Alle innlegg Sukkerforum

Intim klipp??

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym hairy! ma. 27 nov. 2006 20:33

Hei! jeg trenger noen gode råd. Jeg har møtt en kjempe hyggelig fyr her på sukker og vi har datet med han et par ganger..Sist gang endte vi nesten i sengen, men jeg holdt tilbake...fordi jeg ikke har barbert meg nedentil..og er redd hvordan han vil takle det?

Leste på nettet om en jente som barberte underlivet og ble alvorlig syk!

Er det noen av dere som har noen personlige erfaringer..ulemper og fordeler?

Skjult ID med pseudonym snau ma. 27 nov. 2006 21:25

bra spørsmål. Jo mer glattbarbert, jo bedre er det for ham. Kan virke litt rart i begynnelsen, men etterhvert orker du ikke ha kjønnshår nedentil. Det oppfattes også mer sexy.
Trur ikke du skal være redd for sykdom.

Skjult ID med pseudonym :-) ma. 27 nov. 2006 21:35

Noen menn ønsker damene barbert og andre foretrekker at de ikke er det. Så finnes det også alternativer midt i mellom.

Hva har du lyst til selv? Jeg synes det er viktigst. Så kan du jo spørre ham... jeg mener, om du er klar til å gå til sengs med ham så burde du kunne stille det spørsmålet... hvis ikke så er det kanskje litt for tidlig å hoppe til køys?

Lykke til!

Skjult ID ma. 27 nov. 2006 22:20

Du må da ikke tenke på det ! Mange har vel sex uten å være glattbarbert... (eller er jeg helt på jordet? - jeg har iallfall god erfaring med å være helt naturlig).
Lykke til

Skjult ID med pseudonym ;-) ma. 27 nov. 2006 22:31

Stakkars hu som ble syk, hun må jo ha brukt en høvel som ikke var ren. Det er bare å barbere seg, ingenting er bedre en å være velfrisert nedentil.

Lykke til! Ps. skulle nesten ha vært flue på veggen

Skjult ID ma. 27 nov. 2006 22:32

Det er IKKE farli å barbere seg...
Det er som på hodet.. det er greit å være frisert.
Og det finn ikke noe bedre enn å bli barbert av partneren.
Kjøp deg en ny høvel og sett i gang
Lykke til :)

Skjult ID ma. 27 nov. 2006 22:47

Det er jo bare å prøve. Lag en liten frisyre (stripe o.l) først så du ikke føler deg så naken. Liker du det ikke er det jo bare å la det vokse ut...

Skjult ID med pseudonym maJA ma. 27 nov. 2006 23:38

men kjære dere, hvordan orker dere holde på med det støtt og stadig? det må jo gjøres hver dag om man skal være GLATT barbert? og det er vel ikke særlig sexy med stubb der nede... Er det ikke nok med under armene og leggene (og kanskje også innsiden av lårene for oss uheldige)? det får da være grenser... dette tar tid...

Skjult ID med pseudonym litt håret ti. 28 nov. 2006 00:14

Jeg ble faktisk "syk" av det... Det vil si, jeg får store problemer med sopp. Såppas at legen har bedt meg la være.

Det har vært et stort problem, faktisk, nettopp fordi det er "gjengs" oppfattelse at glattbarbert er det eneste som er sexy. Selv synes jeg at helt glatt faktisk minner litt om barn, og finner det litt ekkelt at det skal sees på som sexy.

Når det skal være sagt, finnes det jo en mellomting mellom glattbarbert og urskog. Det går an å være velfrisert også, som er lettere å holde vedlike. Mitt råd til deg, er å ta saksen fatt, la det stå igjen en cm og se om du liker det før du ev. hiver deg over høvel og barberskum.

Skjult ID ti. 28 nov. 2006 01:23

tror ikke glattbarbert er helt in nå lengre. og ja det er et helvetespes og kun ok første to dagene. men sexen er klart bedre men til hvilken pris ?

nå er det definitivt V eller I som gjelder og det klarer alle å holde ved like. tror ingen gutter spyr av en pen nedklipt velfrisert frisyre. det klør ikke, du får ikke sopp og du trenger ikke freshe opp hver dag.

Skjult ID med pseudonym trulte ti. 28 nov. 2006 10:30

Er det virkelig sånn at det kun er barbert som funker? Hmm - hadde vært artig å høre noen reaksjoner fra menn her. Jeg har selv tatt alt, men skal spare ut igjen, sånn at det blir litt iallefall :)

Skjult ID med pseudonym PUA ti. 28 nov. 2006 11:17

Nå er menn ulike i forhold til dette, som med det meste annet. Generelt så er jeg ganske lei av at menn, og kvinner for den saks skyld, omtales som vi kun har en felles mening, og at den tillegges kjønn. Kjønn er ganske uinteressant i forhold til det aller meste, med unntak av sjekking og sex.

Selv foretrekker jeg helt klart barbert. Det kan godt være igjen en stripe el, men resten bør være borte er min mening om det. Nå er det sjelden jeg treffer noen som ikke er det heldigvis, og sist jeg gjorde det var det ikke noe pluss. Det er min erfaring at jentene fortrekker det samme hos oss gutta også, og etter at jeg barberte meg selv første gang har også foretrukket det. Det er faktisk litt rart å se på andre i dusjen som ikke er barbert. Det ser rett og slett ikke bra ut.

Nå forstår jeg godt om du opplever det som vanskelig om du ikke er vant til å barberere. Selv var det noe jeg tenkte en del på, og i utgangspunktet var negativ til, og hadde personlige "issues" ift relatert til selvfølelse osv. Tåpelig egentlig ser jeg i ettertid, men det er ikke til å komme forbi at det for noen kan være forbundet med skamfølelse, kroppsbilde, kulturelle stereotypier og forventninger som kan gjøre det til et større tema enn det fortjener. Grunnen til at jeg gjorde var at skulle ut med en 9 år yngre dame jeg hadde truffet på byen, og lagde meg selvfølgelig forestillinger i hodet om hva yngre jenter i dag forventer osv. Helt på trynet selvfølgelig, og når det kom til stykket var jeg den med mest erfaring og selvtillit, som vanlig.

Foreslår at du prøver det, mest for din egen del og får å finne ut av hvordan det fungerer for deg. Det er ikke som å kutte av hodet, det vokser ut igjen etterpå om du ønsker det. Og litt kløe har ikke drept noen (ihvertfall ikke veldig mange;)Skjult ID med pseudonym trulte ti. 28 nov. 2006 12:51

Om man skal fjerne hår i underlivet, så anbefaler jeg ikke høvel. For meg funker det best med hårfjerningskrem (om man ikke er veldig sensitiv for slikt da). Finnes fra Weet bl.a... dagens reklame :o) Lurt å ikke gå med trange bukser rett etterpå, skjørt er fint.. Bruker du høvel, bør du rengjøre den i "sprit" for hver gang, eller bruke engangs.. Bakterier er ikke bra.

Skjult ID med pseudonym tralte ti. 28 nov. 2006 14:06

Hår i maten..
Som trulte er inne på, så er barbert det eneste som funker.
De som sier at barbert er ut, aner ikke hva de snakker om.
Ikke for å være egoist, men for meg som mann er barberte jenter helt klart en sexy greie. Hårvekst er skikkelig turnoff, syns jeg, og er du barbert, så fortsett med det.
Tenk på hvor bra oralsexen blir...

Skjult ID med pseudonym CAP ti. 28 nov. 2006 18:19

Trulte etterlyste reaksjoner fra menn. For min del må jeg si at barbert eller ikke havner veldig langt ned på listen over kriterier for god sex.

Skjult ID med pseudonym smiley ti. 28 nov. 2006 18:45

Frisering er ålreit, men det er ikke akkurat slik at man mister lysten om det er ufrisert heller. Men for å snu spørsmålet siden det var en fyr som sa han barberte seg her; Hva mener dere jenter om barberte/ubarberte menn?

Skjult ID med pseudonym Frk. Fryd ti. 28 nov. 2006 21:13

For min del er det viktigere at jeg selv er barbert enn at mannen er det. Håret er tross alt ikke så i veien ved oralsex på en mann som på en dame. Men - det er selvsagt langt mer fristende å slikke et par baller uten hår på enn noen som ligger skjult i underskogen. :)

Og hva egen barbering angår, synes jeg engangshøvler er det som funker best.

Skjult ID med pseudonym Tja ti. 28 nov. 2006 21:37

Som mann foretrekker jeg faktisk litt hår - kan gjerne være en velholdt plen, men helt barbert blir litt "nakent" for min smak.

Skjult ID med pseudonym BergenM.34 ti. 28 nov. 2006 22:09

DEL I:

Svar:

1) Naturlig behåret:
Fordeler: Du slipper å bruke tid på å stelle deg, risikoen for sopp, bakteriell vaginose og annet uønsket ikke forhøyet
Ulemper: Det er veldig usexy, særlig om du har naturlig mye hårvekst, man får hår i munnen og får ikke samme følelsen under samleie som når begge er glatte

2) Frisert:
Fordeler: Mer sexy enn naturlig behåret, ellers samme fordelene som naturlig behåret. Min erfaring er at bare ca 15 % av mine "førstegangsknull" har beholdt hår rundt sprekken. Dette gjør denne frisyren litt eksotisk.
Ulemper: De samme som naturlig behåret, men ikke like usexy.

3) Fjerning av alt hår i skrittet, men beholde frisert område over sprekken:
Fordeler: Dette er min favoritt, den mest sexy varianten. Særlig jenter med mørkt hår bør beholde en markert, avgrenset og trimmet stripe eller triangel ovenfor sprekken. Området munnen/tungen/mannens kjønnsorgan kommer i kontakt med ved sex er glatt og gir en deilig direkte og intim "hud mot hud følelse". Særlig er sistnevnte bra om også mannen har fjernet hårene.
Ulemper; Mer risiko for sopp, mer jobb en både naturlig behåret og fjerning av alt hår

4) Fjerning av alt hår:
Fordel: Mindre arbeid enn alternativ 3), klart mer sexy enn alternativ 1) og deilige/mer funksjonelt enn alternativ 2). Blondiner kan gjerne velge dette alternativet.
Ulempe: Mer arbeid enn alternativ 1),økt risiko for sopp, litt barnslig uttrykk som etter min personlige mening ofte gjør denne varianten mindre sexy enn alternativ 3). Mindre rom for personlig uttrykk enn alternativ 2) og 3).

A) Barbering:
Fordel: Rimelig, smertefritt
Ulempe: Bør gjøres hver dag for å unngå hudirritasjon og for å forhindre stikkende hårstubber -> mye arbeid.

B) Voksing:
Fordel: Utføres kun en gang hver 3 uke. Gir mye bedre resultat en barbering, veldig godt å slikke. Håret som etter hvert vokser ut blir ikke kvast og stikkende. Er derfor funksjonelt helt frem til neste barbering etter 3 uker.
Ulemper: Litt smertefult, koster ca kr 450,- pr voksing om man ikke gjør jobben selv.

C) Permanent laserbehandling:
Fordel: Etter ca 12 behandleringer blir håret permanent borte. Arbeidsbesparende på lang sikt.
Ulempe: Dyrt, svært smertefullt, ikke mulighet til å angre om hår mot all formodning skulle bli inn.

Skjult ID med pseudonym BergenM.34 ti. 28 nov. 2006 22:09

DEL II:

Konklusjon, det mest anbefalte nevnt først:
3 B (vokset og frisert)
3 A (barbert og frisert)
3 C (laserbehandlet og frisert)
4 B (alt vokset bort)
4 A (alt barbert bort)
2 (frisert)
4 C (alt svidd/laserbehandlet bort)
1 (naturlig behåret)

De som har kommunegrått kjønnshår kan vurdere enten å farge det friserte område under alternativ 3) eller velge alternativ 4) fremfor alternativ 3).

Merk at du bør bestemme deg for enten barbering eller voksing da en vekslende blanding er en særdeles dårlig løsning. Skal voksen få feste må det være opp mot 3 uker siden forrige voksing og vel 2 uker side barbering. Det er ubehagelig etter barbering å gå rundt med og slikke på, 14 dager gamle hårstubber.

Valg av frisyre er også et valg av identitet og hvilke signaler du ønsker å gi.

Håper ovenstående oppfattes som et klart og greit svar på ditt spørsmål og at det blir mye deilig sex på deg og kjekkasen du har truffet her inne.

Skjult ID med pseudonym Tja on. 29 nov. 2006 09:07

Konkluderer med at BergenM.34 enten har for mye fritid eller sære interesser =/

Skjult ID med pseudonym BergenM.34 on. 29 nov. 2006 10:50

Tja,

"for mye fritid" er feil konklusjon. Jeg jobber over 50 timer i uken i snitt og tilhører dermed dessverre trolig de 2 -3 prosentene av norges befolkning som har minst fritid.

Når det gjelder mine interesser er jeg interessert i jenter. Hvordan disse er frisert/barbert nedentil hører naturlig inn under nevnte interesse.

At en mann på 34 år har interesse for jenter, har jeg aldri tidligere hørt omtalt som sært. Tvertimot må vel dette være den minst sære interessen en mann kan ha.