Alle innlegg Sukkerforum

tynn vs tykk

Vis siste innlegg
(mann 45 år fra Aust-Agder) to. 22 juli 2010 01:35 Privat melding

Hei!

Jeg har bitt meg merke i at mange gutter her gir mye tyn til jenter som er ferme, og ikke nødvendigvis
alltid bringer det opp i lyset i første chat/mail = en del sure miner. Jeg får litt inntrykk av at mange gutter
her lever i en total eventyrverden og tror det er mest modeller/atlerter rundt hvert hjørne her. Faktum er vel at Norge
amerikaniseres mer og mer (kost/vekt) for hvert år og at dette bare vil bli en stadig økende trend,
så kanskje vi bare burde gjøre noe med det strenge kvinnesynet vårt gutter?
Jeg kunne ha lyst til å spørre jentene som kanskje ikke smeller idealene like mye i bordet, som oss,
når er en mann for tynn??

Skjult ID med pseudonym Blahblah to. 22 juli 2010 01:48

Virker som et frieri til alle kvinnene mer enn noe annet :-) * prøve å fremstå som en generøs og veldig lite overfladisk person * Neida, men personlig så synes jeg ikke noe om overvektige når jeg skal velge potensiell partner. Smålubben går greit, men det er maks. Dette kan ha sammenheng med at jeg selv trener en del, hvem vet.
Det at det norske samfunnet amerikaniseres i økende grad er jo en trist sannhet. Dette behøver derimot ikke å bety at vi må akseptere alle følgene av dette sånn uten videre. Skal mine preferanser enres i takt med dette?

Skjult ID med pseudonym smørbloman to. 22 juli 2010 10:56

hva er smålubben?

Skjult ID med pseudonym BareBea69 to. 22 juli 2010 11:51

Ein mann er for tynn når det skrangle i senga ;))

Og dessuten synest eg det er finere med ein mann med noken kg for mykje einn for lite.

Helsing ei som e frodig, frisinna og flott :))

Skjult ID med pseudonym X-dreamer to. 22 juli 2010 12:45

Har aldri vært sammen med ei superslank jente.... Er ikke superslank selv.... men så lenge jenta er relativt forsnøyd med seg selv... og kan være glad i kroppen hennes - så klarer jeg også å bli henne..... eller noe slikt...

(mann 33 år fra Oslo) to. 22 juli 2010 12:47 Privat melding

Blir vel det samme som å være stor og muskuløs, endel jenter føler de må si ifra til deg at det ikke er noe pent mens andre jenter bokstaveligtalt setter seg og rir på låret ditt hehe

Skjult ID med pseudonym tynn to. 22 juli 2010 14:57

Ellerså kan jentene bare ro ned litt på søtsakene og leke med tredemølla endel timer i uka...
Kunne personlig aldri vært sammen med ei feit bloob

Skjult ID med pseudonym Tingeling to. 22 juli 2010 15:16

Dreier denne kroppsidealfikseringen seg forresten om "Hvem man tenner på?" eller om "Hvem man vil vise frem til andre?" :-)

*Just wondering*

Skjult ID med pseudonym Dragefrukt to. 22 juli 2010 15:21

Tingeling: jeg kan bekrefte at for noen der ute så dreier det seg om hvem man kan vise til andre. Forøvrig så tror jeg folk tenner på alt mellom himmel og jord og at selvsagt ikke alle er innenfor samme spekter. Det hadde jo vært rart. Og som med alt annet så har man et snitt der det blir mindre ut mot sidene. Det er jo heller ikke noe rart. Det som derimot er merkelig er at en del mennesker ser ut til å ikke evne å tenke at andre muligens har andre preferanser enn dem selv. Jeg undrer om de er like smal i tankegangen når det gjelder andre ting i livet.

Skjult ID med pseudonym Tingeling to. 22 juli 2010 15:36

Mitt inntrykk er det samme, Dragefrukt. :-)
Jeg kjenner mange som er mer opptatt av eksteriør enn interiør, og jeg setter det i sammenheng med "fasadebygging". (Som nok kan bli en spennende debatt i seg selv)
Jeg for min del kan ikke konkretisere bastant at "DET" tenner jeg på. Eller slik...eller sånn. Det er høyst individuelt, fra mann til mann...og jeg har da datet utrolig kjekke menn som faller totalt igjennom på personlige egenskaper og verdisyn med mer. Jeg har også opplevd å tenne på menn som jeg normalt ikke skulle tro jeg ville tenne på, basert på hva jeg "til vanlig" blir tiltrukket av utseendemessig...nettopp fordi de har hatt dette uforklarlige, behagelige, attraktive som jeg ikke helt greier å sette fingeren på.
:-)

Skjult ID med pseudonym Blahblah to. 22 juli 2010 15:51

Jeg har hatt sex med både tyne, slanke, veltrente, lubne, og uhhhumm litt store jenter. Sistenevnte kun i fylla. Jeg vet med erfaring så er det så vidt jeg klarer å få den opp til og med når jeg er totalt sveiseblind. Så da ekskluderer jeg disse som potensielle partnere i edru tilstand. Jeg makter rett og slett ikke å prestere, og å tenne, rent fysisk. Jeg liker heller ikke små, spe, tynne jenter. Føler meg som en pedofil når jeg ligger der å peiser. (Har dog en kompis som foretrekker store jenter, og en som foretrekker de små, spe jentene)

Men jeg er enig i at noen personer blir mer attraktive når man blir kjent med de, og noen har også noe ved seg som er ekstra sjarmernde og forførende, selv om jeg normalt ikke ville tent på en slik person.
Fint at folk er forskjellige, med ulike preferanser. Verden kan gå videre, hurra, hurra, hurra!

Jeg er fortsatt uenig at man nødvendigvis bør endre sine preferanser i takt med amerikaniseringen av samfunnet, og tilhørende fedme, som ts foreslo.

Skjult ID med pseudonym Dragefrukt to. 22 juli 2010 16:25

Klart man ikke skal forandre sine preferanser. Men jeg tror likevel tiden spiller en viss rolle. Hadde det vært brukt kjerublignende damer i motebildet og disse var i alle filmene, så tror jeg muligens at hjernen hadde vært stilt litt annerledes. Men slik er det ikke og da må man forholde seg til dagens realiteter.

Jeg har, som Blah, hatt sex med menn i alle mulige størrelser. Jeg har hatt sex med stor mann fordi jeg trodde det ville funke, da jeg likte han som person veldig godt. Funket ikke. To hvaler i bingen funker ikke. Jeg tror jeg har landet på at jeg foretrekker helt normale menn. Gjerne litt kosemage, veltrente menn blir helt feil og jeg er sjelden hva de er ute etter heller. Men: at jeg har preferanser sier jo ingenting om de ulike mennene der ute.

Skjult ID med pseudonym Dragefrukt to. 22 juli 2010 16:27

Forresten så er ansiktet viktigere for meg enn selve kroppen. Det er veldig mange pene menn her inne, ansiktsmessig sett, syns jeg.

Skjult ID med pseudonym Overlord to. 22 juli 2010 16:52

Det spiller selvsagt en viss rolle Dragefrukt, men jeg tror grunnen til at mange flere finner trente, både gutter og jenter mer tiltrekkende enn dem som ikke er det, er rett og slett instinktivt. En som enten er alt for tynn, eller tykk, sier underbevistheten at kanskje er noe galt med. En som er slank /atletisk etc er bedre rustet til å formere seg, og leve ett lengre liv - det er ikke til å stikke under en stol.

De fleste vet hva som er sunt og ikke sunt, og derfor burde det heller forventes at dem som lever en usunn livstil bør forandre denne, og søke kunnskap om hvordan dette skal gjennomføres, enn at dem som faktisk lever sunt skal falle på samme usunne nivå som resten.

Uten kroppen vår så dør vi. Jeg forstår ikke hvorfor flere streber etter å ta bedre vare på den, men det virker som om det ikke er så politisk korrekt å være veldig bevist angående egen helse, dessverre.

Skjult ID med pseudonym vibe to. 22 juli 2010 17:10

TS,
jeg tror du treffer spikeren på hodet mht at mange menn forventer seg fotomodeller. Samtidig er det nok mange jenter som forventer seg menn en viss høyde og sosial status. Og på nettet blir det forsterket, for her ser man ikke mennesket.

Overlord,
jeg tror nok du har rett i at noe er instinktivt, men endel er "betinget instinktivt" - betinget av hvilke forhold man lever under. I samfunn der mat er et knapphetsgode, er det å ha litt ekstra på kroppen, attraktivt - henger sammen med en viss velstand og helse. I vårt overflodsssamfunn er det å være trent og slank et (upresist) symptom på god helse og disiplin. MEN vi er også veldig påvirket av kultur, for dagens kvinneideal er ikke det mest fruktbare, hvis vi skal tenke instinktivt = videreføring av arten.

Det synes som om det er noe i mennesket som gjør at det som er vanskelig å oppnå, er det som folk begjærer....

(mann 45 år fra Aust-Agder) to. 22 juli 2010 17:49 Privat melding

Her er mange fine svar og dette var visst ikke den verste debatten å starte.

Dette kanskje fordi jeg selv hører hjemme i en ende av skalaen, og sånn sett har brukt litt tid på å plukke av meg selv for strenge preferanser til hva som er bra/riktig for meg. Selvfølgelig er interiøret viktigst, men eksteriøret er nå engang der 99% av befolkningen starter med å kikke først.
Noen av oss er litt skranglete som BareBea poengterte bra, men vi får vel heller lage noen skikkelige knokkelgnisninger med hverandre, så blir det sparkles anyway.

Blahbla; du kan nok ha rett i at det er et lite frieri, men også seriøst ment/tenkt dette.
jeg opplever nå at jenter i de fleste fasonger tar kontakt med meg, og kontakt er nå alltids hyggelig anyway. :-)

Vibe; jeg tror vel det er akkurat det som er kunsten her, og klare å vise seg som et menneske.
Den som klarer det klarer også å trigge interessen til langt flere.

Skjult ID med pseudonym qwerty to. 22 juli 2010 18:05

I fare for å irritere på meg Harald Eia, velger jeg å komme med påstanden om at dette har å gjøre med samfunnsmessige faktorer. I tidligere tider, med begrenset tilgang på mat, var det å være ferm assosiert med å ha god råd og dermed også god evne til å forsørge sine etterkommere. Ikke bare viste det at man hadde råd til god mat, man viste også at man ikke behøvde å drive med fysisk arbeid. I enkelte deler av verden er dette fortsatt en holdning som råder - overvektsproblemet blant våre nye landsmenn er et eksempel på dette.

Som fenomen er det ikke ulikt holdningen til det å være solbrun. For 100 år siden betydde det at du arbeidet ute, og dermed tilhørte samfunnets lavere sjikt - i dag gjør mange i vesten, både kvinner og menn, det de kan for å virke solbrune, med både solarium, kremer og spray. Det er klart dette har å gjøre med samfunnsmessige endringer.

Skjult ID med pseudonym Dragefrukt to. 22 juli 2010 18:12

Overlord: mener du at da for eksempel andre menneskegrupper har genetisk ulik hjerne enn deg og meg, med tanke på preferanser?

Skjult ID med pseudonym Singha to. 22 juli 2010 18:32

Vil si at det er mange jenter som har noen ekstra kilo som er veldig pene.

Men når det gjelder en jente som jeg vil ha så ønsker jeg at hun skal være mindre enn meg, både i høyde og bredde. Endel av dette kommer av samfunnsmessige faktorer og forestillinger. For meg er det også et poeng at men er i nogen lunde samme fysiske form. Skal man gjøre ting som er gøy synes jeg dette faktisk er viktig. Skal man gå på ski eller gå en tur, så er det jo ikke noe gøy om den ene henger langt etter. Jeg ønsker heller ikke noen som er mye sprekere enn meg.

Skjult ID med pseudonym AnoN to. 22 juli 2010 18:40

Jeg synes at folk på datingsider kan være litt mer ærlige og vekten sin. Det er strengt tatt ikke noe å skjemmes over at man er: lubben, frodig osv. Noen liker feite folk, noen gjør det ikke.

Det som derimot er irriterende og plagsomt er når folk lyver om dette og skriver gjenomsnittlig når de i realiteten er frodig. Jeg vet ikke om eller hvorfor gutter gjør dette, men kan dere jenter gi meg ett svar på hvorfor?

Den eneste logiske forklaringen min er
a) dere har et feil selvbilde
b) dere søker gjenomsnittlige menn og tror sjansen er større ved å skrive at dere selv er det

Jeg ser på meg selv som slank og skriver også det i profilen. Om jeg har mindre sjans til å få en sexy dame so be it, det blir for dumt å lyve om utseende som man FØR eller senere blir avslørt på.

Skjult ID med pseudonym Tingeling to. 22 juli 2010 18:45

Siden det fremgår at folk her på Sukker tolker "et par kilo for mye" og "gjennomsnittlig" veldig forskjellig...kan det kanskje være hensiktsmessig å ikke oppgi noe på dette punktet?

Så hva er gjennomsnittlig?
Og hva er et par kilo for mye?
:-)

Skjult ID med pseudonym Dragefrukt to. 22 juli 2010 18:45

AnoN: Vel, jeg lyver ikke om vekten, jeg er vel kanskje slik at jeg i overkant presiserer størrelsen min når jeg prater med noen. Min erfaring er at menn som, vel, er ute etter noe, gjerne ikke tenker over realitetene og anser at de fint kan leke chubbychaser. Derimot så opplever jeg at store menn flere ganger har vært tilbakeholdende med fakta om sin vekt.

Hvorfor de gjør dette? Jeg aner ikke. Kanskje de vet innerst inne at de har større sjanse til treff om de ikke er ærlig? Kanskje de ikke er klar over realiteten? Jeg mener, jeg kan se meg i speilet og syns at jeg er temmelig fin til tider, men jeg blir jo fort klar over virkeligheten, hehe. Uansett så er jeg helt enig med deg i at det ikke er riktig å lyve om vekten, for ingen sannhet er lettere å finne ved treff enn denne.

Skjult ID med pseudonym Dragefrukt to. 22 juli 2010 18:48

Tingeling; gjennomsnittlig er større enn slank, for jenter iallfall. Et par kilo for mye? Tolkes denne virkelig som TO kilo over, eller mer som ti kilo over det som anses som "normalen"? Uansett, det er vel som folk sier; det er vanskelig å skulle få andre til 100 % å se, på nett, hvordan man er i virkeligheten.

Skjult ID med pseudonym Tingeling to. 22 juli 2010 18:53

@Dragefrukt
Vil det da si at i realiteten tolkes disse to beskrivelsene på samme måte?
Svarene hos hver enkelt er jo helt subjektive, og det er opp igjen til andre Sukkerfolk i SIN subjektivitet å tolke hva det betyr. Ergo - dersom jeg oppgir jeg har et par kilo for mye (dvs 4-5)...vil noen anse at jeg har 14-15? Om jeg da velger å anse meg helt normal, altså gjennomsnittlig - blir jeg da tillagt ca 20 kg fett?
:-)

*Jeg kjenner vel knapt nok ei jente som ikke mener hun har minst 2 kilo for mye*

Skjult ID med pseudonym Dragefrukt to. 22 juli 2010 18:58

Tingeling: snittet av norske kvinner er større enn slank. Så da må jo snittet, i realiteten, være større enn slank?

Blander man kanskje gjennomsnittlig med akkurat passelig?

Men uansett hvordan man vrir og vender, så er det som du sier at svarene er subjektive. Jeg anser meg selv som veldig stor. Jeg traff en gutt for et par uker siden og en etter en stund med prat så sier han; du er jo ikke så stor som du påstår. Så her er det jo soleklart at vi to hadde to ulike oppfatninger av tingenes tilstand.

Jeg tror ærlig talt man kan synse og mene og mase om dette temaet, men siden, som du sier, vi oppfatter ting subjektivt, så er det vanskelig å kunne være helt enige. Vi er gjerne innefor samme område, men jeg tror lett ting kan variere med opptil 10-20 kilo innenfor samme ordbruk.

Skjult ID med pseudonym Singha to. 22 juli 2010 19:14

En kunne jo kanskje ha brukt bmi skalaen til å sette om man er slank, gjennomsnittlig, osv. Er klar over at den ikke tar hensyn til muskelmasse og benbygning. For men er man overvektig hvis man har bmi på over 25 og feit om man har over 30. Så en kunne jo si at bmi på mellom 25 og 30 er et par kilo for mye, men ville nokk tro at gjennomsnittet ligger over 25, så kanskje en bør løfte det litt. Jeg har en bmi på 25 og anser meg som gjennomsnittlig.

Jeg gikk på date med ei jente som hadde krysset av for et par kilo for mye. Ville nokk tro at hun hadde en bmi på rundt 35 og det vil jeg kalle stor og fyldig.

For de som ikke vet det er bmi definert som

bmi=vekt/(høyde*høyde)

der høyder er i meter. Dvs. hvis du veier 85 og er 180 høy har du en bmi=80/(1,8*1,8)=24,7

Noen som har forslag til inndeling med hensyn på bmi?

Skjult ID med pseudonym Dragefrukt to. 22 juli 2010 19:18

Jeg så et bilde av en bodybuilder en gang og han lå på over 30 på bmi, hehe.

Skjult ID med pseudonym qwerty to. 22 juli 2010 19:18

Og for de av oss som ikke har en badevekt nå som de har sluttet med sånne vekter på jernbanestasjonene der du legger på en 25-øring og får et visdomsord med vekta?

Skjult ID med pseudonym petita to. 22 juli 2010 19:19

Jeg har bare latt være å svare der jeg, for jeg aner ikke hva jeg skal svare.

Skjult ID med pseudonym rotte to. 22 juli 2010 19:40

Rotte savne tråd med tittel pen vs stygg og attraktiv vs uattraktiv.
Men Rotte vite alt gå i Rotte disfavør.

Skjult ID med pseudonym AnoN to. 22 juli 2010 19:42

Jeg føler at folk flest har generell forståelse for hva lubben og feit er og ett par kilo ekstra.

Når du kjenner at "frodigheten" disser når du løper er du, nettopp, frodig og ikke gjenomsnittlig.

Jeg merker det var en del damer som reagerte på inlegget mitt og forsvarer dere selv. Det var ikke ment mot jenter spesielt, men som dere vet har jeg ikke tilgang til guttene sine profiler så jeg kan ikke si noe om det.
Jeg tviler ikke på at guttene er noe bedre. Jeg ønsker bare ærlighet.

Skjult ID med pseudonym Singha to. 22 juli 2010 19:43

@qwerty

Har du ikke peiling på hva du veier?

Skjult ID med pseudonym Dragefrukt to. 22 juli 2010 19:45

En del damer som har reagert? Kan du presisere? Jeg er iallfall ganske laidback her jeg sitter og har ikke reagert nevneverdig på noe du sier, men deler bare erfaringer, sånn om det tilfeldigvis skulle være meg du mener. Jeg har lang erfaring med å ikke ta meg spesielt nær det som er diskutert i denne tråden. ;-)

Skjult ID med pseudonym Tingeling to. 22 juli 2010 19:50

Jeg føler ikke egentlig at jeg forsvarer meg selv, AnoN. :-)
Men det er tydelig at en begrepsavklaring kan være kjekt. Hehe...

For min egen del har jeg ikke badevekt, og måler kiloene på klærne. Dessverre er det nå slik i sommer at klærne sitter trangere enn forrige sommer. Det er bevis nok.
Så lenge jeg slipper å kjøpe helt ny garderobe, vet jeg at jeg har omtrent den størrelsen jeg ønsker. Når klærne ikke passer, vet jeg også hva jeg må/bør/skal/? gjøre...:-)
Slik er det.
:o)

*Altså...må bytte ut de krympeskapene fra Ikea*

Skjult ID med pseudonym qwerty to. 22 juli 2010 20:01

Jeg har en anelse om hva jeg veier, men ikke så presist at jeg kan regne ut BMI. Men jeg sier som Tingeling, så lenge klærne passer...

Skjult ID med pseudonym Singha to. 22 juli 2010 20:01

Jeg har heller ikke badevekt. Men jeg har funnet det på alle treningsstudioer jeg har vært, i tilegg blir jeg veid en gang i året hos bedriftslegen. Er nokk mange som bruker "klesvakta" til å finne ut av hva man må/bør/skal gjøre. Det fungerer jo det også, så lenge man hadde rett utgangspunkt når man kjøpte klærne;)

Skjult ID med pseudonym Blahblah to. 22 juli 2010 20:03

Ikke så uvanlig det Singha.. Jeg veier alt fra 93-105 til enhver tid. Trener jeg ikke så mister jeg myyye vekt fort, og starter jeg å trene så legger jeg fort på meg igjen. Kan fort miste 5 kg på en 2 dagers fyllehelg f eks

Skjult ID med pseudonym qwerty to. 22 juli 2010 20:10

Nå er jeg ikke den typen som frekventerer Sats og Elixia, foretrekker heller en god sykkeltur, og der er det ingen badevekt.

(mann 45 år fra Aust-Agder) to. 22 juli 2010 20:16 Privat melding

Jeg fant plutselig ut at min BMI er 18,95 og at jeg nå muligens bør vurdere en karriere som panfløytespiller med fløyte laget av ben fra egen kropp. Damn! og jeg som hadde lagt alt mitt håp i mine fotball-legger!! :-/

Skjult ID med pseudonym Overlord to. 22 juli 2010 20:17

@ Dragefrukt:" Overlord: mener du at da for eksempel andre menneskegrupper har genetisk ulik hjerne enn deg og meg, med tanke på preferanser?"

Det tviler jeg på, men vi vet i dag hva som er sunt og hva som ikke er sunt angående vekt, høyde, og generell kroppsfysikk.

Skjult ID med pseudonym Singha to. 22 juli 2010 20:17

Det er en del folk som varierer mye i vekt. Hva skal man sette hvis man for eks. tilhører gjenomsnittlig når man er på det leveste og et par kilo for mye på det tyngste?

Skjult ID med pseudonym Lady to. 22 juli 2010 20:20

@ Prober

Min er 18..... skrangle, skrangle:)

Skjult ID med pseudonym Dragefrukt to. 22 juli 2010 20:24

Overlord: hvordan kan du da si at tiden vi lever i ikke spiller inn i særlig grad?

Skjult ID med pseudonym Overlord to. 22 juli 2010 20:41

@Dragefrukt
Jeg har ikke sagt at tiden ikke spiller inn på hvilken idealer vi har, selvsagt gjør den det, men som sagt så tror jeg at instinktene spiller stor rolle også.

Men jeg tror ikke tiden spiller inn på hva som er sunt og ikke sunt, det er nok mer en konstant.

Skjult ID med pseudonym Dragefrukt to. 22 juli 2010 20:43

Overlord: og du mener at instinktene spiller inn mot at partner skal være slank?

(mann 45 år fra Aust-Agder) to. 22 juli 2010 20:52 Privat melding

Lady:

Du reddet akkurat dagen min! Her kan det bli et skikkelig skarangleorkester! :-)

Blablah: Hvilken vekt vil du egentlig ha? Høres jo ut som det er mer sunt for deg å veie mye, men hva vet jeg, dette sagt fra en som ikke forandrer en kilo om han så er på 5 dagers fyllekule eller går 15 dager i studio på rappen. Noe han uansett ikke gjør.

Uansett er jo "vektklassen" veltrent skikkelig åpen klasse, en på 120 kilo kan jo faktisk være godt trent. Men jeg er enig med dem som sier at 2 kilo for mye ofte er 10, men så er det jo trivselsvekt osv. Tror Sukkerteamet som satte opp disse klassifiseringene innen vekt/kropp ville passe på å ikke såre/tråkke på noen siden enden på visa er blitt at folk tolker det utrolig forskjellig. Blir nesten litt meningsløst-, HVIS man skulle være veldig opptatt av det.

Skjult ID med pseudonym Dragefrukt to. 22 juli 2010 20:54

Ja, de burde ha en kategori for oss som ligner Moskva Marit.

Skjult ID med pseudonym Avania to. 22 juli 2010 20:57

I såfall er det noe alvorlig galt med mine instinkter i vaffal.. :) hehe..

Hva med andre 'usunne' livsstilskomponenter da, Overlord? Som drikking og røyking og festing og slåssing og lite søvn og overtidsjobbing og ekstremsport og hasardiøs motorsykkelkjøring osv. osv.... Vil du si det er i mot instinktene våre å tenne på personer som ikke bestandig lever 'fornuftig'?

Skjult ID med pseudonym Lady to. 22 juli 2010 21:34

@ Prober

Jeg lurer på hvordan et skrangleorkester høres ut?:)

Skjult ID med pseudonym Dragefrukt to. 22 juli 2010 21:34

Hva er toppen av bråk?

To skjeletter som har sex på et blikktak.

Skjult ID med pseudonym Blahblah to. 22 juli 2010 21:37

Vel, jeg har trent en del så har rukket og bli ganske biff etterhvert, og har i tillegg en altfor god forbrenning (Aldri bolt såklart, for alle vet at steroider og den slags er for tapere :-) ) Personlig så har jeg ikke noe mål eller ønske om en spesifikk vekt. Trener bare og tar det som det kommer.

Skjult ID med pseudonym Djeeses to. 22 juli 2010 22:31

@ts

Vel, det er vel også på tide at jentene her ser på profilene våre før de avviser oss?

Gutter - Jentene her inne er hverken bedre eller dårligere enn oss. Alle går kun etter utseende. Jeg har sendt en del mail både med og uten bilde i det siste og jeg har fått desidert flest svar fra jentene når jeg ikke hadde bilde. De maste og fikk det til slutt og når det kom så trakk de seg tilbake tiltross for vi har hatt flere kjempegode mailer fram og tilbake i forkant.

Så om du som mann er litt selektiv hva utseende angår så kan du være det med god samvittighet. For sånn er jentene her inne selv om de ikke er villige til å innrømme det. :)

Skjult ID med pseudonym qwerty to. 22 juli 2010 22:43

Djeeses:
Tror nok dette er individuelt for damer også. Jeg vet ikke helt hvordan, men jeg klarer relativt ofte å sjalte ut de som ikke forventer at en partner skal se ut som Brad Pitt, og tar da gjerne kontakt med dem. Er ikke garantert svar akkurat, men sammenlignet med det jeg leser for mange på forum har jeg en ganske høy "treffrate".

Skjult ID med pseudonym rotte to. 22 juli 2010 22:47

Rotte på annet nettsted bildeløs være.
Rotte få kontakt med noen få.
Kvinne be om bilde Rotte sende.
Mailing brått stopp.
Rotte stygg uattraktiv.

Skjult ID med pseudonym Djeeses to. 22 juli 2010 22:48

@qwerty:

Da er du heldig og dyktig for de jeg har kontaktet er både i eliteklassen og i klassen jeg passer inn i. Jeg har forsøkt begge fordi jeg innerst inne trodde på at utseende i bunn og grunn ikke kommer først. Det er ihvertfall det dere damer hevder og langt oftere enn menn. Og jeg kan ikke si annet enn at jeg er overrasket over hvor mange jenter som sånn sett seiler under falskt flagg. For egen del vurderer jeg seriøst å ikke fornye rett og slett på grunn av alt dette falske spillet her inne. Er overhodet ikke bitter men tror kanskje at dette med internettdating ikke er noe for meg. Til det er jeg alt for ærlig!

Skjult ID med pseudonym Overlord to. 22 juli 2010 22:50

@Avania
Det du snakker om der går litt på siden av hva vi snakket om her. Vi snakket om vekt, og det er noe som er synlig. Det er ikke lett å se om en person driver med ekstremsport eller ei, overtidsjobber etc før det eventuelt blir kjent med denne personen. Derfor føler jeg det blir en litt annen debatt.

@Dragefrukt: Det tror jeg ja Dragefrukt. Jeg tror at mennesker generelt finner personer som er slank/atletisk/normal mer tiltrekkende enn personer som er ganske tynn eller ganske tykk.

Skjult ID med pseudonym qwerty to. 22 juli 2010 22:58

Djeeses:
Det er ikke nødvendigvis i hvilken liga de ligger, selv om jeg nok svært sjelden tar kontakt med de som oppgir at de er atletiske (noe jeg ikke er) eller har profilbilder som kunne vært hentet fra en eller annen premierefest på Broadway. Det dreier seg heller om å se etter om de a) virker seriøse og b) er ute etter noe av det samme som meg. For eksempel skal det ganske mye til før jeg kontakter noen som ikke er ute etter et langvarig forhold - for det er jo nettopp det jeg er selv. Jeg ser også etter om de faktisk sier noe om seg selv, om de har lagt noe i profilen - får jeg et inntrykk av hvem dette faktisk er, eller er det bare ei jente som "er med på alt som er høy" og skriver at jeg "skal spørre hvis jeg lurer på noe".

For all del, jeg treffer ikke alltid blink, men jeg har nok blitt litt mer "kvalitetsbevisst" enn jeg var tidligere da et ikke avvisende svar nærmest var som å vinne i Lotto. Det er noe med magefølelsen.

(mann 45 år fra Aust-Agder) fr. 23 juli 2010 00:07 Privat melding

Dragefrukt: Du har en herlig humor, det kan ikke slå feil! :-) jeg kommer til å drømme om skjeletter på biltak i natt..

Lady: et skrangleorkester høres ut som når en lokal heksedoktor tar en haug med knokler i hendene for å spå fotballresultater eller kommende leddgikt, og kaster dem ut over bordet for å sjekke resultatet..
Vi kommer til å bli til benmel i akten.. :-)=

Skjult ID med pseudonym Dragefrukt fr. 23 juli 2010 00:16

Overlord: Det ble nevnt lengre oppe, av Vibe blant annet, tror jeg, dette med hvordan ulike kulturer ser ulikt på kroppsfasong. Hvordan for eksempel tidligere gudinnefigurer alltid var meget runde, hvordan diverse kulturer den dag i dag anser kvinner med mer kjøtt på kroppen enn hva som regnes som attraktivt her, som det som er normen. Hvordan anser du at dine konklusjoner om at alle mennesker instinktivt tiltrekkes som slankere personer stemmer overens med dette?

Skjult ID med pseudonym Tingeling fr. 23 juli 2010 00:32

Dette med kroppsidealer er da vel like mye kulturelt betinget, som det ligger noe form for primitive instinkter i det. Sier ihvertfall de lærde...
I vår vestlige verden har "vi" valgt å dyrke frem et ganske usunt kvinneideal.

Trist...med tanke på at jenter på 12 år sulteslanker seg, og gutter begynner på treningsstudio i samme alder. Og kroppsfokuset er større enn det som (ihvertfall jeg) opplever som viktigere...å ha fokus på indre selvbilde og generelle holdninger/verdier som går på bl.a aksept og toleranse.
:-)

*Beklager om jeg ble for off-topic her. Slikt bekymrer meg faktisk en god del*

Skjult ID med pseudonym Dragefrukt fr. 23 juli 2010 00:37

Jeg syns det er helt fair og forståelig at mennesker ønsker å holde seg i form. Men når det betyr, slik som jeg så på tv og alt på tv er jo sant, at kvinner som nettopp har født begynner iherdig trening et par uker etter fødsel for å passe inn, helst i size 0 (dette var jo seff i unaiten) så er det noe som ikke stemmer. Det må være lov, selv for mennesker som er opptatt av trening og å leve sunt, å ha perioder der de lever sunt men likevel tar hensyn til fysisk tilstand. Et annet program jeg så tok for seg preggorexia. Kvinner som prøver å gå opp minst mulig under svangerskap, helst gå i minus. Når man selv som gravid er preget av samfunnets slankehysteri så syns jeg det er alarmerende.

Dette var off topic også, jeg skylder på Tingeling. Og dette er jo ytterkanter for de fleste, håper jeg, men det er likevel en del av dette usunne kvinneidealet som Tingeling nevner.

Skjult ID med pseudonym Tingeling fr. 23 juli 2010 00:54

Altså...i bunn og grunn er vi her inne som voksne mennesker, og søker en livspartner. (antatt utgangspunkt)
Og jeg dumper over profiler som har så presise kravspec at selv mange norske modeller vil falle igjennom på de fysiske spesifikasjonene. Da kan man vel undre? En smule...?

For min del er det nok til å svarthjerte personen, selvsagt. :-)

Hehe...jeg glemmer fortsatt ikke han som jeg var 1 cm for lav for.
Da falt jeg under høydekravet, og det var visst et absolutt krav.
*lol*

Skjult ID med pseudonym Dragefrukt fr. 23 juli 2010 00:58

Ja, jeg syns det er rart når folk sier nei til helt normale gutter og jenter fordi det er en cm for kort som med deg, fem kilo fra idealvekten, kort hår fremfor langt, blå øyne fremfor brune etc. Krav som egentlig ikke har en dritt med personen å gjøre, men som er skapt fra et fantasibilde inni en persons hode. Jeg lurer på hvor mange av disse fantasibildene som faktisk eksisterer.

Selv har mine siste meldinger vært fra menn på 50 +. Jeg lurer på om de syns at mine krav om litt yngre menn var underlig også. *ler*

Skjult ID med pseudonym Tingeling fr. 23 juli 2010 01:10

Den med langt hår har jeg også fått. *ler* Herregud...det er H Å R, for faen.

Lurer på hva som skal til for å evne å "se forbi", jeg. Å virkelig SE andre mennesker.
Det kan virke som om mange her har spist seg mette på vindusshopping, og ikke ser så mye lenger. :-)

Jeg har selvfølgelig mine preferanser jeg også, men ikke annet enn en alderspreferanse (som ikke er absolutt) oppgitt i profilen min. Utover det vet jeg ingen ting om min fremtidige siste kjæreste. Annet enn at han er den jeg ønsker å dele resten av livet mitt med. :-)
Og om jeg er så idiotisk at jeg dropper å snakke med fyren fordi han har krysset av for "gjennomsnittlig"...eller han er 2 cm for kort...eller har gått universitet istedet for høgskole? Kunne ikke skje på en dårlig dag engang!

*Da ber jeg i tilfelle om at mine venner slår meg i huet med noe veldig hardt*

Skjult ID med pseudonym Blahblah fr. 23 juli 2010 01:13

Den peneste jenta jeg har sett her inne hadde kort hår. Husker ikke hvem, men var seff fra Oslo :-( Kanskje var det du.

Skjult ID med pseudonym Dragefrukt fr. 23 juli 2010 01:14

Jeg ser iallfall en hel haug med flotte mennesker her inne og undrer meg stadig over at de er single. Men det er nok ikke lett for noen når ting er som de er i denne virtuelle verdenen.

Skjult ID med pseudonym rotte fr. 23 juli 2010 08:29

Rotte kanskje ikke passe så godt med noen av disse Rotte falle mellom stoler to.
Rotte tro alle kvinner konspirere mot Rotte.

Skjult ID med pseudonym Lady fr. 23 juli 2010 09:16

@ Prober

Selv med med BMI på 18 har jeg aldri opplevd at det har skranglet noen gang.
Skyldes nok mine lange og slanke muskler:)

Skjult ID med pseudonym Overlord fr. 23 juli 2010 12:44

@Dragefrukt "Hvordan anser du at dine konklusjoner om at alle mennesker instinktivt tiltrekkes som slankere personer stemmer overens med dette?"

Som jeg har sagt før, så tror jeg at begge deler spiller inn. Både det som er kulturelt betinget og det som ligger instinktivt. Jeg sa ikke at alle mennesker tiltrekkes av slanke/atletisk/normal, men at generelt så gjør folk det.

Skjult ID med pseudonym Dragefrukt fr. 23 juli 2010 13:15

Så da bryter det altså med instiktet i de kulturer der mennesker generelt tiltrekker kvinner med høyere vekt enn her?

Skjult ID med pseudonym Overlord fr. 23 juli 2010 14:23

@ Dragefrukt
"Så da bryter det altså med instiktet i de kulturer der mennesker generelt tiltrekker kvinner med høyere vekt enn her?"

Det er godt mulig det ja. Steder der det er større knapphet på ressurser, og det å spise seg mett, er det sikkert status å være stor, og det viser at en har nok mat. Det er jo veldig viktig å få nok mat. Her i Norge har alle råd til mat, og det å spise seg stor er ikke noen prestasjon, siden alle kan det. Vi er også bedre opplyst i større grad angående hva som er sunt, og hva som ikke er sunt. Derfor er det ingen eller ekstremt få som vil spise seg stor for å vise at de har nok resurser. Det vises på andre måter, som feks dyr bil, fint hus, klær etc.

(mann 45 år fra Aust-Agder) fr. 23 juli 2010 14:33 Privat melding

Lady: det er bare å skrangle innom! hoftefeste og bananmuskler er bare positivt! :-)

Dragefrukt og tingeling: Alt av kroppsidealer og fantasier som startes opp i barndommen er vel helt ensbetydene med hvilken kultur man vokser opp i (for de fleste ville jeg tro)
jeg forsøkte å mimre over hvilken pike/kvinne jeg først ble betatt av som barn?
En sykepleier? Brooke Shields?? Eli Rygg??? næ faen, Jannicke var det iallefall ikke! :-/

Skjult ID med pseudonym Dragefrukt fr. 23 juli 2010 14:50

Overlord: så da mener du at mange andre mennesker enn oss selv driver og undertrykker sine instinkter og at det er vi i den Vestlige verden så har kommet så langt at vi kan være sann mot vår menneskelige natur?

Prober: Ja, jeg tror iallfall at kultur har veldig mye å si. Men det er jo moro å se hvor mye Overlord klarer å lire fra seg. :p

Skjult ID med pseudonym Overlord fr. 23 juli 2010 15:14

@Dragefrukt "så da mener du at mange andre mennesker enn oss selv driver og undertrykker sine instinkter"

Nei, det vil jeg ikke si, kanskje bare det at andre instinkter kommer frem istedenfor. Det å overleve er et veldig viktig instinkt. Og det å da finne noen som har ressurser og nok mat er da veldig viktig. Slik er det ikke i Norge per dags dato.

Kort svar siden jeg har dårlig tid da jeg skal ut å følge mine instinkter :P

Skjult ID med pseudonym Dragefrukt fr. 23 juli 2010 15:15

Så instinkter er altså ikke noe som er iboende i dyr og mennesker, men noe som er foranderlig alt ettersom man ønsker det?

Skjult ID med pseudonym Overlord fr. 23 juli 2010 15:21

Jo, det er iboende, men noen instinkter kommer før en andre. Å få dekket det fysiologiske behovene kommer før enn de andre. Så steder med lite mat, er det ikke ulogisk at det å se ut som en får nok mat og overflod av mat, er en bra ting.

Sånn som den der pyramiden, husker ikke hva den het i farten.

(mann 33 år fra Oslo) fr. 23 juli 2010 15:22 Privat melding

Kan en ikke heller bare si fine ting til hverandre om hverandres utseende, og heller bare holde det som er negativt for seg selv.

Skjult ID med pseudonym Dragefrukt fr. 23 juli 2010 15:23

Den heter Maslows pyramide.

Men det er her ikke snakk om hvilke instinkter som kommer før andre eller ikke, men at med dine argumenter så betyr det at man kan forandre sine seksuelle instinkter som man ønsker det og at vi i Vesten har de eneste sanne seksuelle instinktene.

Skjult ID med pseudonym skrulla fr. 23 juli 2010 15:24

Maslows behovspyramide

Skjult ID med pseudonym skrulla fr. 23 juli 2010 15:26

dragefrukt rask :)

Skjult ID med pseudonym rotte fr. 23 juli 2010 15:27

Rotte lure om tynn vs middels vs tykk tiss hva foretrekkes.
Rotte ha fredag.

Skjult ID med pseudonym skrulla fr. 23 juli 2010 15:29

sistnevnte

Skjult ID med pseudonym qwerty fr. 23 juli 2010 17:54

Bare litt apropos dette med kroppsbygning vs. sunnhet:

http://www.vg.no/helse/artikkel.php?artid=10035031

(mann 45 år fra Aust-Agder) lø. 24 juli 2010 10:25 Privat melding

Qwerty: jeg lover høyt og hellig, skal IKKE begynne med kroppsbygging! (Er ikke mange nok år igjen på livskalenderen!)

Skjult ID med pseudonym rotte lø. 24 juli 2010 17:23

Med BBW Rotte trenge Nyco.
BBW vanskelig manøvrerbar, lite akrobatikkstillinger.