Alle innlegg Sukkerforum

Jenter: Slik får dere bedre respons!!!

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Johnny ti. 13 juli 2010 22:07

Jeg har lenge lurt på hvilke profiler jeg kontakter, eller blir interessert i og har lyst til å treffe. Også diskutert det med noen kompiser. Dette er den røde tråden:

*Profiler der man kan se hele deg. Altså minst ett BILDE I HELFIGUR!!!

De der jeg bare ser hodet blir jeg irritert: Hva prøver hun å skjule? Eller hvis hun har ett bilde av hodet og to av kjæledyret sitt og jeg tenker: Går hun bevisst inn for å irritere gutter eller hva er greia?

*Mange bilder. Igjen- mer informasjon. Hvis jeg vet hva jeg får er jeg positiv til at hun er ærlig og selvsikker. hvis jeg ikke vet hva jeg får virker hun uærlig, lite selvsikker- jeg går ut fra det verste.

*Bra bilder. Ganske obvious, men...mange har ikke skjønt det og legger ut nesten hva som helst. De legger ut uklare bilder eller bilder som er alt for lyse eller for mørke... Eller bilder hvor hun ser sur ut eller helt usexy ut. Jente: hvis du ser skikkelig usexy ut spiller det NULL rolle hvor hyggelig du ser ut! Fordi menn er ikke ute etter en venninne når vi er her. Skjønn dette. Sexy/tiltrekkende er nummer1, sympatisk/god personlighet er nummer 2. Det beste er begge deler, men må du velge, gå for sexy/tiltrekkende bilder. Hvis du vil at noen skal bli kjent med personligheten din.

*Profiltekst: Skill deg ut! Ikke skriv det samme hele tiden. Vær litt morsom, dum, whatever. Holder på å dø av kjedsomhet når jeg leser mange av profilene her. Etter 2 setninger: "Jeg er en livlig og omsorgsfull jente som liker å gå turer...zzzzzzzzzzzzzz" og plutselig bare kobler hjernen ut.

Det viktigste i dette er: Helfigurbilder, flere bilder, bedre bilder (der du smiler + ser tiltrekkende ut). Som sagt, dette er en rød trår blandt mange menn jeg har snakket med.

Følg disse reglene og jeg garanterer du vil få mye mer ut av tiden din her inne. Ha en fortsatt fin sommer med masse spennende dater!:)

Skjult ID med pseudonym Z ti. 13 juli 2010 22:09

Takk for gode råd, men føler i grunn at jeg får den responsen jeg ønsker meg, jeg. Selv uten bilde :-)

Skjult ID med pseudonym megvel ti. 13 juli 2010 22:09

hmmm vurderer det... har bare et ansiktsbilde og d er i albumet... tekst er fraværende... skulle da tro jeg hadde noe å si hahaha..

Skjult ID ti. 13 juli 2010 22:10

Der du smiler + ser tiltrekkende ut. "Hvor var nå knappen for tiltrekning?"

Skjult ID med pseudonym Malinka ti. 13 juli 2010 22:18

Få se hvordan profilen din ser ut, da, Johnnyboy?

Skjult ID med pseudonym hmm ti. 13 juli 2010 22:24

det dumeste jeg ser er hvertfall de som har bilder av seg selv sammen med 2-3 andre og det er umulig å se hvem som er vedkommende. greit da å skrive i teksten under at "meg som nr 2 fra venstre" etc.

(mann 42 år fra Vestfold) ti. 13 juli 2010 22:36 Privat melding

Kanskje det å skrive til noen gir respons og ikke bare vente på at andre eller de som har vip eller super skal gjøre det??
Jeg skriver gjerne en melding til bilder som appelerer meg (glimt i øye) For meg er det en turnoff når det er for mye sminke + dill dall. Så er det fint at det står noe i beskrivelse man kan ta tak i.
Nå har ikke jeg fått så mange meldinger, men det skyldes vel meg selv lol.
Tror det med respons via tekst og bilder i profilen gjelder både gutter og jenter. Atter en gang er kommunikasjon/ kjemi viktigst.

;)

Skjult ID med pseudonym rotte ti. 13 juli 2010 22:40

Rotte gi masse damer respons.
Men damer ikke gi respons tilbake, eller respons brått stoppe.

Skjult ID med pseudonym Malinka ti. 13 juli 2010 22:45

Du mente standard-manneprofil nå, Morroklumpen?

Skjult ID med pseudonym Medium ti. 13 juli 2010 23:07

Standard kvinnekrav for hvem de søker etter:

snill men ikke for snill, ærlig, trofast, kjekk, høy, mørk, har fast jobb, vet å gi av seg selv, sosiale antenner, tar ikke seg selv høytidelig, tar vare på seg selv, liker barn, viser at han er glad i meg, glimt i øyet, morsom, seriøs når han trenger det, ordnet økonomi, kan overraske meg, aktiv, utadvendt, like å reise, optimistisk, kan snakke om følelser, ikke bruke lengre tid enn meg på badet.................osv...osv....osv.....

Skjult ID med pseudonym Sydenkupp ti. 13 juli 2010 23:14

Den var morsom morroklumpen, mange av de faktisk...

Skjult ID med pseudonym Johnny ti. 13 juli 2010 23:39

Malinka: hadde du sett profilen min er jeg redd du hadde blitt alt for tiltrukket. Det samme med de andre jentene her. Det ville flyttet mye av fokuset vekk fra postens tema! Men: vil da absolutt tro lignende ting gjelder gutteprofiler.

Hvis en jente viser kropp på en sexy måte og har et fint smil- det digger jeg!

Skjult ID med pseudonym Lady ti. 13 juli 2010 23:42

@ Johhny

Og jeg hadde besvimt av lykke?;)

Skjult ID med pseudonym Tingeling ti. 13 juli 2010 23:51

Priceless, Johnny! :o))
Sitat:
"gå for sexy/tiltrekkende bilder hvis du vil at noen skal bli kjent med personligheten din."

Så...hvordan funker dette for deg? Blir de godt kjent med personligheten din? ;-)

*antar at du er ganske nedrent her inne?*

Skjult ID med pseudonym outsider ti. 13 juli 2010 23:58

Både Morroklumpen og Medium sine eksempler på kvinneprofiler treffer spikeren temmelig godt på hodet. Jeg vil anta at det samme gjelder for profilene til en mengde menn: intetsigende, kjedelige og tilnærmet blåkopier av hverandre. Det er forsåvidt greit nok det, men da synes jeg man er i overkant storforlangende når man forventer gode spørsmål og kommentarer til profilteksten sin.

Jeg er selv mann, men jeg kan ikke si at jeg deler trådstarter og hans venners syn på hva som kreves av en god kvinneprofil. Det er fint med bilder, gjerne også bilder som viser eksempler på aktiviteter man liker, men for meg betyr det ikke all verden om det finnes bilder i helfigur. Et slikt fokus på bilder, synes jeg virker noe overfladisk og avslører at man hovedsakelig er interessert i jentas utseende. Utseende er heller ikke uvesentlig for meg, men en god og annerledes profiltekst betyr langt mer enn mange bilder. En helt bildeløs, men allikevel interessant profil, har flere ganger fått meg til å sende en melding.

Det er til jenta med den spennende profilen man klarer å sende en god førstemelding. Det er ikke like lett dersom profilen utelukkende er bygget opp av bilder med fokus på eget utseende. Jenter med slike profiler ville i grunn ikke være så veldig interessante for meg, og jeg tviler på at jeg ville være særlig interessant for dem. Og det tror jeg nesten jeg sier heldigvis til.

Skjult ID med pseudonym Malinka on. 14 juli 2010 08:56

@ Johnny; jeg tror ikke det er særlig sannsynlig at jeg ville blitt altfor tiltrukket av deg. Det hadde vært fint for de andre mennene her inne å lære hvordan en fantastisk manneprofil skal se ut, bare.

Skjult ID med pseudonym qwerty on. 14 juli 2010 15:32

Outsider:
Innertier! Det man får vite fra et øyeblikksbilde er, nettopp, et øyeblikksbilde. Det sier ingenting om hvordan hun beveger seg, hvordan hun smiler, hvordan stemmen hennes er, hva slags holdning hun har osv. Og er man så opphengt i kropp, vel, det er ikke sååå vanskelig å retusjere bort uønskede trekk.

Malinka:
Så hvordan er en fantastisk manneprofil, da? :)

Skjult ID med pseudonym Malinka on. 14 juli 2010 17:17

Jeg aner virkelig ikke, qwerty. Den må vekke nysgjerrigheten min. Det kan gjøres på flere måter.

Skjult ID med pseudonym GQ4U on. 14 juli 2010 18:07

Forslag til hvordan menn skal få bedre respons? Girls?

Skjult ID med pseudonym Malinka on. 14 juli 2010 18:13

Hvilken type dame ønsker du respons fra?

Skjult ID med pseudonym rotte on. 14 juli 2010 20:19

Med puls og gode egg.