Alle innlegg Sukkerforum

Få tilbake eksen - del 2

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Target007 ti. 1 jan. 2008 19:47

Tror heller jeg lager en ny tråd på dette:
Takk for nyttige tips.

Status er nå at jeg snakker med eksen, har truffet henne noen ganger og hun har skjønt hva jeg vil. Hun sier hun liker meg veldig godt, men hun har ikke 100% den riktige følelsen. De gangene vi har snakket sammen har det vært litt tilfeldig, og det har ikke skjedd noe spesielt. Den siste gangen spurte jeg imidlertid rett ut om jeg burde gi opp å få henne tilbake. Etter litt om og men kysset vi og avtalte at vi skulle treffes på en skikkelig, klassisk date og teste om den gode følelsen ville komme. Litt sånn one shot only opplegg…

Så nå må jeg kline til og planlegge århundres date. Siden jeg er så godt i gang med å spørre om tips her, fortsetter jeg.

Foreløpig plan er:
Hente henne, kjøre opp til Holmenkollen park Hotell. Få til et lite opplegg med spa/massasje/champagne som jeg skal prøve å få skreddersydd.
Hjem til meg og lage en 4-5 retters middag sammen. Her må jeg selvsagt ha fikset alle råvarer og tilhørende drikke på forhånd. Nyte middagen og utsikten over byen (den likte hun nemlig veldig godt sist vi var sammen), mens vi mimrer over høydepunktene fra sist.

Jeg er svært mottakelig for gullkantede tips og innspill (igjen fortrinnsvis fra jentene her).

Skjult ID med pseudonym Smily ti. 1 jan. 2008 19:58

wow!!!... det høres helt perfekt ut.. men må være litt enig med krølle.. pass deg.

Skjult ID med pseudonym sportylady ti. 1 jan. 2008 20:01

og du...hvorfor må det være så stort..4-5 retters osv.?.....Vel og merke er vi kvinner forskjellige...men det enkle er ofte det beste...eller?
Dersom hun vil tilbringe tid med deg, burde det være revnende likegyldig om det er stort og flott...eller annet.....Du ønsker vel å være sammen med henne fordi hun er den hun er ....eller? og hun burde det samme....

Skjult ID med pseudonym Smily ti. 1 jan. 2008 20:01

krølle forsvant gitt... men det jeg var enig i var at hun sier at ikke følelsene er der 100 %.. så trå forsiktig...

Skjult ID med pseudonym mrkrølle ti. 1 jan. 2008 20:03

*alarmklokker ringer* Når jenter sier de ikke har 100% den riktige følelsen. Men, stå på. Ihvertfall til et visst punkt.

En av mine viktigste erfaringer med jenter....
Er de usikre, trå veldig varsomt. Prøver du da å haste frem en avgjørelse, få dem til å stilling til noe i forbindelse med forhold eller sex. Da er resultatet negativt, i 90% tilfellene.

Skjult ID med pseudonym mrkrølle ti. 1 jan. 2008 20:03

krølle måtte reformulere....

Skjult ID med pseudonym snilljente ti. 1 jan. 2008 20:21

Bare et lite tips angående SPA, man kan bli veldig trøtt og nesten litt for avslappet etter massasje og aromaterapi....Kanskje ikke det du ville oppnå? Men de har sikkert gode tips på Holmenkollen...

Skjult ID med pseudonym Lilleulv ti. 1 jan. 2008 20:27

Ikke gjør for mye ut av det. Hun kan fort bli forlegen hvis du prøver for hardt. Og få dårlig samvittighet hvis hun ikke kan gi deg det du vil ha tilbake når du har lagt så mye arbeid i det du gir henne. Det kan legge litt press på henne, hvis det du velger er råflott og dyrt. spar det til hun signaliserer at hun er ordentlig på gli....

Ikke la dagen drukne i kreps, dressinger, årgangsvin. Vær deg selv og så rolig og avslappet du bare klarer.

Skjult ID med pseudonym Target007 ti. 1 jan. 2008 20:43

Setter pris på kommentarene.

Jeg har ikke bestemt meg for hvordan denne daten bør være, så det er godt mulig jeg endrer det. MEN: det var egentlig like mye hennes forslag at vi skulle finne på noe romantisk. Jeg var klar til å backe ut, og si at vi bør være venner. Jeg oppfatter det som at hun er usikker, men vil gjøre noe spesielt sammen med meg for å se om det slår gnister.
Og da tror jeg det er én sjanse til å kline til. Hun er godt vant og er ikke typen som blir forlegen. Det verste som kan skje er at vi har en super date, og finner ut at vi ikke er ment for å være mer enn venner.
Det som er utfordringen er å finne på noe som kan vekke de gnistene til livs, hvis de fortsatt finnes der.

(kvinne 49 år fra Oslo) ti. 1 jan. 2008 20:59 Privat melding

heisann..

Vet du et lite romantisk tips er og lage små "lapper" eller konvolutter som er stikk ord.. Eller kjøpe hjerte formede postit blokker og skrive ord på eller lage det selv... (kreativitet har aldri skadet noen...)

Disse stikkordene skal være ord som forteller henne hvorfor du liker henne så godt... (SUPERLATIVER I FLENG:::) Hun må samle opp disse lappene med stikkord. Du lager en egen liten liste og under middagen tar du ord for ord fra lappene du har gitt henne og forteller henne dette på din måte. Dette er en liten flott oppmerksomhet som kan frembringer masse smil og ikke minst hun blir nok rørt... Du kan avslutte med TAKK! på siste lappen. (fordi du skal takke henne for at du er så heldig og ha en slik dag sammen med henne og simpelt hen fordi hun er den hun er...) HUn glemmer det aldri... ;o))))

Mulig jeg skrev dette litt klønete men håper du skjønte poenget... hihi

Lykke lykke til...

Skjult ID med pseudonym Utmerket ti. 1 jan. 2008 21:38

Høres ut som dama er dyr i drift....

(kvinne 49 år fra Oslo) ti. 1 jan. 2008 22:08 Privat melding

Har jo ingen betyding hvis disse to trives og har det bra??? Jeg synes alle skal skjemmes bort litt og være godt vant jeg....
Trenger ikke bare være penger etc det dreier seg om....

Skjult ID med pseudonym Target007 ti. 1 jan. 2008 22:13

Bra tips nesloacino ;-) Det kan godt hende jeg bruker det tipset i en eller annen form.

Og til Utmerket: hun er nok ikke den billigste dama i drift, men man får jo ikke BMW for Lada penger heller...

(kvinne 49 år fra Oslo) ti. 1 jan. 2008 22:29 Privat melding

Target - lykke til - vet at den der har funket på noen andre.... ;o))) Ikke en dyr i drift ting men personlig og veldig hyggelig og smigrende!

Skjønner ikke hva som er galt med og være "dyr" i drift eller godt vant i mine øyne???? Man trenger ikke være en gold digger el. selv om man liker gode fine ting i livet... Men det er viktig og skjønne at lykken i livet ikke lar seg kjøpe av penger....

Skjult ID med pseudonym ElFrodo ti. 1 jan. 2008 22:35

Penger betyr ganske mye på det planet også, cino. Det å kunne ha nok penger til å gjøre ting for en partner...det være seg å spandere en fin aften på byen, en liten storbyferie eller andre "små" goder i livet.

Det har vært mange tråder om hvem som skal betale på dater og lignende her inne. Jeg liker å spandere og er i utgangspunktet ikke gjerrig men for meg handler det om prioritering. Jeg skal faktisk overleve når jeg ikke er på date også... :-)

Skjult ID med pseudonym lady35 ti. 1 jan. 2008 22:53

Synes du har en bra innstilling og stamina, du har jo vært motivert for dette en stund nå. Du har ikke sagt noe om hvorfor det ikke gikk første gang dere var sammen, men antar at forutsetningene er bedre nå siden dette ble nevnt i forrige link og du kjører på?!

Jenter blir gjerne veldig smigret når en fyr står på, og noen kan nok gi etter kun pga innsatsen du legger ned - for en stund. Men noen kan også bli litt stresset, så det er veldig viktig at du ikke blir tryglete eller spiller på noe som minner om medlidenhet. Jeg tror i alle fall det er viktig at du er rakrygget og stødig.

Synes dere skal vektlegge å tilbringe tiden sammen. Det å kokkelere høres veldig smart ut. Blir det spa er det fint om dere kan gjøre det sammen på et vis (massasjebad sammen?) - feks tatt inn på Holmen fjordhotell el.l., trent, og etterpå ruslet rundt i morgenkåpe, tøfler , tatt spa og en lett lunch, og siden dratt hjem til deg for å lage middag på kvelden.
Om det blir overnatting, så sørg for en nyoppredd seng, og bra frokost.

Vet jo ikke hvordan hun er og hvor langt dere vil gå. Men min erfaring er at man må være "kompatible" på det intime planet skal jeg være villig til å prøve. Dårlig kyssing kan være en dealbreaker alene, så ha litt sensorene ute - her er jo folk forskjellige, men håper du vet hva hun liker (og ikke feilaktig TROR du vet hva hun liker, noen gutter gjør det, og når de tar feil og i tillegg overdriver fordi de skal trå til, er det grusomt). Vi kan være enkle vi også..

(kvinne 49 år fra Oslo) ti. 1 jan. 2008 22:57 Privat melding

Det er jeg helt enig i ElFrodo. Ja det betyr mye og jeg skjønner at ikke alle har det slik - jeg har det ei heller slik.

En date for meg på et super fany sted trenger ikke være bedre enn et rimeliger sted. Jeg lar meg ikke blende av menn med penger - noen er faktisk slik at det er det eneste de har... Det funker ikke for meg...

Men jeg synes ikke vi har rett til og dømme to stykker som trives og at en fyr evt. synes at det er ok og LIKER at damen er godt vant. Godt vant kan for noen være penger - men det er mange plan man kan være godt vant på...

Derfor kan en date på et koselig lite rimelig sted være like hyggelig som på en super dyr Gourmet resturant.

Jeg har personlig jobbet hardt og min X også for og på en måte være der vi begge er og da godt vant. Jeg er godt vant på gode samtaler - frihet til og kunne gjøre egne ting m.m Det betyr at det var mange år uten turer her eller der - bodde i en liten leilighet for og spare penger. Så ja jeg setter veldig pris på og være der jeg er og være godt vant men - en blomster bukett plukket ute av min datter er den vakreste buketten jeg kan få..... ;o)

Skjult ID med pseudonym jente75 ti. 1 jan. 2008 23:01


hva med å gjenskape det første møtet deres?

du høres ut som en drøm... skulle ønske en mann jobbet så hard for å få meg tilbake jeg... ;-)

Lykke til!

(kvinne 49 år fra Oslo) ti. 1 jan. 2008 23:05 Privat melding

Jippi jente75... GODT SAGT....

Natti natt....

Skjult ID med pseudonym jente75 ti. 1 jan. 2008 23:57


;-) natti natt! Sweet dreams...

Skjult ID med pseudonym dame 33:) on. 2 jan. 2008 11:20

Hva med å gjøre noe litt utradisjonelt........noe som kanskje er gøy.....og gjør at dere kommer i en litt annen setting......
ta en date i korketrekkeren.. med akebrett ect...med litt solbærtoddy og boller........
litt slitne, kalde og med smilet om munnen drar dere for å ta en liten matbit etterpå........:)
nå vet ikke jeg om dere er litt sportie typer og liker sånne ting.....men et lite anneledes forslag.
lykke til:))

Skjult ID med pseudonym Target007 on. 2 jan. 2008 13:01

Korketrekkern er en god idé.
Jeg vurderte også å leie et helikopter for å fly en tur over byen. Jeg vet hun vil "sveve" når hun er i et forhold, så det kan jo bli morsomt i dobbel forstand. Det kostet ikke skjorta å ta en 15 minutters flytur faktisk.... Dessuten er det jo gøy uansett hvordan resten av daten går.

(kvinne 57 år fra Oslo) on. 2 jan. 2008 17:44 Privat melding

Helikopter er gøy, ihvertfall hvis hun ikke har høydeskrekk. Men har hun det så får du berolige så godt du kan.........kan jo være hyggelig det og

Skjult ID med pseudonym Lilleulv on. 2 jan. 2008 21:11

Hvorfor har ingen bedt meg med på helikopter-tur? Jeg hadde falt for det (hvis jeg var litt på fallern, da... :-).

Skjult ID med pseudonym Felix on. 2 jan. 2008 21:15

@ lileulv.

Er det det som er veien til hjerte ditt. he he.
Når er du på faller`n?

(kvinne 49 år fra Oslo) on. 2 jan. 2008 21:16 Privat melding

SÅ GUTTER - FÅ UT FINGER'N ..

"Lilleulv vil til himmels........"

Jeg bare ropte litt for deg jeg Lilleulv.....

Skjult ID med pseudonym Felix on. 2 jan. 2008 21:19

Har fått ut finger`n
Nå går jeg snart til himmels også.
ikke tolk dette feil nå. He he.

Skjult ID med pseudonym ElFrodo on. 2 jan. 2008 21:31

dette var litt på kanten altså ,felix....

Skjult ID med pseudonym Lilleulv on. 2 jan. 2008 21:32

Felix - Jeg er vel mest på fallern på vei nedover tenker, jeg... :-)
Og så til den rosa sangen: God lift us up where we ballong. (eller hva det var)

Cino - Takker for all roping og drahjelp jeg kan få, jeg...! Men det gjelder å ikke rope Ulv, Ulv for mange ganger.. Er det ikke så?

Skjult ID med pseudonym Felix on. 2 jan. 2008 21:32

Frodoen!!
Harru våkna !! Koselig det.

Skjult ID med pseudonym ElFrodo on. 2 jan. 2008 21:34

jepp, har våknet...har renset det som går an å rense nå... (litt i feriemodus her nå...)

Skjult ID med pseudonym Lilleulv on. 2 jan. 2008 21:41

Ja, ikke sant, Frodo? Hadde jeg vært ung, rik og vakker kunne jeg nesten jeg trodd han flørta med meg...hehe.. :-)

Men gutter og jenter- nå var det vel strengt tatt Target vi skulle tipse.... !

Skjult ID med pseudonym ferie!!! on. 2 jan. 2008 21:44


Oj...feriemodus...spiller random musikk på pc'n og der kom en skikkelig feriesang; "En solskinnsdag" m/Postgirobygget ;-)

Skjult ID med pseudonym Felix on. 2 jan. 2008 21:45

Det eneste jeg ikke vet, er om du er rik.
Target ja, hvor ble det av han.

(mann 51 år fra Oslo) on. 2 jan. 2008 21:46 Privat melding

Lilleulv...vi er da særdeles unge, rike og vakre ;-)

Skjult ID med pseudonym Lilleulv on. 2 jan. 2008 21:49

Hehe... Jeg velger å tolke alt i beste mening i 2008 og sier takk!

Skjult ID med pseudonym Felix on. 2 jan. 2008 21:50

Blunk, blunk.

Skjult ID med pseudonym Target007 on. 2 jan. 2008 21:58

Jeg er jeg ;-)
Diskusjonen er vel i ferd med å bevege seg vekk fra tips, men det er jo for såvidt greit så lenge stemningen er høy!
Dama har ikke høydeskrekk, men jeg vurderer det ikke som en ulempe at det kan bli litt småskummelt opp i det helikopteret. Jeg tror uansett hun blir redd før meg, og da må jeg jo ta vare på henne...

Skjult ID med pseudonym ElFrodo on. 2 jan. 2008 22:01

Tror dette går bra uansett jeg target :-)

Skjult ID med pseudonym Sabina fr. 4 jan. 2008 17:44

- jeg blir fornøyd med en tur i skogen og en god samtale der!...

Skjult ID med pseudonym Kr.sand lø. 5 jan. 2008 11:09

Enig med Sabina...jeg hadde følt meg veldig presset om det hadde vært DETTE store arrangementet for min del, særlig om jeg var usikker på følelsene mine for fyren. Mest mulig avslappet og laidback for min del. Når du stresser sånn for å imponere henne så er det den siden du viser frem - ikke den avslappa sida av deg, en side ved menn jeg generellt faller mer for enn de som stresser rundt for å imponere meg med middager og gud vet hva.

Jo større du lager det jo lengere bort ville du drevet meg i alle fall. Men lykke til, kanskje hun er ei som liker at andre står på pinne for henne nonstop og da er vel det du planlegger en innertier. Hos meg hadde det altså ikke gått hjem.

Men lykke til. La oss få vite hvordan det går...

Ei jeg vet om ble invitert på ferie laaangt avgårde av en fyr som ville ha henne tilbake. Han dro frem en dyr ring og det var ikke måte på. Alt hun ville var å ha en ærlig mann som visste å sette pris på henne og da ikke vha diamantringer, - noe denne karen ikke maktet.

Skjult ID med pseudonym Sabina lø. 5 jan. 2008 12:46

- som jeg skulle sagt det selv! Skal lite til for å glede meg om det føles rett. Om jeg er usikker hjelper ingen opplegg eller gaver.

Om du vet hva hun var usikker på sist, mener jeg du må vurdere å vise henne at DU er bra du er for henne!( motbevise evnt dårlige sider)

Men kjøpe seg kjæreste...nix

Skjult ID med pseudonym utseendet ti. 8 jan. 2008 18:45

hm, bare slapp av, dra gjerne på spa hvis hun liker det, men ta alt rolig..spør om hvordan hun har det. Lytt. Ikke gjør deg liten, men stå i deg selv, vi liker gjerne at mennene gir litt, men ikke alt på en gang hvis du skjønner. Ta henne lett på skuldrene, kroppskontakt er viktig, men helt naturlig. Ta gjerne på samme after shave som du hadde på første daten eller noe klær som du hadde en gang dere hadde det fint. Gå inn i deg selv og spør, hva var det du gjorde som gjorde at det ble slutt. Noe du må endre på? Kan du det? Fortell henne i tilfelle hva du har gjort med deg selv som er annerledes i forhold til det som var før. Men det kan være du ikke skal gjøre på første daten. Tror det med lukt er viktig. Hvis dere har vært sammen og har gode minner fra det å være nær, vil det bli vekket til live igjen av duft...fokusere mest på det og at du forstår henne. Vitkigere enn alt det materielle tror jeg da, men klart jentene liker spa og god middag. God vin er også et godt tips, men ikke for mye. Og blomster! Skriv gjerne et fint kort til henne der du skriver hvor mye hun betyr for deg fra hjertet. Dette får hun ikke lov å lese før hun har kommet hjem neste dag eller når det blir...lykke til....:)Blir bra uansett!

Skjult ID med pseudonym Lilleulv ti. 8 jan. 2008 19:06

Med mindre du er kokk eller har full kontroll, er det alt for lett å miste fokus hvis du har planer om 4-5 lekre retter. Hvis sjøkrepsen blir svidd og seig, biffen lager røykos og du knuser glasset med kaviar med1000 svarte egg utover hele gulvet (Det har jeg gjort:-), og kremen ikke stivner på desserten, ja da skal det godt gjøres å ikke bli litt irritert, og miste fokus. Så om du skal lage selv, ville jeg tenkt enkelt. Liker hun å lage mat? Hvis ikke, hadde jeg ikke satt henne til å dele sherrytomater osv. og søle til de fine klærne sine. Ikke alle er like flinke til å gjøre to ting på en gang. Hvis hun begynner å snakke om noe viktig, klarer du da å konsentrere deg om mat - pg BØR du det? Personlig hadde jeg heller satt klar en god gryte eller annet enkelt på forhånd, og brukt tida til å skåle og prate og... ja andre ting.