Alle innlegg Sukkerforum

Barn, hvor mang, og hvor gamle?!?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Gina to. 8 juli 2010 21:12

SItter å ser igjennom en del profiler.
Mange har selvfølgelig barn, men hvorfor er det så mange som ikke skriver noe
om hvor gamle de er og hvor mange de har?

Er ikke sikkert det er så mange som bryr seg om det, men for de av oss som gjør det, så hadde det vært greit å vite:-)

Skjult ID med pseudonym vibe to. 8 juli 2010 21:42

Gina, helt enig.

Om en fyr har 3 barn i småskolealder 50% av tiden, versus en tenåring som kommer i helger og ferier, og hvorvidt man er låst til en gitt skolekrets eller er litt mobil kan være avgjørende om noe kan være liv laga. Dumt for begge parter å innlede mailing for så å trekke seg når bagasjedimensjonen kommer frem i tredje mail.

Skjult ID med pseudonym Mille to. 8 juli 2010 21:51

Enig, men jeg har heller ikke skrevet så mye om dette i profilen min.. Annet enn at jeg har barn som bor hos meg. Jeg mener at det er sånt man fint og enkelt kan spørre om, hvis interessen er der..:)

(kvinne 48 år fra Oslo) to. 8 juli 2010 21:52 Privat melding

Jo ....
Fordi at man vil så gjerne at noen ser forbi barne problematikken, og ser oss først.
Det er altfor mange som bare ser problemer og ikke skjønner at det finnes 1000 muligheter.
Så enkelt.

Evig optimist om også realist. ;)

Skjult ID med pseudonym Gina to. 8 juli 2010 22:11

Godt Vibe, at det ikke bare er meg... :)

Skjult ID med pseudonym Tazoslo to. 8 juli 2010 22:13

Nå er det jo slik at kjærligheten skal vinne over alt da. Største problemet er vel sånn sett at man tenker for mye gjennom dette på forhånd og avviser den som kan være "den rette" på grunn av for mye info om barna.

Skjult ID med pseudonym Mille to. 8 juli 2010 22:14

Om jeg møtte en hyggelig mann ute, så ville jeg nok ikke vinklet samtalen inn på barn/familieliv med det første.
Det samme gjelder her, ;)

Skjult ID med pseudonym vibe to. 8 juli 2010 22:18

spring4,
jeg ser den, men sukker baserer seg jo på at folk har endel preferanser, og den argumentasjonen du anvender kan jo brukes på alle de andre kriteriene; "hvorfor må jeg si alder, om jeg er slank, noen kilo for mye og ditt og datt, hvorfor får jeg ikke mail hvis jeg ikke har bilde osv- jeg vil jo at noen skal se _meg_".

Og dette med 1000 måter å jobbe rundet det på. Joda, og 990 av de skal den andre parten står for.
Det betyr ikke at jeg utelukker menn med barn generelt, for det er som sagt stor forskjell. Men med den holdnignen du forfekter, at det skal holdes skjult fordi det bare er en bagatell, så velger jeg å krysse av at man ikke vil treffe noen med barn i det hale tatt.

Gina, ja, klok av skade:/

Skjult ID med pseudonym Mille to. 8 juli 2010 22:49

Den ser jeg ikke helt.. Noen legger ut livshistorien andre ikke.. Jeg vil spare min historie til en jeg liker, og som liker meg.

Skjult ID med pseudonym qwerty to. 8 juli 2010 23:09

Mille:
Du ser vel at det er en forskjell på tre barn under skolepliktig alder og ett barn på 17 som stort sett bare slenger innom når h*n må og som ikke kan vente til h*n kan flytte hjemmefra. Det skaper ikke bare en ulik situasjon der og da, men faktisk for mange år fremover.

Vi har mange kriterier vi velger ut fra. Jeg er nok litt i yngste laget til å kunne regne med å slå meg ned med ei dame hvis barn snart skal forlate redet, men som barnløs vil jeg nok definitivt, all other things being equal, foretrekke å møte ei dame som har et barn som ikke er avhengig av hennes nærvær nærmest 24/7 (som det diskuteres i en annen tråd).

Skjult ID med pseudonym vibe fr. 9 juli 2010 00:04

Mille,
vi snakker om antall barn og aldersnivå, og evt hvor mye man har dem.
Hvis du altså definerer "din livshistorie" som faktaopplysninger om antall barn og alder, så tror jeg det er mange som uansett ikke vil være interessert.

Det kan nok tenkes at det kan være vanskelig å få napp om man sier hvor mye ansvar man egentlig har i det daglige, men er det noe poeng i å holde det skjult? Er det ikke ebdre at det sies slik at man får match med andre som kanskje ahr det på samme måte, så blir det balanse? Har man mindreårige barn som krever mye, så er det uansett ikke den letteste epoken å treffe noen på, det må man bare akseptere, Fordelen må jo være at man kan fokusere på barna og de jo blir større - og da åpner nye muligheter seg.

Denne tråden har gjort det klar for meg at om noen med barn ikke skriver hvor mange barn de har og om de er store elelr små så er det sannsynlig at de har en veldig krevende barnesituasjon, og da er det kanskje svar godt nok.

Skjult ID med pseudonym qwerty fr. 9 juli 2010 00:08

Applauderer Vibe!

Det er nettopp derfor jeg styrer unna profiler med barn, selv om det helt sikkert kan finnes skjulte diamanter der.

Skjult ID med pseudonym megvel fr. 9 juli 2010 00:11

hmmm er d noe og altså? har ei.. lita og fortryllende ei...ikke skrevet noe om d... og ikke en krevende situasjon heller.. hmmm mye man må tenke på om man gidder... blir litt matt jeg. Av alle krav, standarder og illusjoner... keep it simpel and real;)

Skjult ID med pseudonym qwerty fr. 9 juli 2010 00:17

megvel:
Det er forskjell på å skrive:

"Jeg har ei jente på 7 år. Hildegunngerd, heter hun, hun har mørkt hør, grønne øyne og er 1 meter og 19 på strømpelesten. Hun elsker Hannah Montana og er en kløpper til å hoppe strikk. Når hun blir stor vil hun bli ballettdanserinne."

og

"Jeg har ei jente på 7 år."

Skjult ID med pseudonym megvel fr. 9 juli 2010 00:21

om en skriver en jente på 7... så kan det jo være så mangt ikke sant;) og noen ganger mer krevende enn 3 stk på 4 år... så jeg tror jeg tar den biten når den kommer likevel:)
Uansett umulig stille alle krav og forventninger her inne... hehe.. baler jo bare på seg! *gir opp*

Skjult ID med pseudonym X-dreamer fr. 9 juli 2010 00:22

forts....

"Jeg har ei jente på 7 år. Hildegunngerd, heter hun, hun har mørkt hør, grønne øyne og er 1 meter og 19 på strømpelesten. Hun elsker Hannah Montana og er en kløpper til å hoppe strikk. Når hun blir stor vil hun bli ballettdanserinne. Hun misliker sterkt at jeg møter andre menn - og hun heller som regel aføringsmiddel i kaffen til mine gjester. Dette kan noen minutter bli svært ubehagelig, men "she's my pride and joy" og du bare kommer til elske henne."

Skjult ID med pseudonym X-dreamer fr. 9 juli 2010 00:24

Jeg er redd jeg har en så komplisert historie at daten ville falle i søvn om jeg skulle fortalt alt.... på en date... så - det enkle er ofte det beste - to unger på deltid..

Skjult ID med pseudonym qwerty fr. 9 juli 2010 00:37

megvel:
Det kan være mye rart, men du opplyser i hvert fall om faktiske forhold.

Barnets alder sier faktisk noe om hvilke "frihetsgrader" vi vil ha i forholdet, dvs. om vi kan ta oss f.eks. en spontan langhelg i London eller ikke de nærmeste 10-12 årene. Antallet sier også noe om hvor sannsynlig det er at hun vil ha flere barn, noe som er viktig for meg, og hva slags karakter et forhold vil ha. Jeg er helt klar over at barnet alltid vil være første prioritet, men slike faktaopplysninger gjør det enklere å se for seg hvordan det vil kunne bli.

Jeg skal ikke snakke for alle, men om jeg først etter flere dater får vite at hun har tre barn under ti, så vil jeg faktisk føle at hun har skjult noe for meg. Og det er et utrolig negativt trekk. Når jeg samtidig ser at dette tydeligvis er noe enkelte foreldre ikke forstår så får jeg forholde meg til det og heller forholde meg til de (stadig færre) barnløse.

Skjult ID med pseudonym T fr. 9 juli 2010 00:46

Som oftest så vil ikke damene at "han" skal ha barn, ikke små i det minste. At de selv har barn synes de er uvesentlig. En kjent ting at de ofte ikke inkluderer "hans" barn og favoriserer sine.
Opplevde at en "romanse" var så provoserende at min egen HannaMontanaelsker satt "klørne" i "tanta"!
Det var trist... Skal litt til for at hun utagerer slik og jeg har ofte lurt på hva hun følte i forkant av "angrepet".

Skjult ID med pseudonym Mr.Pusten fr. 9 juli 2010 00:47

Synes dere lager problemer av ingenting nå.... Liker du ikke barn,eller vil du ikke ha et forhold med en som har barn,så er det vel bare å la være å kontakte den personen. Men jeg kan ikke se at det er et problem å være sammen med noen som har småbarn,jeg har prøvd det og kan ikke si at friheten ble så mye innskrenket. Alt er hva en gjør det til. Gutta mine er voksne og bor for seg selv,men dem er jo en del av meg og livet mitt så dem følger med på kjøpet.

Skjult ID med pseudonym megvel fr. 9 juli 2010 00:49

Har aldri verken datet el pratet med noen uten at de tingene har vært snakket om på et veldig tidlig tidspunkt så jeg ser ikke problemet fortsatt, men vi gjør alle våre valg:) de fleste spør og jeg selv etter få meldinger:) Og det synes jeg gir en indikasjon på at det er en reel interesse tilstede.... ja noen diamanter glipper man;)

Skjult ID med pseudonym megvel fr. 9 juli 2010 00:52

Uff@T... selv har jeg hatt et langt samboerskap m en som hadde 4 fra før... og har lært uendelig mye av det.. på godt og vondt.. mest godt:) men foretrekker møte en med helst litt færre ja... hehe

Skjult ID med pseudonym Mr.Pusten fr. 9 juli 2010 00:53

Det er vel helt normalt at de fleste over kjønnsmoden alder har barn? Finnes ikke problem om en vet hva en går til.

Skjult ID med pseudonym qwerty fr. 9 juli 2010 01:03

Mr. Pusten
Alt er hva en gjør det til, men innen visse rammer. Min søster har en sønn som snart fyller ett år. Om det av en eller annen grunn skulle bli slutt med barnefaren er det klart at hennes situasjon er en helt annen enn den hun var i da de møtte hverandre for to og et halvt år siden - nemlig en guttunge av kjøtt og blod.

Mulig du mener det er unormalt for voksne mennesker å ikke ha barn, men det er faktisk en del av oss - da er dette en problemstilling man må ta hensyn til, samme hvor lite det angår DEG.

Skjult ID med pseudonym Mr.Pusten fr. 9 juli 2010 01:09

Sa ikke det var unormalt å ikke ha barn. Men de fleste har barn. Selvfølgelig blir sitiuasjonen hennes en annen. Det jeg mener er at en som da ser på ungen som et problem eller et hinder for "friheten" i et evt.forhold med henne bør holde seg unna og ikke starte opp noe der som bare blir problemer.

Skjult ID med pseudonym qwerty fr. 9 juli 2010 01:16

Mr.Pusten:
Jeg er ikke avvisende til barneforeldre som sådan, men den konkrete situasjonen betyr mye. Nettopp derfor deler jeg Ginas syn - og jeg blir litt oppgitt når jeg ser at problemstillinger som dette er det samme som å "kreve hele livshistorien ens" eller å "bare se problemer".

For meg som barnløs behøver ikke ett barn i tenårene være et problem, fire barn under ti vil nok imidlertid være det.

Skjult ID med pseudonym Mr.Pusten fr. 9 juli 2010 01:17

Hvorfor det?

Skjult ID med pseudonym megvel fr. 9 juli 2010 01:20

eeeh om det var meg så tror jeg du misforsto litt iallefall;) ikke sånn jeg mente det... men så visste jeg ikke at jeg kanskje ble utelukka av noen pga det heller... sikkert mye annet og som jeg bare ikke aner hva er hehe...

Skjult ID med pseudonym megvel fr. 9 juli 2010 01:21

nå mr p er du bare en kverrulant!;)

Skjult ID med pseudonym qwerty fr. 9 juli 2010 01:22

Mr.Pusten
For det første, har hun fire barn er nok sjansen for at hun vil ha flere ganske liten. Men det vil jeg.

For det andre, har hun fire barn vil det bli mindre tid til oss enn om hun bare har ett.

For det tredje, har hun en tenåring klarer barnet seg i større grad selv, for eksempel om vi er ute en kveld.

Skjult ID med pseudonym Mr.Pusten fr. 9 juli 2010 01:23

Natta folkens! Utelukket blir vi alle av en eller annen grunn innimellom,men pyttsann fisk nok i sjøen..

Skjult ID med pseudonym megvel fr. 9 juli 2010 01:24

og det er heeeeelt iorden og forståelig:) tror jeg er ferdig m 4 barn under 10 selv... hehe.. man har lov være realist også

Skjult ID med pseudonym Z fr. 9 juli 2010 01:25

Om jeg skulle være så heldig å finne ham, er det mannen jeg finner, han jeg forelsker meg i og han jeg vil ha.
Sånn er det bare....så får resten komme som det er. Hans pakke er også som den er. Det løser seg :-)

Skjult ID med pseudonym megvel fr. 9 juli 2010 01:25

natta herfra:)

Skjult ID med pseudonym Javel... fr. 9 juli 2010 06:57

Ut i fra denne tråden er det tydelig at man skal holde seg langt unna damer som ikke har barn eller har store barn.... Jeg har selv et barnehagebarn og det er tydeligvis nok til at man er ute av bildet for 10-15 år.... Jaja :-)
Lykke til!

Skjult ID med pseudonym Z fr. 9 juli 2010 08:50

For en merkelig konklusjon, Javel.......slår du deg virkelig til ro med slike sannheter så lett? :-)

Skjult ID med pseudonym Tazoslo fr. 9 juli 2010 09:19

Skjønner ikke helt hvordan man kom frem til det, men jaja...

Har selv vært sammen med ei med ei lita jenta, gikk i det store og hele fint som bare det. Har derimot krysset av for "ikke barn" nå da jeg eventuelt vil ha full fokus på egne muligheter på det området...man blir jo desverre ikke akkurat yngre med åra ;-p

Skjult ID med pseudonym vibe fr. 9 juli 2010 10:14

megvel,
nettopp - der ser du. At personen har fire er en forskjell fra det å ha en - feks.
Og Pusen. du sier jo selv at det er opp til den enkelte, så nettopp; hvorfor ikke skrive det i profilen.

Skal jeg tenke drømemscenarie da har mannen gjerne ett barn, men ønsker fler. Dvs at jeg som sannsynligvis ikke vil rekke å få mange, kanskje bare en, vil få søsken til mitt barn.

Z, jeg tenkte som deg for omlag ti år siden. Om det er nok for deg å føle kjærligheten selv om det er en slags skybert du er sammen med (dvs bundet opp, kan ikke tilbringe tid med deg, delta på ting med deg, som hopper når eksen sier hopp, som du aldri vet 100% kan stille opp for deg osv), som også er ferdig med barn og som bor i et område der du ikke føler deg hjemme, så er du heldig som er så easy to please.

Javel, geez, hvordan kom du til den konklusjonen. Snakk om offer-tankegang; "jaja, ingen vil ha meg.. jeg har ett barn". Er det så mye da? Ser du virkelig ikke forksjellen på det og på tre-fire?
Mange unger setter betydelige begresninger på lisstil og potensial for fler - det medfører feks større bil, større bolig, reduserte feriemuligheter, mindre tid på hvert enkelt barn.

Skjult ID med pseudonym Z fr. 9 juli 2010 10:18

Jeg blir litt lei av at du alltid ilegger meg ord jeg aldri har skrevet jeg, vibe. Derfor gidder jeg ikke å svare deg :-)
Og det rareste er egentlig at du tror at jeg ville funne meg en slik mann som du refererer til. Merkelig!

Du tenkte som meg for ti år siden. Mon tro om du er ti år klokere eller bare ti år klokere av skade? Hvem vet?

Skjult ID med pseudonym Malinka fr. 9 juli 2010 10:28

Jeg har tre barn og vil ikke ha flere. Dette er lett å oppdage, fordi menn som vil ha barn, får rødt blad på matchtreet med meg.

Jeg har aldri opplevd det som noe problem i forhold til menn, at jeg har barn. Kanskje jeg bare er flink til å finne menn som ser at jeg ikke ER barna mine?
Eller at ungene er så store at jeg fint kan gå på kafé, kino osv?
Alderen min har sikkert også mye å si. Siden jeg ikke ønsker meg yngre menn, treffer jeg som oftes på menn som er ferdige med å få barn.

Helt ærlig ville jeg muligens ikke innlatt meg på en voldsom dialog med en mann som hadde tre barn i alderen 0-5. I såfall skulle jeg ha falt noe så helt for grundig.

Skjult ID med pseudonym Malinka fr. 9 juli 2010 10:34

Synes egentlig det største problemet er å finne en mann som er bra nok til at han i det hele tatt får treffe ungene. De har begynt å etterlyse en mann i livet mitt, disse små menneskene jeg bor sammen med.

Skjult ID med pseudonym rotte fr. 9 juli 2010 10:38

Oooh gruppepress.

Skjult ID med pseudonym Malinka fr. 9 juli 2010 10:55

Ja, rotte. Du trodde vel ikke at jeg befinner meg her inne av egen, fri vilje?
Ungene begynner jo å tro at det er noe galt med meg og plutselig finner de ut hva det er, dermed dumper de meg.

Skjult ID med pseudonym megvel fr. 9 juli 2010 12:04

@vibe... jeg sa helst... men ingen umulighet nei-- og dessuten som jeg skrev blir det luftet tidlig uansett... man former sin profil som man finner hensiktsmessig....

Jeg har intet i den overhode;) hahahaha... liker overraskelser jeg;) men nå kan dere forme synsinger så mye dere gidder... jeg skal ut i sola og snart på date:))

Skjult ID med pseudonym Javel... fr. 9 juli 2010 13:25

@ Z Det var nok en liiiten tone med ironi der... Jeg synes hele denne tråden var så rar jeg bare måtte. Jeg deler slett ikke dette synet og akter å fortesette å date damer med eller uten unger i alle aldre. (Aldreren på ungene altså, ikke damer i alle aldre, bare slik at det ikke blir missforstått også ;-))

Skjult ID med pseudonym rotte fr. 9 juli 2010 16:41

@Malinka, Rotte vite det noe galt med Rotte.

Skjult ID med pseudonym Z fr. 9 juli 2010 16:47

Ler.....you got me, Javel! Jeg er så lite vant til ironi her inne at jeg ikke har på meg rett type briller. My mistake.
Men takk for teskjea i ditt siste innlegg - jeg skal legge meg "Javel..." på minne og huske brillene neste gang! :-)

Skjult ID med pseudonym Mr.Pusten fr. 9 juli 2010 17:46

Eeehh,var nok trett sist jeg skrev,og som vanlig så jeg ikke lenger enn det nesa rekker.
Det er jo mange forskjellige vinklinger og nyanser i et tema som dette,for meg som har voksne barn som bor for seg selv spiller det faktisk ingen rolle om en fremtidig partner har barn eller ei.
Men som Vibe sier,har "drømmen" 4 barn og en selv ett så vil det jo helt naturlig oppstå flere praktiske problemer.Det vil vel også kunne bli problematisk og lage et felles barn. Jeg kjøper de argumentene. Og det ble fred på jord. :-)

Skjult ID med pseudonym vibe fr. 9 juli 2010 18:05

Z,
nå er jo du en mester i å tolke andre, om du føler deg feiltolket så er det bare å oppllare
Når du skreiver "Om jeg skulle være så heldig å finne ham, er det mannen jeg finner, han jeg forelsker meg i og han jeg vil ha. Sånn er det bare....så får resten komme som det er. Hans pakke er også som den er. Det løser seg :-)"
Men det betyr jo at følelsene dine vil være sterke nok til å tåle alt? Det har mange tenkt, men så har det likevel ikke blitt sånn.

Men der sier du at du ikke ville falt for en slik mann, men hvordan kan du vite det?
Her syder det en veldig besserwisserholdning. Du besitter egenskaper som gjør at du "vet" hvordan en person er og vil oppføre seg i pressde situasjoner over lengre tid. Akkurat dette virker veldig lite klokt. Du - eller andre - vet INGENTING om hvordan en annen person vil kunne være noen år down the road under gitte forhold.

Det kan godt hende jeg er blitt både klok og uklok, men jeg opplever at det er noe veldig teorietisk - idealistisk og naivt - over det som kommer fra din kant. Og det kan man fint leve seg, hvis man holder seg på den teoretiske siden her i livet.

Skjult ID med pseudonym Mr.Pusten fr. 9 juli 2010 19:24

Men vibe...
Hverken du eller noen andre vet hvordan DU er om noen år down the road... Livet er uforutsigbart,poff så er det over. Få deg litt nakkemassasje så du ikke er så stiv i nakken og nyt dagen nå og gi ting en sjanse uten alle de teoretiske holdningene dine som du kaller selvopplevd realisme. For meg virker du enkelte ganger direkte kynisk i din søken etter din partner,eller krav til den.Ordet realistisk bruker du ofte,men hvor mye er realistisk når en forblindet av forelskelse. Ok,det kommer en hverdag,og det er jo da en må gi noe for kjærligheten og forholdet,å tro at en finner en så perfekt partner,som passer så godt til en selv at en bare kan flyte på kjærlighetens rus ut livet uten å måtte fighte for det,er en utopi. Gi ting en sjanse og opplev lyst og glede så lenge det varer,og håp og kjemp litt for at det varer til "The end"