Alle innlegg Sukkerforum

Hva svarer man egentlig til...

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Egil lø. 17 juli 2010 13:18

" jeg driver og dater en for tiden. Vi kan evt kontaktes om dette ikke ordner seg.."

Eh...?

Og forøverig få jeg denne ofte. "beklager jeg treffer noen, men er fortsatt på sukker for å snakke med venner og bekjente! "

Og disse er gode "nei takkere"
Hyggelig med brev, et par linje svada også , "Ønsker deg en riktig god sommer/god helg"
Klem fra NN.. Forvirrende, eller klar tale?

Jeg skjønner vel at mange frykter replisalier fra menn som ikke takler et nei takk. Men slike kamuflasjer...
Nei, da ønske jeg heller ingen svar/reaksjon i det hele tatt :)

Skjult ID lø. 17 juli 2010 13:28

jeg synes det er flott at damene svarer. Selv om det er svada de kommer med.
Myyyyyye bedre enn å ikke få svar i det hele tatt. Da føler man seg ihvertfall ikke ignorert.

Men hvis du vet at det er kamuflerte nei takk du får så er det jo bare å blokkere de og så er de vekk fra dine lister. Ikke noe verre enn det :)

(kvinne 28 år fra Oslo) lø. 17 juli 2010 13:58 Privat melding

@ TS

Det er én ting når profilen er full av "Jeg leter etter en kjæreste -NÅ!". Det er noe annet når det kommer klart frem at det ikke er DET man er ute etter for øyeblikket.

Jeg har for eksempel skrevet i klartekst i profilen min at jeg ikke er ute etter noe annet enn vennskap, og at jeg har funnet min "drømmemann". Da synes jeg egentlig at det er merkelig at jeg mottar klager på at jeg ikke er "tilgjengelig" her inne, for jeg har ikke lovet noen noe som helst ved at bildet mitt kommer opp når de søker på jenter på 20 år i Oslo.

Og "Takk for hyggelig melding! Jeg har det veldig fint! Håper du får en fin sommer videre! :)" er et hyggelig avslag, og det er klar tale. Hun kunne like gjerne ha skrevet "Hei. Takk, men jeg vil ikke bli kjent med deg"...

En liten generell kjøreregel: Dersom du ikke får et spørsmål tilbake er hun mest sannsynlig ikke interessert i videre kontakt.

Skjult ID med pseudonym det lø. 17 juli 2010 14:02

Synes det er bedre med svar enn inget svar, selv om det er noe pre-skrevet.

Skjult ID med pseudonym Tingeling lø. 17 juli 2010 14:11

Jeg skriver ofte "Takk for melding! Jeg har det fint! Ønsker deg en fin sommer! :)" -varianten.
Og den er veeeeeeldig lett å bruke på meldinger som lyder slik:
"Hei. Skjer`a?"..."Hei, hvordan har du det?" osv. ;-)

Jeg ville svart God Helg/God sommer eller noe lignende tilbake, jeg.
Er det noe å irritere seg over, da? Move on.
:-)

Skjult ID med pseudonym Egil lø. 17 juli 2010 14:48

Hmm, her ble dette raskt snudd til noe negativt.. Jeg skrev kun at det var slik trenden har blitt. Ikke at det er irriterende og whatsoever.. Et hint er et hint hehe. Så slapp av hodehuggere!

Pesonlig blir jeg litt usikker på om det er en høflighetsgreie eller om det faktisk er et avslag. Noen kjøre regel og spørsmål tilbake, den funker ikke. Svært mange er kun innom her en rask tur (sier de da) eller snakker med mange og avgir et raskt svar slik at de i alle fall har svart. Andre har jeg opplevd at gjør det med hensikt for å se om du faktisk er interessert :P

Kvinne 20,, hva er poenget med å henge på en dating side kun for å skaffe venner? Makes no sense to me.
Tror det er nok andre arenaer å velge i sånn sett.. Men vi alle er forskjellige ;) Og gjør det ikke akkurat noe enklere for oss som faktisk bruker og betaler på denne siden for å finne noen... ;-) Og ja, jeg snakker om pesoner som ikke har noen som helst signaler i sin profil om at de er 'opptatt'

Og ingen har faktisk svart på spørsmålet hehe

Og nei, dette er ingen for for klage eller syting, men et generelt spørsmål.
Hva gjør man? Burde man vente? For meg synes ikke selvfølelsen noe om det. Samtidig om jeg ikke vet bedre, ville jeg antagelig valgt henne uansett. Skal ikke være enkelt.. Penget er at jeg har fått den om at de "treffer" noen for tiden litt ofte i det siste. Så er det en ny form for avslag eller er det bare sommer :)

(kvinne 28 år fra Oslo) lø. 17 juli 2010 14:59 Privat melding

@ Egil

"Kvinne 20,, hva er poenget med å henge på en dating side kun for å skaffe venner?"
Vel, jeg er ikke her for å skaffe meg venner, men jeg er ikke ute etter å møte noen herfra på den måten som man helst gjør her inne. Jeg dater en fra forumet, og vi er her begge to fordi vi er veldig aktive i forumet og synes det er interessant å være her. Jeg personlig bruker Sukker.no til research rett og slett fordi jeg interesserer meg for sjekking og kommunikasjon på nett. :) Det skal sies at profilen min er forholdsvis skjult her inne, og det er vel strengt tatt bare de som ser meg i forumet som er innom. :)

Ingen som har svart på spørsmålet? Hva er egentlig spørsmålet?

"Eh...?" eller "Forvirrende, eller klar tale?"

Hjelp meg å svare! :)

(kvinne 46 år fra Hordaland) lø. 17 juli 2010 15:07 Privat melding

Dette er en sånn tråd som gjør meg forvirret. De fleste trådene handler jo om manglende svar og så plutselig dukker det opp noen som ønsker seg taushet i stedet for høflig avslag pr mail.

Dersom noen hadde svart meg " jeg driver og dater en for tiden. Vi kan evt kontaktes om dette ikke ordner seg..", hadde jeg tenkt at jeg ike hadde giddet å være en åpnelyst reservedame. Om jeg hadde blitt kontaktet av den samme personen ved en senere anledning, hadde jeg nok ikke hatt kontakt med den. Avslaget var forøvrig høflig og en smule for ærlig.

Skjult ID med pseudonym yeehaw lø. 17 juli 2010 15:12

En kan jo være seriøs dater selv om man ikke akkurat der og da ønsker å "blande kortene"?

Hva er vitsen med å gå på date hvis du allerede har en i kikkerten? Man er kanskje misforstått omsorgsfull hvis man gjør oppmerksom på at man omgås andre interessenter, men folk er forskjellige.

Kanskje det egentlig er et høflig avslag, men hva så? Bedre å få et avslag fra en ukjent enn å involvere seg og deretter ikke høre noe mer (folk ojer seg over at det skjer også).

Skjult ID med pseudonym Egil lø. 17 juli 2010 15:13

Tja, hva med headeren :P

Hva svarer man egentlig til...
" jeg driver og dater en for tiden. Vi kan evt kontaktes om dette ikke ordner seg.."

Hva gjør man? Burde man vente? For meg synes ikke selvfølelsen noe om det. Samtidig om jeg ikke vet bedre, ville jeg antagelig valgt henne uansett. Skal ikke være enkelt..

Du interesserer deg for sjekking og kommunikasjon på nett, men du har allerede truffet en og dere begge henger her? Kan være dere trenger se på deres egen kommunikasjon? hehe.. Sorry, måtte bare... :P

Som sagt, vi er alle forskjellige og gjør ting på egne måter.
I min sak, som er temaet her er at jeg har snakket litt frem og tilbake men en jeg trives med. Så ble det brått stille, og deretter en unnskyldning om hun sjelden er på nett, dessuten truffet en, og om det går dritt kan vi evt prøve..

Hva gjør man liksom... Noen er enkle og sier move on, andre har blitt litt betatt og tenker hvorfor ikke?
Hvor lenge venter man, viser man interesse, eller er det mas. Skal hun si i fra?
Du som forsker i kommunikasjon og sjekking, hva er din mening?

Skjult ID med pseudonym Tingeling lø. 17 juli 2010 15:20

Og jeg skrev "Jeg ville svart God Helg/God sommer eller noe lignende tilbake, jeg." Så jeg opplever jeg har besvart spørsmålet, i den grad jeg oppfattet et konkret spm. :-)

Jeg ville aldri satt meg på reservebenken forøvrig. Der hører ikke Tingelinger hjemme.
Men hva andre velger å gjøre får være opp til dem.
;-)

*Egil, du virker da veldig opptatt av hva Husmus bedriver?*

(kvinne 28 år fra Oslo) lø. 17 juli 2010 15:29 Privat melding

Hehe! :) Jeg og JarlH har det veldig greit med å være her inne og samtidig fokusere på hverandre. Ingen av oss svarer annet enn høflig på meldinger vi får her, og vi sitter ikke å tråler igjennom "online nå".. ;) Vår kommunikasjon er det ingenting i veien med, Egil;)

Hva skal man svare til et svar som lyder slik? Vel, jeg kan jo egentlig bare svare for min egen del og fortelle hva mine "sukkerkollegaer" har sagt om det.

Jeg hadde ikke giddet å ta kontakt igjen, rett og slett fordi jeg ikke blir betatt og føler noe "eierskap" til en profiltekst og bilder. Hadde jeg fått vite at han hadde noen andre etter en lenger samtale her inne ville jeg mest sannsynlig kjørt på, og bedt ham om å droppe henne og heller velge å date meg i stedet - men bare dersom jeg var så fryyyktelig interessert. Dersom det bare var en hyggelig samtale uten gnister og fyrverkeri i alle retninger hadde jeg nok heller ønsket ham lykke til, og deretter ikke svart på eventuelle meldinger siden.

Venninnene mine har visst nok samme mening som meg, bortsett fra at et par av dem ville gitt f*** med en gang.

De gutta jeg kjenner godt, som også har profil her inne, har en tendens til å bry seg mindre, la være å ta kontakt, men heller svare dersom jenta kommer tilbake fordi det ikke har funka med han forrige.

Så konklusjonen min må være: Dersom hun sier at hun har noen andre for øyeblikket, men at dere kanskje kan kontaktes senere, ja, da er du andrevalg. Da kan du enten prøve å overbevise henne om at hun heller burde treffe deg, eller du kan trekke deg ut.

Skjult ID med pseudonym qwerty lø. 17 juli 2010 15:36

Er det virkelig noen som kommer tilbake til en etter å ha gitt den beskjeden? I mine øyne er det en annen måte å si at, sorry, jeg synes ikke du oppfyller mine kriterier på uten å "såre".

Skjult ID med pseudonym yeehaw lø. 17 juli 2010 15:38

Jeg juger litt sjøl, så jeg har en viss forståelse for andre i samme situasjon.

Skjult ID med pseudonym Egil lø. 17 juli 2010 15:40

Det er glimrende det du sier om å be henne droppe han andre fordi JEG er mye bedre. Dermed blir det opp til meg å bevise hvorfor. Men hvordan hun takler det er vel kanskje noe annet haha.. Men da har man gjort et forsøk.

Jeg kan jo forstå hvordan tvilen kan hersle på et slikt sted som dette hvor det ikke finnes et spor av personlighet, kun et bilde og noe tekst. Man velger nok den pene fremfor den mindre pene.

Dette er tips alle burde følge. For det har vel også blitt for enkelt i dag. I vanlige samoboerskap også. Man gir opp og hopper videre i steden for å ta opp kampen!

Kloke ord Husmus :)
Takker og bukker!

(kvinne 28 år fra Oslo) lø. 17 juli 2010 15:57 Privat melding

Noe som også er verdt å tenke på: Ikke alle på Sukker er ute etter et forhold! Mange (kanskje spesielt de yngre guttene) er ikke ute etter mer enn enkle ligg. Jeg tror at dersom man kontakter noen og det eneste målet er å komme i buksa på vedkommende, er det enklere å godta at hun/han kommer tilbake etter å ha prøvd ut noe annet i mellomtiden.

Jeg lånte i en periode en god venns profil her inne og fikk sett litt hvordan jenter mellom 18 og 30 år reagerte da han (altså jeg) bare sa takk og farvel da de kom med at de holdt på med noen andre, men gjerne ville ta opp tråden dersom det ikke fungerte. De ble rett og slett ganske snurte! Det er disse selvtillitsboostjentene som ikke takler helt at man ikke prøver igjen og igjen...

Huff, nå kommer jeg inn på det kyniske... Jenter ønsker at de kjekke gutta skal kjempe for deres kjærlighet og oppmerksomhet. En kjekkas som sender meldinger daglig blir tolket som sjarmerende. En gutt som ikke var vinner i livets genlotteri vil derimot bli tolket som masete, og kan gjerne forvente seg en blokkering.

Forresten: Jeg snakker om de "unge" (18-30) her inne som ikke har barn, tidligere ekteskap osv.

Skjult ID med pseudonym X-dreamer lø. 17 juli 2010 16:08

Synes det er festlig når jenter som jeg kontaktet for 3 mnd siden plutselig kommer og skriver post til meg å beklager at jeg ikke er interessant for dem...... Synes alltid det er moro med post - så bare fyll postkassen min med post.... Koselige poster hvor dere forteller meg at jeg er en "knakende god mann", men at dere ser etter noe langt annet.... hehe

Jeg er dessuten litt usikker på om "knakende" er en betegnelse som burde brukes.... Lager ikke så mye lyd når jeg beveger meg.....

Skjult ID med pseudonym qwerty lø. 17 juli 2010 16:09

Enda morsommere med damer jeg aldri har tatt kontakt med som sender meg en melding der de sier de er uinteresserte...

(mann 49 år fra Østfold) lø. 17 juli 2010 16:12 Privat melding

Tror nok ikke det med alder gjør noen forskjell der Husmusa. Mye gode poeng du har :)
Spesielt dette med kjekke vs de mindre heldige. Jeg tror forventingene generelt på nett er alt for høye og markedet alt for stort. Men det er props til Sukker som har et slikt mulig miljø slik at alle varianter kan boltre seg :)

Du nevner dette med at du overtok en profil. Jeg har en kompis som, vel han ser helt grei ut og var lei av alle nederlagene. Han opprettet en fake profil, brukte et modell bilde og skrev minimalt i profilen sin. Deretter besøkte han samtlige av de jentene som ikke hadde svart, eller git han negative svar som seg selv.
Altså kun besøkte dem, ikke en gang skrev til dem. Og han ble overøst av brev, tlf nr, adresser, msn osv..
De var rett og slett gale.. Fordi han så vannvittig kjekk ut :P
På denne måten blokkerte og eleminerte han ut han samtlige 'uønskede' jenter og fant seg til slutt ei og forsvant herfra.

Om det er feil, uetisk osv.. Det vet jeg ikke, men det funket for han.
Og slik jeg ser det, må det da være utrolig mange skuffa jenter der ute også hehe

Skjult ID med pseudonym Malinka lø. 17 juli 2010 16:20

Jeg blir grisepaff når noen utseendemessig kjekkaser skriver til meg.

Skjult ID med pseudonym qwerty lø. 17 juli 2010 16:24

Arve:
Slett ingen dum idé, det, da blir det jo mulig å konsentrere seg om de som faktisk kan være interesserte...

(mann 40 år fra Oslo) lø. 17 juli 2010 16:25 Privat melding

Sukker er kjøttmarked... ferdig ferdig... :)

Jeg tror faktisk den typen kvinner som du beskriver @Arve er den typen kvinner man finner i kortvarige forhold... eller kanskje på flest ONS... Kan jo være at de liker det slik.... hehe

Et bra bilde er alfaomega på et nettsted som dette...

Skjult ID med pseudonym qwerty lø. 17 juli 2010 16:27

Et spørsmål er jo om noen av de mer garvede herfra har erfaringer om hvorvidt de som oppgir at de er ute etter et "langvarig forhold" faktisk er det.

Skjult ID med pseudonym rotte sø. 18 juli 2010 10:45

Rotte minne på par på 100 som finne hverandre via nettdate.
Rotte si det gå etterhvert, Morroklomp trenge tålmod mer.

Skjult ID med pseudonym frk.singel sø. 18 juli 2010 11:47

Ja masse morsomme måter å avvise på.
Noen har svart de har pause for tiden, men like fordømt er de pålogget "døgnet rundt"

Og jeg skjønner heller ikke hvorfor noen slenger på masse info om ting du ikke tenger vite, feks: hva de har gjort av hyggelige ting denne dagen, men neitakk jeg vil ikke ha med deg å gjøre, type setninger..
Men jeg vil likevel heller ha en slik setning enn ikke noe svar jeg :-)

Er du i tvil på om de sier neitakk, spør direkte om det betydde neitakk ! !

Det med å lage åpning for evt kontakt senere, synes jeg personlig er helt i orden :-)
Jeg har gitt det svaret til noen få, når jeg liker profilen deres.
Dette fordi jeg ikke fikser å ha kommunikasjon med mere enn en om gangen. Samtidig som jeg jo har fått en viss erfaring med nettdating og vet at ting kan snu i løpet av en dag eller noen dager.
Jeg har ikke problemer med å stå på en "venteliste", og sier da fra at det er greit, om jeg liker profilen altså :-)
På "mitt språk" betyr det at de er anstendig og vil som jeg forholde seg til en om gangen. For meg blir det ikke annerledes enn at de feks har hatt kjæreste før og jeg, slik altså ikke var første valg da heller ;-)
Men joda helt klart det er noen som bare sier det som en unnskyldning.

Skjult ID med pseudonym qwerty sø. 18 juli 2010 16:00

Tror det var X-dreamer som skrev i et innlegg i en annen tråd om hvordan han blandet ulike folk han hadde kommunisert med her inne når han endelig traff én av dem. Sånn er det nok for fler av oss også. Dessuten er det veldig lett, kanskje helt ubevisst, å rangere dem, slik at det i realiteten kun er én av dem som er interessant.

Skjult ID med pseudonym frk.singel sø. 18 juli 2010 18:50

@skjult ID kl 14.07

Folk er skrudd sammen på ulikt vis, du greier å kommunisere med flere om gangen og flott for deg.
Jeg synes ikke det er noe galt i det overhode, men det roter seg til oppi hode, og det kan bli sånn sammenligen greie som jeg ikke liker. Ja så kan det ta litt lengere tid......men.....

........på den andre siden hopper jeg heller inn i en date veldig raskt. Kjappeste var 2 timer tror jeg, noen kjappe frem og tilbake mail, med noen kontroll spørsmål, så treffes. Eneste måten å kjenne på kjemien uansett.
Avtaler bare et sted og klokkeslett på en kafe, ja så har jeg antagelig funnet fortere ut av det enn å skrive i dager el uker.... :-)