Alle innlegg Sukkerforum

Hvilken terskel har dere?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Don Johan fr. 16 juli 2010 09:31

Dette er et spørsmål til guttene.

Jeg jobber i utelivet og har gjort det i 7år, det er en kjekk biinntekt som også bringer med seg endel observasjoner, selv har jeg ikke lov til å gjøre noe annet enn å melde fra eller nekte inngang selv om det ikke finnes aldersgrenser ved selve inngangen, bare ved kjøp av produkt, eller bruke regler som gjelder for privateiendom, det er Politiets jobb å gjøre resten.
Stort sett har verstingene vært gutter med for mye av noe i blodet.

Men jeg legger merke til at de siste årene så har jenter blitt mye tøffere og det ender ikke alltid godt, spesielt når det gjelder dokø og barkø, endel jenter mener at de har veto når det gjelder bruk av guttedo om det er kø hos jentedoen.
Noen av jentene gir klar beskjed med fornærmelser, spark, dytt og lignende.

Å helle øl over gutten er heller ikke så uvanlig.

Hvilken terskel har dere?
Det siste året har jeg lagt merke til at noen gutter, spesielt fra andre kulturer ikke lar seg be to ganger om de blir dyttet, får en spiss sko på seg eller diverse kommentarer som treffer godt.

Hos oss er det nå blitt slik at det er en som fast står ved do-området pga fysiske konflikter som oppstår med gutter og jenter, det er ikke lenger den fulle dusten som plager jenta men like mye begge veier, og med fulle duster har det vært veldig enkelt å avgjøre hvem skal ut og overse dytten/klapsen fra jenten sin side.

Nå er det plutselig ikke så lett lenger, det har vært endel ganske grove episoder der jenta her helt øl/vin over gutten og gutten rett og slett har tatt brutalt igjen.

Gutter - Tar dere igjen og henviser til likestilling? overser dere jenta og ler det bort, eller hvordan opplever dere noe slikt?

Skjult ID med pseudonym Hedonist fr. 16 juli 2010 09:49

Har aldri opplevd å bli slått, sparket eller helt øl på av en jente heldigvis. Hadde neppe slått igjen, det er både uakseptabelt og jeg ville heller ikke følt meg fysisk truet.

Men det var en kamerat av meg som ble fysisk angrepet av en jente utenfor et utested for et par år side, helt uten grunn. Vi tok til slutt å la henne i bakken og holdt henne fast til hun var rolig. Det kom selvsagt en dott av en fyr og skulle ta oss, han gikk det verre med.

Skjult ID med pseudonym Don Johan fr. 16 juli 2010 09:57

Fint å høre at du aldri har opplevd noe slikt og at du er i stand til å forsvare deg hehe.

Jeg har ofte lurt på hvorfor utenlandske menn tar så hardt igjen, kan det være fordi norske jenter er høyere enn dem og de blir påminnet det hele tiden`?

Skjult ID med pseudonym Malinka fr. 16 juli 2010 10:11

Jeg hadde aldri hatt hjerte til å utøve fysisk vold mot en mann som var lavere enn meg. Det hadde jo ikke bare ødelagt nesen hans, men også selvbildet.

Skjult ID med pseudonym mann27 fr. 16 juli 2010 10:14

Tja... Hvis ei jente hadde helt øl på meg med vilje, så hadde jeg muligens helt øl tilbake?

Men slå? Never!

Skjult ID med pseudonym Don Johan fr. 16 juli 2010 10:15

Malinka - Dette er sted for studenter i Oslo med stort uteområde og stortsett god stemning, men med alkohol i blodet så virker det som det alltid er på tvers av kjønnene det oppstår konflikter, og spesielt om gutten er et hodet lavere :).

Kanskje et litt provoserende spørsmål men hun jeg jobber med mener at alkohol og noen typer p-piller kan gjøre reaksjoner kraftigere og at følelser oppleves sterkere, men det tror jeg egentlig lite på.

Skjult ID med pseudonym Hedonist fr. 16 juli 2010 10:19

He he, takk for det.

Jeg er ihvertfall skrudd sammen sånn at jeg ikke reagerer voldelig på fornærmelser, trusler eller egentlig noe som helst annet. Men føler jeg meg fysisk truet, da forsvarer jeg meg.
Ser ikke for meg at jeg noen gang kommer i en situasjon der en jente er så truende at det blir meg eller henne.

Om en del utenlandske menn tar hardt igjen kan det vel være både kulturelt betinget og det er vel mulig menn fra en del kulturer føler seg truet av frigjorte kvinner på flere plan.

Skjult ID med pseudonym Don Johan fr. 16 juli 2010 10:25

:)

Det er desverre en trend vi har diskutert ofte etter stengetid, at endel jenter krever fordeler på utesteder som de skal ha, kjøper en gutt flere drinker på engang så skal de ha en fordi sånn og de forventer liksom ikke at menn reagerer tilbake, der jo jenter.
Men desverre har det blitt endel hjernerystelser og legevakt besøk på jenter i midten av 20årene som bare utøver sin "rett".

Skjult ID med pseudonym Tazoslo fr. 16 juli 2010 10:28

Først og fremst så ser jeg på det som min rett å gå på damedoen når det kø på herrenes, nettopp fordi at "alle" damer gjør det omvendte. De startet dette så da må de forvente besøk tilbake ;-)

Når det kommer til kranglete damer så får de få som fortjent tilbake. Begynner de å slenge dritt, får de dritt tilbake. Kaster de drikke, får de drikke tilbake. Blir de fysiske, ja da er det lite man får gjort utenom å dytte dem vekk, gjenta de to forrige eller bare le av dem. Slå det gjør man ikke, så sant dette ikke er snakk om flere som målbevisst går på løs på noen. Da kan det bli litt sparking (sånn dyttesparking) og dytting, men ikke noe slåing.

MEN dissa damene som blir voldelige kan ikke alltid forvente at de vil komme unna med det bare som følge av at de er damer. De finnes folk der ute som tar et slag for et slag, det er kanskje faktisk enda værre hvis det kommer fra ei dame.

Skjult ID med pseudonym Malinka fr. 16 juli 2010 10:30

Don J; det har aldri vært en hemmelighet at humørsvingninger kan være bivikninger av hormonprevansjon. Selv tenker jeg at dersom man tenderer til å bli en bedriten person når man er alkoholpåvirket, så lar man vær å drikke. Uavhengig av hormonelle påvirkninger.

Skjult ID med pseudonym stalk3r fr. 16 juli 2010 10:40

Malinka, du forventer for mye av enkle mennesker.

For øvrig: damer behandler man som damer, resten som de fortjener. Få jenter er damer på byen.

Skjult ID med pseudonym Malinka fr. 16 juli 2010 10:46

Sidesporsvar til stalk3r; det er sikkert derfor jeg ikke har kjæreste?

Skjult ID med pseudonym Don Johan fr. 16 juli 2010 10:56

Malinka - Vil gjerne at tråden er seriøs så jeg kan ta med meg det jeg leser til kollegaene mine ikveld på skiftet, chattetråder finnes jo det i massevis:)

Skjult ID med pseudonym Malinka fr. 16 juli 2010 11:06

Jeg skal være snill pike. (Men du HAR tenkt på at det blir et mye gøyere skift, dersom tråden er morsom?)

Tror forresten det tiltaket dere har gjort, med å ha vakt stående i problemarealet er det eneste dere kan gjøre med saken. Samt å nekte de mest trøblete damene inngang.

Skjult ID med pseudonym pgmp fr. 16 juli 2010 11:16

Tråden tyder på at overbefolkede serveringsteder ikke har blitt noe triveligere siden den gang jeg slutta å gå på slikt.

Skjult ID med pseudonym Blå fr. 16 juli 2010 11:18

Jeg tror kanskje generelt det er blitt en "hardere verden"...

Hører til stadighet om barna til de på jobben (les. jenter) som slåss på skolen, at det er reinspikka onskap, og mobbing på høyt plan.
Gutter gjør sikkert det samme, men vi er bare ikke så vant til å høre om de "søte små jentene" som rev ut hverandres hår i friminuttet...

At humørsvingninger er bivirkning av hormonprevansjon er en ting, men er det virkelig så ille at man skal trenge å slå hverandre helseløse på byen...
En drittsekk er en drittsekk uansett hvilken kjønn, kultur og bakgrunn h*n har...

Er dette noe som også kan leses på en viss "type" jenter, eller er det alle typer jenter, uansett alder?
Det er jo alltid jenter som sniker i køen, som hopper over gjerder,går på guttedo, som "smisker seg innpå vakta", kanskje litt fordi de aldri har sett noen konsekvenser... En gutt/mann ville bli kastet på huet og R*** ut fra stedet, mens de nusselige små, på høye heler får et lite tilsnakk, og må (om så er) bakerst i køen...
Man har kanskje ubevisst gitt jenter muligheten til å utvikle seg til hardbarkede slåsskjemper:)

Jeg har heldigvis både terskel og blitt så gammel at det å slåss på byen forhåpentligvis aldri kommer til å skje, men kjenner også at når en liten "j*#&%" på 1.40 gnikker seg oppetter leggen min, at det er lov å si ifra;)

Skjult ID med pseudonym rotte fr. 16 juli 2010 11:36

Heller skaffe snill utenlandsk kvinne?

Skjult ID med pseudonym Don Johan fr. 16 juli 2010 11:41

Jeg oppfatter det som at det er studinner, jenter med mye press på at de skal se bra ut og prestere på skolen eller jenter som du ofte ser er tidlig oppe om morningen for å jogge, "strebere" og generelt de flinke.

De litt tøffere jentene ser ut til å unngå konflikter med menn på utesteder.

Selv har jeg en skyhøy terskel, men for 650kr timen er det verdt det :)

Skjult ID med pseudonym stalk3r fr. 16 juli 2010 11:59

Jeg tror det stemmer at dere ikke kan gjøre så mye annet enn å ha folk stående ved toaletter etc, men en annen ting er om vaktene har samme terskel generelt for oppførsel hos jenter som hos gutter, og det har jeg ALDRI sett noen slike ha.

Men nå ser jeg jo også en del vakter (og nei, langt fra alle) som absolutt ikke har noe i mot å få en mulighet til å håndheve myndigheten sin og kjøre hardt, og dermed ignorerer hva jenter gjør men tar gutten uansett hvor mye/lite denne har gjort.

Til min evige underholdning har jeg dog også sett en del slike vakter gå på kvist med hvem de fant det for godt å ta. ;D

Skjult ID med pseudonym Don Johan fr. 16 juli 2010 12:03

Stalk3r - Jeg jobber fredag og drikker og koser meg og går ut lørdager, så er helt enig i det du sier der, de fleste dørvakter er idioter.

Men ikke så voldsomt lett å ta jenta om hun har vært fysisk med en gutt og det kommer en kvinnelig politibetjent og du må pent snakke deg ut av en potensiell glattcelle situasjon, kvinnelig Politi er JÆVLIG vanskelig å ha med å gjøre og mildt sagt frustrerende da de har et voldsomt behov for å markere seg, vanskelig å ta Politi alvorlig når de skriker til deg.
Jeg har sett små menn med short man syndrome, men det har aldri vært i nærheten av det å skulle forklare en situasjon til en Politidame.

Skjult ID med pseudonym Tazoslo fr. 16 juli 2010 12:07

Med en gang "kvinnekortet" kommer så inser man at alt er tapt uansett hvem som har rett eller ikke....

Ser det litt i jobb at enkelte kvinnelige kunder er mer opptatt av å få inn kvinner de rette stedene, enn at den mest kvalifiserte (uavhengig av kjønn) får jobben. Triste greier og skader kvinnekampen mer enn den hjelper den.

Hva hadde det med saken å gjøre? Jo at kvinnelige politibetjenter for lett og for fort går i forsvarsposisjon for kvinnene i en sak.

Skjult ID med pseudonym stalk3r fr. 16 juli 2010 12:13

Nå mener jeg ikke alle vakter er idioter da, men jeg ser jo relativt ofte at å ha en god del av de folka til å roe ned/håndtere bråk, er seriøs bukk/havresekk.

Strengt tatt oppsummerte vel Taz første setning saken.

Skjult ID med pseudonym Don Johan fr. 16 juli 2010 12:15

TazOslo - Problemet er at det kortet ikke er gyldig lenger når gutten gir jenta en albue ifjeset og hun ligger der midt på bakken, da har gutten for lav terskel når hun har skubbet han litt og slengt litt dritt.

Skjult ID med pseudonym stalk3r fr. 16 juli 2010 12:23

DJ: det er overeskalering uansett hvem som gjør slikt. Not kosher!
Men greia er vel mest at begge parter trenger litt dressering i forkant. Burde strengt tatt ikke være vaktenes jobb, men sånn er nå livet....

Skjult ID med pseudonym Tazoslo fr. 16 juli 2010 12:27

Donjohan: Det er klart, da er det han som må taues. Men man skal også ta de som ansporet til situasjonen hvis det var en bevisst provokasjon. En bot må dem tåle ;-)

Skjult ID med pseudonym Don Johan fr. 16 juli 2010 12:28

Yes, men det er den nye utfordringen vår, hvordan kan vi stoppe jenter fra å kreve å gå på do før guttene, kreve at den drinken var hennes når han kjøper 3-4drinker, kreve at hun skal først i køen og slenge "sårende" kommentarer til gutter som sier hei, samt skubbing og sparking med spissesko....og den sinnsyke hellingen av øl over alle hele tiden.
Og hvordan stopper vi guttene fra å si, jaha det er likestilling, rører du meg rører jeg deg, og reagere som en apekatt og slå jenta paddeflat så nese og tenner knekker.

Skjult ID med pseudonym Don Johan fr. 16 juli 2010 12:33

Nå er jo ikke det 100% av moralske grunner, det foreligger jo også en pen bonus jo mindre situasjoner og jo hyggeligere stemningen vi greier å holde/skape på stedet:)

Skjult ID med pseudonym mmm fr. 16 juli 2010 12:34

Vold er uakseptabelt uansett kjønn og hva som har skjedd. Selvforsvar er greit, men man stopper når man har fått motstanderen i bakken.

En kvinne ville jeg nok aldri slått. Kanskje hvis hun gikk løs på ett barn, men bare kanskje.

Har jobba litt som dørvakt, og har venner som gjør det som fulltidsjobb, men jeg kommer aldri til å gjøre det igjen. Det er en bedriten jobb. Selvfølgelig kommer det an på hvor man jobber, og jo lavere alder på klientellet jo mer bråk blir det.

Må si jeg er litt skremt over utviklinga TS nevner.

Skjult ID med pseudonym qwerty fr. 16 juli 2010 13:48

Hjelp, hvilket sted er dette...?

Jeg kan vel med hånden på hjertet si at jeg aldri har slåss på byen. Jeg har riktignok blitt slått ned av en speeda kar i vekteruniform (!) en gang (saken anmeldt, men - selvsagt - henlagt) og har vel grepet inn et par ganger for å forhindre slagsmål og én gang for å forhindre en voldtekt, men jeg har aldri skjønt meg på de som på liv og død må slåss på fylla. Om man blir aggressiv av alkohol mener jeg, helt oppriktig, at man heller burde holde seg til sitronbrus.

Skjult ID med pseudonym Blahblah fr. 16 juli 2010 16:10

La meg sitere Chris Rock; "Nobody is above an asswhoopin`"

Skjult ID med pseudonym moi fr. 16 juli 2010 17:01

Jenter kan ikke slå gutter og gjemme seg bak at "menn slår ikke damer". Gir du en fyr en på trynet får du forvente å få en tilbake. Sånn er det bare. Regelen da bør vel være at man holder seg for god til å slå noen i det hele tatt!

(mann 56 år fra Akershus) fr. 16 juli 2010 22:36 Privat melding

@ Ts Don juan
Jeg har jobbet i 14 år og jobber fremdeles en del som dørvakt,også kalt "utkaster". I tillegg tar jeg vakter på 2 krisesenter når dem har behov for det.
Det jeg har observert gjennom årene er at jentene er blitt verre enn gutta når det gjelder råskap seg i mellom. Det er helt riktig at jenter angriper gutter med bitt,kloring og kampsport slag og spark og mener at dem ikke skal få noe motstand igjen fordi at dem er jenter.
Jeg vil sette det på spissen å si at jenter må gå på selvforsvarskurs for å takle overfallsmenn: gutter må gå på kurs for å uskadeliggjøre voldelige jenter UTEN å bruke vold. Vi lever tross alt ennå i et sivilisert samfunn der de fleste av oss menn ser på det å slå en kvinne som noe av det simpleste og mest nedverdige du kan finne på å gjøre. Jeg tror at det er en del av en utvikling som vi bare må forvente oss å få se så mye mer av fremover,at jentene på byen utøver råere og mer ondskapsfull vold.
Gudene må vite hvor løsningen på problemet ligger.

Skjult ID med pseudonym rotte fr. 16 juli 2010 23:26

Rotte ikke engang gidde komme og bli oversett.

Skjult ID med pseudonym vibe fr. 16 juli 2010 23:44

Jeg antar de som jobber i utelivet får med seg litt av hvert.

Kan hende noen jenter er ufyselige, men det kan jo hende det har vært en form for trakassering før damen kommer med en verbal kilevink. Jeg har selv opplevd det jeg opplever som manglende respekt, enten fra fulle nordmenn eller menn fra andre kulturer (eks fysisk tar tak i håndledd - for full til å snakke? - eller plustelig putter hånden mellom bena opp i pilestredet el.l.), og da freser jeg tilbake. Men det holder som regel.

Men nå er det nå engang slik at mesteparten av både rettet og blind vold utøves av gutter/menn. Det er et HAV av forskjell på kvinner og menn der. Men de mannlige tilfellene trenger vi vel ingen tråd for, det står jo spaltevis i avisene hver uke om diverse tilfeller, med eller uten knuste ølglass, kniv eller skytevåpen.
Mye skjer i fylla, og når jenter drikker mer, skjer det vel litt mer i fylla der også, enn "i gamle dager".
Jeg nekter å la meg sjokkere særlig av det, det er negativt symptom på likestilling, men man må ta det gode med det onde.

Skjult ID med pseudonym vibe fr. 16 juli 2010 23:44

Jeg antar de som jobber i utelivet får med seg litt av hvert.

Kan hende noen jenter er ufyselige, men det kan jo hende det har vært en form for trakassering før damen kommer med en verbal kilevink. Jeg har selv opplevd det jeg opplever som manglende respekt, enten fra fulle nordmenn eller menn fra andre kulturer (eks fysisk tar tak i håndledd - for full til å snakke? - eller plustelig putter hånden mellom bena opp i pilestredet el.l.), og da freser jeg tilbake. Men det holder som regel.

Men nå er det nå engang slik at mesteparten av både rettet og blind vold utøves av gutter/menn. Det er et HAV av forskjell på kvinner og menn der. Men de mannlige tilfellene trenger vi vel ingen tråd for, det står jo spaltevis i avisene hver uke om diverse tilfeller, med eller uten knuste ølglass, kniv eller skytevåpen.
Mye skjer i fylla, og når jenter drikker mer, skjer det vel litt mer i fylla der også, enn "i gamle dager".
Jeg nekter å la meg sjokkere særlig av det, det er negativt symptom på likestilling, men man må ta det gode med det onde.

(mann 56 år fra Akershus) lø. 17 juli 2010 00:34 Privat melding

Vibe
Jo den "gode gamle fylla,hvor fulle menn trer hånden opp under et kort skjørt er der ennå,tidligere var det grunn nok for å kontakte politi,ikke i dag detsverre tror ingen vakt på utesteder bryr seg om det lenger...
Tidligere måtte vi være pent kledd når vi skulle jobbe,i dag er det skuddsikker vest både på utestedene og på krisesenterene,
I fjor var jeg i en rettsak,en17 år gammel jente var tiltalt for at hun prøvde å stikke ned vakten med kniv da hun ble spurt om legimitasjon. Hun stakk 2 ganger i brystet og skjønte at der var det umulig,resten av knivhuggene gikk mot strupen. Vennegjengen hennes gjorde alt dem kunne for at hun ikke skulle bli "lagt ned". Alle der var rusa,og klin gærne, men ingen hadde promille.
Den gode gamle bråkmakeren er detsverre død.

Skjult ID med pseudonym qwerty lø. 17 juli 2010 00:57

Men jeg tror heller ikke du bør undervurdere at enkelte dørvakters opptreden skaper problemer. Jeg har en kompis som begynte som dørvakt på et sted som tidligere var preget av mye bråk, og omtrent samtidig var det en annen fyr som begynte i døra. Holdningen deres var motsatt av det plassen var kjent for tidligere - i stedet for å opptre aggressivt mot nærmest alle som var litt på druen, la de vekt på å være vennlige, ønske dem som ville inn velkommen. Det betyr ikke at de ikke la folk i bakken - jeg har sett det på nært hold selv, og det var ikke noe trivelig syn, men det skjedde og skjer kun når det er nødvendig. Volden på det utestedet gikk kraftig ned i månedene etter at de begynte der.

Tilsbarende, jeg jobbet en gang i en butikk sammen med en kar som hadde flyttet til en ny by og bare hadde to bæreposer og en nøkkel til leiligheten til en bortreist kompis. Så han gikk på første og beste sted og spurte om de hadde bruk for en dørvakt, siden han hadde erfaring hjemmefra. Det var tilfeldigvis sjefen som sto i baren, og det første han spurte om var: "Kan du slåss?" Det er klart at slike holdninger preger dørvaktbransjen. Jeg sier ikke at det gjelder alle dørvakter, men det gjelder noen, og det bidrar til en uheldig utvikling.

Jeg har også vært ute noen ganger i Bergen. Der har de to studentutesteder. Det ene, Kvarteret, satser på relativt muskuløse mannlige dørvakter, det andre, Hulen, har jenter i døra (og gutter i garderoben bak) - gjett hvor det er mest bråk.

Ja, det er rasshøl som vil lage bråk, og de må man ta. Men når den vanlige bygjengeren får hjertet i halsen hver gang han går forbi en dørvakt, med sin mørke jakke og pluggen i øret, så lar man mobben vinne. Det er flere steder jeg holder meg unna på grunn av utrivelige dørvakter - det er ikke bra.

(mann 56 år fra Akershus) lø. 17 juli 2010 01:13 Privat melding

Hehehehe qwerty.
pluggen i øret har jeg brukt 2 ganger(under vip besøk),jeg mener at bare den provoserer dem som er ute etter bråk.
Joda,du har helt rett i ansettelsemåten før,sånn jeg fikk jobb og da.... men etter en del kursing offentlig og privat,og endret livsførsel,så ble alt av slagvåpen liggende hjemme og snakk og prat ble våpenet,og det funka bare sååå mye bedre og gjør det ennå.
Men som sagt før det er en helt annen form for vold som er nå.... En søt og ok jente på 16 stikker en kniv i brystet på deg...
På krisesentrene har det også skjedd en utvikling,som i hvertfall jeg ikke liker..

Skjult ID med pseudonym Suislier lø. 17 juli 2010 01:30

Bare en liten digresjon:

Har en kamerat som vokste opp i Storbritannia. Der var holdningen fra dørvakt til gjest: Jeg skal passe på deg, si i fra hvis noe er galt.

I Oslo er det nesten omvendt: Jeg skal ta deg hvis du gjør noe galt.

---
Forøvrig: Gutter har rett til å forsvare seg mot en voldsutøver - uansett kjønn.

(mann 56 år fra Akershus) lø. 17 juli 2010 01:36 Privat melding

@ suisler
det er faktisk stedet hvor du har drukket deg beruset som er ansvarlig for deg til du er kommet trygt hjem,i Norge og....mange er det som vet det?
Det er ikke nesten omvendt i Oslo detsverre....er for mange slåssglade som jobber i bransjen,og det er synd.
DUUU!!!! samme hva,så slår du ALDRI ei jente!ALDRI!

Skjult ID med pseudonym qwerty lø. 17 juli 2010 01:39

Mr.Pusten:
Ikke en gang om du står overfor Lizzie Borden?

Skjult ID med pseudonym MrSpiff lø. 17 juli 2010 08:39

Suislier:
Nå er jeg usikker på hva du mener med å forsvare deg, men siden det er skrevet om å utøve vold, så antar jeg at du sikter til det.
Å forsvare seg, betyr ikke at du må utøve vold.
Menn er som regel fysisk overlegen jentene (med visse unntak).
Om du slår/banker en jente som har slått deg, er det ikke selvforsvar men hevn.

Det finnes en beskrivelse for denne type menn: Patetisk.
Så får du bestemme om du passer inn i den gruppen eller ei.

Skjult ID med pseudonym rollex sø. 18 juli 2010 01:31

Det er forskjell på en fik i trynet og et knallhardt slag som slår ut tenner eller knekker nesen. For det sistenevnte så synes jeg det er greit å vise who is boss tilbake så de ser hva som skjer. En dame som skal prøve å banke meg er i mine øyne ikke lenger en dame, men et monster som fortjener juling.

Skjult ID med pseudonym MrSpiff sø. 18 juli 2010 09:30

Hvordan havner man i en slik situasjon med en jente?

Er det før eller etter at dere har hengt som slips på jenta hele kvelden, tafset på henne, jukket som en puddel på låret hennes på dansegulvet, ikke tar et nei for et nei, har negget henne eller forsøkt dere med et av de andre fantastiske "game" triksene dere har lært?

Jeg har aldri havnet i en slik situasjon selv.. så jeg skjønner ikke helt hvordan det fungerer.
Skjer det helt uten videre?
Kommer jenta bort og plutselig knocker tenna deres ut?

(mann 34 år fra Møre og Romsdal) sø. 18 juli 2010 14:17 Privat melding

Det sies at gutter ikke skal slå jenter men det vil ikke si at det er fritt frem for jenter å slå gutter.

Uten å gå inn i detaljene så har jeg har blitt slått en gang i ansiktet og det var av ei jente. Ikke noe hardt slag men likevel totalt unødvendig.
Dette var ei jeg har kjent i mange år og jeg vet kan gå til fysisk angrep for ubetydelige årsaker.
Kastet ut av utested for å ha knust ei flaske i hodet på annen jente. Hun har også hatt opptil flere korte opphold i fengsel for bråk.

Skjult ID med pseudonym Lola on. 2 april 2014 23:38

@Don J.
Forskjell på å ikke få øl og å få da.

Skjult ID med pseudonym Skrujern to. 3 april 2014 00:56

Dette er veldig lett. Jeg frekventerer ikke steder med søppelfolk ala det TS beskriver, så jeg har aldri sett eller vært i en slik situasjon.

Skjult ID to. 3 april 2014 00:59

Om du har vært der er kanskje et annet spørsmål. Han lurte vel mer på hvorfor du ikke frekventerer søppelet der det befinner seg.

Skjult ID med pseudonym HopeLess to. 3 april 2014 16:10

Er vel en del jenter som selv synes de kan gjøre akkurat hva de vil mot menn ja, bare fordi de er jenter. I det minste når de er fulle. Har ikke opplevd det TS beskriver i første innlegget sitt, men å bli "omringet" av tre-fire jenter når jeg står med ryggen til dem og så tafstet på og befølt har jeg opplevd i alle fall tre ganger. Noen jenter synes tydeligvis sånt er morsomt. Tror kanskje ikke de hadde synes det var like gøy hvis det var en av dem som ble trakassert og befølt både her og der av tre menn som ikke ville gi seg. Men så lenge de er jenter og jeg mann så er jo alt ok, eller? Får meg liksom ikke til å dra til dem heller, selv om de ikke vil stoppe når jeg ber dem om det. Men burde kanskje ha gjort det.

(mann 39 år fra Buskerud) to. 3 april 2014 16:41 Privat melding

Dersom ei dame skulle helle f.eks øl over meg, så:
1) Hadde jeg enten fortjent det
2) .. eller så hadde vi sikkert funnet en løsning på det ;)

Det er mange måter en MANN kan sette på plass ei dame, og vise hvor skapet skal stå fremfor å bli like hysterisk som den aktuelle dama.

Den dagen jeg catfighter med ei dame, hmm .. sannsynligvis så ville jeg ikke betraktet akkurat den dama som nettopp det, ei dame ..

Må man så må man, nødrett og nødverge, .. lol