Alle innlegg Sukkerforum

Forelska... sukk!

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Jente ma. 12 juli 2010 21:44

Jeg har truffet en fyr et par mnd, og har møtt nesten hele hans familie nå. Det var hyggelig.

Hva legger dere menn i det at dere presenterer daten deres for moren deres og nesten hele familien ? Betyr det noe?

Jeg er redd for å få hjertet mitt knust igjen, det er fordi jeg har opplevd det flere ganger. Vanskelig å stole på.

Har ikke pratet om å være kjærester, synes det er vanskelig å snakke om følelser. Selv om det kan hende han ser på meg som hans kjæreste likevel.

Skjult ID med pseudonym SMRT ma. 12 juli 2010 21:51

Jeg har nok lagt ned profilen min her lenge før jeg introduserer noen til familien.

Skjult ID med pseudonym stalk3r ma. 12 juli 2010 21:58

Det han sa. Da har jeg planlagt å se dama en stund, gitt.

Skjult ID med pseudonym arne ma. 12 juli 2010 21:59

som SMRT sa.....

Det tar som regel laaaang tid før jeg introduserer noen til mine foreldre;
1) lært av tidligere feil
2) har ikke interesse av å ta forholdet videre

Jeg tror nok jenta mi at du er inne med en GOD sjanse her ;-)

Skjult ID med pseudonym Jente ma. 12 juli 2010 22:05

Arne

Jeg håper han mener noe da.

Nå skal vi ikke se hverandre på nesten to uker kanskje, jeg sa jeg syntes det blir litt lenge.

Han virket avslappet. Han har også virket seriøs. Hvorfor virke så avslappet ved å ikke se meg på såpass lenge tro? Gutter bare er sånn? Selv om han kan føle at han er trygg på meg.

Jeg er bare redd for å bli såret igjen, har blitt det nok , derfor engstelig.

Skjult ID med pseudonym stalk3r ma. 12 juli 2010 22:08

vi gutta holder maska så lenge vi kan. Bortsett fra meg da, thestalked leier meg jo omtrent som hund i bånd nå, hahaha.

(kvinne 28 år fra Oslo) ma. 12 juli 2010 22:13 Privat melding

Det at han ikke blir helt hysterisk bare fordi dere ikke ser hverandre på to uker betyr IKKE at han ikke bryr seg om deg eller kommer til å savne deg. Er han en bra gutt og du ei bra jente, så er det faktisk slik han (i mine øyne) burde oppføre seg -nemlig avslappet og trygg på deg.

Vi jenter tar mye mer på vei, og synes kanskje at det er krise dersom det ikke tikker inn svar på melding etter 4 minutter. Gutter flest er ikke sånn! Jeg er fornøyd med at jeg endelig har klart å innse det, og ikke sitter irritert og snurt over manglende svar på min alt for lange nattamelding. :)

Slapp av, jente! Tar han deg med hjem til si mor så er han faktisk seriøs. Det er noe annet dersom dere tilfeldigvis støter på henne på Kiwi. Da er han bare uheldig, og kommer til å få et problem med å bortforklare deg. :p

Skjult ID med pseudonym Jente ma. 12 juli 2010 22:27

Husmus

Jeg traff jo nesten hele slekta hans på en gang!

Håper du har rett.

Jeg er nok generelt redd for å bli skuffet igjen.

Skjult ID med pseudonym arne ma. 12 juli 2010 22:27

*klapper* for Husmus som har skjønt det i den tendre alder av 20, andre skjønner det ikke engang når de 35-36........vi menn er litt dumme og enkle innemellom, og mener ikke så mye med det desverre :-/

;-)

Skjult ID med pseudonym Jente ma. 12 juli 2010 22:30

Arne

Ja, Husmus kan ha kloke ord. Håper hun har rett.

(kvinne 28 år fra Oslo) ma. 12 juli 2010 22:41 Privat melding

@ arne
Det er jo nettopp det som er en av grunnene til at 35-åringene er her inne på 3.året uten å få startfasen til å fungere.

Kvinnfolk:
Dere må lære dere å slappe av! Ingen mannfolk er gifteklare etter 2.date. Ingen mannfolk eeeeeeelsker å skrive klissete sms. Ingen mannfolk kommer til å sette opp et bilde av deg (hvor du faktisk er påkledd) på nattbordet sitt. Og til slutt: INGEN mannfolk kommer til å gjøre alt du fantaserer og drømmer om.

Bare innse det, så vil alt bli så mye enklere! ;)

Skjult ID med pseudonym nebbioso ma. 12 juli 2010 22:44

@TS.
1. at han stikker på 2 ukers ferietur om sommeren kan jo være planlagt for to år siden, det betyr ikke at han ikke er interessert.
2. at han introduserer deg for hele slekta betyr antakelig at han er veldig seriøs.

Med andre ord: hør på Husmus :)

Skjult ID med pseudonym nobags ma. 12 juli 2010 23:29

Virker som om kvinner og menn har forskjellige synspunkter. Og det er vel ikke annet å forvente. For min del, så vet jeg at man alltid må spille skuespill i starten av et eventuelt (langvarig) forhold.

Grunnen til at man bruker tid på skuespill/går rundt grøten, er at man ikke vil gjøre feilgrep. Man vil ikke miste muligheten til å få være sammen med en flott/pen/søt/hyggelig dame (eventuelt drømmedamen for de som tror på det).

Så at fyren tar deg med hjem til foreldre tyder på at han absolutt er interessert. At han ikke sender mange meldinger/ringer til deg er nok med på å kompensere for at han gikk for langt.

Siden likestillingen kom, har vi mannfolk til stadighet hatt problemer med å finne den gylne middelveien. Dvs at man ikke kan være manndominerende som før. Mannfolk jobber og kvinner er hjemme med barn og rydder hus og lager mat. Den tid er forbi. Nå må vi være begge deler. Vi må være gentlemenn, handymenn. I tillegg må vi visere interesse, følelser og hjelpe til i huset. Dette var å gå litt langt, men det er nok noe sant i det.

Så selv om fyren din vil vise at han bryr seg, så må han spille et skuespill. Dette må vedvare til du blir trygg på ham, på at det ikke går like galt som forrige gang. Dette vet han. Han må trå forstiktig. Samtidig vil jo alle kvinner ha oppmerksomhet, ellers så tror de ikke at det er noe interesse. Så han må vise at han bryr seg, og for at han ikke skal bli innpåsliten, så må han også vise mindre/moderat interesse.

Kanskje du heller skal se litt på hva du gir uttrykk for, hvor åpen du er, hvordan du viser at du bryr deg. Tror heller ikke at du dør av å si akkurat som det er.

Når det er sagt, så er det sant at mannfolk ikke er gifteklare etter første date, eller andre. Sant at man ikke liker sååå mye kliss, men hva skriver man ikke i sms hvis man virkelig bryr seg? Ingen mannfolk setter opp noe bilde uansett. Det der e for gammeldags. Og kanskje ingen mannfolk gjør som du fanteserer/drømmer om, men vi er faen så dumme at vi virkelig prøver å gjøre vårt beste for å tilfredsstille dere.

Du får løsne litt på skuldrene dine og vise hvem du er. Vis at du bryr deg, men selvfølgelig ikke skrem han vekk med alt for mye klenging.

Skjult ID med pseudonym nebbioso ma. 12 juli 2010 23:38

@nobags: sjøl er jeg gutt og jeg nekter å "spille skuespill". er jeg interessert, er jeg ALL IN og nekter å holde igjen. det føles mest ærlig og jeg har ennå troa på at det aldri vil kunne ødelegge noe. det skuespillopplegget tror jeg folk har fått fra amerikanske såpeserier og denslags, slikt som ikke eksisterer i virkeligheten. jeg vil være meg selv.

(kvinne 28 år fra Oslo) ma. 12 juli 2010 23:41 Privat melding

Jeg vil være Wonder Woman.

Skjult ID med pseudonym stalk3r ma. 12 juli 2010 23:54

Er du ikke det allerede da, husmus?

(kvinne 28 år fra Oslo) ti. 13 juli 2010 00:00 Privat melding

@stalk3r

Jo, og jeg dater Lynvingen. Det er ganske nice!

Skjult ID med pseudonym stalk3r ti. 13 juli 2010 00:02

Trodde ikke det var noe om å gjøre med gutter som var for kjappe jeg. Selv er jeg mer som edderkoppen, her sendes det kliss i alle retninger. ;D

(kvinne 28 år fra Oslo) ti. 13 juli 2010 00:07 Privat melding

Han er ikke for kjapp. Han bare skryter det på seg.... JH tok ikke motorsykkelen da han besøkte meg i Krsand i sommer. Han kjørte batmobilen.

Skjult ID med pseudonym Tazoslo ti. 13 juli 2010 00:14

Husmus, du må passe deg for Catwoman....she is dangerous *rrrrrrr*

Men jente (for å holde seg på topic her), ha trua og hold kontakt mens han er borte. Tenks så deilig det blir når han kommer hjem igjen :-D

(kvinne 28 år fra Oslo) ti. 13 juli 2010 00:17 Privat melding

@ Tazoslo
Catwoman er satt ut av spill for lenge siden. Jeg har hund!

Skjult ID med pseudonym X-dreamer ti. 13 juli 2010 00:56

Hmmm, om jeg skulle være så heldig å overbevise ei jente om at hun burde være sammen med meg, noe som ville vært en svært tidkrevende jobb - så ville jeg ikke ødelagt dette med å tvinge på henne flere tullinger fra familien sånn omtrent samtidig...... Tror nok jenter bruker litt tid på å fordøye ting dem også..... Jeg er utrolig glad i "the happy family" .... :)

Skjult ID med pseudonym Z ti. 13 juli 2010 00:58

*Rart at man er på en datingside og lager overskriften: Forelska....sukk!*

Jeg ville sagt: Forelska - Hurra!

Skjult ID med pseudonym Tazoslo ti. 13 juli 2010 01:05

de gjør det bare for å gni det inn Z...disse rosaskyer menneskene....fysj!

;-)

(mann 29 år fra Oslo) ti. 13 juli 2010 15:18 Privat melding

I natt var jeg definitivt Lynvingen. Rettere sagt var Lynvingen en hårsbredd unna å bli truffet av lynet. Det var en laaaaang natt ute på sjøen for Lynvingen :(

Skjult ID med pseudonym nobags on. 14 juli 2010 03:29

Ja, nebbie, eg sier ikkje at eg e uenig med deg. Men dessverre så e mange flinke med skuespill, eventuelt katt og mus -leken. E vel mye det samme.

Med skuespill må man bare føle seg litt frem. Prøve litt rett frem og se kordan jenten oppfører seg. Mange e veldig flinke til å vise ka de mener/føler med "grimaser"/kroppsspråk. Ut fra kordan reaksjonene e, må vi tenke/gjøre endringer i måten å fremtre på. Man kan ikkje gå rett på sak og si og vise ka vi mener. Så enkelt får vi ikkje lov å gjøre det.

Samme med katt/mus-leken. Jenter vil være musen og mannfolket katten. Dvs at vi må slite oss gjennom mange tester før vi eventuelt e bra nok. Til slutt vil de åpne seg for oss..

Men eg må nok innrømme at eg sjøl slitet med skuespill eller katt&mus-leken. Eg vil helst være så ærlig/direkte som mulig. Faren med slike typer personligheter (både menn og kvinner) e at folk enten bruker for mye ressurser på dem at de til slutt går lei, eller at de ikkje gidder å bruke ressurser på de i det hele tatt. Eller så har du de heldige som virkelig tar seg bryet verdt og til slutt får "prinsessen" med masse, masse strev. Sånn bør det ikkje være, men sånn e det dessverre i veldig mange tilfeller...

La oss håpe at enkelte av oss bare har vært litt uheldige og at de fleste virkelig ikkje driver med slike amerikanske tendenser...i så fall kan de heller drive rollespill. Der får man ihvertfall resultater vil eg tro.

Skjult ID med pseudonym stalin on. 14 juli 2010 07:32

@TS
Er det så veldig vanskelig og få ut av den mannen at dere er kjærester, og hva svarer han hvis du spør han direkte om det? Må vel ærlig innrømme at det ser litt rart ut hvis man har vært sammen i noen måneder og en person da ikke vil svare på slike spørsmål.
Og hva gjør man inne på denne siden når man har gått ut med en person i flere måneder?

(mann 34 år fra Sør-Trøndelag) on. 14 juli 2010 11:38 Privat melding

Får du være med hjem til foreldrene så er jo det et tegn på at han har lyst til å satse på deg, slik er det vertfall i hodet mitt.
Spill er ikke jeg en stor fan av, dermed er jeg som regel ganske trygg på ei dame før hun får treffe foreldrene.
Vi tar som regel bare med dem som er kjæreste materiale med hjem til foreldrene.
Lurer på om noen gutter/menn kommer til å få mas fra damer om å møte foreldrene etter denne meldingen :P
Teste teste :P Det er jo dere damer flinke til xD

(mann 45 år fra Aust-Agder) on. 14 juli 2010 11:50 Privat melding

TS

Jeg inviterte med meg ei flott jente tilbake til hjemstedet mitt for ferie og testing av hvordan vi funket sammen over tid. Det ble naturlig at hun hilste på de fleste av min familie da stedet er lite og familien godt representert der. Jeg følte ikke at det var noe å skjule, men alle trodde jo vi var kjærester allerede. Men sånn ble det ikke. Endte som hjertevenner i stedet. Intensjonene var de beste men selvfølgelig er ikke introduksjon for familien nødvendigvis noe mer enn at gutten har de beste hensikter og vil noe. Men om han vil være sammen med deg, som du tydeligvis vil, hvorfor ikke bare spørre rett ut? Det virker som kommunikasjonen er litt vanskelig ennå? Du må være modig, dropp dreggen og si hva du ønsker, da får du svar ville jeg tro!
Det ER jævlig tungt å bli skuffa, men du er allerede på et punkt hvor du plages like vel, da er det bare å spille ut de siste kortene.
Lykke til! :-)

Skjult ID med pseudonym rulleben on. 14 juli 2010 12:24

@Prober
"..til hjemstedet mitt for ferie og testing av hvordan vi funket sammen over tid. Det ble naturlig at hun hilste på de fleste av min familie da stedet er lite og familien godt representert der. Jeg følte ikke at det var noe å skjule..."

Tror jeg skjønner hvorfor det endte som det endte for din del. Du kommer fra et lite sted og familien er godt representert? Hmmm... Er din far også din onkel? Snakker vi innavl? :-)

(kvinne 28 år fra Oslo) on. 14 juli 2010 16:28 Privat melding

@Rulleben

I hjembygda mi har jeg foreldrene mine, mormor, morfar, farmor, farfar, tante, fetter, tre grandtanter og to grandonkler innen 5 minutters kjøretid. Men det er ikke innavl, gitt!

(mann 29 år fra Oslo) on. 14 juli 2010 17:21 Privat melding

Vel, nå drar du på litt. Vi snakker heller nærmere et par-tre steinkast? o.O

(kvinne 28 år fra Oslo) on. 14 juli 2010 19:02 Privat melding

Hehe! Ja, Jarl. Dine steinkast. Jeg prøvde å kaste et jordbær fra verandaen til trampolina i sta, men hadde ikke sjans!

Skjult ID med pseudonym rulleben on. 14 juli 2010 19:07

Min kommentar var av dønn seriøs karakter...

(mann 45 år fra Aust-Agder) on. 14 juli 2010 22:42 Privat melding

Rulleben:

Her tror jeg du skyter på kråker. Vi hadde hengt sammen en stund.
Var bare min kommentar på at når man introduserer damer for foreldre så gjør man jo det
som faller naturlig, man skjuler jo for søren ingen. Er bare ikke noe tegn på at "man er i mål"
. og innavl.. hva er greia?
hvis du virkelig var alvorlig så lykke til, du høres ut som en ordentlig vinner! ;-)

Skjult ID med pseudonym Jente ma. 19 juli 2010 18:14

Jeg synes det er greit å skrive på forumet fordi her synes jeg man kan få til tider gode tips eller råd, selv om man dater :-)

Jeg dater selvfølgelig ingen andre nå.

Skjult ID med pseudonym rotte ma. 19 juli 2010 18:17

Rotte derimot forhatt.

Skjult ID med pseudonym Jente ma. 19 juli 2010 18:34

Rotte

Hva mener du nå ?

Skjult ID med pseudonym rotte ma. 19 juli 2010 19:19

Rotte stygg uattraktiv skydd uønsket upopulær overflødig oversett forlatt.

Skjult ID med pseudonym Jente ma. 19 juli 2010 19:22

Rotte

Jeg vet ikke hvem du er, men hvorfor tenker du så negativt?

Vet at kjærligheten kan være veeeeldig vanskelig og komplisert til tider, men en dag må man vel lykkes, tror du ikke ?

Skjult ID med pseudonym rotte ma. 19 juli 2010 19:25

Rotte tenke positivt frem til neste date mars/apr 2012.
Rotte håpe på fremskritt Rotte håpe Rotte få klem Rotte bare få håndtrykk tidligere.

Skjult ID med pseudonym Jente ma. 19 juli 2010 19:44

Rotte

Uff, det er ikke lett.

Jeg synes det er noe surr selv!!

Skjult ID med pseudonym qwerty ma. 19 juli 2010 19:46

Hehe - du må nok lære deg å leve med forumets egen rotte... :)

Skjult ID med pseudonym Jente ma. 19 juli 2010 20:09

Qwerty

Kanskje Rotte er lei seg ?

Skjult ID med pseudonym rotte ma. 19 juli 2010 20:12

Rotte sur lei buhu.

Skjult ID med pseudonym Gutt26 ma. 19 juli 2010 20:12

Veit jo ikke hvordan det er for han, men for meg veit jeg ganske godt...

Jeg presanterer ikke noen for "familien" med mindre jeg vil være sammen med henne en stund, og har følelsen av at hun vil det samme med meg. Jeg ville ikke nevnt henne på telefon en gang, dersom jeg ikke trodde det ble noe som varte :-)

jOm han ikke tar «kjæresteparten» snart, bør kansje du gjøre det :-)

Så ta det med ro :-)

Skjult ID med pseudonym Jente ma. 19 juli 2010 21:01

Rotte

Jeg tror du er litt tullete jeg ;-)

Skjult ID med pseudonym Tazoslo ma. 19 juli 2010 21:06

Rotte skal til Thailand å finne seg kjøpedame...han sparer alle ostebitene sine for øyeblikket ;-)

Skjult ID med pseudonym rotte ma. 19 juli 2010 21:11

@Jente, ja lett bli sånn når single.

Skjult ID med pseudonym rotte ma. 19 juli 2010 21:11

@Tazoslo, ja, det slik ligge an.

Skjult ID med pseudonym Jente ma. 19 juli 2010 23:05

Rotte

Gutter må kunne vise følelser, ellers blir det nesten litt håpløst :-)

Må gå begge veier :-)

Skjult ID med pseudonym rotte ma. 19 juli 2010 23:09

Rotte buhu masse følelse.

Skjult ID med pseudonym Jente ma. 19 juli 2010 23:11

Rotte

Det er bra!

Ikke alle er like flinke til det.

Skjult ID med pseudonym Jente fr. 23 juli 2010 19:58

Nå er jeg forvirret :-(

Skulle det ikke være at man bli GLAD av å date?

Jeg er bare forvirret :-((

Hvorfor er ting så kompliserte?

Skjult ID med pseudonym qwerty fr. 23 juli 2010 20:05

Fordi det forventes at det skal være komplisert.

En eks av meg fortalte om hvordan hennes besteforeldre møttes, rett etter krigen på et selskap i de noe mer kondisjonerte lag på Oslo vest. Han inviterer henne opp på en dans, og så:
- Vil De gifte Dem med meg?
- Men jeg kjenner Dem jo ikke!
Ikke vet jeg hvordan overtalelsen var, men han fikk i hvert fall vilja si ikke lenge etterpå.

Skulle vært like rett frem i dag...