Alle innlegg Sukkerforum

Alenefar i familiepark...

Vis siste innlegg
(mann 49 år fra Østfold) ma. 12 juli 2010 15:50 Privat melding

Har kommet hjem fra en superduper tur med prinsessene mine i Danmark. Vi var innlosjert i Lalandia, noe jeg vil anbefale absolutt alle som ønsker en god opplevelse med barn på ferie. Absolutt alt var tilrettelagt og prismessig er det latterlig i fohold til Norge. Svært billig sommerhus i 4 døgn da inkludert inngang til Legoland, Lekeland, badeland osv osv..

Den eneste nedturen å reise som aleneforeldre til et slikt familie sted er å se alle de 'harmoniske' familiene der.
Synes det var et virkelig savn uten en partner, men bet meg i leppa og tenkte. Jepp det er slik de ser ut på utsiden. Virkeligheten er noe helt annerledes...hehe Neida,, unner selvsagt alle det aller beste :) Men den følelsen bare..

Andre som føler litt på slikt i disse ferie tider?

Skjult ID med pseudonym Dragefrukt ma. 12 juli 2010 16:08

Samme med gymsalhelvetet på 17. mai. Så ja. Jeg føler definitivt på det. Jeg søkte etter andre aleneforeldre (gutter og jenter) da vi skulle ut på tur i fjor, men fikk ingen respons. De fleste har vel venner å reise med eller noe.

Skjult ID med pseudonym buddha ma. 12 juli 2010 16:09

Den følelsen har jeg fått bekreftet noen ganger ja......

Som for eksempel den danske mannen i Lalandia som kom bort på min terrasse for å dele en øl, og holde et foredrag om Burka, steining av kvinner, og forståelse for De som kverker sin kone ????

Eller den Nederlandske 3 barnsmoren på Hamresanden,som var drittlei av den sure gubben som bare skulle sove eller sitte i campinstolen og drikke øl.
Og som heller kunne tenkt seg å stikke av med en Norsk tobarnsfar.......

Eller som den middelaldrende damen som hamret på døren min midt på natten for å få hjelp etter at gubben hadde fiket til henne.......

Men skilsmissestatistikken viser vel også at ferietid er en belastende tid for et forhold, og det er nok mye grums bak en lukket hyttedør, eller bak et glidelås på et telt......

Skjult ID med pseudonym Arne ma. 12 juli 2010 16:13

Ganske omvendt for meg da jeg ikke har egne barn men vært sammen med ei som har ei datter. 17.mai i år var ganske vanskelig. Flytta ut 2 måneder før og hadde hatt gymsalopplegg siste 3 åra. I år så blei det å sture for seg sjøl, utrolig hva man kan ta seg i å savne, når man oppe i det så er det utrolig slitsomt. I etterkant så var det...perfekt...

Skjult ID med pseudonym megvel ma. 12 juli 2010 16:26

ojda buddha.. men nederlandske damer er vel bra;)

Selv har jeg vært så treg i år at når jeg går ut i ferie snart har jeg ingen planer... men vet endelig når jeg har ferie i det minste....tenker litt på d som ts sier.. og lurer fortsatt på hvor jeg burde dra...meg og prinsessa mi:)
Hmm lalandia høres topp ut.. de har noe ledige hytter og, men tungvint uten bil ja... hmmm hmmmmmm hmmm...harmoniske familier er no dritt

Skjult ID med pseudonym buddha ma. 12 juli 2010 16:32

@ megvel

Dama så jo bra ut hun, men hun var nok ikke helt riktig sammensatt i topplokket når hun vurderte å stikke av fra sine egne barn også.

Men jeg klandrer ikke dama for at hun mente at jeg var såpass god catch, at hun ville ofre alt for et liv sammen med meg HAHA.....

Skjult ID med pseudonym Dragefrukt ma. 12 juli 2010 16:36

Det funker helt fint å dra til Lalandia uten bil. Vi var i det som ligger ned mot grensen til Tyskland. Noen timer tog fra København og vips var vi der. Ikke noe stress. Jeg dro med 3-åring og 7 måneder gravid og det var altså stressfritt uten bil.

Skjult ID med pseudonym megvel ma. 12 juli 2010 16:43

hehe Buddha .. er d rart du er singel? Der hadde du jo virkelig muligheten:)

@dragefrukt.. men må jo først komme seg til køben.... tja... vet om en som skal helt sør i danmark m bil.. trenger bare tenke en vei jeg da:) hmmm liker danmark...småen maser om legoland...tenke tenke

Skjult ID med pseudonym Dragefrukt ma. 12 juli 2010 16:44

megvel; det går både fly og tog og buss og båt til København. Mange muligheter, alt etter hvordan dere liker å reise. :)

Skjult ID med pseudonym buddha ma. 12 juli 2010 16:48

@ megvel

Singel, men aldri kynisk :-)

Hvis den lille kunne tenkt seg til Legoland, så er vel flyet til Billund det beste alternativet vil jeg tro ?
Og så vidt jeg husker, så har vel Norwegian jevnlige flyvninger dit fra Gardemoen.......

Skjult ID med pseudonym -Arve ma. 12 juli 2010 16:49

Det er fly direkte til Billund/Legoland, kun 3 km å gå om man ønsker det. Det gjorde vi, en fin opplevelse. Ellers går det gratis busser hele veien. Når man skal på ferie, se ikke på alle problemene men hvordan man løser det hele. Husk ferien starter i det sekundet man låser utgangsdøren. Og da evt alle hindringer som skulle dukke opp :)

Har man en negativ innstilling til ferien før man begynne blir det en dritt ferie også... ;)

Skjult ID med pseudonym Malinka ma. 12 juli 2010 16:51

Jeg får aldri savnet etter å være par, når jeg er på ferie med ungene. Da føler jeg meg bare stolt og lykkelig over livet.

På skoletilstelninger og sånt, derimot, får jeg voldsomt denne følelsen av "alenemor". 17.mai er grusomt uansett og har aldri vært min favoritt-dag.

Skjult ID med pseudonym megvel ma. 12 juli 2010 16:52

hmm? båt el tog til køben? ikke så vidt jeg vet? buss og? Er du ikke fra bergen du og? må fly til køben, el via oslo el kristiansand vel? og da bruker en mer tid på reisen enn oppholdet ?! tror du spøker med meg el er fra oslo og mobber meg hehehe...

Skjult ID med pseudonym megvel ma. 12 juli 2010 16:54

@ arve.. er ikke negativ om d er meg du sikter til?:) og ja.. reisen er og endel av ferien... at d går fly fra bergen til billund.. hmm nytt for meg:)

Skjult ID med pseudonym Dragefrukt ma. 12 juli 2010 16:54

Neida, megvel. Jeg har tatt tog til Køben jeg. Via Sverige. Det er jo gøy å reise også.

Skjult ID med pseudonym Javel... ma. 12 juli 2010 16:55

Jeg bryr meg skjorta om vellykkede kjernefamilier, hyggelig for dem, men ikke noe jeg gidder å tenke over. Jeg er veldig stolt over å ha en liten datter, selv om det bare er på halv tid, så koser jeg meg gløgg i hjel når jeg er sammen med henne og da er fokus på oss to og ikke alle andre... Har vært litt treg i år så jeg har ingen planer og ferien begynner om fire dager. Men det finnes mange hoteller overalt så vi får ta det litt på sparket, det går så fint så :-)

God ferie alle sammen!

Skjult ID med pseudonym megvel ma. 12 juli 2010 17:00

ja @dragefrukt:) har litt lyst reise m tog og:) samme situasjon som meg du javel hehe..

Er d noen som har vært på pers/gol om sommeren? De har så mye ledig at jeg lurer på om d er heeelt folketomt?:)

Skjult ID med pseudonym Dragefrukt ma. 12 juli 2010 17:05

Megvel; guttungen min skal med pappan sin til Gol nå i sommer, så det blir iallfall 2-3 personer der. ;-)

Skjult ID med pseudonym megvel ma. 12 juli 2010 17:06

hehehe:) ja men da er d jo gooooood plass i bassenget:) tar m gigantisk flytemadrass:)

Skjult ID med pseudonym Dragefrukt ma. 12 juli 2010 17:10

Han trenger forresten ei dame... :hmmm:

Skjult ID med pseudonym megvel ma. 12 juli 2010 17:12

hehe skal du koble meg med dine etterlatenskaper?...er han kjekk;)?

Skjult ID med pseudonym Dragefrukt ma. 12 juli 2010 17:16

Humh, vi var ikke sammen særlig lenge, så det er ikke såååå veldig etterlatenskap.

Skjult ID med pseudonym megvel ma. 12 juli 2010 17:18

hehe min x trenger og dame;) hahaha kunne hatt en slik bytte fest.. alle tar m en x:) Nei sparer meg til høsten tror jeg..

Skjult ID med pseudonym Dragefrukt ma. 12 juli 2010 17:21

Ja, hele sukkerfestkonseptet er jo helt bak mål. Bytt en X-fest. Det er det som er tingen!

Skjult ID med pseudonym megvel ma. 12 juli 2010 17:25

ja:) og da kan en fylle ut ærlige skjema og finne ut hvem som passer hvem best:) Kan da ikke annet enn å fungere.. hmmm jeg har en hel haug å få system på her i huset.... TILTAK!

Skjult ID med pseudonym -Arve ma. 12 juli 2010 17:27

(Skjult ID med pseudonym megvel) - man 12 jul 16:54
@ arve.. er ikke negativ om d er meg du sikter til?:) og ja.. reisen er og endel av ferien... at d går fly fra bergen til billund.. hmm nytt for meg:)

Der ser du, negativ..... ;)
Fly til Oslo, så Billund,, Ingen problem, bare litt planlegging ;)

@Javel...
Det handler ikke om å bry seg skjorta eller ei,, det var en følelse som kom der og da... Jeg har heller aldri tenkt slik og jeg har vært alene med mine prinsesser i 5 år nå,, men akkurat der og da i Legoland,, ble det veldig spesielt.

Og selvsagt har man det supert og er stolte sammen med sine kjære små.. :)))

Skjult ID med pseudonym megvel ma. 12 juli 2010 17:35

@arve...ser ikke helt hvor d var negativt... Og bare så du vet d så er jeg den meeeeest avslappa reisende der finnes.. og småen er alltid unormalt tolmodig og glad. Så vi får det fint uansett hva vi finner på:) så ikke bekymre deg hehe... er bare ubestemmelig og vil helst at billettene og planen skal dette i postkassen helt av seg selv:)