Alle innlegg Sukkerforum

Hvordan får man en date på en slik side?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Roller to. 22 juli 2010 23:24

Jeg får som regel svar på 1/4 av meldingene jeg sender ut som består av en kort åpningssetning. I ca 1/5 av disse igjen finner jeg såpass interessange og klarer å ha en god flyt i samtalene. Jeg blir bare litt usikker på om når jeg kan spørre om å møtes for å gjøre noe og hvordan? Hvor mange beskjeder pleier dere å sende før dere møtes? Det er som regel her samtalene slutter når jeg spør om hun vil møtes.

Hvorfor? Håper det er noen her med noen gode tips..

*confused*

Skjult ID med pseudonym Roller to. 22 juli 2010 23:26

Jeg er også litt nysgjerrig på hvordan dere trer frem. Unngår dere å flørte med å gi utrykk for å ville gi klem kyss osv?

(mann 55 år fra Akershus) to. 22 juli 2010 23:30 Privat melding

@ TS
Som regel så møtes vi først,og sender mail og sånnt etterpå. Greiest det.

Skjult ID med pseudonym Roller to. 22 juli 2010 23:32

Du bare spør jentene rett ut med en gang om de vil bli med ut? Jeg får et intrykk av at de fleste jenter tar de aller fleste gutter her inne for playere så jeg har orket å prøve en gang. Mulig det virker..?

Skjult ID med pseudonym gutt32 to. 22 juli 2010 23:36

Spør om å møtes på ca. fjerde meldingen, og for som regel da "Ja" og et telefonnummer i retur :)

Unngår åpenbar storflørting og seksuelle hentydninger i disse meldingene, men prøver heller å flørte litt sånn mellom linjene :)

Skjult ID med pseudonym Singha to. 22 juli 2010 23:44

For min del er det veldig opp og ned med hvor raskt jeg eller hun spør. Kommer litt an på, jeg er egentlig ikke så glad i å sende masse meldiger, før vi møtes. Som mange andre her, mener jeg kjemi er ganske avgjørende. Min erfaring er at de fleste jenter også enig i dette og er villig til å møtes raskt. De gangen jeg spør, spør jeg på en måte som gir god mulighet til å ta møte ved en senere anledning. Har inntrykk av at folk heller ikke svarer, enn å gi avslag. På den måten gir du en mulighet til et svar uten at hun trenger å gi det et avslag.

Skjult ID med pseudonym X-dreamer fr. 23 juli 2010 01:13

Jeg skrev alltid en del post med jenter tidligere før jeg i det hele tatt tok initiativ til å møte dem.... Men min opplevelse nå er at om det er en viss interesse for å møtes så er det like greit å gjøre det fort.... Postinger over tid fører bare til at man bygger opp forventninger til hverandre som ingen innfrir.... og når alt kommer til alt - så er det kjemi det handler om...

Skjønner ikke helt at du kan ha kontakt på post - for så at du IKKE får svar fra jentene når du ber om å få treffe dem.... Den vrien har jeg ikke opplevd... :) Men den kommer sikkert før jeg aner..... De fleste avviser meg som regel før vi møtes.... :)

Skjult ID med pseudonym Mr.Pusten fr. 23 juli 2010 03:41

Sukkerfest x-dreamer.... Der treffer du de flotteste og vakreste jenter,som er så hyggelige og nam,nam til å spise opp.... Da har du et motsatt problem..hehehe skrive mail til en du har truffet......Vanskelig det og,prøv det!