Alle innlegg Sukkerforum

hva skal jeg gjøre?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym meg lø. 3 juli 2010 19:53

ble skikkelig såret for en tid tilbake.tok meg 3 år å komme meg over den gutten.har et års tid nå..vært HELT ferdig med ham,og vil gå videre.
men,etter det som skjedde sitter jeg igjen med en følelse av at jeg aldri kommer til å forelske meg igjen.truffet flere søte og snille gutter, som vil være kjærester med meg,men...for min del...følelsen av forelskelse uteblir.....
hva har skjedd med meg?

Skjult ID med pseudonym Blahblah lø. 3 juli 2010 20:03

Samme med meg og eksdama mi. Har vel møtt (:-))/datet ca 20 jenter etter henne, men ingen har vært i nærheten av å ha hatt en så bra sammensetning av egenskaper som henne; intelligent/morsom/selvironi/omtenksom/skikkelig fin (fikk flere tilbud om å modellere) +++. Men jeg klarte jo selvfølgelig å ødelegge det. Kommer aldri til å møte noen slike igjen, tragisk, men sant :-(

Skjult ID med pseudonym Blahblah lø. 3 juli 2010 20:04

I tillegg til de som jeg ikke har møtt på et intimet nivå, men bare fått et inntrykk av. Blir jo med dette også veldig kresen, for man måler jo de nye potensielle damene med eksen.

Skjult ID med pseudonym stalk3r lø. 3 juli 2010 20:07

Jøss Blahblah, er du meg? Begynte lure på om jeg hadde postet allerede.

Tror endringer er på gang dog, sakte men sikkert. I det minste betatt et par ganger i vår/sommer(nå)

Skjult ID med pseudonym meg lø. 3 juli 2010 20:24

men hva gjør vi da???for å komme videre,
livet er for kort til å være alene og trist... :-(
har så mye å gi.....

Skjult ID med pseudonym stalk3r lø. 3 juli 2010 20:30

Neiggu om jeg kan fortelle deg i hvert fall.
Jeg var munk (well, not quite) første (nesten) året, mannetøs siden, for så å egentlig gå lei av både singeltilværelsen og øh...variasjonen.

Så får vi se hvordan stalkingen går framover. ;)

Kun tid og den rette personen som kan ta en videre tenker jeg.

Skjult ID med pseudonym Malinka lø. 3 juli 2010 21:13

Jeg tror den største feilen man gjør når man skal ut på markedet igjen, er å lete etter den samme følelsen som eksen gav en. Enhver forelskelse er forskjellig. I tillegg har man muligens ikke helt perfekt hukommelse, samt at følelsene var dypere for den som forlot deg.
Litt vanskelig å forklare hva jeg mener.

Videre tror jeg man må komme helt over eksen, slik at man klarer å åpne opp for en ny kjæreste. Noen må også lære å like seg selv igjen. Finne fram til det en var før det var et "oss". Ta med seg de erfaringene man gjorde mens det var "oss" og bli et nyere "jeg".

Nyt livet. Kjærligheten dukker helt sikkert opp igjen.

Skjult ID med pseudonym stalk3r lø. 3 juli 2010 21:22

Syns det første avsnittet ditt made perfect sense, jeg Malinka.

Skjult ID med pseudonym Blahblah lø. 3 juli 2010 21:29

Stalker
lol, tenkte å skrive akkurat "stalker, er du meg" i en annen tråd.
Men angående dette temaet her; samme skiten hos meg. Blitt mannetøs selv :-( Litt gøy, men blir jo lei av de kvinnelige bytøsene. Drar jo på årene, så må sette rævva i gir og finne noen brukbare. Har jo bare 3-4 gode år igjen utseendemessig.

Malinka
Man må man huske på at man sannsynligvis erindrer de beste øyeblikkene med sine respektive ekser, men samtidig så er det jo ikke til å unngå å sammenligne med tidligere kjærester. Det er jo forferdelig å måtte takke til noe verre enn det man har hatt. Litt redd jeg kommer til å bli evig ungkar grunnet dette :-( sipp sipp

Skjult ID med pseudonym Antigone lø. 3 juli 2010 21:36

Sammenligning med eksen er vanskelig å unngå, men det skjer jo både på godt og vondt. En av de tingene jeg virkelig likte godt med den siste mannen jeg datet nå nylig, var at han var veldig lik meg på et område der eksen og jeg var så forskjellige at det ble et problem. Så lenge man greier å sammenligne på den måten også, og ikke bare se på hvordan andre kommer til kort i forhold til eksen, så tenker jeg det er håp :-)

Skjult ID med pseudonym Malinka lø. 3 juli 2010 21:40

Jeg har sluttet å sammenligne med eksen. Det kan komme av at jeg er overbevist om at gresset noen ganger ER grønnere på andre siden. *glise*

Skjult ID med pseudonym stalk3r lø. 3 juli 2010 21:43

Mannetøs er gøy en stund. Så savner man å bare sovne og våkne med noen, nærhet, kos, søndagssløving etc.

Klart, i mellomtiden holder man seg i trening...

Skjult ID med pseudonym Malinka lø. 3 juli 2010 21:45

Søren. Det er ikke lenger håp for meg. Jeg vet ikke hva jeg savner. Dette må jeg tenke på. Takk for tips til tankespinn før jeg sovner i kveld, stalk3r.

Skjult ID med pseudonym stalk3r lø. 3 juli 2010 22:01

Hæ? Sa jeg noe meningsfylt???

Skjult ID med pseudonym søtoggod sø. 4 juli 2010 00:11

Ulest andre kommentarer...
@meg ; Jeg erfarte å bli svært glad i en person. Ja en dypere forelskelse enn vanlig. Jeg var veldig sårbar da jeg traff han. Han var veldig flink til å støtte meg. Han støttet meg til å bli med i et lengre prosjekt. Når så han støttet meg, tolket jeg han at det var dette han ville for meg. Men jeg gjorde meg andre erfaringer rundt denne personen.
Etter dette - har jeg kjent på at jeg lar meg ikke helt gå så dypt inn i en forelskelse lenger. Ikke med en gang... Ekspertene sier gjerne at en forelskelse er som en psykose. Man ser bare det positive hos en person. Når man har kjent en person over lengre tid vil man etterhvert se andre sider hos partneren. Samtidig kan det da være vanskelig å gå fra dette forholdet, fordi man er bundet til den man er glad i. Man blir jo ofte svært glad i de man liker og er glad i.
Hvis man fletter inn sorg i en forelskelse - vil man kunne forstå at tiden ikke har leget alle sår etterat ditt forhold ble slutt. Dette kan skape en sperre i nye bekjentskaper.
I forhold som har betydd mye kan det føles på samme måte. Man kan klare og legge minnene fra seg, men ubevisst så husker kroppen de gode følelsene denne personen skapte for deg. -Det skal ikke være lett! Hjernen lagrer jo alt. Jeg tror egentlig man fortrenger de god minne fra andre forhold, nettopp for å legge det bak seg.
Etter skilsmisse langt tilbake i tid kan noen si, gode kompliment til sin x. Og hadde det vært satt inn ressurser på å redde ekteskap, ville ikke alle blitt skilt. I forhold etter skilsmisse mange, mange år etter, kan x'er bli sammenlignet. Det kan bli sagt "at han var faktisk flinkere til det og det mot meg enn den jeg er i et forhold med nå"! Det forholdet som varte lengst gir mest minner, og har hatt kontinuitet med seg. Det setter mer spor av trygghet, harmoni og glede. Kroppen og hodet har med seg minnene. Tiden vi lever i gir oss nye muligheter, men for alle er det ikke like lett. Noen tar svært, svært lett på det, mens andre bærer det med seg videre. Og vi bearbeider det ulikt. Det som setter mest preg på oss gir betydning. Noen ganger kan man jo undersøke om partneren vil ta deg tilbake også? Det er en utvei som mange glemmer.
Lykke til videre!

Skjult ID med pseudonym MrGrim sø. 4 juli 2010 01:56

Jeg er enig med Malinka her. Slutt å sammenligne folk med eksen. Slutt å lete etter den samme følesen. Den kommer aldri igjen. Det kan komme noe som er bedre, hvis du er åpen for det.

Min strategi er å bare treffe en haug med mennesker, så ser man hva som skjer. Man har jo odsene mot seg med nettdating. Ut av hundre personer du treffer er det kanskje ikke mer en to/tre du virkelig liker. Så skal motparten like deg også. Det er ikke så lett :) Men så er jeg hyperkresen også da :)

(kvinne 45 år fra Oslo) sø. 4 juli 2010 04:15 Privat melding

Jeg har ikke vært forelsket siden jeg var 16år...takk&lov,-for forelskelse gjør blind er det noe som heter...og gudene skal vite at da jeg var 16,-v-a-r jeg blind...virkelig b-l-i-n-d....
Men jeg kan bli veldig fasinert av en mann,-deretter veldig attrahert av han,veldig glad i han,-og Elske han...
Forelsket går kantsje under noen av disse kategoriene? Jeg ønsker iallefall ikke å bli hodestups forelsket i en sånn tulling igjenn... :O ben there...done that....
Men lykke til videre okke som ;D

Skjult ID med pseudonym 36 sø. 4 juli 2010 09:26

Det er sikkert lurt å si til seg selv at det er bra forholdet er over. Han er ikke verdt at du har det ille fortsatt, og dessuten; hvis han tar kontakt igjen nå så er det jo totalt uinteressant fordi han er jo egentlig ikke interessert? Ikke la negativt selvsnakk eller tanker ødelegge for deg.
Det finnes utrolig mange interessante og kjekke gutter, veldig veldig mange, faktisk :) Og flertallet er ikke kyniske, men ønsker det samme som deg (og meg). På tide å gå videre!!! Lykke til :)

Skjult ID med pseudonym meg sø. 4 juli 2010 10:20

takk for alle tilbakemeldinger:-)
bare så det er sagt......
jeg sammenligner ikke andre med ham...for ser i ettertid,at han hadde sine sider han også.
jeg tenker faktisk ikke på ham lenger heller.bare i spesielle sammenhenger da hans navn dukker opp.
men føler meg...tja..ødelagt følelsmessig.
jeg har det bra,fornøyd med jobben,ok økonomi,voksent barn som har flyttet ut....og har det bra med meg selv også.
men hvorfor er ikke følelsene der for en gutt/mann lenger??

Skjult ID med pseudonym Malinka sø. 4 juli 2010 10:36

Dersom han fortsatt gjør at du føler deg følelsesmessig ødelagt, så har du ikke kommet over ham. Det er kanskje litt urettferdig overfor den du eventuelt prøver å bli kjæreste med?
Jeg mener (og jeg HAR fått hjertet mitt ordentlig knust en gang) at den dagen man ikke lenger føler seg ødelagt, DA er man moden for å gå inn i et nytt seriøst forhold. Når man klarer å tenke på eksen, uten at det rører seg en millimeter noe sted i følelsesregisteret.

For meg tok dette over fem år. Underveis ble det riktignok mye prøving og feiling, fordi jeg var overbevist om at jeg selvsagt var klar for the love of my life part II.

I tillegg skal jo riktig mann dukke opp. Jeg tror ikke at det finnes kun den eneste rette, men jeg tror heller ikke det finnes så mange rette.

Skjult ID med pseudonym 36 sø. 4 juli 2010 12:39

Jeg tror det er fordi du er redd for å bli såret igjen, og da tør du ikke å involvere deg følelsesmessig. For å beskytte seg selv holder vi avstand, for da risikerer vi ikke en ny avvisning :) tror jeg.

Skjult ID sø. 4 juli 2010 16:52

Jeg tror du fortsatt lever i fortiden. Du må gi slipp og frigjøre tankene dine. Ikke forvent noe av dine dater, men bli positivt overrasket dersom det er noe du liker ved den nye personen.