Alle innlegg Sukkerforum

Matchtre og autotekst

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym qwerty ma. 12 juli 2010 13:39

Jeg gikk inn på autoteksten på en profil. Der så jeg:

"[nick] er ikke så opptatt av at du macther på Ønsket varighet på forhold, vil du ha barn/evt. flere barn og hvor mange år er det til du vil ha barn."

Så gikk jeg på matchtreet og fant at bladet for varighet var dyporansje og vil ha barn var gult. Så hva svarte betyr egentlig denne teksten? Mener de heller å skrive at hun ikke er opptatt av OM det er match? Det er i tilfelle noe helt annet enn det som står - det står jo vitterlig at vi matcher, men at hun ikke er så opptatt av det.

Skjult ID med pseudonym Tazoslo ma. 12 juli 2010 13:44

Denne personen har mest sannsynlig valgt det motsatte av deg på disse punktene, men også valgt "ikke viktig".

Det vil si hvis du ikke vil ha barn, mens hu har valgt hu vil ha barn (men ikke viktig) så vil du få missmatch i farge, men hu kan godt greie seg uten barn med den rette personen ergo; ikke så opptatt av at dere matcher der.

Se på størrelsen på bladene, jo mindre de er jo mindre viktig er det for personen.

Skjult ID med pseudonym pgmp ma. 12 juli 2010 13:51

Teksten betyr kun at vedkommende har satt disse parameterene til "ikke viktig" (gjelder kanskje også hvis h?n har satt dem til "litt viktig".

Gulfargen på bladet betyr at vedkommendes svar er ganske likt ditt eget.

Skjult ID med pseudonym qwerty ma. 12 juli 2010 13:57

Synes likevel at teksten er litt merkelig - bruk av "at" betyr jo at vi matcher, men at det ikke er viktig. Det burde jo heller stått "om" mener nå jeg.

Men samtidig skriver jeg jo dette innlegget med "pseudonum".

Skjult ID med pseudonym ruggen ma. 12 juli 2010 15:20

Teksten er skrevet av en PC som ikke kan så mye om små nyanser i språket - det skulle i noen tilfeller ha stått "om" og i andre tilfeller stått "at", men de har nok valgt å ikke legge inn det ordet som en variabel.