Alle innlegg Sukkerforum

For perfekt?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym qwerty ti. 13 juli 2010 19:05

Jeg vurderte å ta kontakt med en profil, men konkluderte med at hun er så bildeskjønn at hun uansett har mange beilere, så hvorfor skulle jeg, kvapsete og skallet som jeg er, ha sjanse på henne.

Flere som tenker sånn?

Skjult ID med pseudonym kf ti. 13 juli 2010 19:10

hva har du å tape på å kontakte henne?

Skjult ID med pseudonym megvel ti. 13 juli 2010 19:23

jeg digger skallet! hehe..kanskje hun gjør d og;)

Skjult ID med pseudonym Lille frø ti. 13 juli 2010 19:26

Skalla menn er sexy..

Skjult ID med pseudonym Slem ti. 13 juli 2010 19:40

Er menn med et inngrodd hår nedentil (på magen, men kjønnslig nære) som de ikke vet hva de skal gjøre med sexy óg?

Skjult ID med pseudonym megvel ti. 13 juli 2010 19:44

kommer ann på om du er skalla selvfølgelig, da er d bare sjarmerende

Skjult ID med pseudonym SMRT ti. 13 juli 2010 19:46

Søker du en dame du kan plassere på en pidestall? I så tilfelle: go for her.

Søker du et normalt og fint forhold så føler jeg du starter feil ved å degradere deg selv og muligens oppgradere henne.

(mann 36 år fra Sør-Trøndelag) ti. 13 juli 2010 19:54 Privat melding

godt å se at ikke alle er skeptiske til de uten hår.

Skjult ID med pseudonym lettrømme ti. 13 juli 2010 19:55

Har du så lite selvtillit?

Skjult ID med pseudonym lettrømme ti. 13 juli 2010 19:59

Foggy!!!!!
Screeeeeeeaaaaaam, tror du kanskje liker E.Munch

Skjult ID med pseudonym Avania ti. 13 juli 2010 20:03

Ja. Menn uten hår er bra, veldig bra.

Skjult ID med pseudonym foggy! ti. 13 juli 2010 20:05

jepp, kongen av tusingen..

Skjult ID med pseudonym Sydenkupp ti. 13 juli 2010 20:32

Hun jeg skal ut med til helga ligger på 30-100 brev pr dag etter 2-3 uker på nett. Hun kontaktet meg da, ...får levere en lottokupong til helga også.

Sjelden jeg lar være å skrive til noen pga bra utseende, men skjønner jo hvorfor man som regel ikke får svar.

Skjult ID med pseudonym Malinka ti. 13 juli 2010 23:09

Så kjekt det må være, Sydenkupp!

Skjult ID med pseudonym qwerty on. 14 juli 2010 00:04

Det er ikke det at det ikke er nok av damer å ta av her, som jeg synes virker så interessante som en profil kan gjøre dem, poenget mitt er snarere at jeg faktisk lett luker ut de som er typisk bildeskjønne. Det er mye lettere å ta kontakt med ei som har et åpenbart amatørbilde, gjerne i litt hverdagslig kledd, uten for mye sminke - og kanske også med litt typisk "ikke-pene" trekk som briller og litt skakke tenner (jeg sier ikke at jeg ikke synes dette kan være pent, men det er ikke det du ser på forsiden av verken damebladene eller mannebladene). Har en anelse om at det gjør det litt mindre vanskelig å få svar...

Skjult ID med pseudonym vibe on. 14 juli 2010 00:20

Qwerty, det er sikkert riktig at det er lettere å få svar fra de du viser til. Men så lenge du er innenfor hennes kriterier for det hun søker (og matchtallet høyt) så har du jo gode grunner for å kunne skrive.

Det er jo noen som har fått et surt avlsag i fleisen, etter det jeg for litt siden leste på forumet ("mener du seriøst at du er noe for meg" eller hva det var noen fortalte om her inne), men det må man jo bare la prelle av, det er da også mange damer som er opptatt av andre ting enn hår/ikke hår og du virker da som du har mye annet å fare med.

Generelt så synes jeg det er en forfriskende refleksjon qwerty kommer med, det synes ikke å være en gjenganger blant mennene jeg har vært borti, men det er jo fordi de mennene som tenker slik aldri skriver. Kanskje det er flere som bør spisse blyanten?

Skjult ID med pseudonym qwerty on. 14 juli 2010 00:36

Så du er altså av de bildeskjønne, vibe? :)

Skjult ID med pseudonym vibe on. 14 juli 2010 00:46

Det er jeg ikke den rette til å bedømme, men alt er relativt, qwerty :)

Dog får jeg noen meldinger som er laaanngt utenfor det jeg skriver at jeg søker (særlig i alder og kompatilbiltet mht livsstil, ønske om barn etc) og de kunne godt vært litt mer selvkritiske.

Skjult ID med pseudonym lady on. 14 juli 2010 01:52

@qwerty: Dersom du har lyst til å ta kontakt med henne fordi du tror at dere virkelig har noe til felles og ville passe sammen, så synes jeg du skal gjøre det. Tross alt har man ganske lite å tape, så lenge man er i stand til å forstå at et avslag ikke betyr så mye (man kan jo tross alt ikke forvente å bli likt av alle).

Men dersom du har lyst til å ta kontakt med henne nettopp fordi hun er billedskjønn, og uten at det er noen spesiell grunn til å tro at dere ville passe bra sammen, så burde du kanskje tenke deg om et par ganger.
Det er lett å bli for fokusert på utseende på et nettsted som dette, og du ender kanskje da med å ikke oppdage ei annen jente som hadde passet perfekt for deg, men som ikke var riktig like flott på bildene.

Og så ender vi alle med en situasjon hvor de peneste jentene får mail i bøttevis og rekker knapt å svare, men hvor de fleste av dem er fra helt uaktuelle kandidater. Og så sitter de ikke riktig så pene jentene og blir lei seg fordi de får lite mail, og de ikke riktig så pene gutta sitter og sender mail etter mail uten å få svar og blir frustrerte. Og de altfor pene gutta får så mye mail at de gidder ikke selv å ta initiativ, så de pene jentene hører sjelden fra dem. Mens de ganske kjekke gutta som de pene jentene godt kunne ha likt, de tør ikke å skrive, for de vet at disse jentene får så alt for mye mail... Så i det hele tatt er det visst ikke så lett for oss å treffe den rette i denne settingen ;).

Skjult ID med pseudonym nobags on. 14 juli 2010 03:16

Joda, kem tenker ikkje sånn? Eg som sjøl e mann tenker sånn. Men eg tar jo også feil i blant sjøl.

Kanskje har du rett, kanskje ikkje. De fleste mannfolk vil vel ha en innertier. Men man må være litt realister, ikkje sagt at man har dårlig selvtillit fordet. Men man trenger ikkje gå etter en som e i en annen liga. Sjansen for at du e noe for hon, e minimal. Tilnærmet lik 0. Men, selvfølgelig, har man mer selvtillit, selvinnsikt, så vet man ka som e for bra for en, eller for dårlig for en.

Kan jo hende du kanskje tar feil. At hon virkelig ikkje e så jævla mye bedre enn ka du skal ha det til? Kanskje du kan be om råd fra kompiser eller andre, ka de syns. Men som mange damer sier; det skader ikkje å prøve. Men det skader heller ikkje å være realist. Fordelen med å prøve på nettet/sukker, e at man ikkje føler det som et stort nederlag om personen ikkje svarer eller virker interessant. Det e alltid noen her inne som e kanskje like så bra, om ikkje bedre. Det e jo tross alt ikkje bare 1 ting som teller ved en dame, det e nok helheten (som så mange har sagt). Men sagt skal være sagt. Førsteinntrykket hjelper alltid litt på. Og man ser før man snakker, ergo teller utseendet i førsteomgang.

Kjør på, ingenting å tape. Men hvis du mener hon e i en annen liga, så har du kanskje rett. Trenger ikkje å ha noe med dårlig selvtillit som mange skal ha det til. Mangel på selvtillit e oppskrytt. Dessuten kommer det alltids an på hvilken situasjon man e i når selvtilliten/mangel på selvtillit fremtrer.

Lykke til!

(mann 33 år fra Oslo) on. 14 juli 2010 08:30 Privat melding

Bare ta kontakt, min oppfatning er at det gjerne er et pluss å ikke være for kjekk, selv får jeg svar av jenter er som mye penere enn meg selv og som blir interessert selv om de ikke synes jeg var fysisk tiltrekkende.

Det er også den største fordelen du har som gutt, du kan se ut som en gorilla og fremdeles få en pen kjæreste.

Skjult ID med pseudonym rotte on. 14 juli 2010 08:33

Rotte tro Rotte falle imellom alle stoler.

Skjult ID med pseudonym Malinka on. 14 juli 2010 08:59

Mange beilere er ikke ensbetydende med at akkurat du ikke er den rette mannen for henne.

(mann 34 år fra Sør-Trøndelag) on. 14 juli 2010 13:13 Privat melding

Damer har så mye ulike smaker når det kommer til type menn...at a avskrive deg selv er dumt.. og å prøve gjette uten å ta kontakt er vertfall dumt.

Skjult ID med pseudonym Sydenkupp on. 14 juli 2010 14:26

Jøss, jeg er så enig med Malinka, og vice versa :-)

Skjult ID med pseudonym qwerty on. 14 juli 2010 15:45

Mulig jeg har uttrykt meg litt klossete, men det er mer snakk om et generelt dilemma enn noe annet. Jeg vet ikke hvordan andre leser profiler på Sukker, men jeg har i hvert fall selv innsett at det er svært lite man kan trekke ut av en profil - den sier litt om interesser, holdninger og utseende, men ikke mer. I mitt hode krystalliserer det seg dermed ut tre kategorier - ja, kanskje og nei. Selvsagt er det et visst spenn innenfor kategoriene, men innenfor ja-kategorien, som er den som er interessant, er det umulig å lage noen rangeringsliste. Dermed blir det tilfeldig hvem jeg tar kontakt med - og det er nettopp i slike tilfeller for mye bildeskjønnhet kan virke mot sin hensikt.

Joda, jeg skrev tråden etter at jeg droppet å ta kontakt på grunn av dette, men det er mer en generell betraktning. Og selvfølgelig håper jeg at ingen av gutta er enige med meg, slik at jeg kan få de mer "hverdagslige" i ja-kurven for meg selv! :P

Skjult ID med pseudonym mmm fr. 16 juli 2010 00:51

Jeg må vel si meg delvis ening med TS. Jeg også tenker slik, men i ny og ne gir jeg f... og bare prøver allikavel. Dog har det ikke funka enda.

Joda, man skal ikke la avslag eller ikke noe svar påvirke en, men det er ikke alltid like lett da.

Personlig satser jeg mer på å komme meg på neste fest, da jeg har hørt at jeg gjør med bedre live. :)

Skjult ID med pseudonym 2péorno2pë fr. 16 juli 2010 03:43

Håååååååååååååårrrrrrrr, som flagrer i vinden....