Alle innlegg Sukkerforum

Størst andel av kvinner innenfor helsesektoren på sukker.no?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym nobags on. 14 juli 2010 03:52

Det er en ting jeg alltid har lurt på.

Hvorfor er det så stor andel av kvinner med utdannelse/jobb innenfor helsesektoren i forhold til andre yrker her på sukker?

Kan dette sees i sammenheng med arbeidsstokken, eller finner man kun denne store andelen på sukker? Er det samme andel på gravid.no?

Det jeg vil frem til, er vel kanskje om de innenfor helsesektor er mer seriøse brukere av sukker, om de virkelig bruker denne siden til det den kanskje er tenkt til? Det å finne seg en som de kan tilbringe tid sammen med, innlede et forhold og kanskje til og med få unger med? Dvs at de er ferdige med sprell og fanteri!?

Eller er det tilfeldig? Kanskje de innenfor helsesektoren er mer avbalanserte/rolige av seg, slår seg tidligere til ro enn kvinner innenfor andre yrker, og dermed har færre "kanaler" tilgjengelige for å finne seg en type? Og dermed er det lettere for dem å finne/søke menn på sukker enn å måtte prøve andre sosiale kanaler?

Kanskje det virker som om jeg setter et stempel på dere nå, men jeg regner med at sukker.no kan bekrefte mine antakelser vedrørende prosentandel innenfor helsesektoren på sukker.

Jeg må innrømme, at selv om jeg har fått dette inntrykket av dere sykepleiere, helsepleiere, etc, så vil det ikke si at jeg er negativt innstilt til de harde fakta. Det hadde faktisk ikke vært meg i mot å fått pleie av en som oppriktig bryr seg (gitt at de ikke lar jobb være jobb og privatliv være noe helt annet)

Skjult ID med pseudonym Hedonist on. 14 juli 2010 09:42

Hvis du tror jenter i helsesektoren er mindre på byen enn andre tror jeg du kan komme til å bli skuffet.

Grunnen til at så mange jenter på Sukker arbeider i helsesektoren er vel ganske enkelt at en stor andel av Norges arbeidsstokk jobber i helsesektoren som igjen er kvinnedominert.

Av en eller annen grunn dominerer juss og revisjon på min liste, det er snålere.

(mann 34 år fra Sør-Trøndelag) on. 14 juli 2010 10:04 Privat melding

Hedonist: har du noe i mot oss innen juss og revisjon ?? :O

Skjult ID med pseudonym MrX on. 14 juli 2010 10:12

Mye skiftarbeit og gubbene fant noe annet mens de ventet på damen som hadde nattvakt :)
Innen HR er også ett stort spekter med kvinner
Er vel fordi det er kvinnedominerte yrker
Hadde de vært trailersjafører og tømmerhogger så hadde ikke jeg vært på sukker

Skjult ID med pseudonym pgmp on. 14 juli 2010 10:53

De kvinner som jobber i kvinnedominerte yrker har har ikke kanalen "jobb" som en potensiell forbindelse for å treffe den de leter etter. Den kanalen erstatter de med nett.

Tilsvarende gjelder helt sikkert for menn i mannsdominerte yrker.

Skjult ID med pseudonym hotmum on. 14 juli 2010 11:12

Og på min liste er det sterk overvekt av Finans og IT...... mannsdominerte yrker det da, så de ovenfornevnte teoriene virker logiske.

Skjult ID med pseudonym yeehaw on. 14 juli 2010 15:43

@ts

hvis det er sant, er det jo supert.

Skjult ID med pseudonym qwerty on. 14 juli 2010 15:56

Når du utdanner deg til sykepleier studerer du stort sett sammen med damer og når du arbeider som sykepleier arbeider du stort sett sammen med damer - da treffer du færre menn i studie- og jobbsammenheng. Er ikke sikker på om arbeidstid spiller så mye inn, da burde det vel vært flere skiftarbeidere, nordsjøarbeidere og langtransportsjåfører her?

Min erfaring med sykepleiere er imidlertid svært god - i hvert fall ved to tilfeller er det kun min egen inkompetanse på det mellommenneskelige området og fullstendige signalblindhet som har forhindret meg fra å ta med meg en sykepleier og forlate nettverdenen, og jeg har da også møtt andre svært trivelige sykepleiere her.

Skjult ID med pseudonym Slem on. 14 juli 2010 16:02

FÅ I GANG FLERE BLÅLYSFESTER FFS! ...men ikke i Oslo

Skjult ID med pseudonym nebbioso on. 14 juli 2010 16:12

Hvis alle på matchlista mi har stor nese og store ører, antar jeg at det er matchsystemet til sukker som har valgt dem ut for meg ;)
Det betyr ikke at "det er overflod av jenter med stor nese og store ører på sukker"...

Så...kjære trådstarter, du matcher tydeligvis bra med sykepleiere, fysioterapeuter og andre innen helsesektoren, siden de dukker opp ofte på din liste.

Det samme skjer egentlig på min liste - men det høres jo ut som det ikke er sånn på alle matchlistene her inne. F.eks. ser jeg at jeg oftest har bra match med sykepleiere, fysioterapeuter, leger og ingeniører, mens jeg har dårlig match med mange innen juss, revisjon, IT, etc. Jeg tror ikke det kun er "politisk ståsted" (som ikke er med i matchinga?) som sørger for det, og jeg tror ikke at sukker benytter seg av min egen jobbsituasjon heller (jeg er ikke i helsesektoren). Det er nok matchtreet som sitter med fasiten på hvorfor en spesiell kategori damer havner på min matchliste, og det synes jeg er helt greit.

Skjult ID med pseudonym X-dreamer on. 14 juli 2010 16:15

"Sliter" også med en god del treff fra helsesektoren på matchlista mi.... Der har jeg i utgangspunktet tapt.... Har jo vært innlagt på sykehus..... og brukes sikkert som et klassisk eksempel i utdanningen deres som "den engstelige pasienten"..... De skulle bare visst hvor tøff jeg er når man ikke skal ta blodprøve!

Skjult ID med pseudonym nobags on. 14 juli 2010 21:10

Hmm..kanskje det e sant at eg matcher med helsepersonell. Et unntak e vel den ene psykologen eg møtte fra sukker. Tror nok hon innså at eg var et fortapt tilfelle. Men så trenger man vel ikkje være psykolog for å kunne analysere!?

Men de bør kanskje skjerpe seg litt. I stedenfor å bruke oss som forsøkskaniner eller føle at de må hjelpe oss stakkarslige personer, så kan de heller være litt mer seriøse og heller la jobb være jobb når de e på sukker for å sjekke opp mannfolk/bli sjekket opp av mannfolk.