Alle innlegg Sukkerforum

Liten tanke å tenke på!

Vis siste innlegg
(mann 42 år fra Vestfold) ma. 12 juli 2010 01:28 Privat melding

-Man må gi for å få-

(kvinne 54 år fra Buskerud) ma. 12 juli 2010 01:45 Privat melding

Ja, man må satse for å vinne !

Merkelig nok er det ikke mange som skjønner det.
Arroganse og egoisme er ikke særlig kontaktskapenede, ikke sant, @Kodal

Skjult ID med pseudonym Hedonist ma. 12 juli 2010 01:52

Det er vel også riktig å si at man må få for å gi?

(mann 42 år fra Vestfold) ma. 12 juli 2010 02:08 Privat melding

Alt i livet dreier seg om å skape det beste ut av de kort man har fått utdelt. Man må jobbe for å tjene penger, trene for å få god helse, vil man ha kontakt må man si hei og opprettholde og bygge interesse. Det er sjeldent at ting kommer -rækende på ei fjøl-
@Suk enig med deg arroganse og egoisme gjør bare at man blir ensom, selv med hundrevis av venner.
@Hedonist Jeg snakker om å skape og å gi av seg selv. Prøv å sitte hjemme å vente på at noen skal gi deg noe.. Tror du skjønner hva jeg mener, men det er så lett å vri på sånne metaforer. Er vel derfor man ikke skal vri på dem? De er der for å skape et bilde av noe.. Mulig jeg er helt på jordet, Men dette er mine tanker som jeg har lyst til å dele med alle på Sukker.

Skjult ID med pseudonym X-dreamer ma. 12 juli 2010 10:14

Minner meg om da jeg kjøpte min første mobil...... Satt i to dager og venta på at noen skulle ringe meg......Så kom jeg på at ingen hadde nummeret mitt... Man må gi for å få..... Så dere kan bare ringe meg på mobil....

(mann 42 år fra Vestfold) ma. 12 juli 2010 14:12 Privat melding

@ x-dreamer Hvis du vil at noen skal ringe deg må du "gi" dem nr ditt :D Det slår meg litt at denne tråden ikke ble særlig lang. Men kanskje det er et mindretall av dem som liker å filosofere litt i disse baner. Håpet på mindre skjulte id`s og en god skravling rundt tema lol..
@Suk Du er den eneste dama som er opptatt av disse ting. Jeg tar av meg hatten, bukker pent og ønsker deg lykke til.

Tror kanskje ikke lenger at Sukker innehar de damer som kunne passe meg lol. Men vi får se. kanskje jeg skal lage an annen tankeløstråd som er enklere å komunisere på :D

Skjult ID med pseudonym Arne ma. 12 juli 2010 14:39

og hvor var du når jeg faktisk kunne brukt disse råda dine? ;-p

Skjult ID med pseudonym Tingeling ma. 12 juli 2010 14:41

Ja, jo...gi for å få.
Men er det motivasjonen for å gi?
:-)

Skjult ID med pseudonym MM ma. 12 juli 2010 14:47

TS, synes du var temmelig rask med å konkludere hvordan de nåværende sukkerdamene er... Gi dem ihvertfall en sjanse til å komme på banen.

Ellers kan jeg ikke være mer enig med deg. Har et inntrykk av at mange ikke gir noe av seg selv i møte med andre, men skal allikevel møte den store kjærligheten og bli elsket for den en er. Vi kan ikke bli elsket før vi viser hvem vi er, tør å være sårbar og involverer seg med andre.

(mann 40 år fra Oslo) ma. 12 juli 2010 15:59 Privat melding

Jeg er rimelig raus som person... har jeg blitt fortalt...

Jeg har aldri vært veldig god på husarbeid... Men jeg har en splitter ny støvsuger som faktisk ikke bråker så jævlig - så den er det litt "moro" å bruke..... Og med tanke på at jeg tidvis har en unge, og av og til to på besøk så blir man automatisk litt "hønemor" som far - og rydder og steller..... Det jeg har oppnådd så langt ved å være ryddig av meg - har vært at jeg har det ryddigere..... på en måte.. Og jeg vasker jevnt over hver fredag.... bare fordi at noen sa det var lurt å ha rutiner på slikt.... Så jeg kan invitere folk hjem til meg i ca. en halvtime hver fredag - før jeg roter igjen...

@HDV: Tror at når man finner den man har leita etter - så blir det en naturlig "gi og få"-greie..... Ikke underforstått at man ikke må jobbe i et forhold - men tror det er lettere bare... med den som matcher en på alle plan....

Skjult ID med pseudonym Z ma. 12 juli 2010 16:04

Tror ikke det er noen automatikk i dette, jeg. Og om man gir, er det ingen garanti for å få. Det blir litt lettvint :-)

Skjult ID med pseudonym rotte ma. 12 juli 2010 16:50

@MM, Rotte tro alle sukkerdamer kjørt seg vill og ikke finne bane.

Skjult ID med pseudonym petita ma. 12 juli 2010 18:51

Man kan gi uten å få, så lenge man har råd ;)
Det er ikke alltid man får det man gir heller iom at mennesker er forskjellige. Så selv om man gir, og får tilbake, er det ikke sikkert man gir og får det man vil ha eller evt trenger.

Skjult ID med pseudonym Papou ma. 12 juli 2010 20:00

Tror nok de fleste er enig med deg Kodal. Og jeg deler som ofte mer av meg selv enn jeg får tilbake.

Merkelig nok har dette ikke slått an for meg her på Sukker iallefall. Du nevner eksempelet på at du syntes det er hyggelig å få en melding fra damene.

I noen uker utvekslet jeg meldinger og chatt med en mann her på Sukker. Det var vedkommende som tok kontakt med meg og vi begynte å skrive med hverandre. Jeg skrev derfor en melding hver dag som en hyggelig oppmerksomhet til han.

Enden på visa ble at jeg fikk beskjed om at jeg var for krevende og krevde for mye oppmerksomhet. Så jeg har erfaring på at det du savner var stikk i strid med min erfaring. *ler*

(mann 42 år fra Vestfold) ma. 12 juli 2010 21:49 Privat melding

@MM Jeg har ikke sagt hvordan alle damene "er" her på sukker. Bare at jeg er litt i ferd med å miste litt troen på at en finnes her for meg!!
@Z Du er inne på noe med at det er ingen garanti for å få der man gir. Men da kan man gi i en annen retning ikkesant.
@Papou Men uansett var der en relasjon mellom dere, til det viste seg at det ikke var noe å bygge på. Jeg er kanskje litt gammeldags på den måten at jeg svarer på poster jeg får. Noen prøver å gi deg noe, og det er jo fint å gi en meld tilbake om f.eks du passer ikke for meg eller vise interesse.
På sukker er det liksom litt farlig for ømme mennesker hvis du forstår. Dette er jo en plass for alle som ønsker seg noen å dele litt av livet sitt med. Tror mange ikke tør skrive i forum av den grunnen at de er redde for å drite seg ut. Samt tror jeg noen prøver å drite ut andre pga sin egen usikkerhet. (eller av andre unevnte grunner)

@skjult id.. Synes flere kunne vise ansikt når de er på forum. Skjønner jo bruken av den om det er intime og litt utenom det vanlige tråder lol. Men synes det er litt feigt å bruke skjult id når noen skal rakke ned på noen osv. Sukker kan bli enda bedre om man gir litt mer av hensyn til andre.. Kanskje Sukker kunne gjøre noe med det?

@chatterom: er noe jeg ønsker her. Isteden for den rare versonen som eksisterer nå. Det fungerer jo på andre datingsider.

Skjult ID med pseudonym rotte ma. 12 juli 2010 21:58

En konkurrent hadde chatteside, det var stort sett slapt, og de ikke ha den lenger.

Skjult ID med pseudonym arne ma. 12 juli 2010 22:00

En annen konkurrent som også har det Rotte, men der er det bare 50+ (med vekt på +) folk så det er GANSKE så uinteressant...

Skjult ID med pseudonym Valen ma. 12 juli 2010 22:40

Alle ska få:)

Skjult ID med pseudonym arne ma. 12 juli 2010 22:44

@HDV

Jeg kan ikke fortelle hva en gir, men jeg kan fortelle hva du til slutt får....tidenes blåmandag...som jeg fikk (med LITT påfyll i dag). Var desverre selv en slik person i siste forhold med bakgrunn i altfor mye jobbing og et par andre stressfaktorer som gjorde at jeg neglisjerte hjemmesituasjonen...totalt! Blei etterhvert dumpa for en ny kar for ca.5 mnd siden.

MEN så var det med folk som ikke får spise, når det kommer mat på bordet så tar det helt av. Gjennom litt sideveier fant jeg ut i dag at de nå vurderer å forlove seg (veldig hysj hysj). De skal altså forlove seg før jeg engang har fått meg en leilighet (bor på nåde hos noen venner). Aint that a kick in the balls!!! Man føler at man har vært av en del av noe skikkelig spesielt.....

PS: for å gjøre saken enda bedre i forhold til det Z snakket om å se tegn og at damer sier fra (på sine håpløse måter). Jeg fikk etterbetalt 2 manglende månedslønninger i januar, de satt jeg av til å kjøpe ring, en måned før det var slutt....noen som sa *blind as a bat*?

HAHA! Life is just grand!

Skjult ID med pseudonym rotte ma. 12 juli 2010 22:55

Kvinne ond.

(kvinne 55 år fra Østfold) ma. 12 juli 2010 23:01 Privat melding

@Kodal, for det første så er det hyggelig å høre at også en mann er litt skuffet over nettdating. Jeg hadde nok forventet meg mer når jeg la meg ut her for tre uker siden.

Når det gjelder svaret du ga meg med hensyn til mitt tidligere innlegg, så var vedk. ikke uhøflig på noen måte.
Men det som forundret meg var at tonen hele tiden var lett og ledig mellom oss og det var mange likhetstrekk og så var det nesten som vedk. hadde en dårlig dag og da var det ikke noe lenger.

Men jeg har også ytret meg før om at " kresenheten " som eksisterer nesten kan begrense seg opp til litt eventyraktig, hvor vi tror at her er drømmeprinsen eller drømmeprinsessen vår. Til tross for at hele Norge er representert så er det innlegg opp og ned med at de fleste har tomme postkasser og henvendelsene blir ikke besvart - og det til tross for alle som har en profil her.

Når det gjelder skjult ID, så er det forskjell. Jeg bruker mitt eget nick, men huker av for bildet. Og det er at jeg føler meg litt teit når bildet mitt flasher opptil flere ganger i en tråd.

@HDV, du hadde en litt innviklet setning, men som et eksempel med meg selv så kan jeg lett havne i den situasjonen du henviser til. Og det kan være at jeg hater meldinger som består av et til tre ord. Derfor skriver jeg ofte litt og gjerne om meg og mitt. Det behøver ikke være i dybden men dog. Da vil jeg si at mottaker får hele tiden av meg og ikke omvendt. Og hva har jeg gitt? Jo masse småting.

Nå er det sent også så kanskje tesen din var ment som noe helt annet en det jeg besvarte... *ler*

Skjult ID med pseudonym Arne ma. 12 juli 2010 23:19

Rotte, blir vel noe sånt som; Dame ond, mann (meg) dum ;-p

(mann 40 år fra Oslo) ti. 13 juli 2010 01:18 Privat melding

Kodal: Jeg synes du er inne på noe..... Jeg er utrolig tander - og tar lett til tårene når jeg ikke får svar på henvendelsene mine her på sukker.... Er litt rått parti at det er en masse flotte kvinner der ute som ikke liker en tiendedel av det en selv tror at man liker den man tar kontakt med.... Tror nok sukker kommer til å ta livsgnisten min.... eller ikke.. kanskje..

Skjult ID med pseudonym Malinka ti. 13 juli 2010 10:19

Jeg er helt uenig med utsagnet i første innlegget.

I mange forhold er det slik at en av partene gir, gir og gir, uten å få.
Den andre parten vil da få, få og få, uten å gi.

Slik er det ellers i livet også. Noen ganger får man, uten å ha gitt. Noen ganger gir man uten å få.

(mann 40 år fra Oslo) ti. 13 juli 2010 11:02 Privat melding

@Malinka: Men er det et sunt forhold??? Det er vel det TS vil drøfte.....

Skjult ID med pseudonym Malinka ti. 13 juli 2010 11:05

Første innlegget var kun et utsagn. Jeg svarte på første innlegget.
Og svar til x-dreamer; nei. Selvsagt er det ikke sunt. Det kan vel ikke drøftes engang? Det er jo en sannhet.

(mann 42 år fra Vestfold) ti. 13 juli 2010 15:43 Privat melding

@HDV: Sier ikke at du ikke er smart nok for meg (beklager så mye om det er inntrykket) Unnskyld.
@handervetu: Hvis man tar i mot uten og gi, men fortsetter å få.. Da gir man jo egentlig ingenting. Spørsmålet ville vel være hvorfor gi når du ikke får tilbake. Eller det kan faktisk være slik at du gir fordi du får en god følelse av at du ser det fører til noe bra. Så da kan det hende du får tilbake noe likevel selv om den du gir ikke har evne eller av andre grunner bare tar i mot.
@X-dreamer: Ja sunt forhold kan man få av -gi for å få- Men Jeg prøver å bruke det i flere forhold jeg har til verden rundt meg. Som nevnt over bl.a jobb, skolegang og i forhold til seg selv med tanke på innsikter osv..
Naah tror ikke så mye kan ta gnisten fra deg ;)