Alle innlegg Sukkerforum

Behandle en norsk ung jente, hvordan?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Don Johan on. 7 juli 2010 09:40

Jeg må innrømme at jeg faktisk ikke vet hvordan jeg skal behandle norske jenter, spesielt på min egen alder.

Iforhold til jenter i andre land spesielt, har bodd i utlandet fra jeg var 20 til nå som jeg er 26 pga sport på høyt nivå og blitt vant til andre ting.

Nå som jeg er tilbake her i 6månder merker jeg flere ting, men hovedsaklig at jentene her som "gutta" de er en av "gutta" og snakker mer om kamerater og kompiser enn de gjør om venninner, de beveger seg til og mer maskulint og har ofte "tøffe" tatoveringer, og de er alt fra verdensvandte til erfarne og har ofte sine behov dekket via mannlige kamerater de besøker nå og da.

Vært på noen dater :

* Ikke åpne dører
* Ikke gi komplimenter, ikke engang om kjolen
* Ikke vær spesielt hyggelig
* Vær som en kamerat, hun er jo en av guttaboys!
* Festivallivet er topp, selv om du ikke får dusjet på x-antall dager
* IKKE vær en gentleman, hun greier absolutt alt selv, det er ingen feminin korrelasjon til det mannlige kjønnet annet at han er noe og hun er noe

Selv om datene har gått videre og det alt i alt har vært positivt, så har jeg tatt meg selv i holde tilbake hyggelige kommentarer og fått pryl for å la henne få sitte bussen på setet som var ledig.

Er det lov til å si faen heller, kan jeg ikke bare være hyggelig mot deg og gjøre slik at du ikke bare blir en kamerat, men noen spesiell?
Hvor kommer det fra, er det norske mødre som oppdrar jentene som en av gutta?

Skjult ID med pseudonym rotte on. 7 juli 2010 10:05

Rotte heller ikke vite hvordan behandle norsk ku.
Rotte ha dør åpne, Rotte ha tilbakemelding om påskedater hyggelig.
Rotte åpenbart ikke håndtere de norske noe særlig, sikkert veldig dårlig.
Rotte innse veldig dårlige odds med de norske dette tiåret, Rotte vurdere utland.
Kan du fortelle Rotte hvordan kvinne utland være?

Skjult ID med pseudonym Leo on. 7 juli 2010 10:07

Jeg kjenner meg llitt igjen i det du sier.
Jeg syntes også det kan være vanskelig å vite når man skal være kamerat og når man skal være gentelmann. Begge deler er forventet.
Når skal man la kvinnen være selvstendig og uavhengig og når skal man være "mann nok" til å ta seg av henne.

Dette er en artig diskusjon jeg har hatt mange ganger med gode venner.

Selv har jeg ikke datet en norsk jente på 4 år.

Skjult ID med pseudonym Egentlig. on. 7 juli 2010 10:08

Samme erfaring jeg sitter med gitt.

En annen ting er at mange av jentene jeg har vært på date med er så vannvittig 'frempå' (nei, ikke i romantisk forstand), på den måten at de nærmest LØPER mot døra slik at de kommer først inn på restauranten og jeg ikke får holdt oppe døra for dem (uten at jeg i så fall måtte ha løpt fortere og det ville sett dust ut...), så LØPER de nærmest bort til den som tar seg av bordsetting og sier vi skal ha bord for to, så nærmest LØPER de mot bordet og setter seg ned, og så, når maten begynner å bli oppspist er de kjappe på labben med å tilkalle kelneren og be om regningen.
Jeg rekker rett og slett ikke å gjøre en dritt?

Og neida - dette er ikke fordi disse jentene allerede har avskrevet meg og vil bli fortest mulig ferdig med daten; i de fleste tilfellene har de gått en lengre tur med meg etter maten etc.

De skal liksom bare være så effektive og verdensvante at det ikke blir plass til noe "gentlemanneri". Mulig jeg ikke er kjapp nok, men har vi så innmari dårlig tid da?

Men jeg kan jo ha vært uheldig.

Skjult ID med pseudonym Joques on. 7 juli 2010 10:15

Synes dette er helt fint, jeg, trives som fisken i vannet med damer som ikke vil ha noen gentlemansfakter :o)

Skjult ID med pseudonym Don Johan on. 7 juli 2010 10:20

Godt å se at noen opplever det samme, jeg kommer aldri til å bli han kameraten som jenter tror de har(nei de har ikke kamerater) som legger inn aksjer ved å dytte, "kosemobbe" og pilse med.

Jeg føler rett og slett at jentene på min aldersgruppe er en av boysa, de er karer med hår på brystet og greier seg finfint.

Skjult ID med pseudonym oslomann on. 7 juli 2010 10:27

Her er mine 5 cents.
Antar du snakker om jenter fra ca 20 år og opp til ca 25-26 her. Tror ikke at dette gjelder alle jenter i den alderen, men det gjelder sikkert noen. Kanskje du har en tendens til å tiltrekke deg de småtøffe, ”überkule” jentene? Uansett, her er hva jeg synes:

1.Ikke åpne dører
Nei, fortsett å gjør det, men ikke gjør noen stor greie ut av det. Å åpne en dør for en jente er den naturligste ting i verden, er det ikke? Hvis hun slenger en fleipete kommentar, for eksempel noe sånt som ”wow, så gentleman” samtidig som hun gir et skjevt smil, så bare ta det med fatning og ganske enkelt si ”ja”. Eller fleip tilbake. Det skyldes trolig at hun enten ikke er vant til at menn holder dørene åpne for henne (noe som øyeblikkelig skiller deg ut fra de andre gutta hun omgås, og det er positivt), eller hun tester deg for å se hvordan du takler fleipen hennes – og i så fall er det en utfordring du ikke vil feile på. Det gjør hun i så fall for å se hva slags fyr du egentlig er, om du har kontroll og bevarer fatningen og kanskje at du faktisk er gentleman, og ikke bare en som forsøker å smiske for henne. Hvis hun derimot sier noe sånt som ”jeg klarer å åpne døra selv” med en sur mine, noe jeg har opplevd selv én gang i hele mitt liv, så er det hun som har et seriøst problem, ikke du. I så fall foreslår jeg at du dumper henne umiddelbart og finner deg noe bedre.

2. Ikke gi komplimenter, ikke engang om kjolen
Bare tull. Bare forsett å gi komplimenter, men ikke for ofte og men det du sier (hun kommer trolig til å merke at ett eller annet er galt hvis du ikke gjør det, og få en litt ubehagelig følelse av at hun kanskje ikke kan stole på deg siden hun tror du ljuger til henne). Men igjen, ikke gjør noen stor deal ut av det. Og ikke vent på anerkjennelse eller noen form for belønning for komplimenten. Bare si det, og men det, og la det være det. Hun kommer til å være glad for det, selv om hun kanskje ikke viser det med en gang.

3. Ikke vær spesielt hyggelig. Vær som en kamerat, hun er jo en av guttaboys!
Igjen, er helt uenig. Vær så hyggelig du bare vil, skjønt ikke overdriv. Hvis du oppfattes som OVERDREVENT hyggelig så vil hun trolig tro at du har en agenda, som å komme i buksa på henne. Dessuten hjelper det ikke å bare være hyggelig, du er nødt til å krydre litt med flørt, fleip og gjerne litt småerting. Og selvsagt, hvis hun oppfører seg som en dust mot deg så ha ryggrad nok til å ikke ta i mot dritten hennes.

(fortsetter under)

Skjult ID med pseudonym oslomann on. 7 juli 2010 10:28

(fortsetter fra forrige)

4. Festivallivet er topp, selv om du ikke får dusjet på x-antall dager
Ja dette er en rar ting med mange jenter her i landet. De vil gjerne dusje to ganger om dagen resten av året, eller i det minste én (som jo er normalt blant nordmenn flest), men festivaler og for så vidt hytteturer, ser ut til å være unntakene. Har ingen ting å si til dette, annet enn at de sikkert ville satt pris på en dusj hvis det hadde vært tilgjengelig. Mange jenter (og også gutter) liker festivaler, selv om kanskje ikke du selv er noen stor fan. Bare lev med det.

5. IKKE vær en gentleman, hun greier absolutt alt selv, det er ingen feminin korrelasjon til det mannlige kjønnet annet at han er noe og hun er noe.
Se punkt 1 over. Bare ikke gjør noen stor greie ut av det. Gå for eksempel gjerne ytterst på fortauskanten, hvis hun har litt peiling selv så vil hun vite at det er for at det da er du som er nærmest eventuelle biler som kommer opp på fortauet eller som spruter søle, men ikke si hvorfor selv. Bare gjør det. Samme med dører. Ikke løp for å komme først, men hold døra åpen for henne hvis det er naturlig.

Det med tatoveringer er vel en ting i tiden, men det er jo heldigvis ikke alle jenter som liker store tattiser heller (heldig for meg i hvertfall, siden jeg sjeldent synes det er særlig fint). At mange har elskere og knullevenner er vel også sant. Har selv aldri skjønt hvorfor noen reagerer på at du dater 2 eller 3 samtidig en periode, noe mange jenter også gjør, men ingen ser ut til å reagere på samme måten på at du for eksempel har en fast elsker samtidig som du dater (uten å fortelle de du dater om dette selvsagt), noe jeg vet en god del jenter har, også her på Sukker. Men det får så være.

Skjult ID med pseudonym synd on. 7 juli 2010 10:29

Jeg liker gutter som dere, keep it up. :)

Skjult ID med pseudonym Don Johan on. 7 juli 2010 10:37

Det var gode svar Oslomann, selv om jeg nok oppfatter norske jenter som litt mer maskulin enn du gjør..jeg føler ofte jeg må lete litt for å finne den tiltrekkende feminine oppførselen.

Når det gjelder at jenter har elskere, er det ikke litt rart å ta en jente med på date også drar hun mest sannsynlig til elskern etterpå....det er en bieffekt av dagens ekstremt seksualiserte samfunn jeg synes er veldig ubehagelig...føles ikke helt riktig å betale for sushi når hun skal suge en kar senere på kvelden.

Men men, min generasjon er ekstrem og det er fint lite en kan gjøre annet enn å prøve å være like ille selv.

Skjult ID med pseudonym mrright on. 7 juli 2010 10:42

Tror vel at mange norske kvinner vipper på en pinne.
De vil stort sett ha i både pose og sekk.
Selv har jeg blitt opdratt at en gentleman skal man være og har sett at en kommer veldig langt med det.
Men det har jo skjedd noe med samfunnet her i dette landet for hver dag så får jeg selv dører slengt i trynet og dultet borti enten i butikken eller andre plasser uten noe form for unnskyldning. Virkelig trist er det.

Det er som noen sier her at kvinner i dag skal være så verdensvante men da lurer jeg på hvor i verden de har vært for Norge er vel det landet i verden man finner de absolutt minst høflige personene. Har reist og jobbet i hele verden og blir sjokkert når jeg kommer tilbake til gamlelandet hvor lite høflighet man har her.
Det kommer nok av at man blir mer og mer egosentriske.

Synes Nordmenn burde skjemmes og skjerpe seg noe utrolig. Ser det hver dag. Kommer det et gammelt menneske som sliter enten på glattisen eller har for tunge varer så er det absolutt ingen hjelp og få. Ser man et menneske miste noe så gidder ikke folk si ifra.
Det har ikke bare med at kvinner er blitt så verdensvante, det har mest med at de fleste av oss på dette berget har blitt kaldere og mer ego.

Skjult ID med pseudonym oslomann on. 7 juli 2010 10:50

Kanskje jeg bare tiltrekker meg de litt mer feminine jentene Don Johan. Og tiltrekkes mer av dem selv. Kanskje. Men uansett, når jentene er sammen med meg så får de vær så god finne seg i at det er jeg som er mannen og derfor tar føringen i en del ting;)

Er derimot enig i det du sier med elskere, det var jo derfor jeg nevnte det, så selv vil jeg helst leve i lykkelig uvitenhet. Det er jo tross alt ikke alle som har det. Og jeg er ”bare” 33 selv, og dater som oftest jenter på omtrent din alder, selv om jeg har sluttet med 20-åringer. Men jeg tror du vil finne at mange jenter holder igjen en stund på sex hvis de ser på deg som kjærestepotensial og ikke bare elsker-/knullepotensial, fordi de ikke vil at du skal miste interessen for tidlig eller tro at de er løse på tråden (selv om de godt kan ha hoppet til køys med en annen fyr første kvelden de møtte han, hvis han ”bare” var en ferieflørt eller kvalifiserte til en ONS pga bra kropp eller noe, men ikke noe langsiktig). Ikke alle gjør dette selvsagt, men en del.

(mann 33 år fra Oslo) on. 7 juli 2010 10:52 Privat melding

@mrright

Ikke meningen å avspore for mye, men har jo litt med tema å gjøre.

Det du skriver der er ganske interessant, har to bekjente som har jobbet på bar/servitør i utlandet i syd-europa og begge forteller om at bareier/restauraunt eiere helst ikke vil ha nordmenn innom da de skapte dårlig stemning blant de andre turistene og de lokale ved at de rett og slett ikke var hyggelige mot noen, har også vært borti hoteller som ikke booker inn nordmenn.

Skjult ID med pseudonym mrright on. 7 juli 2010 11:11

Ja Russel, nordmenn er ikke akkurat godt likt mange plasser i denne verden.
Har selv opplevd mange ganger at jeg har blitt seriøst flau over og være nordmann da jeg har vært enten på jobb eller ferie i utlandet.

Er det fordi vi har for mye penger mellom hendene eller at vi på død og liv skal klare seg selv og være mest mulig egosentriske. Hvorfor har nordmenn blitt som vi har blitt? Bare lurer jeg :)
Ser jo til og med på denne siden her hvor ego man er og ikke tenker et sekund på at det er mennesker man dealer med. Bare jeg får mitt liksom.
(og joda det finnes unntak)

Skjult ID med pseudonym buddha on. 7 juli 2010 11:26

@ TS

Jeg kan ikke se en eneste god grunn til hvorfor du skal slutte med å oppføre deg som en gentleman. Du føler muligens at det er litt malplassert med gentlemansfakter i enkelte av de tilfellene du har vært borti. Men om jenta er aldri så tøff eller barsk, så er det uansett din gentlemansoppførsel som setter spor og som gjør at hun blir nysgjerrig på deg.
Og en gjennomført gentleman imponerer damer i alle aldre, til og med de som er i begynnelsen av 20 årene.

Så følg rådet fra @oslomann, vær en gentleman, la det ose selvtillit, men vær også morsom og ertende.

Det virker hver gang, Believe me :-)

Skjult ID med pseudonym Tingeling on. 7 juli 2010 11:54

Gode svar fra mange av gutta her. :-)

*Tingeling er veldig svak for gentlemen*

Skjult ID med pseudonym antigone on. 7 juli 2010 12:03

Enig med Tingeling! Men nå er jo vi litt eldre enn disse eplekjekke jentene TS snakker om ;-)

(mann 35 år fra Troms) on. 7 juli 2010 12:11 Privat melding

Om dama ikke liker at man er gentleman, så er det kanskje ikke dama for deg? Selv har jeg aldri fått noen klager på akkurat det -ei heller truffet damer som syns det er teit at man er gentleman.

Kall meg gammeldags, men jeg syns folkeskikk og gentlemannskode er viktig i hverdagen jeg. Og har noen problemer med det, bør de kanskje ta en titt i speilet og spørre seg hvorfor de ikke syns det er noe man burde gjøre. Har jo absolutt ingenting å gjøre med likestilling og sånt iallfall... jeg gjør det fordi jeg har lyst og ikke fordi jeg føler meg forpliktet til å holde døra, la eldre ta plassen min, gi komplimenter osv.

Skjult ID med pseudonym Hedonist on. 7 juli 2010 12:15

For min del er det ganske enkelt sånn at jeg rett og slett dumper jenter som er så gutteaktige at de ikke vil behandles noe annerledes enn jeg ville behandlet en kompis. Det kan vel også være at det egentlig er de som dumper meg, jeg vet egentlig ikke.

Det finnes heldigvis alternativer :)

Skjult ID med pseudonym Kvinne32 on. 7 juli 2010 12:18

Har lyst å date dere alle sammen!

Skjult ID med pseudonym Tingeling on. 7 juli 2010 12:23

@antigone
Hehe..."litt" eldre, ja? :o))

Skjult ID med pseudonym buddha on. 7 juli 2010 12:26

@ tingeling

;-)

@ antigone

TS snakker om jenter i begynnelsen av 20 årene, og hvis de viser en eplekjekk fasade så er det i mange tilfeller bare et beskyttelsesskall.......
Men alle typer skall går det fint å få hull på, og hvis skallet er for hardt, så tar det bare litt lengre tid, men dog ikke umulig :-)

Skjult ID med pseudonym Don Johan on. 7 juli 2010 12:28

Med jenter fra andre land opplevde jeg det som lekende lett, det er ingen usikkerhet rundt noen som helst rolle som ligger i luften og jentene forlanger at mannen er mann, flørtingen går av seg selv da.....men når du plutselig befinner deg med jenter som er guttaboys rundt deg så er det vanskelig.

Skjult ID med pseudonym antigone on. 7 juli 2010 12:32

Buddha: I know, jeg har jo også vært 20 en gang ;-) Og selv etter alle disse årene har jeg fortsatt et skall (som det går fint an å få hull på). Men i mitt tilfelle har det aldri gitt seg uttrykk i at jeg kjefter på menn fordi de oppfører seg som gentlemenn. Det har jeg alltid likt :-)

Skjult ID med pseudonym Hedonist on. 7 juli 2010 12:33

@Don Johan

Det er ihvertfall annerledes. Det er bare å lære seg kodene egentlig, men jeg gidder ikke å prøve så lenge det finnes nok av jenter som ikke klikker i vinkel over at man er litt ekstra galant.
Jeg har nok av venninner fra før, så jeg bruker ikke mye tid på en jente jeg ikke er helt sikker på er ute etter noe mer enn det.

Skjult ID med pseudonym buddha on. 7 juli 2010 12:40

@ TS

Hvis disse jentene ikke setter pris på en ekte gentleman, så dropp de..........
Eller så kan du bare spille med på leken, og få deg litt mus mens du leter etter en dame som setter pris på en gentleman.

Men for all del bruk prevensjon, så du ikke ender opp i et langvarig forhold med en dame som ikke setter pris på dine kvaliteter.........

Skjult ID med pseudonym buddha on. 7 juli 2010 12:55

@ antigone

Alle har vi vel ett skall rundt oss, men når vi blir eldre så er det forhåpentligvis ikke så fremtredende at det blir frastøtende :-)

Ellers så tror jeg at det er fåtallet som freser eder og galle ut av seg når de blir utsatt for gentlemansfakter, jeg har hvertfall tilgode å oppleve det......

Skjult ID med pseudonym Lady on. 7 juli 2010 12:56

@ buddha

Smask:)

(mann 55 år fra Akershus) on. 7 juli 2010 12:58 Privat melding

Ikke hver dag jeg blir overlykkelig av å tenke på at jeg har runda 47, men idag ble en av de dagene! : )

Skjult ID med pseudonym buddha on. 7 juli 2010 13:00

@ Lady

Smask tilbake :-)

* forum poff...... jobbe litt nå *

Skjult ID med pseudonym Lady on. 7 juli 2010 13:08

En gentleman blir aldri for gammel:)

(mann 41 år fra Oslo) on. 7 juli 2010 13:09 Privat melding

Dette var jo en interessant tråd. Vet ikke om jeg er helt enig med TS i at man ikke skal være gentleman. Det er nok greit å være gentleman så lenge det er noe som faller naturlig for deg og da har du skilt deg ut fra 90% av de andre uhøflige tullingene :)

For det er som andre her skriver: Når man reiser litt rundt i verden oppdager man at nordmenn er utrolig uhøflige, sure og grinete folk som ikke snakker med andre. Man trenger jo ikke reise langt heller for å finne ut dette, det er slik selv om men er i vesten og da i land vi liker å sammenligne oss med.

Skjult ID med pseudonym Hedonist on. 7 juli 2010 13:17

Et tips til TS kan være jenter som har vokst opp i Norge, men har foreldre fra f,eks Øst Europa eller Latin Amerika.

Da får man gjerne det beste fra to verdener.

Skjult ID med pseudonym trbl on. 7 juli 2010 13:20

Jeg har selv mange av de samme erfaringene som TS. Jeg er 30 år og opplært av min far som er født i 1935 når det kommer til gentleman takter. Så jeg kan fort virke veldig gammeldags når det kommer til hvordan man skal håndterer en kvinne. Jeg åpner dører, gir bort jakker, holde fram stolen, betaler regningen, støtter henne om hun er ustø osv. På første dater så pleier jeg å tone ned disse gentleman taktene jeg har fått inn med morsmelken. Mye pågrunn av at kvinner kan reagere negativt. Noen får ofte inntrykk at det er påtatt og ikke naturlig. Noe du gjør fordi du tror de blir imponert men som du ikke gjør til vanlig. Kvinner er rett og slett ikke vant til å bli tatt vare på slik man "gjorde" før. Så jeg undertrykker litt min impulser. Normalt så lar jeg det kommer tilbake etter noen dater. Da har dama blitt litt kjent med meg. Veit hvordan jeg funker og greier å slappe av. Så da veit de at jeg gjør det fordi jeg er slik anlagt og fordi jeg setter pris på de.

Har 3 forhold bak meg, hvor alle kvinnene satt veldig pris på å bli behandlet litt som en kvinne fra en gentleman så jeg tror det ikke er det skoen trykker. Det kan bare virke litt vel mye på dama om hun ikke kjenner deg. Også er det viktig at ikke putter dama på pidestall, at man moderniserer litt de gentleman taktene litt. La dama spandere på deg noen ganger, dele regningen osv.

Hyggelig og høflig er jeg alltid, uansett. Man skal vise respekt uansett men det gjør jeg med kamerater også. Selv om man tuller og har det gøy med venner eller damer så er man alltid høflig og respektfull.

Komplementer er og blir et helvete. Å gi komplementer til norske damer kan være utrolig vanskelig, Ofte føler jeg slik er lettere å si etter man har hatt sex (da mener jeg ikke rett etter på). Har man hatt sex, slapper ofte dama av sammen med deg. Hun veit du liker henne og man sier ikke bare ting for å få henne i senga (det har jo skjedd). Jeg har det litt som livsmoto at man skal gi komplementer og positiv tilbakemeldinger når man føler for det. Er dama utrolig vakker i den kjolen, vel da sier man det. Ærlig og rett fram. Men som sagt, se litt ann personen og timing. Ikke alle talker å høre slikt, mye fordi det er så sjeldent man får høre det (utenom når gutter fulle og bare vil komme i buksa på de).

Alle kvinner vil føle seg spesielle men mange veit ikke helt hvordan de vil ha det, fordi mange er ikke van til føle slikt, hvertfall slik jeg har opplevd det

Skjult ID med pseudonym Don Johan on. 7 juli 2010 13:24

Må si jeg er uenig der.

Føler at spesielt ved min generasjon så er det ingen forskjell på kjønnene, du får deg like lett en på trynet av en jente som gutt ute og jentene er virkelig som knalltøffe machomen til tross for pent utseende.

(mann 32 år fra Møre og Romsdal) on. 7 juli 2010 13:46 Privat melding

Er siste dagen i min første Thailand ferie. Folk her er så høfflige og snille at jeg ikke får lyst til å dra hjem til Norge.
T.o.m min egen familie (som jeg har vært på ferie med nå) gjør meg til tider flau av å være nordmann.
Skjønner godt at enkelte feriesteder helst ikke vil ha Nordmenn på besøk. Høylytte og mangler omtanke for dem rundt seg.
Fått inntrykk av at de siste generasjonene nordmenn har lagt ifra seg både religion og folkeskikk (førstnevnte er kanskje ikke relevant men jeg greier meg fint uten).

(mann 41 år fra Oslo) on. 7 juli 2010 14:06 Privat melding

@DonJohan

At det er like stor sjanse for å få seg en på trynet av jentene som av guttene ser jeg på som en positiv ting. Det er så kjedelig med stakkarslige kvinner.

Skjult ID med pseudonym oslomann on. 7 juli 2010 14:43

Kan ikke si meg enig i akkurat det. Jeg slår aldri jenter, samtidig som jeg ikke finner meg i å få meg en på trynet uten å ta igjen. Så hvis dette skjedde vill jeg hatt et dilemma. Heldigvis har det aldri skjedd.

Utover det har jeg ikke selv noen følelse av at jenter i dag generelt er så spesielt maskuline. Men så henger jeg mer sammen med jenter som for eksempel driver aktivt med dans da, og stort sett har litt andre interesser enn tattiser, snus og rølpefyll. Er nok noen av dem der ute også, bare ikke i min omgangskrets. Men det er klart, jeg også merker kulturforskjeller mellom Norge og for eksempel Brasil, Russland eller Italia. Men det gjelder garantert for gutta også, det tipper jeg jentene her kan skrive under på.

Skjult ID med pseudonym papunzon on. 7 juli 2010 14:50

Et eksempel på handling som fort får deg en på trynet her i Norge oslomann, er når man hilser på damer ved å gi de kyss på kinnet.

Sist jeg var i Chile ble jeg så vant til at det er den vanlige måten å hilse på damer -selv om det er første gang man treffer de- at når jeg kom til Norge og en kompis ba meg hilse på dama hans og ei veninne, så falt det meg naturlig å hilse med kyss på kinnet... som uventet fikk jeg et klaps tilbake og tirade over hvor freidig man er. Mens jeg i Chile fikk litt 'kjeft' i starten på oppholdet for at jeg ikke gjorde det (ansett som veldig frekt å hoppe over det).

(mann 41 år fra Oslo) on. 7 juli 2010 14:55 Privat melding

Poenget er ikke at man skal gå rundt å slå hverandre. Poenget er at kvinner ikke skal være stakkarslige. Derfor er det fint at kvinner like gjerne kan dele ut en lusing som menn. Jeg kan ikke se hvordan fyll, tatoveringer, dans eller andre interesser har noe med dette å gjøre. Det handler om selvrespekt og integritet.

Skjult ID med pseudonym Hedonist on. 7 juli 2010 14:56

Det spørs litt hvordan men definerer stakkarslig.

Det er overhodet ikke noe stakkarslig ved å tørre å være feminin, snarere tvert i mot.

(mann 41 år fra Oslo) on. 7 juli 2010 14:58 Privat melding

@Hedonist

Jeg ser ikke hvordan noe jeg har skrevet bryter med å være feminin.

(mann 39 år fra Oslo) on. 7 juli 2010 15:01 Privat melding

@HeiaHeia

Jeg synes nå ikke det er spesielt feminint å havne i slåsskamp på byen :)

(mann 41 år fra Oslo) on. 7 juli 2010 15:05 Privat melding

@Hedonist
Nå skrev jeg heller ikke at man skulle gå rundt å slåss på byen ;)

(mann 34 år fra Sør-Trøndelag) on. 7 juli 2010 15:10 Privat melding

Heldigvis har ikke guttejentene tatt livet av alle oss gentlemenn, selv om jeg også har fått ulike reaksjoner fra en del jenter.
Damene som liker gentlemenn får håpe ikke alle blir skremt til utlandet :P
Men TS: det finnes fortsatt jenter som oppskatter gentlemenn og litt mer tradisjonelle menn

Skjult ID med pseudonym rotte on. 7 juli 2010 15:22

Rotte være realist, Rotte vite i hvilken virkelighet Rotte er i.
Rotte ha bakkekontakt, Rotte befinne tett på bakke.
Rotte vite at Rotte er langt ut på jordet når det gjelde norske kvinne.
Rotte neppe hente inn Rotte igjen, Rotte tvile finne norske kvinne.
Rotte få draget på utenlandsk kvinne, Rotte regne med å hente derfra.

Skjult ID med pseudonym leffe on. 7 juli 2010 15:26

leffe se på rotte hente utenlandsk rotte
leffe se om rotte fikser bra rotte
leffe dermed fikse utenlandsk dame
leffe da bli glad

Skjult ID med pseudonym rotte on. 7 juli 2010 15:29

@rojens, du ta med Thaidame tilbake til Rotte?

Skjult ID med pseudonym frøkna on. 7 juli 2010 15:37

Nå er det for meg slik at jeg trives best med å bli kjent med en mann på et slags "kompisnivå" før vi begynner å flørte eller leker mann-kvinne-leken. Altså før han blir gentleman og før jeg blir den yndige, søte og feminine.

Det er kanskje ikke så mange unge kvinner som trives så godt med å spille den søte,yndige og feminine, fordi de vet at de har veldig mye mer å fare med enn akkurat bare det?
For meg er det i hvertfall slik at han må komme igjennom nåløyet mitt først. Virker han trygg og sterk nok etter at jeg har blitt litt kjent med han på noe jeg betrakter som kompisnivå og jeg kjenner at han tiltrekker meg, så senker jeg skuldrene og lar meg bli behandlet som et feminint vesen og koser meg med det også.

Men å senke skuldrene og ta av meg rustningen og vise meg som den søte, yndige og feminine gjør jeg altså ikke til hvem som helst, fordi det er alt for mange menn der ute som har det som eneste mål: nemlig å finne ei som er søt, yndig og feminin og ingenting annet. Derfor har jeg gjort meg mer robust i forhold til menn jeg treffer og avviser raskt menn som prøver å leke gentlemann med meg fra første øyeblikk. For dersom han vil ha gentleman rollen, så må jo jeg gi tilbake med å være søt, yndig og feminin?

Jeg føler vel at siden vi har et såpass likestilt samfunn her mellom menn og kvinne, så blir gentlemanrollen og den feminine rollen mest et spill man spiller fordi man trives med det og liker det, men da må man først treffe noen man har lyst å spille det spillet med?

Ellers synes jeg at @Oslomann som vanlig kommer med fine betrakninger her :-)

Skjult ID med pseudonym Hedonist on. 7 juli 2010 15:45

@Frøkna

Det er vel egentlig ikke et krav at man skal være søt og yndig, men begynner med å oppføre seg som en kompis er det nettopp det man ender opp med å bli. Ihvertfall avskriver jeg jenter som lukker seg på den måte, rett og slett fordi det er kjedelig. Om det viser seg i ettertid at de var ute etter noe mer synes jeg toget har gått.

Skjult ID med pseudonym frøkna on. 7 juli 2010 16:13

Hedonist:

Men jeg antar at du ville taklet to eller tre møter der damen helst vil skravle med deg på kompisnivå uten å flørte all verden og uten at hun slenger ut massevis av sex-vibber?
Dersom du liker henne, trives med å prate med henne og føler deg sånn passe tiltrukket av henne, så gir du vel ikke opp bare fordi hun ikke blir med på flørting de første gangene dere treffes?

I så fall er det dumt. Jeg tror menn som har litt mer av jaktinstinktet i seg kommer lengre.
Dersom man først skal bruke noen av de gamle kodene for hvordan menn og kvinner nærmer seg hverandre, så er det jo nettopp det at en gentleman gjerne beiler over tid for å kapre kvinnen sin.

Selv ønsker jeg eventuelt å luke vekk slike som deg. Om du synes det er kjedelig å treffe meg fordi jeg ikke gir deg noen flørterespons, så ville jeg heller ikke vært en bra kjæreste for deg, for da synes du jo at jeg i utgangspunktet er kjedelig som person også?
Men dersom du derimot tenker at det er frustrerende å treffe noen for 20. gang uten å få noen respons, så skjønner jeg deg. Men da er det ikke kjedelig, da er det frustrerende!

Skjult ID med pseudonym Hawiha on. 7 juli 2010 16:28

@frøkna

"Jeg tror menn som har litt mer av jaktinstinktet i seg kommer lengre."

Menn med jaktinstinkt gidder ikke å jakte på dødt vilt. Tenk deg at DU er den aktive "flørteren" en vakker dag, og kun får kompisfakter i retur...? "nei, han er visst ikke interessert, heldigvis finnes det flere fisk i havet!"....

Skjult ID med pseudonym Hedonist on. 7 juli 2010 16:35

@Frøkna

Problemet med diskusjoner som dette er at forskjellige mennesker definerer hva som ligger i utrykk som ”gentelman” og ”feminin” ulikt. Det er derfor godt mulig man snakker forbi hverandre på bakgrunn av dette. Men vi kan jo se om vi snakker om noenlunde det samme her allikevel.

For min del ikke bare takler jeg to eller tre møter der man skravler i vei uten sex-vibber , det er helt klart å foretrekke. Men det bør være en litt flørtende tone i bunn, i hvert fall noen hint om interesse. Klarer nok ikke å opprettholde min egen interesse hvis det fortsatt er kompisskravling hele tredje daten. Da blir det brått mer spennende å se hva som skjer om man finner noen andre å date. Nettopp fordi det ikke er noen tilnærming å spore og jeg går ut i fra at hun ikke er interessert og ytterligere dating vil være bortkastet tid.

Stort sett er nok det også tilfellet, men det som overrasker meg er at det har hendt at noen jenter jeg har droppa på denne måten plutselig snur helt om og er veldig på. Vel, da kunne de vist det i løpet av de ganske mange timene vi var på date.

Skjult ID med pseudonym Hawiha on. 7 juli 2010 16:43

Skjønner hvorfor mange sliter, om tanken er at menn fremdeles skal være den gammeldagse beileren, men nå helt uten respons fra den moderne kvinne..

Det er jo faktisk som å tro at tiurleiken ville eksistert selv om hunnen ikke hadde øyne...? :D

Skjult ID med pseudonym SMRT on. 7 juli 2010 16:45

@frøkna:

"Dersom man først skal bruke noen av de gamle kodene for hvordan menn og kvinner nærmer seg hverandre, så er det jo nettopp det at en gentleman gjerne beiler over tid for å kapre kvinnen sin."

Så han skal innta sin "rolle", men du ikke din? Er du kun kompis i starten vil han da aldri fortsette å beile (kvinnens "rolle" i din scene her er jo å kokett og flyktig flirte, men ikke mer) . Du må jo selv gi (hvis du ønsker å gå for denne strategien). Vi er jegere og kjøttetere, ja, men ingen ådseletere. Og skal du bare sende kompissignaler ut i starten, så blir du kun ådsel, og intet potensielt levende bytte. Mulig en fremtidig venninne som har andre single venninner, men ikke noe mer enn det.

Skjult ID med pseudonym Tingeling on. 7 juli 2010 16:54

*Melder meg som prøvekanin (testbunny) for gentlemen in spe*

:o))

Skjult ID med pseudonym frøkna on. 7 juli 2010 16:56

Hawiha:

Jeg har flere ganger opplevd å bli kjempebetatt og virkelig,virkelig, veldig håpefull i etterkant av en date... og opplevd at han ikke hadde den samme opplevelsen av daten som meg.
Da tenker jeg ikke at det er flere fisk i havet, jeg tenker at det var søren så leit at han ikke hadde lyst til å bli mer kjent med meg, og så blir jeg litt lei meg.

Men det var jo ikke akkurat den vinklingen jeg trodde jeg skrev om da, selv om du tolket det slik.
Klart du ikke skal jakte på dødt vilt, Hawiha. Jeg synes du skal jakte på de du opplever som levende og som du ville trives med å være i lag med, uavhengig om hun blir med på flørt på første daten eller først etter fjerde date.

Men det er jo ditt valg om du betrakter henne som dødt vilt bare fordi hun ikke flørter med deg på første daten.

Skjult ID med pseudonym frøkna on. 7 juli 2010 17:09

SMRT:
Ok, nå har jeg fått passet mitt påskrevet fra både Hawiha og deg.
Greit det, dere er uansett ikke menn jeg ser for meg passer for meg. Og at dere ikke takler å treffe noen som ikke skrur på flørteknappen fra første øyeblikk, er også helt greit for meg.
Jeg trives bedre med menn som får sansen for meg som menneske først, deretter som en de får lyst til å flørte med.

Skjult ID med pseudonym rotte on. 7 juli 2010 17:10

Rotte ikke telle?

Skjult ID med pseudonym Hawiha on. 7 juli 2010 17:15

Enten legger vi HELT forsskjellig ting i det å flørte, eller så har du veldig rett i at vi ikke matcher ja! : )

Jeg begriper ikke med min beste vilje hvilke motsetninger det ligger i det å være seg selv som menneske, og det å flørte...

Skjult ID med pseudonym Hedonist on. 7 juli 2010 17:21

Ble veldig usikker på hva de forskjellige legger i flørting her.

For min del går det mye mer på mer subtile ting som blikk, kroppspråk og en spøkefull tone enn direkte seksuelle antydninger i hvert fall.

Skjult ID med pseudonym Hawiha on. 7 juli 2010 17:23

Du sier forresten at du har kommet hjem fra dater og vært håpefull, men at han ikke har hatt samme oppfatningen av daten som deg.... Det KAN jo skyldes at du ikke ga et eneste signal om at du var nysgjerrig på om det kunne bli noe mer med ham..? jfr. dødt vilt-teorien...? : )

Nå må jeg på jobb, plutselig tilbake!! : ))

Skjult ID med pseudonym frøkna on. 7 juli 2010 17:25

Hawiha:
Jeg har i hvertfall ganske stor peiling på når jeg flørter og når jeg ikke flørter. Jeg flørter stort sett kun når jeg føler meg litt trygg, være seg om jeg flørter med naboen, en venninne, en gammel dame jeg hjelper over veien, en god venn, naboens hund eller en fyr jeg har begynt å få sansen for. Jeg flørter kun når jeg føler meg trygg!

Skjult ID med pseudonym Hawiha on. 7 juli 2010 17:26

Flørting er å vise at man er "psykisk tilstede", og at man ønsker å vise at man syns den andre parten er interessant som noe mer en en kompis...? Også har man jo daglig-flørten da.. Med kassadama på 65 på rimi, som setter pris på en vennlig kommentar og gir et smil tilbake uten at noen legger noenting i det..

Skjult ID med pseudonym frøkna on. 7 juli 2010 17:30

Hawiha:

Når jeg ber mannen om lov til å kysse han så tror jeg nok at han vet hvor landet ligger.
Det er utrolig irriterende at du absolutt har lyst til å tolke meg som dødt vilt, men siden det er slik du har lyst til å tolke meg, så skal du nå få lov til det siden det for deg er en behagelig bås å putte meg i.

Skjult ID med pseudonym Hedonist on. 7 juli 2010 17:31

@Frøkna

Men det skjer vel noe på veien fra du kun oppfører deg som en kompis til du spør om det er greit at du kysser ham?

Skjult ID med pseudonym frøkna on. 7 juli 2010 17:40

Hedonist:

Jeg skjønner at jeg provoserte både deg og Hawiha med det jeg skrev, men akkurat hva som skjer i et slikt tilfelle når jeg ber om lov til å kysse en mann, tror jeg ikke du har så mye med, har du vel?

Skjult ID med pseudonym Hedonist on. 7 juli 2010 18:01

@Frøkna

Jeg ble absolutt ikke provosert, jeg er mer interessert i hva du legger i flørting.

Skjult ID med pseudonym frøkna on. 7 juli 2010 18:05

hedonist:
Og først nå leste jeg meldingen du kom med kl. 16.35... og det du skrev der er jeg helt enig i :-)

Skjult ID med pseudonym vibe on. 7 juli 2010 18:10

TS,
jeg tror dette er en feilslått utslag av likestillignskampen.

Vi har oppnådd "retten" til å være som menn - dvs samme utdannelser, yrker, gå med bukser, spille fotball osv - og dermed få likere behandling, mens det _egentlige_ målet var at feminine verdier skulle bli likestilt maskuline verdier (feks at å løpe Grethe Waitz løp ikke ble latterliggjort mer enn mannfolk på cupfinalen).

Det er fortsatt slik at mye som er "jentete" er teit og dumt og blir harsellert med, at kvinnelige verdier har lavere perstisje enn tradisjonelt mannlige. Feks ville en guttunge som oppførere seg "jentete" tape på det (han fikk et minus), mens en jente som oppførte seg guttete ikke tapte på det (tvert i mot kunne hun vinne på å være tomboy).. Derfor søker kvinner (spesielt unge jenter) å tone ned at de i alle fall ikke er slik, men tøffere.
Og da gjør jenter det - oppfører seg som menn. Dropper Grethe Waitz-løp uten tidtaking i rosa trikot med venninnene sine og andre damegreier, og holder sge hjemme - eller hiver seg på fotballrølp. For da blir de ikke latterliggjort.

Men det er en endring i generasjonen under - der er ikke gutter like redd for å være jentete (ha rosa Ipod, øredobber etc), og det tror jeg vil gjøre at jenter heller ikke blir fristet til å oppføre seg som gutter for å bli møtt med like mye respekt.

Skjult ID med pseudonym frøkna on. 7 juli 2010 18:22

Veldig enig med innlegget ditt @vibe.

Min tanke:
Kanskje derfor har unge kvinner lyst til å vise seg feminin og sårbar kun til utvalgte menn og ikke til alle som prøver å være gentlemen?
De feminine sidene er fortsatt sårbare, myke og litt annenrangs sider, man må velge med omhu hvilke menn man viser disse sidene til ;p

Skjult ID med pseudonym buddha on. 7 juli 2010 18:24

En date uten flørt, kalles for MØTE!

* møter er som regel kjedelig *

Skjult ID med pseudonym Hedonist on. 7 juli 2010 18:41

@Frøkna

Se det, da er vi stort sett enige.

Ellers spørs det vel litt hva man mener med feminin. For meg er feminine jenter alt annet svake og sårbare.

De jentene jeg oppfatter som feminine har mye mer bein i nesa, selvtillit, humor, stridighet og liv i seg enn andre.
Myk og sårbar er ihvertfall ikke det jeg tenker på i forhold til femininitet.

Skjult ID med pseudonym frøkna on. 7 juli 2010 18:42

Buddha:
Så når du treffer kompiser av deg så er det et kjedelig møte så fremt du ikke velger å flørte med noen av kompisene dine? Eller er det slik at du faktisk flørter med kompisene dine? I så fall skjønner jeg innfallsvinkelen din og synes du er en levende og heldig person.

Hva er det med menn som mener at det må være flørtematch på første date?
De er på leit etter en livsledsager men trenger flørtematch fra første dag for å finne en livsledsager? De regner derfor med at de skal flørte med denne kvinnen for resten av livet?
De orker lissom ikke å lide seg igjennom noen flørteløse dater for å finne ut om damen passer for dem og gi damen tid til å finne ut om han passer for henne?

Jeg vil i hvertfall ikke ha en slik mann, for de er for meg dønn kjedelige dersom de kun tolker møter med kvinner ut i fra om de klarer å få til et flørtemodus eller ei med dem fra første stund. Kjedelige er de!

Skjult ID med pseudonym Lady on. 7 juli 2010 18:44

@ buddha

Smask:)

Skjult ID med pseudonym frøkna on. 7 juli 2010 18:52

Hedonist:

Jeg føler i hvertfall at mine feminine sider er litt sårbare og svake. Fordi mine feminine sider gjør meg mottagelig, føyelig, omsorgsfull, litt selvutslettende, aksepterende og særdeles tolerant, og gjør meg til en person som ønsker å se opp til mennesker mer enn å sette meg selv i fokus.
Derfor slipper jeg løs de sidene av meg selv kun til noen få utvalgte :-)

Skjult ID med pseudonym buddha on. 7 juli 2010 18:59

@ frøkna

Jeg flørter ikke med gutter, men jeg flørter med mine jentevenner, eller mine kompisers damer. Mulig jeg definerer flørting litt annerledes enn hva du gjør, men å gi en dame et kompliment, eller en ertende kommentar det gjør jeg hele tiden. Men jeg går aldri over streken, og det er ingen som pr i dag har blitt forulempet av min flørting, dog heller ikke i de tilfellene jeg flørter med mine kompisers damer.

Men jeg har datet noen damer som har vært som det du beskriver, og jeg må ærlig innrømme at jeg har vært rimelig laid back når det gjelder oppfølgingsdater etter det.
De datene har fortonet seg som kjedelige og meningsløse for meg, hvis jeg ikke har fått så mye som et hint i retning av at hun liker meg som noe annet enn venn. Ja da er nok sjansen stor for at toget er kjørt allerede før 2, eller 3. daten.......

Jeg har hatt dater som det har vært flørtet mindre på, enn hva det har vært på forretningsmøter jeg har deltatt på.
Men jeg skal ikke belære deg om hva du skal gjøre eller ikke gjøre på en date, du må gjøre det som føles komfortabelt for deg og det har jeg ikke noe problem med å skjønne.

Så får heller vi kjedelige menn hige etter å få den flørtende tonen på våre dater, for at vi skal føle oss komfortabel med å gå videre med en dame :-)

Skjult ID med pseudonym buddha on. 7 juli 2010 19:08

@ Lady

SMASK igjen :-)

Skjult ID med pseudonym frøkna on. 7 juli 2010 19:20

Buddha:

Det er jo ikke sikkert at du og jeg har samme tanke om hva et kompismøte er.
Så lenge jeg ikke opplever at daten min prøver håpløst å sjamere meg på en eller annen tilgjort måte, så lenge jeg føler at vi er på likefot og finner temaer å prate om, så lenge jeg ikke føler at jeg er en eller annen han prøver å sjarmere i senk eller prøver seg med håpløse flørtestrategier på, så er jeg fornøyd.

Det er ikke sikkert du er klar over det, men menn prøver seg på de samme flørtestrategiene hele tiden og det er langt mellom menn som virkelig klarer å flørte elegant og pirrende, så jeg foretrekker at de ikke prøve så mye og at de heller er ekte og tilstedeværende. Så kan vi heller flørte på ekte og ærlig vis etterhvert når vi begge får lyst.
Du aner ikke hvor mange håpløse flørtere det finnes der ute, og hvorfor i all verden skal jeg måtte forholde meg til det??
Jeg vil treffe en mann som passer for meg, og ikke en talentløs flørter som mener at dersom jeg ikke blir med på flørten hans, så er jeg dødt vilt. Han tolker meg som dødt vilt, jeg tolker han som en intetsigende A-4 flørter uten sjel.
Hadde han ikke prøvd seg på den talentløse flørtingen hadde jeg kanskje fått sansen for han!

Skjult ID med pseudonym moi on. 7 juli 2010 19:21

Synes vibe har et godt poeng. Skjønner liksom ikke helt at "jentete" ofte blir sett ned på, og også brukes som et skjellsord blandt menn, men allikevel skal det være noe vi kvinner skal strebe etter for at menn skal finne oss tiltrekkende (generaliserer her, ja, vet det, men er ikke den første i denne diskusjonen....) Da er det tryggere å bli en av gutta.

Skjult ID med pseudonym SMRT on. 7 juli 2010 19:32

@frøkna.

Egentlig tror jeg mange i denne tråden egentlig mener det samme. Poenget er at man skal være naturlig og være seg selv. Selv om å være seg selv i disse reality-tider betyr å være real.

Poenget er at man ikke skal spille spill. Ikke spille gentleman, ikke spill kompis, og ikke spille rollespill. Men være naturlig. Det være seg naturlig flørtete eller ikke, gentleman eller ikke, avhengig av hva som er naturlig for hver enkel. Spill man ikke spiller bra faller fort gjennom. Der kan vi nok alle være enige.

(mann 34 år fra Sør-Trøndelag) on. 7 juli 2010 19:32 Privat melding

buddha: En date uten flørting er mere lik et jobb intervju xD

Skjult ID med pseudonym Hedonist on. 7 juli 2010 19:38

Jepp, det var det jeg trodde.

Man legger så mye forskjellig i disse uttrykkene at det er lett å prate forbi hverandre.

Noe mer kleint og unaturlig enn å lire av seg mer eller mindre suksessfulle sjekketriks på en date kan jeg ikke tenke meg, så da skjønner jeg godt hva Frøkna mener.

Det jeg tenker på som en flørtende tone er kanskje det mange andre vil kalle kjemi.

Skjult ID med pseudonym buddha on. 7 juli 2010 19:40

@ frøkna

Min flørting er ikke tilgjort, eller en del av en strategi, jeg kan godt flørte med en dame uten at agendaen er å komme i buksa hennes.

Mulig at jeg også er en av de talentløse flørterne, men jeg dør heller i forsøket, enn å råtne bort ved å la være :-)

@ moi

Jeg elsker feminine jenter, og det tror jeg nok de fleste menn gjør.....

Skjult ID med pseudonym rotte on. 7 juli 2010 19:46

Rotte godta guttejente også.
Rotte godta jente med skjegg.
Men jente må være født jente og alltid ha vært jente.
Og jente med gode egg.

Skjult ID med pseudonym buddha on. 7 juli 2010 19:47

@ jojje

Jeg har hatt en sånn date, og det var skikkelig kleint........

Skjult ID med pseudonym SMRT on. 7 juli 2010 19:54

@Hedonist

Kjemi er nok hva jeg også ser for meg. Eller flyt. Og da må daten foregå på flere plan enn den rent intellektuelt analyserende.

Skjult ID med pseudonym frøkna on. 7 juli 2010 20:12

Hedonist:

Vi prater jo forbi hverandre her inne støtt og stadig, det er alltid litt merksnodig å bli skikkelig misforstått, også er det litt gøy når man finner ut at man bare har forskjellig vinkling på ting og forskjellig måte å tolke ting på.
:-)

Og jeg er enig med deg. For min del er det mer snakk om kjemi enn vellykket flørting når jeg har hatt en fin date. Og dersom daten faktisk har flørtet med meg og jeg har flørtet tilbake uten å forstå at vi faktisk flørter, så betyr det jo bare at jeg ikke har helt peiling på hva flørting egentlig er :-)

Skjult ID med pseudonym rotte on. 7 juli 2010 20:19

Rotte også veldig lite peil.

Skjult ID med pseudonym buddha on. 7 juli 2010 20:36

@ frøkna

<Og dersom daten faktisk har flørtet med meg og jeg har flørtet tilbake uten å forstå at vi faktisk flørte>

Det var visst det som kaltes Brainsex ( ref en tidliger tråd )

Skjult ID med pseudonym frøkna on. 7 juli 2010 20:38

buddha:

ja, tror det har hatt med Brainsex å gjøre, faktisk :-D
Har tenkt på akkurat det uten å tørre å skrive det!

Skjult ID med pseudonym buddha on. 7 juli 2010 20:43

@ frøkna

Her på forumet er det mange vise troll som lærer bort masse visdom til andre troll.

Så etter en stund så ender vi opp som noen kloke troll alle sammen, og jeg krysser fingrene for at jeg ikke blir så klok at jeg lar være å finne meg en dame :-))

Skjult ID med pseudonym Lizz on. 7 juli 2010 20:44

Noen jenter kan jo oppføre seg sånn for å beskytte seg selv ? Eksen min banket meg og gjorde meg om til en liten nikke dukke i 4 år, og når politiet hadde buret han inne og jeg begynte å date igjen var jeg VELDIG forsiktig. De fikk ikke vite adressa mi, etternavnet mitt, telefon nummeret mitt, hva jeg likte best å gjøre og mange andre ting. de jeg datet trodde som regel at jeg bare lekte " hard to get" og oppførte seg som skikkelig gentlemen, da ble jeg rett og slett redd for at det ikke var sånn de egentlig var pga jeg var vant til at gutter var såå mye anderledes og dermed droppet jeg dem. det er 3 år siden han kom inn i fengsel og Det er først nå de siste 3-4 mnd der jeg føler jeg har vokst og tørr å slippe meg mer løs når det kommer til gutter og lar dem være gentlemen og jeg kan være den jeg er som egentlig elsker det ! Syns det virker som dere gjør alt rett, bare at jentene prøver å beskytte seg..

Skjult ID med pseudonym megvel on. 7 juli 2010 20:45

hehe buddah da! så klok blir du aldri;)

Skjult ID med pseudonym buddha on. 7 juli 2010 20:49

megvel.... du er så fordomsfull :-)

Skjult ID med pseudonym megvel on. 7 juli 2010 20:53

@buddah..i knoooooow ..u like?

Når det kommer til dating så har jeg slutta å tenke så mye.. tar det som det faller seg:) Og faller jeg så er d en bonus:)

Skjult ID med pseudonym buddha on. 7 juli 2010 20:57

Hvis det ikke er større feil med deg enn din fordomsfullhet, så skal jeg nok takle deg bra :-))

Skjult ID med pseudonym HotMum on. 7 juli 2010 21:02

En gentleman?

Ja takk, enten han er yngre enn eldre. Setter stor pris på at mannen er oppmerksom, og jeg lar han gjerne få lov til å være det også.
For meg handler det om å ta vare på den lille forskjellen det faktisk er mellom kjønnene. Det er ikke det likestilling handler om.

Skal også sies at i andre sammenhenger kan jeg godt være en av "gutta boys" siden jeg jobber i et mannsdominert miljø. Som kvinne trenger man ikke å være enten eller, men begge deler, avhengig av setting, er nå min mening.

Skjult ID med pseudonym Lala on. 7 juli 2010 21:12

Norske jenter er sulteforet etter alt som heter komplimenter eller gentlemen. Det handler ikke om penger,/spandering men at noen viser interesse og respekt ved å åpne dører, holde ut stolen. Jeg blir ihvertfall veldig sjarmert av dette. Har også bodd noen år i utlandet. Kort tid etter jeg kom hjem drev jeg og bar en gang en ganske tung stol sammen med en venninne av meg, som jeg vil si er søt og attraktiv, og tror ikke jeg selv er helt avstøtende. Det hikk tre kjekke sterke menn forbi. Han ene smilte forsiktig til oss, mens de to andre virket å unngå øyekontakt. Ble da litt lei meg for at de ikke spurt om å hjelpe til, tenkte at de ikke ønsket noe kontakt med oss.. Nå har jeg vent meg til dette, men kommer det en mann og hjelper meg med kofferten blir jeg bare veldig glad. Så ikke slutt nei. Hvis du ikke får positiv respons er det bare fordi vi blir så overasket at vi ikke tror på det, evt. misforstår det.

Skjult ID med pseudonym frøkna on. 7 juli 2010 21:58

Lizz:
Det finnes mange grunner til hvorfor noen av oss ikke er så lettbente i forhold til å takle flørtende menn.

Det kan jo være at kvinner i andre land takler det bedre enn oss... men kanskje det er fordi kvinner i andre land er mer avhengig av menn enn det vi er her i Norge?
Jeg oppfører meg absolutt slik jeg gjør fordi jeg ut i fra barndomsopplevelser jeg har hatt innbiller meg at jeg trenger å beskytte meg litt ekstra. Det er sikkert bare tull siden jeg nå er voksen og ansvarlig, men jeg gjør det likevel.

Men for å koble tilbake til TS sin tråd:
Man skal vel måtte jobbe litt for å leke gentleman i dagens Norge der likestilling står i fokus? Og man må vel jobbe litt ekstra for å leke søt, generøs og feminin også?

Og det kan godt være at vi blir sett på som et fryktelig og fælt folkeslag så fort vi går ut av Norges grenser, og dersom det hjelper på samvittigheten våres i forhold til den rikdommen vi besitter i forhold til olje, å tenke at ingen liker oss, så er det jo det bare et utslag av vår velkjente jantelov.

Selv tenker jeg at den gjengse Nordmann har en patreotisk selvtillit på lik linje med min egen helt personlige selvtillitt, og den er altså på fullstendig bunnivå for tiden!!

Men sett igang, Nordmenn og Nordkvinner, dersom dere ønsker å tolke dere selv omvendt proposjonalt av hva vi er verdt i forhold til olje og pensjonsfond.
Vi er helt sikkert et fryktelig, uhøflig og usympatisk folkeferd som ingen har lyst til å bli nærmere kjent med. Siden vi har så mye olje og så mye rikdom så må vi jo være et fælt folkeslag og sørge for å bevise det!

Av og til tror jeg at vi alle går rundt med dårlig samvittighet fordi Norge har det så bra og at det er derfor vi ikke klarer å være høflige mot de vi møter på vår vei.

(mann 33 år fra Oslo) on. 7 juli 2010 22:12 Privat melding

Lala - De fleste norske jenter sier nei til den hjelpen om du tilbyr den.

De er bedre trent enn de fleste gutter, de er tøffere, jobber og deltat oftere i frivillige organisasjoner, aktiviserer seg mer, kan flere språk, før de er 30år tjener de ofte betydelig mer, de har reist mer, opplevd mer, hatt flere kjærester, hatt mer ansvar, gutter er bare same ol same ole for dem, hell i Oslo er det jo flere synlige kvinnelige politibetjenter enn menn.

Norske jenter er ofte pene og svært tiltrekkende rent fysisk, men de er tøffere, hardere og mer macho enn de aller fleste menn.

Skjult ID med pseudonym HotMum on. 7 juli 2010 22:16

@ russell

hehe.... tror du ikke at det bare er fordi du legger mere merke til de kvinnelige politibetjentene enn de mannlige?
Selv ville jeg sagt det var omvendt :))

Skjult ID med pseudonym Hawiha to. 8 juli 2010 01:17

@Frøkna

Jeg beklager på det sterkeste hvis du oppfattet noe av det jeg skrev som rettet mot deg personlig, det var ikke meningen. Tvert i mot har jeg satt i 6 timer på jobb, og tenkt på hva vi gjør feil, og hva som har skjedd siden "den gang kvinner var kvinner og menn var menn". Jeg skjønner nå, etter å ha lest gjennom alle innlegg, at jeg ikke skal prøve engang, på å forklare det jeg kom frem til her...

Men EN ting vil jeg si: Jeg møter ALDRI en jente jeg ikke kjenner fra før, uten å legge godviljen til. Jeg smiler, er hyggelig og interessert , prøver å finne felles temaer, kanskje lære noe nytt jeg ikke visste fra før, småfleipe litt (totalt uten sex-antydninger selvfølgelig!) osv. osv. Dersom hun ikke i løpet av samtalen "tiner litt opp" og smiler på de rette stedene, VET jeg at vi ikke har kjemi. Går praten lett og livlig med smil og latter, og jeg i tillegg aner at "den lille gløden" i øynene hennes er der, ja så HAR vi kjemi. Dersom hun velger å ikke "slå på" flørteknappen( kan man VELGE det?) og at den lille gløden dermed ikke ER der, antar jeg at hun over hodet ikke er interessert.
Dersom sannheten er at hun har satt og "holdt igjen" gjennom hele møtet vårt, er hun ikke den riktige for meg uansett. Jeg liker ekte personer som tør å vise følelser, sannsynligvis fordi jeg også er sånn.

Skjult ID med pseudonym frøkna to. 8 juli 2010 01:38

Ingen fare @Hawiha, vi kjenner ikke hverandre så hvorfor skulle jeg ta det personlig? At temaet engasjerer meg er en annen sak...
Jeg liker også ekte personer og jeg liker mennesker som vet at man ikke finner ut alt ved et menneske på en førstedate.

Skjult ID med pseudonym Hawiha to. 8 juli 2010 01:44

Hvis man hadde fått utdelt en harddisk med all info om den andre personen og bare kunne laste den inn i egen hjerne hadde jo resten av livet sammen blitt UTROLIG kjedelig...

Skjult ID med pseudonym nebbioso to. 8 juli 2010 02:58

jeg er veldig glad for at livet mitt ikke er på en harddisk. tenk om den kræsja?

Skjult ID med pseudonym Hawiha to. 8 juli 2010 03:07

ok, en minnepinne dah! :D

Skjult ID med pseudonym oslomann to. 8 juli 2010 09:46

Hvis den beskrivelsen av norske kvinner som flere her kommer med stemmer, så synes jeg Norge umiddelbart burde avskaffe verneplikt for menn og innføre det for kvinner i stedet. Hvis norske kvinner er sterkere, tøffere og mer macho enn de norske gutta så synes det for meg åpenbart at kvinnene også vil være bedre soldater og flinkere til å forsvare landet. Så kan gutta i stedet ta et friår og reise rundt i verden med ryggsekken sin, slik at de kan vokse på det, eller få et ekstra år til å forbedre karakterene sine fra skolen siden de uansett henger bak jentene i nesten alle fag.

(mann 29 år fra Oslo) to. 8 juli 2010 09:57 Privat melding

Haha. Jeg stemmer for på siste forslag.

(mann 33 år fra Oslo) to. 8 juli 2010 10:00 Privat melding

Jeg synes det stemmer veldig godt, og morsomt du påpeker det siden Kapteinen(mann) i min avdeling da jeg var forsvaret sa at han synes utviklingen de siste året var i jentenes favør, de var rett og slett overlegne som soldater. tøffere mentalt og bedre utrustet og mer fysisk aktive på sin fritid.
Hvorfor skulle en kaptein i hæren si det om han ikke mente det? han har jo et godt grunnlag mtp empiriske data.

Slik jeg ser det så er kvinnene mennene i Norge, de sjefer guttene rundt i butikken, blir omtalt som sjefen og er langt mer ettertraktet sosialt og seksuelt, tar gradvis over rollen som pratruljerende Politi og de er rett og slett hårete machomenn til de grader og da nytter det ikke si fin kjole eller mobbeflørting.

De kameratene jeg kjenner som er i forhold som blir avsltutet blir helt sønderknust og fungerer sjeldent godt i lang tid etterpå.
Jentene jeg kjenner spretter opp, dater og koser seg og feirer omtrent, de deltar på kurs og eventer og nyter livet og blir sjeldent satt ut eller påvirket mer enn at de må ringe og sladre fra seg til en venninne de har som er alenemor og derfor alltid hjemme og klar til ta opp mobilen og skvaldre.

Skjult ID med pseudonym Z to. 8 juli 2010 11:16

Åkkei, åkkei!
Jeg er ikke ung, så jeg er ikke interessant for trådstarter. Men det er jo heller ikke mannfolka som skriver her, så....

Kjære menn:
Vær så snill å behandle oss kvinner som om vi var dronninger! Skjem oss bort både i form av oppmerksomhet, dører som holdes oppe, betal gjerne for oss innimellom, se oss for den vi er, gi oss små, søte gaver osv.
Vær ekte gentlemen! Vi elsker det! Vi simpelthen elsker det fordi det får oss til å føle oss verdsatt. Mange av oss kvinner er så vant til å klare oss selv og måtte ordne opp selv at vi har glemt å være kvinne! Hjelp oss da til å finne igjen den delen av oss vi aller helst vil være - nemlig flotte mennesker og gode, myke, sterke kvinner :-)

Skjult ID med pseudonym Joques to. 8 juli 2010 11:20

Jeg tror Russell er inne på noe, selv om han setter det på spissen. Dette er selvsagt veldig vanskelig for mange menn å forholde seg til, og dermed får vi det evinnelige kjønnsrollemaset om at "menn må får lov til å være menn" og "kvinner må få lov til å være kvinner", når det de egentlig mener er det motsatte: at menn og kvinner skal være slik de tradisjonelt har vært, og ikke avvike fra det. De som føler seg hjemme i de tradisjonelle kjønnsrollene har selvsagt like mye rett til å utfolde seg slik de vil på den måten, men det er ofte de som er ute og preker om hva som er/skal være rett for alle andre.

Jeg er stor tilhenger av at alle må få lov til å være den de selv vil være, uavhengig av hva kjønnsrollemønstrene sier. Hvis noen vil være hjemmeværende husmor, er det helt fint. Husfar, helt fint. Politimann, helt fint. Brankvinne, helt fint.

Jeg liker bredde og mangfold, ikke ensretting.

Når det gjelder gentlemansfakter: Pussig hvordan ting som jeg definerer som bare å være snill, definerer andre som gentlemanliness. Tilby jakka hvis jenta går og er kald er jo en selvfølge, spesielt siden jeg selv nesten aldri fryser. Men å dra ut stoler føles for meg superkunstig og påtatt. Åpne døra gjør den som kommer til døra først og/eller går på riktig side.

Koer sagt (og dette er bare min egen personlige mening, og andre må gjerne ha andre): Symbolgentlemanhandlinger som å trekke ut stoler og åpne dører, det ser i mine øyne skikkelig teit og påtatt ut. Det har ingenting med å være snill med eller ivareta en man er glad i, det er bare noe som man gjør "fordi det skal være sånn". Reell hjelp og snillhet har derimot enorm verdi for meg.

Skjult ID med pseudonym leffe to. 8 juli 2010 11:22

Russel: har ikke helt samme oppfatning av kvinner i forsvaret vi da... samt de befalene og kapteinene jeg kjenner.
Ja noen kvinner fungere bra i forsvaret men mange fungerer dårlig, men det er mange dårlige menn der også da.. :P
Å si at damene/jentene er mye tøffer i norge er vell en fin måte å si det på.. kan tolkes som mindre knyttet til følelser.. kaldere osv.. fine sosiopatiske tendenser, men det er vell kanskje ikke like lett å si :P
Ikke akkurat en flott utvikling xD

Skjult ID med pseudonym Joques to. 8 juli 2010 11:25

Leffe, jeg er uenig. Jeg vet ikke om det stemmer at damer blir tøffere og tøffere, men hvis det er tilfelle, så er det nok fordi de ser mer og mer at de faktisk kan leve uavhengig, og da velger mange å gjøre det. Det har ingenting med sosiopati eller manglende følelsesliv å gjøre.

(mann 33 år fra Oslo) to. 8 juli 2010 12:07 Privat melding

Joques å være bedre utrustet til å takle tunge situasjoner har ingenting med manglende følelsesliv å gjøre, at gutter knekker sammen og blir sjeldøde når de blir dumpet eller forholdet tar slutt og jenter farter videre og koser seg betyr ikke at en av grupperingene viser teng på manglende følelsliv.

Hvor ofte hører du om en gutt som blir stalket av sin x?

De er oppdratt til å takle slike situasjoner bedre i et samfunn som foretrekker dem, mannen er rett og slett blitt i veien.

Skjult ID med pseudonym leffe to. 8 juli 2010 12:41

hmm kanskje stalk3r har noe statestikk :P
Det skjer jo en del det og, vet av flere tilfeller der damer stalker gutter.
De er bare ikke like voldelige som mannelige stalkers.. samt de er mer utspekulerte.
Kanskje gutter bare ikke snakker like mye om det.

Russell: Det å være i et forhold går jo ut på å ha følelser for en person ... ikke sant?
Når du sier at en dame blir dumpet, og bare farter videre og koser seg med neste... da kan det tyde på tegn til at damen ikke har spessielt med følelser for den personen som dumpet henne.
De fleste normale farter ikke bare videre og koser seg.

Greit nokk at mange jenter der ute er sterke og selvstendige og takler ulike ting i verden der ute bedre enn flest gutter (foresten hvor finner du disse damene :P)
Men at det er så mange av dem... det kan ikke jeg forstå... men så trekker jeg sikkert bare til meg tullingene da :P

Skjult ID med pseudonym stalk3r to. 8 juli 2010 12:52

Did someone say my name?

Ad stalking, så ja, har jeg da vel hørt nok historier fra jentevenner om "overvåking" av ekser, etc på nett og annet, så de gjør det vel de også.

ad jenter i Forsvaret, er det enorm forskjell nå og de jentene jeg så for ti år siden. Rundt millenniumsskiftet var det enorm innkvotering av jenter, hvilket gjorde livet surt for de jentene som faktisk gutset og kjørte like hardt som gutta.

Nå derimot er det helt andre mengder av jenter og også jevnt over en helt annen kvalitet. Jeg jobber med jenter som holder skyhøyt nivå ift mange gutter jeg kjenner, deriblant ei på 20 som nettopp dro til sandkassa, som er en av de absolutt bedre jeg noensinne har møtt (av jenter, men glatt sammenlignet med de fleste gutter også).

Har også hatt kvinnelig makker, med null stress ift det, annet enn at vi var skjønt enige om at skulle en gå ned, burde det være hun, siden jeg i hvert fall kan gripe tak i hempen i nakken og dra fort som fan, mens hun vel klarer dra meg 3 meter på et minutt.

Største problemet nå med jenter i Forsvaret er at de er så forbanna mye penere enn for ti år siden. ;p

(mann 33 år fra Oslo) to. 8 juli 2010 12:57 Privat melding

Leffe - Jeg tror ikke en jente for følelser for individet slik gutten gjør, men at de får følelser for sine egne følelser, mannen som står forann dem er mindre interessant.

Skjult ID med pseudonym stalk3r to. 8 juli 2010 12:58

La oss håpe thestalked ikke leser denne tråden, av flere grunner. ;D

Skjult ID med pseudonym Z to. 8 juli 2010 12:58

Synes det er skikkelig rart at menn sitter og snakker om dette seg i mellom fremfor å spørre jentene, jeg :-)

Skjult ID med pseudonym qwerty to. 8 juli 2010 13:05

Satt på bussen med en gjeng militære, både gutter og jenter, for noen dager siden, og kan vel ikke si meg enig i at de jentene var så veldig flotte - klorbleket hår i stram hestehale, digre perleøredobber og en hudfarge som tydet på litt for mange timer i solarium.

Men til trådens tema - jeg tror dette kan ha å gjøre med at vi, både kvinner og menn, rives mellom det tradisjonsbundne og det moderne. Da jeg ble født (2. halvdel av 70-tallet) var det ingen automatikk i at min mor skulle ut i arbeidslivet etter at jeg var født, og faren min påstår han aldri skiftet en bleie på meg - og selv om jeg ikke kommer fra en spesielt tradisjonsbundet familie, ville en familie som min i dag vært regnet som svært så tradisjonsbundet. Men samtidig har vi ikke kommet i mål - dersom det er et mål. Vi har fortsatt et kjønnsdelt arbeidsmarked, det er fortsatt mor som blir hjemme dersom man tar ut kontantstøtte, kvinner tjener gjennomsnittlig mindre enn menn osv.

Jeg tror dette dilemmaet også hersker på andre områder. For hver dame som tar initiativ har du sikkert ti menn som tar initiativ, rett og slett fordi det ikke er nødvendig for damer å ta initiativ. Som jeg ymter frempå i en annen tråd - og får støtte for - så kan damer få seg kjæreste bare de vil. Sånn er det ikke for menn. Dermed veier det tradisjonsbundne mye sterkere her. Men jeg innbiller meg likevel at kvinner også her ønsker å være sterke og uavhengige - dermed blir man slitt mellom det å ville bli oppvartet og det å ville ta egne valg.

Huff - det ville vært så greit om damene på forhånd kunne si hva slags mennesketype de var...

Skjult ID med pseudonym stalk3r to. 8 juli 2010 13:11

En av de flotteste jentene jeg har sett i 2010 er (dvs var) en kvinnelig gardist. Flere av jentene i egen avd er rett og slett peeene!

Og 2009's mest sexy var en gravid sanitetsoffiser. Fikk ikke med meg et ord av leksjonen hennes...

Det er ikke bare kjekke gutter i grønt heller, selv om uniform hjelper kan det virke som. ;)

Skjult ID med pseudonym leffe to. 8 juli 2010 13:16

Stak3r: derfor du ikke ville at thestalked skulle lese ja :P

Skjult ID med pseudonym Hawiha to. 8 juli 2010 13:22

@Z

Jentene tør ikke være med på denne diskusjonen, de vil være moderne og effektive "fordi de fortjener det-jenter", samtidig som de innerst inne ønsker en god gammeldags gentleman.. Og vi gentlemen trenger litt god gammeldags feminin respons for å føle at vi lykkes i å være det... ; )

Skjult ID med pseudonym stalk3r to. 8 juli 2010 13:40

@leffe Skjønner ikke hva du prater om. ;D

Hun liker generelt ikke mine reisemålspreferanser, ei heller vandrende øyne (i likhet med samtlige medsøstre) vil jeg tro. ;)

Skjult ID med pseudonym Z to. 8 juli 2010 13:41

Hawiha
Du ville blitt forundret over hva vi jenter, inklusive meg, tør! ;-)
Og jeg har sagt det tidligere i tråden: Behandle meg på ekte gentlemannsvis og jeg er dønn sjarmert!
Jeg vil ha en ekte, god og gammeldags mann med manerer og godt hjerte og snill og følsom og barsk!

Skjult ID med pseudonym stalk3r to. 8 juli 2010 13:52

Macho, macho man (macho man)
I've got to be, a macho man
Macho, macho man
I've got to be a macho! Ow....

Jeg gjør det som regel greit jeg også med det der, selv om noen jenter stusser litt over det et lite sekund før de smiler. Det hjelper vel at de ser det er en enkel bondegutt som står der og gjør det automatisk og vanlig.

Ikke trenger man noe skryt for det, men det er ikke bare sjarmerendende med de menneskene som bare strener i vei som om de forventer at alle skal stå med lua i hånd og holde dører åpne.

Skjult ID med pseudonym Hawiha to. 8 juli 2010 14:30

@Z

Vissheten om at det finnes opptil flere av sånne som deg her inne, er grunnen til at jeg fremdeles er her Z! : )

Skjult ID med pseudonym Z to. 8 juli 2010 16:47

Takk for glade ord, Hawiha. Jeg setter litt ekstra pris på dem akkurat nå :-)

Skjult ID med pseudonym Hawiha to. 8 juli 2010 16:51

Send meg en melding om du føler for å prate Z, jeg mener det. Som en venn.

Skjult ID med pseudonym Z to. 8 juli 2010 17:15

Jeg vet at du mener det, Hawiha. Takk :-)
Jeg er et følelsesmenneske, og akkurat nå er jeg litt sint på meg selv fordi jeg opptrer på en annen måte enn jeg ønsker. Det er ikke noe alvorlig eller dramatisk. Når jeg får litt alenetid til meg selv, er balansen gjenopprettet. Det er bare det at jeg sier at jeg er lei meg når jeg er det, men det kan gå fort over også. Men på dypet er det stabilt :-)

Skjult ID med pseudonym thestalked to. 8 juli 2010 17:27

Har ikke noe å si i denne tråden, så beklager sterkt til ts at jeg i det hele tatt skriver, men vil bare si til stalker at mine øyne vandrer også. Man kan se, men ikke røre, og om du rører så er det ikke noe kjipt for meg det, blir vel heller du som må finne en annen å stalke. Og vil du svare så skriv et annet sted, f.eks i pusterommet, for her er grønn tråd. Nok en gang, beklager ts

Skjult ID med pseudonym qwerty to. 8 juli 2010 18:12

@Morroklomp
Jeg hadde siviltjeneste, så jeg tar gjerne en dame som kan vaske :P

Skjult ID med pseudonym Høypåpæra to. 8 juli 2010 19:51

Enda en som skremmes av sterke og selvstendige jenter ja..

Jeg tror nok de fleste syntes det er litt stas å bli behandlet litt ok, selv om de er selvstendige. Nå er vi ikke så bortskjemte med den type oppmerksomhet i Norge, og vi forventer det nok ikke. Dermed så behandles du vel som man behandler gutter flest, og det er som sin likemann.

Jeg ser ikke noe galt i det, og jeg ser heller ikke at dette er "jentenes feil".

Skjult ID med pseudonym Don Johan to. 8 juli 2010 20:08

Men hvorfor i angrepsmodus fordi menn roser kvinner i en tråd? Hvor står det at noen er skremt? Fordi en ikke har lyst til på enda en hårete mannevenn men noe feminint så blir en skremt?

Skjult ID med pseudonym qwerty to. 8 juli 2010 20:16

Og så slo det meg - kanskje en ide å slutte å kalle voksne damer for ungjenter?