Alle innlegg Sukkerforum

tekst vs bilde - Hva får deg til å sjekke ut en profil??

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym dandy ti. 13 juli 2010 00:28

Hei! Som dere straks skjønner, er jeg helt ny i gamet :)

Så... Hva går dere først inn på når dere skal sjekke ut en ny profil? Album eller profilbeskrivelse? Jeg klikker meg som regel rett inn på albumet om ikke profilbildet er veldig overbevisende. Og hva utgjør den mest tiltrekkende profilen av disse to: 1. Velartikulert/vittig/reflektert med middels utseende, eller 2. pent utseende og middels tekst? Prøv å holde ønsketenkninga utenfor nå og kjenn godt etter:)

Profilbildet er jo det som trigger eventuelle klikk. Hvis vi luker ut faktorer som at man ser veldig rar ut, kan man da ta et besøk på profilen som et tegn på at utseendet slår an? Hvor mange er innom profilen DIN iløpet av en dag f.eks... Care to share?? Noen som har en formening om hva som er vanlig? Her kan det nok spille inn på resultatet om man har ny eller gammel profil. Profilen min er noen dager gammel og jeg noterer meg ca 10-12 besøk hver dag, men aner ikke om det er bra eller dårlig. Det er jo mange damer her inne tross alt.

Tanker rundt dette?

Skjult ID med pseudonym qwerty ti. 13 juli 2010 01:48

Når jeg først går inn på en profil med rett alder og bosted gjør jeg gjerne følgende:

1) Ser på profilen, ser om det er noen av hurtigfaktaene som gjør henne mindre aktuell og for så vidt også om profilteksten inneholder noen signalord, om den i det hele tatt inneholder noe.

2) Ser på albumet. Gjør det også innimellom om profilen er uaktuell for meg, en kan jo ikke få sett nok flotte damer. Også bildene kan telle i positiv og negativ retning, men først og fremst har det egentlig å gjøre med hva slags bilder hun velger å vise.

3) Ser på matchtreet, det er noen blader der som det er viktig at ikke er alt for røde, for eksempel "varighet" og "vil ha barn".

Så jeg tilhører vel din kategori nummer 1. Når det gjelder antall besøk bør du ikke se på meg, jeg er for tiden så skjult som jeg kan uten å deaktivere profilen.

Skjult ID med pseudonym dandy ti. 13 juli 2010 03:41

Takk for svar!

Første punkt; jeg gjør det motsatt av deg da jeg er opptatt av å vite hvem det er som presenterer seg. Alder/bosted og rett inn på albumet. Da er profilbildet allerede vurdert som attraktivt, men et slikt bilde kan jo juge mer enn tusen ord... Så albumbilder ser jeg på som viktig utfyllende informasjon.

Det er utvilsomt moro å se på damer! Og jeg er enig i at valget av bilder (og staffasje) signaliserer vel så mye som utseendet i seg selv. Kanskje mer.

Deretter er det teksten. Hittil har jeg skrevet til en håndfull jenter med sprudlende profil og som virkelig kommer til liv gjennom den. Matchtre og matchtall vektes lite fra min side.

Jeg er altså kategori 2. Personligheten er likevel viktigst, men det er liksom ikke fair å vurdere den basert på en profil. Noen er veldig flinke til å formidle det gjennom beskrivende tekst, mens andre ikke er det.

Skjult ID med pseudonym Frk Frøken ti. 13 juli 2010 07:49

Går kun inn på en profil etter hvordan profilbildet er, for så å lese profilen, og så gå inn i album.

Profilbildet er nok det som bestemmer om jeg i heletatt går inn på profilen. Bilder som skiller seg ut i megden drar, gjerne humoristiske bilder.

Bilder av mage og bilder hvor gutta viser hvor store muskler og hvor stram rumpe de har i album gjør at jeg går ut tvert, uten å skrive. Ikke spess lyst på en "bimbogutt".

Heller ikke fan av gutter som legger ut en haug med bilder av hus, hytte, bil og unga sine, men er`n kjekk nok så får det stå til ;P

:O)

Skjult ID med pseudonym Z ti. 13 juli 2010 08:45

Om jeg klikker meg inn på en profil (dette kan være tilfeldig valgt.....) gjør jeg oftest følgende:

Personer med bilder:
Ser i albumet. Om jeg liker bildene, leser jeg teksten. Her er teksten avgjørende for om jeg tar kontakt eller ikke.
Jeg er nok enda mer kritisk til en god tekst fra en som markedsfører seg gjennom tonnevis av bilder. Hmm..rart.

Personer uten bilde:
Leser teksten hans og (ja, faktisk) tar en titt på matchtall. Om jeg liker det jeg leser, skriver jeg en melding.
Her er ofte hans svar og hans neste svar det som er pekepinnen om vi fortsetter dialogen.

Og ja, jeg kontakter like ofte menn uten profilbilde som de med. Noen synes dette er rart. For meg er det naturlig.

Lykke til, trådstarter :-)

Skjult ID med pseudonym Malinka ti. 13 juli 2010 08:54

1. Alder og bosted
2. Tekst
3. Album

Skriver til menn uten bilder, dersom profilteksten er bra. Skriver ikke til menn med bilder, dersom profilteksten er elendig.

Skjult ID med pseudonym rotte ti. 13 juli 2010 09:14

Rotte vite eksempel på signalord vil.