Alle innlegg Sukkerforum

Nytt forum...?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym papunzon on. 7 juli 2010 23:23

Hvor vanskelig er det egentlig å legge til et skikkelig forum på sukker som er inndelt i forkjellige temaer som man er vant til fra f.eks diskusjon.no?

Det ville gjort det hele mer oversiktlig og jeg er sikker på at man i større grad ville unngått at mange tråder ble oversvømt av tull. Samtidig ville man slippe å måtte scrolle forbi mange uinterranse tråder som blir laget i løpet av dagen for å finne den ENE tråden man har postet i dagen før. Fryktelig irriterende.

Holdt på å glemme, man slipper å se hele forbanna førsteposten på alle tråder som er laget! :p

Skjult ID med pseudonym k on. 7 juli 2010 23:26

For det finnes jo ikke søkefunksjoner med både explorer, opera og forefox.. 10x raskere enn å leite igjennom noe som helst ;)

Skjult ID med pseudonym k on. 7 juli 2010 23:27

Eller firefox om du vil :P

(mann 40 år fra Oslo) on. 7 juli 2010 23:30 Privat melding

Jeg synes det er viktig at folk leser alt jeg skriver...

Skjult ID med pseudonym papunzon to. 8 juli 2010 00:07

Uff, ja. Skjønner ikke hva som gikk av meg... det er jo ingen som har oversiktlige forum her i verden fordi man har søkefunksjon i både forumet og i nettleser. Sopp!

Poenget er at man skal ha alle trådene som omhandler en ting en plass, og det som omhandler helt andre uinteressante ting en annen plass.

F.eks en egen plass å kunne diskutere ting som dating, eller fritidsinteresser, eller hvorfor profilen til en eller annen suger og trenger hjelp, etc.

Trolig ville man unngått at tråder slik som de 360 hadde igår og idag var konstant på toppen av 'forum' og man på den måten kontinuerlig forer disse meningsløse trådene...

Skjult ID med pseudonym Tingeling to. 8 juli 2010 00:09

@papunzon
Jeg har de samme ønsker som du, ang forumfunksjonalitet. Og hvor vanskelig det er, skal ikke jeg svare på. Jeg greier såvidt å laste ned nye programmer påpc`n min. *ler*

Tanken som umiddelbart slår meg, er at dette er en datingside...og ikke et debattnettsted. (som diskusjon.no)
Så...det er vel rett og slett ikke høyt prioritert? Aner ikke, jeg.

Hadde forumet vært bedre, hadde jeg jo blitt sukkeravhengig de Luxe.
;-)

Skjult ID med pseudonym stalk3r to. 8 juli 2010 00:09

Enig med TS. Forumløsningen her er håpløs og kastet på mest for syns skyld og kunne markedsføre seg med at det ER en forumtjeneste.

Skjult ID med pseudonym antigone to. 8 juli 2010 00:10

Kult! Det er så lenge siden jeg har hørt noen bruke "sopp" som skjelsord :-) Helt enig med deg, TS, det burde være en smal sak.

Skjult ID med pseudonym rotte to. 8 juli 2010 00:13

Rotte skrive opp sopp.

Skjult ID med pseudonym Z to. 8 juli 2010 00:20

Folk ønsker seg ulike retninger på et forum. Min mening er at om dette skulle blitt et diskusjonsforum der man måtte holde tunga beint i munnen for å ikke skrive feil i feil tråd osv.....altså et mer saklig sted, hadde jeg ikke giddet.

Dette er ren avreagering for min del, og om jeg måtte "yte" noe, har jeg bedre steder å bidra av meg selv.

Skjult ID med pseudonym rotte to. 8 juli 2010 00:32

Rotte mye også avreagere.

Skjult ID med pseudonym Enig fr. 9 juli 2010 18:05

Er så enig med deg TS, er bare rot og ville ikke kalt det et forum en gang.

(mann 55 år fra Akershus) fr. 9 juli 2010 19:04 Privat melding

@z
Er helt enig med deg!
Men at tråder sklir ut det er jo bare naturlig @ts,og det blir en masse vås. Det kommer vel av veien noen av innleggene tar og svarene på dem.
Laget en tråd bare på kødd om værhår,og merket den som grønn som en test. Jeg ble faktisk overrasket over seriøsiteten i innleggene som kom der. Jeg er enig i at det er irriterende når en tråd har et tema som en er engasjert i,og vil høre flere synspunkter på bare ender opp i rør. Temaet i en tråd lar seg hente opp igjen.
Det burde la seg gjøre at man slipper å scrolle seg halvt ihjel for å henge med på forumet,akkurat det er vel ikke så big deal for sukker ,om dem gidder da...