Alle innlegg Sukkerforum

Hvorfor venter han med å svare, hm..

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Jente.. to. 22 juli 2010 22:23

Hei.
Er ganske ny og uerfaren på dette området og lurer på, er det en slags regel på å svare etter en stund? Jeg svarer med en gang jeg får mail jeg..
Er det fordi jeg er sånn passe interesant å skrive med men ikke helt? ( jeg ser jo at vedkommene er pålogget og har lest mailen min.. men så tar det liksom noen dager før han svarer)

Skjult ID med pseudonym petita to. 22 juli 2010 22:26

Jeg ser også at noen tar seg tid med å svare, mens andre svarer med en gang, er vel individuelt det der, gjør det slik som passer deg best, og ikke tenk for mye over hvem som svarer hvordan, og hvorfor :)

(mann 40 år fra Oslo) to. 22 juli 2010 22:28 Privat melding

Dette kan jeg noe om.....

Jeg leser og skriver ganske mye post.... :) Så får man plutselig post fra noen man virkelig liker... og så blir man litt usikker på hvor aktiv og interessert man skal tørre å vise seg... Begår man generaltabbe ved å lese posten i det sekundet du har notert incoming?? eller skal du drøye litt? Bare slik at man ikke skaper et inntrykk at det eneste man gjør er å vente på post??? Vanskelig å helst skjønne hva man skal gjøre.... Så da velger man av og til å drøye både det å lese og svare... For tross alt man har jo et liv ved siden av det å sitte på sukker,no.. :)

Jeg ender som regel opp med å svare ganske hurtig uansett... :) Men de som sender post nu - får vente på svar til jeg kommer fra Jokern med Cola og noe annet godt å spise.... :)

Skjult ID med pseudonym Jente.. to. 22 juli 2010 22:37

He he, takk for svar.. Hm..

Skjult ID med pseudonym nebbioso to. 22 juli 2010 22:47

det er mange ting som kan påvirke hvor raskt du får svar, etter at han har lest mailen din;
* spurte du om noe? (ingenting? er det noe å svare på?)
* var han opptatt med å lage middag, men var så interessert i å lese mailen din at han gjorde det med én gang til tross for at suppa nesten kokte over og han ikke hadde tid til å svare?
* var han helt klar for å stikke på treninga om 2min, men var så interessert i å lese mailen din at han gjorde det med én gang til tross for at han visste at han ikke kunne svare før han kom hjem?
* er han uinteressert?

i tillegg finnes det en mulig grunn, som flere har kommet fram til, men som kun gjelder blant de som ønsker å spille skuespill (gjelder ikke meg):
* er han redd for å virke desperat ved å svare med én gang?

Skjult ID med pseudonym Mr.Pusten to. 22 juli 2010 22:51

@ TS
Enkelt og greit han er bare opptatt med å svare alle de andre.

Skjult ID med pseudonym aquaman73 to. 22 juli 2010 22:56

Det kan hende han ikke tar sukker så veldig nøye og utsetter det fordi han ikke kommer på noe å skrive.

Skjult ID med pseudonym qwerty to. 22 juli 2010 22:59

Spørs jo hvor dere er i kommunikasjonen. Har han svart mer enn 1-2 ganger? Eller har dere meldt tilbake så lenge at det er på tide at dere treffes, kanskje?

Skjult ID med pseudonym Jente.. to. 22 juli 2010 23:01

Jeg har skrevet med han frem og tilbake i noen uker nå..Han svarer som regel etter noen dager ( ennå jeg ser han er pålogget her hver gang jeg logger meg på nesten) Konkluderer med at jeg ligger nederst på lista og at jeg er en sånn reserve pjatt, he.. Så om han spiller kostbar så har det ingen god effekt på meg, he..

Skjult ID med pseudonym Adso to. 22 juli 2010 23:05

@jente

Enig med deg der, å vente er ingen god taktikk. Bare irriterende og man glemmer hva man hadde spurt om. Hvis du ikke kan svare langt, så kan man jo bare si noen få ord. Stille noen spørsmål og heller komme sterkere tilbake senere :D

(mann 39 år fra Oslo) fr. 23 juli 2010 14:04 Privat melding

Hvis jeg ser en post i innboksen leser jeg den av nyskjerrighet, men vet kanskje ikke hva jeg skal svare der og da. Kanskje er det flere meldinger jeg leser, pluss andre ting som skjer. Svarer heller jeg har tid. Noen har en hektisk hverdag vettu!

Ikke legg for mye i det!:)

Skjult ID med pseudonym sukkersøt fr. 23 juli 2010 15:42

Dersom jeg ikke svarer og er pålogget, er det rett og slett fordi fyren ikke er interessant nok.

Skjult ID med pseudonym qwerty fr. 23 juli 2010 16:41

Sukkersøt:
Det kan jo også være fordi man gjerne står som pålogget lenge etter at man har logget ut vel?

(mann 38 år fra Telemark) lø. 24 juli 2010 23:42 Privat melding

vel alt jeg har å si..jenter er noen rare dyr...og menn likeså.vi er et stort mysterium som ikke universe kan gi svar på.
og det er vel kanskje en grunn til at det er ganske så mange single jenter her på sukker også.hvorfor er dem her må jeg spørre?.
enten så vil de ha oppmerksomhet. eller så vil de være kostbare eller så vet jeg ikke.
men hvorfor skal det være så vanskelig egentlig. har merket at den ene dagen så kan man prate og bli kjent..den neste...borte vekk..interessen har vel blitt tatt av en annen.
og sånn kommer det til å være her på sukker..og de samme trynene blir der når du tar et nytt match søk..fordi de kommer aldri til å finne noen eller bli med på date eller være fornøyd.
syns heller at folk skal gå ut i parken eller trikken eller whatever og bare gripe sjangsen og ta kontakt med noen som evt gir deg et blikk eller smiler.men her i norge så er det jo så vanskelig å si hei åssen går det..du var søt og du er utrolig koslig....uten at man får et killer blikk tilbake.trur vi i norden ikke vet hvordan man skal åpne seg og være mer fri.vi titter vekk og er redde og ser i bakken. hvorfor skal det være så vanskelig å prate. sånn er det ikke i syd.så jeg syns vi skal innstalere mer varme her om vinteren.fordi vi er faktisk ispinner alle mann...vi må smelte og ta imot komplimenter og smil med brede armer.og gi hverandre en klem i ny og ne......

(mann 36 år fra Oslo) lø. 24 juli 2010 23:51 Privat melding

Jeg personlig er online på internett 24/7, og min lille Mac står også gjerne på i 14 dager i strekk, og på den måten så er jeg også online, selv om jeg fysisk ikke er det. Så onlinestatus kan være så mangt.