3 juli 2010 00:10 Privat melding

"Djupt i mørket mellom stjernene, midt i den ytterst ensomhet, er menneskehjertene alltid sammen."

Skjult ID med pseudonym stalk3r lø. 3 juli 2010 00:11

Holde oss saklige? Ikke så langt jeg har sett her inne. På den annen side, hvem legger enormt mye vekt på det man leser på et forum som dette?

Skjult ID med pseudonym thestalked lø. 3 juli 2010 00:19

Jeg mener at en mening er en mening, og så lenge man ikke går på person så kan man si hva man vil. Og at man eksempelvis er gravid betyr ikke det at andre skal være enig i alt du sier. Skriver man noe får man tåle å få svar. ALLE slags svar

Skjult ID med pseudonym Tingeling lø. 3 juli 2010 00:34

JA, det er lov å ha egne meninger her inne. Kjære deg....det er jo det som er så fint?!

Men så er det jo dette med at vi alle stort sett ser verden fra vår egen lille navle, og svarer deretter...ikke sant?
Noen blir sååååå provoserte av hva andre skriver...mens andre gir faen.
Og andre er så såre for tilbakemeldingene de får på sin tråd, og føler at de svarene de får er ensbetydende med at "alle" mener dette. Men det trenger jo ikke være slik?

Hvorfor vi blir hårsåre?
Jeg tror rett og slett det fordi vi leser noe som rører i oss, jeg.
Og enten kjennes det bra eller ikke. Men stort sett alle tema her inne er tema som de fleste har en erfaring med...og da er det jo naturlig at de fleste har en tanke rundt det.
Eller?
Og så vil vi jo gjerne ha noen svar som er litt enige med oss selv, ikke sant? Så vi får bekreftet at vi ikke er helt tullete i hodet?

*Med "vi" mener jeg selvfølgelig på meg selv. Hvem andre kan det være?*
;-)

Skjult ID med pseudonym rotte lø. 3 juli 2010 00:45

Rotte ha meninger egne.
Men Rotte risikere sint mobb.

Skjult ID med pseudonym Pøh lø. 3 juli 2010 00:48

Det er ikke lov å ha egne meninger her. Den harde kjerne angriper brått de som forstyrrer deres enevelde.

Skjult ID med pseudonym pgmp lø. 3 juli 2010 00:57

Den som ikke tåler å høre at andre mener det stikk motsatte og har gode argumenter for dette, er ikke skikket til å ha egne meninger.

Skjult ID med pseudonym Driver lø. 3 juli 2010 01:28

Her må du være enig med de rette folka, og det har jeg påpekt mange ganger nå etterhvert.

(kvinne 54 år fra Buskerud) lø. 3 juli 2010 01:39 Privat melding

Har hørt en gang at Norge er den siste av de kommunistiske stater.

(kvinne 54 år fra Buskerud) lø. 3 juli 2010 02:43 Privat melding

Funker og funker, fru Blom... Du kommer kanskje langt eller kommer ikke noe steder med sånne enigheter, du, Tingeling .

Skjult ID med pseudonym Malinka lø. 3 juli 2010 08:35

Jeg kjeder meg litt for tiden. Da kan det være gøy å gi andre adrenalinkick ved å provosere dem i tråder her inne. Jeg generaliserer, bruker skarpe vendinger og sånt noe, samt koser nøtten av meg når noen biter på.

Skjult ID med pseudonym Nils lø. 3 juli 2010 09:05

Forumet har stort sett alltid vært brukt til en drite-fra-seg-plass for noen uanonyme og anonyme mennesker som pleier allianser, noe som er utrolig irriterende.....det er blitt mye bedre før, men det var tider der det var helt umulig og annenhver setning som ble skrevet var preget av setninger som sluttet på ;) og allianse mekking, merkelig nok.

Før kunne du knapt poste med bilde før noen var der bak skjult nick i all sin hvite storhet og angrep deg bak sin anonymitet og logret for å få ros av den som var leder eller ditt eller datt, enda verre var det når en jente postet med bilde og det bare ble for mye for de samme desperate menneskene, da var det 5kommentarer på rappen med "jeg synes du er fin jeg ;)" eller "oh la la".

Helt til en jente som faktisk var pen postet et innlegg med bilde, da var det ramaskrik og hele alliansen var på plass for å fortelle henne at hun skal faen meg ikke poste her.

Det hender du kan spørre om ting og få nyttige svar, men stort sett er det de samme menneskene som er inne og pisser til tråden jeg lager, engang fikk jeg gode tips når lette etter et kurs i Oslo området jeg ikke fant på nett, men stort sett er det alt fra trussler til sjikane når jeg poster med bilde.

Hvorfor Nordmenn alltid er så harde mot hverandre må gudene vite, men trist at de aldri tar en pause.

Skjult ID med pseudonym petita lø. 3 juli 2010 10:50

Hvem bryr seg uansett, det er et forum, et virtuelt, med mennesker som ikke kjenner hverandre..?

Skjult ID med pseudonym Dragefrukt lø. 3 juli 2010 11:33

<ut av stillheten>Jeg koste meg på forumet her, men jeg ble fort satt på plass av en rekke individer her, som tilla meg egenskaper og agendaer jeg ikke visste jeg hadde, så jeg sluttet å skrive her. Egentlig burde jeg ikke bry meg, men jeg ønsker ikke gjøre dagen surere for noen, så da lar jeg heller vær. Men lese, det gjør jeg da. :-) </inn i stillheten>

Skjult ID med pseudonym petita lø. 3 juli 2010 11:35

(savnet deeeg dragefrukt og vil gjerne ha deg tilbake)

Skjult ID med pseudonym Lady lø. 3 juli 2010 11:46

@ Dragefrukt

Welcome back og stor klem fra meg:)

Skjult ID med pseudonym Nils lø. 3 juli 2010 12:11

Det er det som er så ekkelt med forumet, f.eks petita skriver hun savner Dragefrukt og de plukker lus på hverandre, men hvorfor kan de ikke gjøre det på personligmelding til hverandre? Det er den ekle demonstrasjonen som må til i alle tråder, så hvergang du lurer på noe eller faktisk synes noe var interessant...vips hele tråden ødelagt av de faste som har forumet som sin egen chat.

Skjult ID med pseudonym buddha lø. 3 juli 2010 12:32

@ Tittei

Selvfølgelig er det lov å ha egne meninger her inne, og jeg har fulgt den tråden som sannsynligvis er årsaken til at du stiller dette spørsmålet.
Vi er mer eller mindre farget av egne erfaringer, og det gjenspeiler både det som leses og skrives her på forumet.
Men jeg anbefaler deg å fortsette i samme sporet som du har gjort, svar på trådene utifra din egen erfaring og tolkning av hva du leser. Og jeg syns det er trist om noen mister lysten til å svare på tråder her inne, pga at enkelte av oss overtolker/analyserer hver setning, og går til angrep på både person og innlegg.

Jeg anbefaler deg å være litt tykkhudet, og ikke ta det som blir skrevet personlig. For hvis det skal ende opp med at det er bare noen få gjengangere som skriver her inne, ja da blir dette forumet tomt, kjedelig, og totalt uinteressant for meg hvertfall......

Løft hodet, ta frem sabelen, og gå på med krum hals.....
Lykke til :-)

Skjult ID med pseudonym rotte lø. 3 juli 2010 13:05

@Malinka, du ha bare en nøtt ikke to?

Skjult ID med pseudonym pgmp lø. 3 juli 2010 14:43

@Buddha
Hvilken tråd mener du var årsaken til denne tråden? For når jeg leser slike tråder som dette skjønner jeg egentlig ikke innholdet. Har personen fulgt helt andre tråder enn meg, eller har jeg bare ikke antenner nok til å oppfatte at noen blir uthengt? Det er riktignok sjelden jeg begynner å lese på tråder som er så lange at tema i bunnen sannsynligvis har blitt noe helt annet enn tråden startet med. Men jeg har vært her lenger enn de fleste, har fulgt mange tråder i den tiden, og kjenner ikke igjen noen av påstandene om uthenging eller allianser. - Vel, bortsett fra at noen stadig påstår at det er slik.

Det har selvsagt vært mange uenigheter. Mange har postet sine meninger og etterpå oppdaget at de ikke har nevneverdige argumenter til å støtte opp om dette. Står man frem og mener noe annet enn flertallet må man nødvendigvis regne med at ikke så mange er av samme mening. Det er en ganske naturlig del av begrepet "egne meninger". Vil man misjonere sin egen mening trengs nødvendigvis gjennomtenkte argumenter. De fleste som sier noe om det tema vil komme med argumenter imot. Blir man uthengt når mange sier de ikke er enige?

Enkelte ganger har noen anonyme kommet med useriøse kommentarer, men hvorfor henge seg opp i dem?

Skjult ID med pseudonym buddha lø. 3 juli 2010 14:56

@ pgmp

Jeg antar at det som fikk TS til å starte denne tråden var hennes innlegg i "Far til mitt barn", som gravid la inn.....

Ellers, så kjenner jeg meg heller ikke igjen i det som beskrives som uthenging, og allianser. Men jeg registrerer at det er noen gjengangere med den type kommentarer, og uten å nevne navn (nick), så syns jeg at det er litt hakk i plata.......

Hvis det er noen som føler seg truffet, så svarer jeg mer enn gjerne på tiltale :-)

Skjult ID med pseudonym petita lø. 3 juli 2010 15:18

"Det er det som er så ekkelt med forumet, f.eks petita skriver hun savner Dragefrukt og de plukker lus på hverandre, men hvorfor kan de ikke gjøre det på personligmelding til hverandre? Det er den ekle demonstrasjonen som må til i alle tråder, så hvergang du lurer på noe eller faktisk synes noe var interessant...vips hele tråden ødelagt av de faste som har forumet som sin egen chat."

Jeg mener at det må være lov til å si man setter pris på en annen person, og da naturligvis det de skriver på forumet ettersom det er det man ser av den personen, uten å bli beskyldt for å drive på med allianser og diverse.
For å være ærlig driter jeg i hva du og andre måtte mene. Om jeg savner en som jeg mener pleide å skrive flotte innlegg som bidro til mer varierte diskusjoner sett fra flere perspektiv så sier jeg det. Dette betyr ikke at man nødvendigvis har behov for å utvikle et venneforhold til dem man mener hadde noe å bidra med i forumet.

Akkurat slik som du føler du har rett til å si ifra til dem du mener ikke bidrar med en shait (altså meg tydeligvis) så har jeg likeså rett til å si ifra til dem jeg mener bidrar.

Skjult ID med pseudonym stalk3r lø. 3 juli 2010 15:30

Har hun ikke et herlig temperament? ;D

Skjult ID med pseudonym rotte lø. 3 juli 2010 16:13

Rotte spre litt lus til Nils så Nils også kan bli plukket på.

Skjult ID med pseudonym SMRT lø. 3 juli 2010 17:14

Hvorfor bry seg om andre takler dine meninger?

Er du for at det skal være takhøyde for egne/andre/avvikende meninger så har du baller nok til å drite i resten. Blir det for mye personfokus, edder og galle så hopper du bare ut av tråden. Ikke noe poeng å kaste bort tid på noe du ikke liker.

Skjult ID med pseudonym pgmp lø. 3 juli 2010 17:18

*Undres om enkelte føler sjalusien brenne når de ser noen skrive noe positivt til en annen*

Skjult ID med pseudonym Nils lø. 3 juli 2010 17:25

Selvfølgelig, jeg mener bare det hadde vært kult om folk sendte sånne meldinger til hverandre også handler forumet om saker og ikke personer og en kunne ha lært masse...har vært her siden forumet startet og i starten før det ble lonley chat var det utrolig konstruktivt og ble brukt til å både diskutere, undervise og fortelle..men så ble det som sagt lonley chat og allianseopplegg osv.

Skjult ID med pseudonym lettrømme lø. 3 juli 2010 17:34

Jeg hadde nylig ufin disskusjon med en dame som styrer det meste her inne. Hun har fordommer og føler seg overlegen ,tror å være klokere enn alle andre.
Og ja hun prøver å få seg en jobb hos grammatikkpolitiet.

Skjult ID med pseudonym Mr lø. 3 juli 2010 17:48

Big Brother watching here..
Er jo litt deilig at noen skriver ikke anonym , da vet ihvertfall hvem en ikke skal be ut på date :)
Holder med å lese den gnålingen her på forum men slipper den i heimen da :)

(kvinne 32 år fra Oslo) lø. 3 juli 2010 17:49 Privat melding

Deilig å ikke skrive anonymt slik at man slipper å bli bedt på date av dem man ikke passer med ;)

Skjult ID med pseudonym Nils lø. 3 juli 2010 17:51

lettrømme - ja det er ikke så kult om du lurer på noe og vips så er det 5-6stykker der ala forumpoliti som klusser til alt og du faktisk ikke har jentevenner du føler komfortabel med å spørre og dette kanskje er det eneste norsktalende forumet der du kan få svar innen rimelig tid....men men, de første måndene forumet var aktivt plukket jeg opp alt fra spiseteder, filmer, sanger, hvor jeg burde klippe meg, hvordan jeg lager sånn og sånn mat, nyttige diskusjoner og tips om bruktbil............ser du noen så spør om noe nå så blir de spist, hvordan våger de å poste på her på "chatten"?=

Skjult ID med pseudonym petita lø. 3 juli 2010 18:00

Alvorlig talt, alle har da lov til å poste her og spørre om hva de vil. Hvis du spurte om hvor du burde klippe deg så ville jeg faktisk forsøkt å komme med et forslag, ikke fortelle deg at jammen burde du det siden du ser rævva ut på håret og ikke rart at noen ikke vil ha deg sånn.

Skjult ID med pseudonym SMRT lø. 3 juli 2010 18:01

@nils, det finnes 1000 norske forum der ute, og jeg tipper noen par dusin vil gi deg rask info. Om de er relativt nye. Denne utviklingen du her beskriver er ikke unikt for dette forumet.

Det er ikke uten grunn du finner beskrivelser av typer du kan treffe på internettforum.

Her har du svermen:
http://redwing.hutman.net/~mreed/warriorshtm/swarm.htm

Linken er forresten artig lesing, og sikkert old for mange.

Skjult ID med pseudonym Nils lø. 3 juli 2010 18:02

Du har faktisk gått rett på meg som person fra den tiden jeg postet med bilde og ofte brukte forumet til å spørre om ting, f.eks hvorfor gjør jente sånn og sånn og hva er årsak? og whammo så er jeg grillet opp og ned av deg igjen, diskusjonen svarer av og jeg finner faen ta aldri ut hva jeg lurer på og dropper hele greia.

Skjult ID med pseudonym Nils lø. 3 juli 2010 18:04

SMRT - Ja selvsagt, det er bare min egen feil, jeg har utelukkende guttevenner så da blir det titt og ofte at jeg googler på ting når det gjelder jenter.

Skjult ID med pseudonym petita lø. 3 juli 2010 18:04

Av meg? I så fall kan jeg bare beklage det. Kan du henvise til tråd? Lurer litt på det der jeg

Skjult ID med pseudonym petita lø. 3 juli 2010 18:07

Eller forresten så vil jeg vite hva det er jeg har sagt før jeg beklager det. For alt jeg vet så kan det være jeg mente det ;)

(kvinne 41 år fra Troms) lø. 3 juli 2010 18:20 Privat melding

he he he....ser på at det enda skrives om de faste på forum,om gjenger og allianser....
det er alltid snakk om gruppene,på min første tid her,var det vaffelgjengen som fikk lide... de aller fleste er ikke singel lenge,og dermed ikke her,men det tar stadig nye over i "gjengen",så finnes det egentlig?
skjønner godt de som poster anonymt

Skjult ID med pseudonym pgmp lø. 3 juli 2010 18:31

Nils, du høres ut til å være desperat søkende etter noe å ta deg nær av. Vi andre er bare desperat søkende etter noen å være nær. Eller kanskje ikke vi er søkende, men i hvertfall desperat. Eller omvendt.

Skjult ID med pseudonym buddha lø. 3 juli 2010 19:01

I enhver skolegård, så er det minst EN sint ung mann som føler seg tilsidesatt, og de reagerer med å hate verden fordi ingen vil leke med dem.

I denne skolegården har vi en som heter NILS.......

Skjult ID med pseudonym pgmp lø. 3 juli 2010 19:44

...og ingen vil leke med dem fordi de hater verden. Man burde ha små esker å putte sånne i. Da kan de settes enda lenger ut til side, og de ville fått mye mindre verden å hate.

Noen som vil leke med meg?

Skjult ID med pseudonym rotte lø. 3 juli 2010 20:32

Lotte lule på hva glammatikk fol noe el?
Lotte dum vite ikke.

(mann 29 år fra Oslo) ma. 5 juli 2010 19:16 Privat melding

Kan jeg være med i en allianse?

Skjult ID med pseudonym pgmp ma. 5 juli 2010 19:22

Ja, Jarl. Tror kanskje du allerede er med i den. En teori er at alle som poster med eget navn er alliert. Litt usikker dog.

Skjult ID med pseudonym frøkna ma. 5 juli 2010 19:53

Man velger jo selv hvilken rolle man skal ikle seg når man går inn på et diskusjonsforum?
Jeg vet at så fort jeg skriver noe som provoserer, uavhengig om jeg mener det seriøst eller ei, så får jeg passet mitt påskrevet fra en eller annen ganske snart.
Jeg velger jo å være anonym, samtidig som jeg ikke synes det er morsomt å krangle her inne, å provosere unødig eller være alt for bastant i holdingene mine, så jeg prøver å være litt rund ganske enkelt fordi jeg ikke synes det er morsomt med de stikkpillene man gir hverandre her inne så fort noen blir provosert.

Selv satte jeg også veldig stor pris på @dragefrukt sine innlegg og meninger og synes det er synd at hun fant det mest riktig å forsvinne fra forumet. Men det er sikker mange andre ting som er mer viktig enn å sitte og taste her inne?

@tittei:
På et slikt diskusjonsforum som dette, velger du ikke selv dine diskusjonspartnere, og det å forvente at andre skal tolke det du skriver slik du ønsker å bli tolket, fungerer ikke. Noen av de som bruker slike diskusjonsforumer trives jo også best når de ser at de kan gå løs på noens holdninger eller meninger, så de kommer når de ser at det er noe de kan rakke ned på eller hakke løs på ;-)

Men jo, det er absolutt både mulig og lov til å ha egne meninger her inne, men da må man også forvente å bli utfordret på det man mener og de holdningene man har :-)
Man må alltid forvente å bli feiltolket her inne, fordi de man diskuterer med som oftest ikke har akkurat den samme måten å se ting på som du selv har, og da hender det nemlig at man feiltolker hverandre.

Skjult ID med pseudonym Hawiha ma. 5 juli 2010 20:22

Vil gjerne ha meg frabedt å bli påstått å være i noen slags allianse med de som skriver under "riktig" nick her altså! Noen skriver med sitt riktige nick fordi de har valgt å stå for det de skriver, andre vet bare ikke sitt eget beste... Og jeg vet fremdeles ikke helt i hvilken kategori jeg er.. :D

Skjult ID med pseudonym StaBarbara ma. 5 juli 2010 20:36

Klart det er lov å ha egne meninger her. Men som før nevnt, forvent utfordringer. Tror det er lett å glemme, ja jeg gjør det selv også, at det er kortere vei til tastaturet enn til det å skulle si noe i en forsamling. Engasjement er viktig, og kritikken kan sitte løst når ironi og sarkasme rår grunnen.

Til vanlig har jeg en huskeregel jeg forsøker å ta med, den er (av alle ting) hentet fra fotball. Hvordan kan vi spille hverandre bedre?

Noen forslag?

Skjult ID med pseudonym SMRT ma. 5 juli 2010 20:49

@StaB.

Forslag: hopp over hvert andre innlegg du er på vei til å poste. Mao.: La andre få mer tid med ballen.

Skjult ID med pseudonym kit ma. 5 juli 2010 20:57

Nei, det er ikke lov til å ha egne meninger her. Alle må være enige med meg. Når skal dere egentlig forstå det? Det burde snart synke inn.

Skjult ID med pseudonym buddha ma. 5 juli 2010 21:22

@ kit

Unnskyld for at vi er treig...... men JEG forsto ikke at det var sånn reglene var før akkurat nå.

Så fra og med dette øyeblikket, så skal jeg kun være enig med @ kit, hele veien......

* alliansebygging...... eller luseplukking var det visst ? *

PS: Har litt mere luseplukking å komme med ..... Dragefrukt var en av forumets Topp 10, og jeg savner hennes innlegg :-))

Skjult ID med pseudonym pgmp ma. 5 juli 2010 21:50

Buddha; Om Kit ikke er enig i det vil du være uenig med deg selv

Skjult ID med pseudonym TRS360 ma. 5 juli 2010 21:51

@TS,

Ja, det er tillatt å ha egne meninger.

Meningene sine er dog ikke en dritt verdt uten at du er istand til å argumentere holdbart for dem.

I så måte skiller ikke du deg ut fra resten av bermen her inne som aldri i sitt liv har klart å forfatte et holdbart argument til støtte for noe som helst standpunkt. Jeg ville bli positivt overrasket om du maktet å skrive tre setninger etterfulgt av hverandre uten å motsi deg selv. Det er også ganske uvanlig i den norske befolkning.

Skjult ID med pseudonym buddha ma. 5 juli 2010 22:02

@ pgmp

Godt poeng...... Dette er ikke lett.

* luseplukker meg selv i stedet for *

Skjult ID med pseudonym Lady ma. 5 juli 2010 23:25

Skal noen sendes på avlusing?:) Kunne være greit å vite hvor en ikke skal reise....

Skjult ID med pseudonym rotte ti. 6 juli 2010 00:20

RØLP - Resirkuler Øyeblikkelig Lusete Piker

(mann 29 år fra Oslo) ti. 6 juli 2010 17:09 Privat melding

Sweet! Den Uanonyme Alliansen tilhører jeg altså. Er du også med, pgmp?

Skjult ID med pseudonym rotte ti. 6 juli 2010 17:37

Rotte minne TRS360 om Bobbitt.
Siden fine tråd med TRS360 sine innlegg om hva TRS360 vil gjøre med sin hustru nå er slettet.

Skjult ID med pseudonym TRS360 ti. 6 juli 2010 17:39

@rotte, skal vi tolke det slik at skrullehuet som sitter og modder på sukker ikke tåler å høre at det ikke er mulig å voldta sin kone og klarer ikke å ta innover seg at dette er en kontradiksjon per definisjon?

Skjult ID med pseudonym rotte ti. 6 juli 2010 17:41

@TRS360, Bobbitt!

Skjult ID med pseudonym katte ti. 6 juli 2010 17:47

@TRS360,
Hvis du synes det er ok å utøve vold (voldta) mot din kone, da er det vel i orden at hun utøver vold mot deg også?

(mann 39 år fra Vestfold) ti. 6 juli 2010 18:46 Privat melding

@Jarl, antar det. Men er noe usikker på vår eksistens.

(mann 45 år fra Oslo) ti. 6 juli 2010 18:56 Privat melding

@katte, tja, den er ganske vrien, men du har faktisk litt rett i det, skjønt, en familie har bare en sjef liksom enhver annen organisasjon har dette, og hva han sier, det skal betraktes som Loven.

Skjult ID med pseudonym Kjedelig ti. 6 juli 2010 19:02

Gjesp...

Skjult ID med pseudonym katte ti. 6 juli 2010 19:06

@TRS360, det forekommer meg at du har en veldig autoritær personlighet. Stemmer det?

(mann 45 år fra Oslo) ti. 6 juli 2010 19:16 Privat melding

@katte, nei, jeg er ekstraordinært liberal i hva jeg godtar fra mine umiddelbare omgivelser. Min autoritet kommer utelukkende til syne når noen forsøker seg på lettvintheter i viktige spørsmål om gjerne eksistensielle spørsmål. Hvis noen presset meg til veggs, vil jeg dog ikke ha det minste problem med å anerkjenne påstand om at jeg betrakter min kone som min eiendom. Det er dog ingen god diskusjonsteknikk fordi et forhold er et forfinet spill mellom to mennesker som bare har ønske om å gjøre godt for hverandre, og dette står seg dårlig imot spissfindigheter som søker å presse meg til å innrømme at jeg betrakter meg som sjef. Det må nødvendigvis bli et meget skjevt bilde når folk kun interesserer seg for mine hardeste sider ved mine holdninger i et spørsmål som best praktiseres ved all tenkelig mykhet og så ofte som mulig. Like fullt, det kan bare være en sjef.

Skjult ID med pseudonym Dragefrukt ti. 6 juli 2010 19:20

Sett som ufin? Jah.

Skjult ID med pseudonym katte ti. 6 juli 2010 19:42

@TRS360, organisasjoner kan også ha styre, generalforsamling etc der man avgir stemmer.
Det ser ut som om det er rekke egenskaper ved organisasjoner i moderne tid og i vår del av verden du ikke har fått med deg.
Mulig din oppfattelse av liberal er tilsvarende eller ikke er ifra vår tid.
Så din personlighet, den går ikke ut på å adlyde og bli adlydt?

(mann 45 år fra Oslo) ti. 6 juli 2010 19:50 Privat melding

En meningsfull og fornuftig definisjonen av "sjef" består i være i besittelse av uinnskrenket rett til å få sin vilje igjennom innen et avgrenset domene. At det finnes typer tulleorganisasjoner som mangler en reell sjef med absolutt beslutningsdyktighet forandrer ikke på dette.

Bare for å demonstrere hvor absurd innvendingen din er er det lurt av meg å peke på aksjeloven som i denne sammenheng sørger for en inflasjon på ~50% i tegningsøyeblikket. Dette er en typisk egenskap ved all organisering hvor mangler en sjef slik jeg definerer ham, og vi får med jevne mellomrom tydelige bekreftelser på hvor usunn slik organisering er.

Skjult ID med pseudonym rotte ti. 6 juli 2010 19:59

Rotte liten hjerne.
Rotte vanskelig lese TRS360, Rotte impotent ikke skjønne setninger sammenheng.
Rotte få assosiasjoner til f.eks
http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:AArp2oYjgZYJ:club1008.tripod.com/dann.doc
Rotte syne TRS360 bokstaver lettere lese.

Skjult ID med pseudonym katte ti. 6 juli 2010 20:07

@TRS360
Det du beskriver virker veldig autoritært for min del.
Vil du si at den norske stat er et avgrenset domene som trenger en sjef med uinnskrenket, absolutt makt?

(mann 45 år fra Oslo) ti. 6 juli 2010 20:17 Privat melding

@katte, nei, jeg anerkjenner ikke eiendomsrett til noe annet enn hva man har under opparbeidelse. Den norske stat kan aldri i noen meningsfull forstand eie Norge, og har heller aldri gjort det.

Skjult ID med pseudonym katte on. 7 juli 2010 10:40

@TRS360
Jeg spurte om en organisasjon (den norske stat) og lederskap, uavhengig av hva organisasjonen eier.

(mann 32 år fra Rogaland) fr. 9 juli 2010 01:02 Privat melding

om man sparker ut tenna på folk klarer de faenmeg fortsatt og skrive

Skjult ID med pseudonym Don Johan fr. 9 juli 2010 08:19

Jarlh - En allianse fungerer ofte slike at en jente gir direkte eller indirekte ros til en jente som hun vet er mindre ettertraktet enn seg selv, f.eks en normal jente smører litt goodwill på en litt tyngre jente og vips har hun en støttespiller neste gang hun skriver noe og på den måten kan hun vise til stor sosialverdi.

Skjult ID med pseudonym petita fr. 9 juli 2010 19:33

Good one, siden de fleste på forumet er anonyme og at det dermed er kul umulig å vite hvordan de ser ut ligzåm