Alle innlegg Sukkerforum

Kjære menn 40+ som vil ha dame 40+ :)

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Hm ma. 12 juli 2010 21:21

Hva kommer det av at dere ikke svarer på mail?? Jeg skjønner jo at ikke alle jeg skriver til liker meg, for jeg liker jo heller ikke alle. Men, jeg stusser litt når det er helt komplett umulig å få napp. Jeg er ikke så verst å se på, har utdannelse og er veeeeldig grei. Er det noen menn som kan vise seg med bilde som er seriøse i sin søken etter dame? Ja ja, det er lov å prøve seg :))

Skjult ID med pseudonym Driver ma. 12 juli 2010 22:08

Jeg svarer alltid, så du har nok ikke skrevet til meg! :-)

Skjult ID med pseudonym Papou ma. 12 juli 2010 22:14

Henger meg på Hm, med samme erfaring.

Skjult ID med pseudonym Dandy Andy ma. 12 juli 2010 23:19

*hehe* Morsomt skrevet yourX, er nok mange som kjenner seg igjen!

Daglig kommer frustrerte tråder fra menn i alle aldre om at det er utrolig vanskelig å få kontakt med noen som helst. Og en gang i blant kommer tilsvarende fra damer på 40+. Kan se ut som om det går en magisk grense der. Har vært borti damer som trekker fra en 4-5 år på alderen etter at de oppdager hvor vanskelig det med ett blir.

Hadde vært interessant om Sukker kunne presentere en slik statistikk. Hvor ofte svarer menn 40+ på henvendelser fra damer på 40+?

Er det enklere å få svar fra de et godt stykke under 40? Blant menn under 30 er det jo mange som søker lettvindtsex. Med de rette betingelsene tilstede kan kanskje det føre til noe mer, dersom det er aktuelt.

Skjult ID med pseudonym Driver ma. 12 juli 2010 23:22

YourX vet nøyaktig hvordan mannfolk tenker, og likevel er hun single! Eller kanskje nettopp derfor?

Skjult ID med pseudonym Malinka ma. 12 juli 2010 23:54

Er det ikke greit nok å konkludere med at selv om man befinner seg i den alderskategorien en mann søker, så er det ikke sikkert denne mannen finner damen attraktiv nok til å svare?

(kvinne 46 år fra Hordaland) ma. 12 juli 2010 23:59 Privat melding

Jeg tenker i alle fall sånn, dersom jeg tar kontakt med noen og ikke får svar. "Jaja. Da var det vel et eller annet ha ikke likte. Next, please!"

Skjult ID med pseudonym Hm ti. 13 juli 2010 00:03

Hehe, er det rart vi er ledige på torvet oss kjekke damene som er 40+. Kanskje det er en ide å trekke av en 4-5 år for å se hva som skjer, om noe skjer i det hele tatt. Står jo så eplekjekt at blir man superbruker får en flere henvendelser...... in my ass... forbanna jug!!

Hva med at dere menn som klager på overlegne og innbilske damer som ikke svarer, prøver seg på oss 40+, da ville livet deres og våres blitt atskillig mer interessant.

Til slutt: hva ser dere damer på 25-30 år i en mann på 40+, jeg bare spør? Da jeg var på deres alder syntes jeg at menn på 40+ var gamle. Jeg synes forts at menn som er 10 til 15 år eldre enn meg er gamle.

Skjult ID med pseudonym Dandy Andy ti. 13 juli 2010 00:21

A-ha! Du fokuserer på det negative Mm, risky business! Vis fram din smukke positivisme istedet, det er mitt ydmyke tips.

Du bør krysse av for at folk skal kunne se albumet ditt, kanskje det hjelper? Det er nå default av, for å få gratisbrukerne til å fristes til å kjøpe seg medlemskap. Regner forsåvidt med at ingen av gratisbrukerne lenger gidder å klikke seg inn på albumene lenger i og med at 95% er lukket og man finner ikke ut hvilke som er åpne før etter at man har tatt seg bryet med å klikke seg inn.

Jeg kommuniserer mye jeg med damer på 40+, er så trivelig så! Men jeg har dessverre foreløbig ikke invitert noen i den gruppen ut på date, kanskje de på 25-30 frister mer, helt ubevisst.

Dagens 40-åringer er så ungdommelige vettu, sykler birken og har lært seg masse sjarmørknep. Kan være derfor 25-åringene faller som fluer så snart de får en "Hei jenta mi!" i boksen sin.

Skjult ID med pseudonym Hm ti. 13 juli 2010 00:34

Unskyld meg Dandy Andy, men jeg har både album og tekst , men alderen er 40+. Det er der problemet ligger. Jeg er positiv og obtimistisk så det rekker, det må en være for å være på nettdate. Eneste problemet er alderen, og useriøse menn som skryter på seg både det ene og det andre, og som bare vil ha yngre jenter. En får vel bare smøre seg med tålmodighet- og satse på at ikke alle menn i rett aldersgruppe vil ha damer som er 10-15 år yngre. Hvis ikke forblir vel nok de fleste single her inne.

(mann 55 år fra Akershus) ti. 13 juli 2010 00:36 Privat melding

@ TS
Ikke klager og syter jeg,og jeg svarer alle etter beste evne.
Dem som man ikke får svar fra ressonerer jeg som kalinka,at dem er man bare ikke attraktive nok for,enkelt og greit sånn er bare livet. Det er fordelen med nettdating en velger og siler ut som en vil uten å må forklare valgene i det vide og brede.
Tror ikke du har sendt mail til meg heller,så du har nok mange igjen før kista er tom,og du kan begynne å klage på manglende svar.

Skjult ID med pseudonym Dandy Andy ti. 13 juli 2010 01:22

Hmmmm: Ok, jeg tok feil. Du er positiv, og har flotte forsiktig sensuelle bilder. Da gjenstår altså bare alderen, og du kan jo ha et poeng. Men du er vel ikke 100% sikker?

For å finne ut det må du gjennomføre et eksperiment der du oppretter en ny profil der du fører du opp din emosjonelle alder eller din fysiske alder. Som selvsagt er 34 :) Og så legger du inn noen nye bilder og profiltekst slik at folk ikke kjenner deg igjen.. Og så sjonglerer du litt med relasjonsprofilen slik at du får opp nye kandidater. Deretter er det bare å flørte i vei! Det kan være lurt å istedet bruke profilen du allerede har, men med nytt navn, for på den måten å beholde Superbrukerfordelene under eksperimentet.

Bottom line er gjerne som du sier at du har forbedret det du kan, og at du må ha større tålmodighet, kista er ikke tom ennå, og den fylles stadig på :)

Skjult ID med pseudonym Hm ti. 13 juli 2010 09:27

Dandy Andy, takk for tips, tror nok at jeg fortsetter på den ærlige vei og ikke lyver om alder eller noe annet. Treffer en noen til slutt blir en jo tatt i å lyve. Føler ikke at det er et bra utg pnkt. Si meg har du sett profilen min, eller bare gjetter du at jeg har forsiktig sensuelle bilder? Hvis så, hva er galt der bilder/tekst eller overvurderer jeg meg selv?

Jeg får nok bare smøre meg med tålmodighet, en eller annen gang dukker kanskje mannen opp for meg!

Skjult ID med pseudonym rotte ti. 13 juli 2010 09:38

Ja tålmod fint, var det ikke program igår med 2 100-åring finne hverandre med nettdating.
Ting ta tid med sukkernettdating.

Skjult ID med pseudonym Malinka ti. 13 juli 2010 10:05

Lyve om alder?
Så dypt synker jeg ikke for å finne en mann. Jøje meg.

Skjult ID med pseudonym jepp ti. 13 juli 2010 11:31

Har kontaktet, skrevet med og bedt ut damer på min egen alder (39) jeg, men har til gode å få noen dater her på sukker.
Tror jeg er normalt oppegående sosialt og intellektuellt, men når jeg ber om en date eller å treffes irl så brytes kontakten.
Blir heller ikke kontaktet av damer, hvorfor vet jeg ikke. Virker som mange er her kun for å nyte oppmerksomheten de får fra menn og får et slags egotripp av det. Tror jeg har ganske grei profil med ok bilder.

Skjult ID med pseudonym Morse38 ti. 13 juli 2010 11:46

Jeg er en mann på 40, og ikke bare svarer jeg på alle mail, men har faktiskt svart positivt på alle mail jeg har fått, siden Nov-07.

Har aldri fått mail av en kvinne over 40, men jeg ønsker å få egne barn og det er ikke alltid det er så aktuelt for kvinner som har passert 40.

Skjult ID med pseudonym Malinka ti. 13 juli 2010 11:55

Det er kanskje ikke så aktuelt for mange kvinner å få barn med en på 40?

Skjult ID med pseudonym Morse38 ti. 13 juli 2010 12:02

Tror nok det er en del kvinner på 35-40+ som ønsker barn.

Skjult ID med pseudonym Dandy Andy ti. 13 juli 2010 12:03

Hm, jeg må ha uttrykt meg uklart. Mitt forslag innebar ikke at du skulle lyve på alderen for å få økt interesse fra menn, med intensjonen at du faktisk skulle treffe dem senere.

Forslaget var kun ment som et eksperiment du kunne gjøre for å finne ut for deg selv, og andre her på forumet, om det faktisk stemte slik du antar at det kun er det at du er 40+ og ikke andre ting ved profilen din som gjør det "komplett umulig å få napp" som du sier. Det er jo mange i målgruppen din aldersmessig her som sier de svarer alle, og det kan jo tyde på at du kontakter en litt for spesifikk type menn - kanskje de i gruppen du kontakter er playere i forkledning som egentlig kun går etter de yngre hele hurven.

Mulig jeg har sett profilen din en gang, men jeg har iallefall ingen anelse om hvem du er. Det med de "forsiktig sensuelle bildene" var noe jeg skrev fordi det ofte er en vinnerstil for å fange i alle fall min interesse.

Skjult ID med pseudonym rotte ti. 13 juli 2010 12:10

@Malinka, Rotte ikke 40 enda, men Rotte regne med det gå i klar retning av Rotte skaffe utenlandsbrud.
Rotte ønske barn, og Rotte uattraktiv.

Skjult ID med pseudonym kit ti. 13 juli 2010 13:58

Tenk så deilig det er å være dame 40+. Hvis en ikke får svar fra de en ønsker, er det ikke en selv det er noe galt med. Derimot er det mottakeren som er problemet. Mannen i 40-årene har jo så alt for urealistiske krav og forventninger.

Skjult ID med pseudonym Z ti. 13 juli 2010 14:27

Eh......er ikke så bombesikker på at det er en hel haug på 40+ som velger seg 40+ i søkekriteriene sine, jeg :-)

Skjult ID med pseudonym Dandy Andy ti. 13 juli 2010 14:59

@Z: det gjelder kanskje for både kvinner og menn?

Mye av problemet er nok at med så mye sukkertøy å velge mellom ønsker alle seg en 190+ høy, godt trent handymann i alderen 35-45, gjerne med eget advokatkontor og drømmebolig i syden. De er det ikke så mange av, men mennene i den gruppen blir nok bombadert med henvendelser og kan raskt bli meget selektive.

For oss andre uninteressante og sjanseløse, inludert den humoristiske rotta, er da veien til utlandet kort. Mitt inntrykk er forøvrig at det er omtrent like mange norske kvinner som finner seg utenlandsk mann som motsatt.

Ingen bra utvikling om vi er blitt så rike, kravstore, late og feite at vi ikke lenger finner hverandre i vårt eget hjemland.

Skjult ID med pseudonym rotte ti. 13 juli 2010 15:01

Ja Rotte ille mest for andre å le av.

Skjult ID med pseudonym Z ti. 13 juli 2010 15:01

Jeg vet ikke helt hvor dette med å finne sin kjære i utlandet kom fra, men skitt au!
Jeg er nok av dem som heller vi ha en eldre mann enn en yngre mann - han må jo kunne hamle opp med meg!
Men hvor han kommer fra er da helt uinteressant. Jeg vil bare ha verdens beste som EEEELSKER meg, jeg :-)

Skjult ID med pseudonym rotte ti. 13 juli 2010 18:44

Hvis f.eks Rotte ikke finne sin kjære i land Rotte lete utenfor land.