Alle innlegg Sukkerforum

Hei på dere

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Gutt26 sø. 4 juli 2010 21:56

Jeg er ny på siden her, så får man se hvordan dette fungerer

Det jeg lurer litt på fra dere damer, hvem er den perfekte gutten?
Spiller det noen rolle om han ikke kan kjøre bil?

Skjult ID med pseudonym X-dreamer sø. 4 juli 2010 22:03

En av de viktigste forutsetningene for å lykkes på sukker.no er at du minst har førerkort klasse B... Kan til nød fungere med førerkort for moped..... da blir du litt badboy når du tar med dama bakpå.... for det er ikke lov...

Skjult ID med pseudonym petita sø. 4 juli 2010 22:04

Pøh, stemmer ikke. Trenger ikke å ha førerkort, er meget mulig å være "perfekt" uten.

Skjult ID med pseudonym SMRT sø. 4 juli 2010 22:06

Hvis lappen er en betingelse for dama så er hun for kresen. Eller alt for lite kresen.

Skjult ID med pseudonym X-dreamer sø. 4 juli 2010 22:08

@petita: Du av alle skulle klare å ta meg seriøst der???

Skjult ID med pseudonym petita sø. 4 juli 2010 22:09

Sorry *skammer seg*

Skjult ID med pseudonym X-dreamer sø. 4 juli 2010 22:15

Har lappen jeg også - men så visst ikke noe bil til å sjekke damer med.... hehe

@TS: Jenter går IKKE etter hvorvidt du har lappen eller ikke.... Det er nok helt andre kvaliteter som blir sjekket før en slik ting blir tatt opp.... :) Jeg ble spurt av ei jente om jeg hadde lappen.... faktisk - men det var etter at jeg hadde snakket med henne en stund.... Hun hadde ikke lappen... nemlig....

Men - man innleder ikke et forhold til noen på grunn av ferdighetene bak rattet.... skjønt da jeg var ung - så var "alle" jentene i klassen sammen med eldre gutter som hadde bil og sånt.... for de var skikkelig kule....

Tror det er noe jenter vokser av seg når de passerer 14 år... eller deromkring...

Skjult ID med pseudonym rotte sø. 4 juli 2010 22:26

Rotte like lapp barbert.
Rotte ha klasse BC1, det holde for boobs kl B-cup og mindre C-cup.

Skjult ID med pseudonym StaBarbara sø. 4 juli 2010 23:00

Betyr det noe om du har førerkort eller ikke? Jeg tror svaret er ja, men at det kommer litt an på årsaken og hva du har som målsettig her inne. Er det f eks medisinskne årsaker til det tror jeg du vil møte mer forståelse enn om du er en av disse surrebukkene som ikke har, og ikke kommer til å få, orden på noe med det første.

Er du av den siste typen er du sannsynligvis bare her for å rote, (som vanlig) og hvem bryr seg vel da om du har førerkort eller ikke. Har du mer seriøse hensnikter så vær forberedt på litt skepsis, men at ærlighet varer lengst. Om du pusser rustinnge din og byr på deg selv fra din beste side vil du kunne skinne vel så mye som hvilken som helst av de andre prinsene her inne.

Lykke til!

Skjult ID med pseudonym X-dreamer sø. 4 juli 2010 23:20

StaBarbara: Hva??? Så det er kun legitimt å ikke ha lappen hvis det er medisinske årsaker til at man ikke har det???

Skjult ID med pseudonym StaBarbara sø. 4 juli 2010 23:24

Retorikk min gode mann. Mellom sort og hvit finnes det selvsagt mange nyanser.

Skjult ID med pseudonym Antigone sø. 4 juli 2010 23:31

Retorikk? Den må du dra lenger ut på landet med. Det blir ikke retorikk bare av at man sier noe som ikke er sant på en passelig velformulert måte.

Skjult ID med pseudonym Joques sø. 4 juli 2010 23:54

Det var en riktig underlig definisjon av retorikk, ja. Cicero ligger og roterer i graven sin...

Skjult ID med pseudonym Antigone ma. 5 juli 2010 00:02

Joa, men som den store retoriker vår venn Barbara er, kommer det vel snart et knusende svar :o)

Skjult ID med pseudonym StaBarbara ma. 5 juli 2010 00:08

Har du tenkt å dra "miljø kortet" Antigone? Selv ikke Bellona klarer seg uten biler.
Om trådstarter (TS) ønsker å etablere familie vil han oppleve at logistikken med jobb, barn, barnehage og ettervert fritidsinteresser kan være vanskelig å oppfylle uten sertifikat. For å sette det litt på spissen: På Nesodden bor det noen sjeldne idealister som stort sett insisterer på å bruker sykkel og tilhenger. Stakkars dem den dagen det regner og barnehagen ringer og ber dem hente barnet fordi det har falt ned fra husken og må på legevakten, samtidig med at båten er innstilt. Da er det et praktisk problem at lappen mangler.

Heldigvis for Gutt26 finnes damer i flere utgaver, og den ansvarlige, klartenkte og modige typen vil kunne ta ansvaret alene for denne biten. Særlig om mannen kompenserer ved å legge inn ekstra bidrag av annen type i familiesamholdet. (Med bidrag mener jeg mer enn bare økonomi).

Skjult ID med pseudonym Antigone ma. 5 juli 2010 00:10

Maken til stråmannargumentasjon har jeg ikke sett siden jeg ble servert eksempler da jeg tok exphil for over 20 år siden.

Skjult ID med pseudonym Joques ma. 5 juli 2010 00:19

Jeg finner ikke norske ord, så: Dude, are you for real?!

Skjult ID med pseudonym StaBarbara ma. 5 juli 2010 00:24

Det er nødt for å bli "på landet" og stråmannargumentasjon så lenge Antigone sitter som en prippen frøken og holder på kortene sine, underforstått skriver omtrent som følger "å gid det var da ikke det jeg mente".

TS, som er nykommer, har du ikke engang ønsket velkommen. Er det mulig å anta at du kommer fra et umøblert hjem?

Skjult ID med pseudonym mann41 ma. 5 juli 2010 00:24

Man klarer seg fint uten bil med små barn som skader seg i barnehagen. Jeg har opplevd det selv. Det er noe som heter taxi.

(mann 40 år fra Oslo) ma. 5 juli 2010 00:30 Privat melding

@TS: Jeg får ta ansvar her - bringe tråden inn på det du faktisk spurte om... Er så mange her som liker å spore av seriøse tråder på dette forumet...

Alle svar som er gitt er kan oppsummert si forteller deg at det er smart å ikke ha lappen og det er dessuten i noen tilfeller å ha den.... Forumfolk er oppklarende!

Skjult ID med pseudonym StaBarbara ma. 5 juli 2010 00:34

12 points goes to X-dreamer!

Skjult ID med pseudonym Antigone ma. 5 juli 2010 00:35

Ok, Barbara:

Først og fremst, TS er en ung og uerfaren Sukker-bruker som stiller et spørsmål til (presumptivt) damer på omtrent sin egen alder. Jeg vet ikke hvem du er, men jeg tror ikke du er noen av delene. Uansett, jeg har ikke lagt meg opp i ditt svar til TS i utgangspunktet.

Jeg kommenterte kun din påstand om at det du drev med var retorikk. Om nødvendig kan du lese det jeg har skrevet én gang til, men jeg har altså overhodet ikke kommet med noen argumenter verken for eller mot det å ha lappen (jeg anser meg som utenfor TS sin målgruppe, og ser ikke at det er noe poeng i at jeg besvarer spørsmålet). Jeg har utelukkende kommentert din såkalte retorikk, fullt klar over at jeg dermed er helt på siden av TS sitt opprinnelige tema, men dette er tross alt ikke en grønn tråd.

Og om jeg er prippen? Det vet du fint lite om :o)

Skjult ID med pseudonym Hawiha ma. 5 juli 2010 18:52

*Før i tiden mente man at utdannelse automatisk ga en viss dannelse. Men det var før i tiden.*

; )

Skjult ID med pseudonym vibe ma. 5 juli 2010 19:36

Det ville ikke vært noen showstopper for meg per definisjon, men jeg er enig med Barbara at dersom det ikke er medisinske årsaker til at du ikke kan kjøre, hadde jeg ventet at du hadde planer om å ta lappen - en gang - hvis du satset på familieliv. Man kan klare seg uten, men livet blir lettere med - og gir mange fler muligheter.
Jeg hadde ikke likt å være den eneste sjåføren på famileturer.

Selv har jeg fire venninner med lappen, av disse har tre nå tatt den pga påtrykk fra mannen da familie ble et tema, og jeg synes ikke det har vært en uriemlig forventning fra deres side.

Men er det medisinke årsaker, så var kanskje lappen det minste problemer.

Skjult ID med pseudonym sunway77 ma. 5 juli 2010 19:58

endelig en mann som innrømmer at han ikke kan kjøre bil ;-)
neida vil ikke tro det har noe å si,at man skal bli utelukket kun pga det.....
men velkommen til sukker da,og forum:)

(mann 40 år fra Oslo) ma. 5 juli 2010 20:16 Privat melding

Jeg fant ut at jeg ikke trengte bil da jeg flyttet til Oslo..... for her var kollektivtilbudet kjempebra.... men det var ikke noen som kjørte meg til Rema 1000... så jeg valgte å beholde bilen.... og av en del andre praktiske årsaker....

Skjult ID med pseudonym Joques ma. 5 juli 2010 21:00

Det er kjekt og lettvint å ha bil. Men å antyde at tilværelsen blir vanskelig uten bil, det er å ta i. Spess hvis man bor i en by og er innen gang/sykkelavstand fra barnehager, matbutikker, skoler, svømmehaller osv osv. Det er vel fremst i forbindelse med barn at folk flest tenker at bil er uunnværlig. Men det er det faktisk ikke. Ikke at jeg har unger selv, men jeg kjenner billøse småbarnsforeldre :)

Skjult ID med pseudonym Hawiha ma. 5 juli 2010 21:04

Bare vent til småbarna blir større, og skal transporteres i tide og utide over det ganske la... iallefall distrikt! : )

Skjult ID med pseudonym Josef K. ma. 5 juli 2010 21:05

Jeg er den perfekte gutten.

Skjult ID med pseudonym Joques ma. 5 juli 2010 22:37

Og der har vi grunnen (synsealarm!) til at barn på landet er feitere og i dårligere form enn barn i byen. De blir fraktet overalt, i stedet for at de kommer seg fra stad til sted selv, som i byen. Nå blir jeg garantert sablet ned av arge folk som bor utenfor by, og jeg skal ikke påstå at jeg har kjempebelegg, bare et intervju jeg hørte av en som hadde forsket på fysisk form hos bybarn og bygdebarn...

Skjult ID med pseudonym X-dreamer ma. 5 juli 2010 22:50

Joques: Forklaringen ligger i følgende; jeg bor på Tøyen, ungen går i bhg på St. Hans Haugen - hvor mora også jobber (vel og merke på en annen avd.) Mora bor på Sinsen.... Jeg jobber på Frogner.... Med bil bruker jeg 20 minutter på å kjøre hjemmefra, levere ungen i barnehage - og dernest komme meg på jobb.... Kollektivalternativet ville ført til at jeg måtte hatt en total reisetid på en drøy time.... Tid er penger... osv... Og dessuten er jeg et utpreget B.menneske.... som liker å sove lenge når jeg skal på jobb - men blir A-menneske så snart helga kommer.... :) Hadde vekkerklokka kunnet slå meg - så hadde den nok gjort det.... Jeg elsker Snoozeren..... og den er mye brukt....

Skjult ID med pseudonym Joques ti. 6 juli 2010 07:01

Jeg sier ikke at det er noe i veien med bil. Bare at det går fint å innrette livet sitt uten :)

Skjult ID med pseudonym vibe ti. 6 juli 2010 23:12

Joques, det spørs jo veldig poå hvilken livsstil man vil ha - småbarnsfamilie eller ikke.

Hytteturer, særlig på vinteren, er et pes uten. Og hvis man har familie som bor et stykke unna, men bileveien er den mest opplagte transporten, så er det forskjell på å dra alene med buss, tog og fly med unger og pikkpakk på slep. Innkjøp og henting og bringing - særlig hvis ungene havner i forskjellige barnehager, og det skjer jo det også - blir også letetre med bil.

Så TS, det spørs hvilken livsstil du ønsker og damen ønsker og hvordan dere ellers er vant til å innrette dere.