Alle innlegg Sukkerforum

Åpent for alle?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym nusse on. 7 juli 2010 23:15

Jeg er ganske ny på dette med diskusjonsforumet, selv om jeg har vært på sukker en stund.
Har liksom aldri engasjert meg videre i det, men bestemte meg nå for å sette meg ned å lese litt...

En tanke som slår meg når jeg leser, er at det er noen gjengangere her... og hyggelig er jo det, men....

Er det slik at noen oppfatter det som sin oppgave her på sukker å gjøre ALLE tråder til sin private chat-side?
Har nå lest sikkert 30 tråder, og det er ikke mange av de som ikke ender i en privat samtale mellom to som opplagt kjenner hverandre fra før... (og ofte de samme personene)

Dette er jo et åpen forum for alle, er det ikke? og jeg skjønner jo at folk kanskje ikke gidder å skrive på tråder de kunne tenke seg å si noe om, for de vet det sklir ut..

Jeg blir sikkert lynsjet på dette, slik de fleste andre trådstartere blir på et eller annet tidspunkt i sine innlegg, og den blir sikkert overtatt i allerede første svar (om noen) av noen som skal make a point... men men... da har jeg fått sagt hva jeg tenkte om Sukkers diskusjonsforum, og så får jeg se om det er noe jeg kommer til å fortsette å bruke tiden min på:):)

God sommer:)

Skjult ID med pseudonym megvel on. 7 juli 2010 23:18

veeeeeeel de grønne trådene blir stort sett respektert... de andre har vel ofte nådd sitt potensiale rimelig fort ?og derfor sklir de lett ut;) ellers så har jeg ikke så mye å si om det:)

Skjult ID med pseudonym X-dreamer on. 7 juli 2010 23:21

La meg bli nummer to til å gi et kraftig lyskespark... Dine observasjoner er ganske korrekte! :)

Skjult ID med pseudonym nusse on. 7 juli 2010 23:23

Vel, de når vel sitt potensiale fort, fordi de sklir ut fort:) Og syns man temaet er uinteressant, hvorfor ikke bare si ikkenoe? hehe...

Men det er vel på Sukker, som i resten av samfunnet:):)

Skjult ID med pseudonym antigone on. 7 juli 2010 23:26

Med stor fare for nå å bare bekrefte nusses påstand på 1-2-3, så vil jeg legge til at en samtale går dit de som deltar i den fører den. De grønne trådene blir stort sett respektert, og kan pågå i flere dager. Og forumet er definitivt åpent for alle. Også vi gjengangere kommer og går (vi dater og er ikke aktive, eller vi blir drit lei), og plutselig om et par uker er du og et par andre vi ikke har sett før blitt de faste. Og så dukker plutselig megvel og jeg opp igjen. Eller, forhåpentligvis ikke :o)

Skjult ID med pseudonym megvel on. 7 juli 2010 23:27

vel for å gi et eksempel : den grønne tråden om værhår.... ok skal slutte skrive i slike som jeg ikke har noe oppbyggende å komme med;) høydetråden... hmm hvor lenge skal man holde seg til å snakke om hvorfor det er så mange korte menn? vel tar fullstendig selvkritikk og legger meg skamfull:)) god sommer til deg og:)

Skjult ID med pseudonym X-dreamer on. 7 juli 2010 23:28

Det heter da en rød tråd - om noen farge i en seriøs tråd??? Hvor kom grønn inn??

Skjult ID med pseudonym antigone on. 7 juli 2010 23:30

Værhårtråden må være grønn på fleip. Høydetråden er ikke grønn ;-)

Men se, vi har for eksempel ikke fleipa i tråden om kroniske sykdommer.

Skjult ID med pseudonym nusse on. 7 juli 2010 23:32

Ikke misforstå, jeg syns ikke det er VELDIG feil, men tenker, man er jo betalende medlemmer når man kan skrive meldinger på forumet, og hvorfor kan ikke disse meldingene da sendes privat?

Jeg tror nok neppe jeg blir en av de "faste", som bruker åpne forum til flørt, evt. svada:) Flørtingen gjør jeg med private meldinger...:) og det kan jo faktisk hende at en tråd er interessant å svare på, selv om man kanskje ikke har mulighet AKKURAT der og da:):) men at muligheten forsvinner fordi den er forsøplet:)

Håper såklart heller ikke dere (eller jeg, for den saks skyld)blir sittende her så mye lenger:)

Skjult ID med pseudonym nusse on. 7 juli 2010 23:34

Og, der var vi igang igjen;) hihi....

God sommer, ja:):)

Skjult ID med pseudonym antigone on. 7 juli 2010 23:36

Skjønner hva du mener, nusse. Virkelig. Men som sagt, de grønne trådene respekteres for det meste, og de kan ligge der i mange timer og dager uten å forsøples. Hvis de skulle skli ut, er som regel en liten oppfordring nok til at de som fleiper slutter med det.

En annen ting er jo at en tråd kan skli ut i en mer eller mindre seriøs debatt eller samtale som etterhvert fjerner seg mye fra det TS åpnet med, med slik er samtalens natur.

Jeg har også mange ganger sett at tråder som har sklidd helt ut har blitt hentet inn igjen av et seriøst innlegg etter et døgn eller to.

Skjult ID med pseudonym frøkna on. 7 juli 2010 23:39

Forumet er absolutt åpent for alle @nusse og velkommen skal du være!
selv slenger jeg bare ut meninger i hytt og gevær, mens det er andre her som etterhvert knytter mer personlig kontakt til hverandre, samt andre som finner ut at det det er moromt å flørte litt sammen, samt at det stadig kommer tråder som kun er til for morro, tankesurr og tilfeldig flørting.

Det er helt opp til deg om du får lyst til å bruke forumet @nusse, her er det stor gjennomtrekk og de du opplever som gjengangere har egentlig ikke vært her særlig lenge.

Skjult ID med pseudonym buddha on. 7 juli 2010 23:40

Helt enig @ nusse, flørting og fleiping inne på forumet er en forbanna uting. Jeg syns egentlig at alle De som gjør det skulle fått seg en skikkelig overhøvling.

Jeg elsker damer som er i stand til å si fra, Har du lyst på en date kanskje?

* flott tiltak... flørting og fjasing, nei fysjameg *

Skjult ID med pseudonym nusse on. 7 juli 2010 23:45

Joda, nå har jo jeg bare lest en brøkdel, men allikvel er det liksom et gjennomgående tema... og jeg må jo si at jeg ser det er ganske mange som har klaget på det, og lager noen "her kan du tømme gørra di"-tråder, som kanskje ikke så mange biter på:) hehe

Det er jo opplagt et "problem":)

Jeg vill aldri kastet meg inn i en diskusjon om noe HELT annet, hvis jeg så noen diskutere en sak på gata:)
Regner ikke med at andre ville gjøre det heller, så hvorfor ikke gjøre det så enkelt at man ikke gidder å engasjere seg i tråder som man ikke har noe formening om:)

Men da er vi kanskje inne på "Hvis.......... ville det ikke vært krig i verden."

Skjult ID med pseudonym Tazoslo on. 7 juli 2010 23:48

Hovedproblemet her er at Sukker ikke er villig til å trå til med en skikkelig chat, bare detta en til en tullet, da blir forumet brukt som chat.

Noe av det artige med internettkommunikasjon er interaksjon mellom flere mennesker og at man faktisk kan bli kjent med andre. Hvis noen da skulle ha lyst til å bli "ekstra" godt kjent tas det på melding. Det er ganske standard i forhold til alle chatsider. Hva er så morsomt med å sende en-til-en meldinger hele tia? Blir bare så krampe, mye artigere å ha en fri prat med mange mennesker hvor man kan flørte litt med de man ønsker å flørte med og etterhvert bli mer kjent. Bare fordi det er en datingside MÅ ikke alt legges opp til en-til-en kommunikasjon. Det er faktisk ikke den eneste måten å bli kjent med folk på som man senere dater.

Savner en skikkelig bra snakkeside hvor har opprettet profiler og man kan se hvem man prater med. Slik BlinkSnakk var tidligere og helt sikkert Nettby sin var til den ble lagt ned.

Skjult ID med pseudonym nusse on. 7 juli 2010 23:51

Minner meg om "back in the days" med Everyday Webchat, IRC, og alt det der:)

Men skjønner hva du tenker... men er det vanlig å ha det?

Skjult ID med pseudonym antigone on. 7 juli 2010 23:52

Jeg skal ikke diskutere dette mye mer, jeg vet jeg er en av synderne selv (de siste dagene). Men, nå er det også slik at de siste par dagene blant annet har vært preget av en litt utenom det vanlige person som ble utestengt. Flere av de "tømme gørra"-trådene oppstod på grunn av vedkommende. En annen en på grunn av en misforståelse.

Men som sagt, akkurat de siste dagene har jeg vært i litt skravlete feriemodus, i en by tom for folk. Et par uker tidligere gadd jeg ikke engang lese forumet i det hele tatt, og opplevde det - når jeg leste - som dominert av folk jeg ikke kjenner spesielt godt. Som Frøkna sier, det er mye gjennomtrekk. Eller det går i bølger om man er aktiv på Sukker og/eller forumet.

(mann 29 år fra Oslo) on. 7 juli 2010 23:55 Privat melding

Er det noen som ikke holder seg til trådstarters innlegg!?!

Skjult ID med pseudonym rotte on. 7 juli 2010 23:57

Rotte dum Rotte ikke huske start.

Skjult ID med pseudonym nusse on. 7 juli 2010 23:57

Jeg lagde ikke denne tråden for å hakke på DEG, og alle har lov til å kjede seg i sommerferien...i know the feeling... derfor jeg fant frem til forumet...:)

Hvem denne personen er, vet jo ikke jeg, eller hva som er greia, jeg vet bare hva jeg har sett, og hva jeg har lest:) og ville kommentere på det:)

Det er sikkert helt riktig det du sier, og slutt for all del ikke å bruke forumet pga meg...:)

Skjult ID med pseudonym antigone on. 7 juli 2010 23:58

Herregud, JarlH, skal ikke du snart skifte bilde? Uansett hvor mange ganger jeg har sett det, synes jeg alltid det ser ut som du sitter i senga :o)

Dette er selvsagt bare ment som et eksempel på samtalens iboende dynamikk ;-)

Skjult ID med pseudonym antigone to. 8 juli 2010 00:00

Nusse, alt i orden, jeg føler meg overhodet ikke hakket på :-) Men jeg vet at jeg har sittet og kjedet meg et par kvelder og bidratt til at tråder sklir ut, og prøver derfor å ikke sitte på en alt for høy hest når jeg uttaler meg :o)

Skjult ID med pseudonym Z to. 8 juli 2010 00:00

Velkommen til forumet nusse.

Jeg føler meg regelretthusvarm på forumet og tenker uhyre sjelden før jeg skriver noen ord her og der.
Dette er nok både til glede og irritasjon, til frustrasjon og til total likegyldighet for enkelte som bryr seg om sånt.
Men fordi jeg har skrevet her før, har jeg også mine meninger om dette.

Kvaliteten eller type tråd har mye å si om et tema blir holdt - eller om det er viktig å holde en tråd.
Kanskje noen og enhver skulle tenke seg om en gang før vi lager en ny tråd for å heve forumet?

Når noen starter en tråd og tråden "dør" i form av ingen innlegg, er denne lettere å tulle på enn andre.
Om så er tilfelle: er det da de som bruker tråden til å tulle som tar feil, eller har "feilen" allerede skjedd?

Det er ikke sånn at det er traileren som lager kø. Det er heller ikke bilen rett bak. Men SÅ begynner køen.....
Det er ikke alltid et innlegg som skaper problemer. Det er oppfølgerne. Vi kan velge positivt, eller velge negativt.

Det er så lett å fylle tråder med egen frustrasjon. Dette har igjen noe med kvaliteten på forumet å gjøre.

Det kan virke som om mange kjenner hverandre her inne, og noen gjør helt klart det!
Jeg er en av de som vet hvem svææært få skribenter er. Men "leke med ord" på et forum kan alle gjøre.
Jeg tror faktisk ikke at man er mer ekskludert enn man selv føler seg. Det tar ofte bare litt tid å bli lagt merke til :-)

Til slutt: Humor er livsviktig!
Alle ER dumme når jeg er sur! Det er en sannhet. Men jeg kan jo glede meg litt over andres glede og smile litt?
Og om jeg ikke evner dette, kan vi muligens tenke oss om en gang ekstra før vi drar ned energien til andre.

Uansett:
Velkommen til forumet, som sagt. Dette er et sted man skaper sammen om folk orker å bidra med noe bra!

Skjult ID med pseudonym megvel to. 8 juli 2010 00:01

ship ohoy.. bare for at jeg ikke greier la vær? el som et eksempel på hva man ikke bør gjøre;) *jeg lærer* sorry ts:( natta:))

Skjult ID med pseudonym antigone to. 8 juli 2010 00:02

Natta, Megvel! Sweet dreAms ;-)

Skjult ID med pseudonym Tingeling to. 8 juli 2010 00:03

@nusse
Welcome! :-)

Forumet blir til av de som skriver i det. Enkelt og greit, slik jeg ser det.
Noen er mer aktive enn andre, i kortere og lengre perioder. Noen skriver kort, noen langt, noen er på tema, andre ikke...noen flørter, og noen er veldig seriøse. Så har vi noen som er litt av alt.
Gjengangere vil det alltid være, og alle-zu-sammen skaper da dette sjarmerende kaoset her inne.
Og i bunn og grunn er det slik jeg har erfart det fra andre forum også, så jeg er nok litt godt (eller ikke) vant.

Her er det bare å hive seg utpå.
:o)

*Og så hender det at det hjelper å se litt strengt på de andre om det sklir myyyye ut. Er så flinke så.*

(mann 29 år fra Oslo) to. 8 juli 2010 00:06 Privat melding

Hei. Det er digg å ligge i senga!

Skjult ID med pseudonym frøkna to. 8 juli 2010 00:09

nusse:
Selv synes jeg det er gøy at forumfolk tar av og ender i en helt annen retning enn det tråden startet i. Og jeg liker veldig godt at Sukkerforumet er så ustrukturert som det er, hadde det vært gjennomstrukturert hadde jeg nok ikke brydd meg om å taste her.

Men @nusse, du begynner jo din tasting her med å være reservert og med å lure på om du har noe her å gjøre... dettte er tross alt bare et sted hvor mange fordriver tiden sin. For meg er det et trivelig tidsfordriv og ikke noe annet.
Begynn å taste her eller ikke, om du ikke trives med hvordan det er her kan du sikkert helt fint finne en annen diskusjonsside, og om du har lyst til å taste her men har lyst til å prøve å forbedre diskusjoonsforumet kan du helt sikkert gjøre det også.

Skjult ID med pseudonym nusse to. 8 juli 2010 00:10

@Z, Takk for det:)

Helt enig i at det er utrolig mye dårlige trådstarter og:):) og jeg skjønner "høna eller egget"-tankegangen...

Forumet er vel et sted for folk (iberegnet meg selv) som får utløp for kjedsomhet, og da vil man kanskje også få et litt lavere nivå på endel av diskusjonene?

Humor ER livsviktig!!

Skjult ID med pseudonym rotte to. 8 juli 2010 00:11

Rotte ikke digg med ensom seng.

Skjult ID med pseudonym Z to. 8 juli 2010 00:16

nusse.

Jeg bruker helt konkret Z´s utsilingstaktikk: Visse personers innlegg "ser" jeg rett og slett ikke.....ikke lenger.
De som irriterer meg, ergrer meg eller gjør meg i dårlig humør er liksom skrevet på et språk jeg ikke kan.
Jeg ser ikke ordene, jeg ser ikke meningen og jeg ser ikke intensjonen bak meningen. Jeg ser ingenting ;-)
Og slik verner jeg meg fra det som trekker meg nedover, de som tar fra meg gleden og det som ikke bidrar....

Skjult ID med pseudonym stalk3r to. 8 juli 2010 00:19

Hva i all verden er en "grønn" tråd??

Skjult ID med pseudonym nusse to. 8 juli 2010 00:20

Z..

Ha ha... bra taktikk... Da er det min taktikk fremover:):)

Takk for inspill alle sammen, og god natt:)

Skjult ID med pseudonym antigone to. 8 juli 2010 00:22

Stalker, når du lager en ny tråd kan du hake av for "Ønsker at tråden skal være seriøs uten småprat eller korte svar." Da får den en påminnelse, i grønne fete typer, rett over det vinduet der du skriver svaret ditt, om at trådstarter ønsker at tråden skal være seriøs.

Skjult ID med pseudonym Femi to. 8 juli 2010 00:32

Savner en her. Men han *ler* kanskje så mye at han ikke klarer å skrive?

Skjult ID med pseudonym Hawiha to. 8 juli 2010 03:05

*hmm.. Kan le og skrive nesten samtidig, så det kan jo ikke være meg hun mener....* :D

Skjult ID med pseudonym Don Johan to. 8 juli 2010 08:32

Du har alle slags mennesker på forumet untatt pene jenter i 20årene, merkelig at iløpet av 2år så har jeg fremdeles aldri sett en pen ung jente på forumet.

Skjult ID med pseudonym rotte to. 8 juli 2010 09:13

Sukker for gamle peppermøer og burugler.

Skjult ID med pseudonym søtoggod to. 8 juli 2010 15:01

Takk for ditt innlegg!