Alle innlegg Sukkerforum

Hvorfor får man ikke svar?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym undrer? ti. 6 juli 2010 00:21

Hei allesammen:-)
Jeg må jo få si at det er absolutt mange fine jenter her inne:-) Mange det kunne være hyggelig å bli kjent med...?
Har sendt mange invtasjoner til det jeg tror kan være fine jenter. Dessverre er det svært få som gidder å svare,verken positvt eller negativt. (noen unntak er det jo da:-))
Hvorfor er det slik? Får dere jenter så himla mange henvendelser at dere ikke orker,eller er det noe annet?
Synes ikke det så vanskelig å komme i kontakt ute I "det vikelige liv" Er det profilbildet som skremmer eller hva kan det være?

Skjult ID med pseudonym rotte ti. 6 juli 2010 00:24

Nolske kuel høy på pæla.

(mann 40 år fra Oslo) ti. 6 juli 2010 00:42 Privat melding

@TS: Det er bare å bli vant til det.... Du kan sjekke i Utboksen om mottaker har lest meldingene dine... Og så får du gjøre som de fleste andre både gutter og jenter her inne.... håpe at jenta du søker svarer... Lykke til...

Skjult ID med pseudonym Macho man ti. 6 juli 2010 00:45

Du er nok inne på noe.

Antar at de fleste jenter her inne med "ok" utseende har temmelig stor pågang hva meldinger angår.
Var det meg hadde jeg sikker ikke giddet å svare på rubbel og bit, spesielt ikke om man allerede hadde baller i luften. Dessuten er det jo heller ingen svarplikt, selv om mange synes det er uhøflig å ikke svare i det hele tatt.

Profilbildet teller nok mye. Du kan jo f.eks se hvor mange av de du har besøkt som har besøkt deg. Fikk en gang svar fra ei jeg kontaktet at hun muligens ville kontakte meg senere da hun allerede hadde noe på gang. Men innom profilen min hadde hun ikke vært hehe. Og jeg tviler på at profilbildet mitt trollbinder hvem som helst her hehe. Nei, et høflig avslag var det :)

Skjult ID med pseudonym Lionking ti. 6 juli 2010 00:47

Det har skjedd en dramatisk endring her inne de siste to aarene... jeg vet ikke noeyaktig hva som har skjedd, men det har blitt betraktelig vanskeligere aa faa svar fra selv meget ordinaert utseende jenter. Jeg har ingen intensjon om aa drive reklame for andre nettsteder, men det kan absolutt anbefales (snakker av erfaring...).

Skjult ID med pseudonym Diggåkline ti. 6 juli 2010 01:07

Lionking - Jeg er ganske ny her og har helt motsatt erfaring.. , og har nok å henge fingrene i. Selvsagt er det mye man ikke får svar på, men på andre steder er teorien min at profilbilderuta er for liten for ansiktet mitt..

At man ikke får svar er nok relativt ofte også fordi damene har nok baller i lufta der og da. Eller hva sier dere damer?

Skjult ID med pseudonym X-dreamer ti. 6 juli 2010 02:00

@yourX: Det kan godt være at man blir litt blasert når man sitter og leser på profiler her og banker på feile dører, men det er jo en del jenter, og sikkert også gutter (uten at jeg har dekning for å hevde det for hva gutter angår) som har litt for god selvtillit her etterhvert. Jeg takler på tross av "syting" på forumet både at folk velger å ikke svare - og også ei avvisning; men har blitt litt tatt på senga av folk som kommuniserer at de er "way outta my league". Jeg kunne tatt meg nær av det - men jeg konkluderer stort sett med at vi mest sannsynligvis ikke ville blitt noe match-made-in-heaven uansett... for slike jenter representerer holdninger som jeg ikke respekterer..... Og hvis jeg ikke respekterer folk - så dropper jeg dem - og nu har jeg til og med funnet ut hva svart hjerte og blokkering går ut på....

Skal jo nevnes at sannsynligvis 99 av 100 jenter her er hyggelige da....

Skjult ID med pseudonym TRS360 ti. 6 juli 2010 06:31

yourX,

Jeg går mye lenger enn som så for å undersøke hvilken tålmodighet som befinner seg bak pannelappen i den andre enden. Introduksjonsspørsmålet mitt lar jeg dreie seg om et tema som allerede er besvart i profilteksten hennes. Avhengig av hvordan hun svarer kan jeg på en meget rask og effektiv måte avgjøre hvorvidt hun er for søppel å regne eller ei jente det vil bli trivelig å leve sammen med. Siden jeg kun er interessert i en av de aller peneste jentene og fordi det er de som viser seg å være de første som tyr til ufordragelighet når jeg stiller spørsmål som tyner tålmodigheten deres, så er denne fremgangsmåte perfekt for meg. Hvis jeg har tyve pene jenter foran meg, og jeg anser dem å være ni'ere alle sammen og derfor hakket under det jeg egentlig søker, så fristes jeg rett som det er å spørre hvor gamle de er. Dette fordi jeg da kan benytte copy'n paste paste...

De vanlige svarene jeg får er "DUST!", *blokkering*, "Er du ny her?", "Sjekk profilen min".

Altså, fremfor å taste to tegn og på den måte velge den enkle måte, så skal de absolutt benytte sjansen til å antyde at også pene jenter kan være smart asses og ha hjerne inni hodene sine. Det er ikke uvanlig at jeg etter denne øvelse sitter igjen med kun et par aktuelle jenter. Således er det en meget effektiv måte å få fjernet 90% av søpla fra potensiell kjærestelisten.

Skjult ID med pseudonym huldra ti. 6 juli 2010 08:15

Å, gudbedre.

Skjult ID med pseudonym yeehaw ti. 6 juli 2010 09:14

I begynnelsen svarte jeg alle. Etterhvert har jeg sluttet å svare, fordi mange av henvendelsene kommer fra jenter som åpenbart ikke har lest profilen, eller ikke lest den grundig nok.

Når jeg stiller opp visse enkle krav, som f.eks. et bilde i profilen, og vedkommende ikke har det, gidder jeg ikke lengre å be om det. Når jeg stiller opp et snev av utdannelse som et krav og personen knapt har det - er det exit. osv..

Dette er et sjekkested og ikke en barnehage der alle skal bli sett, hørt og forstått.

Skjult ID med pseudonym TRS360 ti. 6 juli 2010 09:33

@yeehaw,

Jeg hadde også krav om høy utdannelse hos jenta en gang i tiden, motivert av at jeg hadde ambisjon om å ha noe å snakke med en partner om som går utover å bestemme farge på tapet og gardiner. Jeg forstod dog meget raskt at det var et krav imot sin hensikt. En ting er at jenter med høy utdannelse i all hovedsak har eksamen som skriver seg fra et eller annet uvitenskapelig jallafag jeg forakter universitet og høyskoler for å ha tatt inn under sin paraply, men det er til å leve med. Det som ikke er til å leve med er at intellektuelle samtaler ikke bare vil basere seg på psykotisk svada, men også inneholde tirader med appeller til autoritet og andre villfarende tankefeil når jeg penetrerer sprøyt og får det til å eksplodere tilbake til ren energi. Nå skal jeg ikke bare bekjempe jentas psykoser, men spøkelser i form av professorer som har funnet seg til rette med å undervise tullball. Da takker jeg meg til psykotisk sprøyt som står alene på egne ben. Dessuten fører høy utdanning blant jenter med seg et annet uvesen. De som har gjennomgått en lengre utdannelse har blitt påtvunget å innordne seg et tankesett som er smalt og med en slik overdreven fokus på tidsfrister at det eneste som er igjen av jenta er formalisme. Menn har en annen evne til å skille mellom fornuft og sprøyt i faget de blir undervist, mens jenta gjerne sluker alt rått. Jeg tror jeg ville foretrekke ei jesusfriker fremfor et ukritisk nek. Hvis jenta faktisk har studert et høyverdig fag med absolutte bånd til vitenskapsteori eller logikk så får du med deg så mye annet rigid ræl det ikke er mulig å leve med. Nei, høy utdannelse hos jenta si kan jeg med stor grad av trygghet si er bare til besvær. Jeg har det på at menn ønsker i sin kone, en partner som representerer en motpol til realisme. Uten det kan det ikke bli noen kjærlighet å ettertrakte.

(mann 37 år fra Buskerud) ti. 6 juli 2010 09:35 Privat melding

Tror nok det er ett tema mange føler på,men veit da jeg har flere venniner som er her inne att de kan gjerne få opp til 10 meldinger om dagen,opp mot 100 besøkende pr dag...da blir det jo litt slitsomt i lengden..så da ender det opp med att det ikke svares i hele tatt....men tenker litt sånn selv,selv om ei jente virker meget bra så skal jeg gidde å skrive en mail som tar meg si en halvtime...veit nesten med 100% sikkerhet att det ikke kommer noe svar..men så ender det opp med å sende den mailen...noen svarer,men de fleste ikke..men sånn er det vel bare...drit i de som ikke svarer,man må ikke la det gå innover seg!:-)lykke til!

(mann 34 år fra Sør-Trøndelag) ti. 6 juli 2010 10:35 Privat melding

X-dreamer heldig du er da ^^ 99 % er hyggelig mot deg, tror kanskje jeg faller inn under 20-30% selv.. men kanskje de bare ikke gidder fordi jeg ikke bor i nærheten og de har nokk med å skrive til folk i samme by :P

Skjult ID med pseudonym huldra ti. 6 juli 2010 10:52

@TRS360: Jeg skjønner ikke hvorfor du vil har svar fra jenter i det hele tatt, for meg virker det som du kun har forakt til overs for det motsatte kjønn og klarer deg veldig godt uten alle disse nekene, som selvsagt er totalt ukritiske til alt de får høre kun i egenskap av å være kvinner, ingenting annet, nå nei, personlighet spiller ingen rolle... hahaha. Hvis disse tiradene da ikke er skrevet kun for å provosere .... i så fall: få deg en hobby :)

Skjult ID med pseudonym Nils ti. 6 juli 2010 12:41

Ja jeg savner hvetebrød dagene på nett, for 3-4-5-6år siden når du fikk en jente hjem til deg og klar til kos på bare noen timer eller alle var datekåte, markedet er vel kanskje tømt...jentene som var noen og 20 da er blitt voksne og det mangler på en ny generasjon.

(kvinne 63 år fra Vestfold) ti. 6 juli 2010 12:51 Privat melding

Svar til undrer?

Det er vel på samme måten med oss kvinner.. sender ut flørter og brev, men får ikke svar.. I alle fall har jeg merket det.. Hvorfor har man profil inne her om man ikke gidder å svare? Hvis man ikke er interessert i personen som man får flørt eller brev fra, så er det jo bare å sende en liten hilsen tilbake om at man ikke er interessert.. Skulle ikke være noe problem det, vel???

Skjult ID med pseudonym megvel ti. 6 juli 2010 12:52

trs360.... hehe morsom fyr.. sier meg enig med at han trenger en hobby:) men virker som dette er en.. men begynner bli lei ordet *ræl*.. kanskje han kan finne på et annet? Som vi navlebeskuende og enfoldige sjeler fortsatt kan forstå:))))?men uansett har han også noen gode poeng.. men de gjelder i høyeste grad menn også:)
Penetrert sprøyt hahahaha.. råbra!

Skjult ID med pseudonym rotte ti. 6 juli 2010 17:55

@TRS360, Bobbitt!

Skjult ID med pseudonym Joques ti. 6 juli 2010 18:50

Nå ser jeg mange av innleggene hans er sletta av Sukker. Er han kasta ut, eller var det bare de drøyeste innleggene som ble sletta?

Skjult ID med pseudonym katte ti. 6 juli 2010 18:51

Kan du si hvilke (bortsett fra de jeg har allerede nevnt)?

Skjult ID med pseudonym Nettfeber ti. 6 juli 2010 19:01

Sånn er det vel bare desverre. Jeg må innrømme at jeg ikke svarer på alle henvendelser selv. Korte upersonlige ferdiglagde "flirt" er ingen innertier. Om ikke profilen er ekstraordinært god.
Hvorfor jeg ikke svarer alltid, si det? Det blir bare sånn noen ganger, ikke ta det personlig. Det gjør ikke jeg om jeg ikke får svar heller. ;o)

Skjult ID med pseudonym hmm ti. 6 juli 2010 19:46

tror folk forventer for mye her inne rett å sletten

Skjult ID med pseudonym bonzo ti. 6 juli 2010 20:41

@TRS360
Genialt skrevet, og helt sammenfallende med mine erfaringer. Var gift med en doktorgradstipediat i sosialantropolgi (tror jeg..), mellomfag i sosiologi, grunnfag i et eller annet og videreutdannet ved UNIVERSITEDED i København. Når jeg fikk nok, giftet jeg meg med en brasiliansk playboymodell. Pen, men enkel. I det lange løp foretrekker jeg det siste, men dessverre er det ikke mange av dem her inne....