Alle innlegg Sukkerforum

singelfest

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Liselotte lø. 2 des. 2006 00:43

Lurer på hva slags folk som går på singelfestene..
Er det noen unge freshe folk der? har jo sett noen bilder fra noen av singelturene, og lurer på om det er samme type folk på festene?
Er det litt sånn " døla opplegg"? eller er det for unge trendy mennesker?
Alle har vel litt fordommer for sånt, mener ikke å være ensporet, men kanskje greit å høre litt før man melder seg på..
Takker for tilbakemeldinger for ei uviten skreppe!

Skjult ID med pseudonym jente 34 lø. 2 des. 2006 11:37

vi var en jentegjeng som skulle på forrige fest men da vi sjekket hvem som skulle ombestemte vi oss raskt. alle de kule gutta vi chattet med skulle ikke mens alle dølle vi ikke gidder svare skulle. men hei det er flere hundre på de festene så hvis du er der finner du sikkert en og annen kjekkas mellom alle bøndene.

Skjult ID med pseudonym gutt 27 lø. 2 des. 2006 12:25

Hmm kanskje kjekkasene ikke dro dit fordi den deilige jentegjegen deres ikke kom, eller kanskje det bare var noe de ville dere skulle tro...

Skjult ID med pseudonym Liselotte lø. 2 des. 2006 15:32

Takk for svar jente34..
Var det jeg mistenkte..vi er en gjeng som lurte på å ta en tur, men da dropper vi det sikkert...
Får høre litt rundt, hadde jo vært gøy med masse single bra folk da!

Skjult ID med pseudonym Sukker.no sø. 3 des. 2006 22:57

Svaret til jente 34 er tull og tøys. Vi kan med hånden på hjertet fortelle at vi har hatt masse oppegående og attraktive folk på alle arrangementer. Alle de siste festene har vært fulle og det er opp til hver enkelt hvor bra man vil ha det. Vi har kanskje ikke så mange under 25 som Liselotte sikter til, men fra 27 og oppover er det rikelig og vi kan med sikkerhet si at det ikke finnes andre steder i byen der man har tilsvarende utvalg potensielle partnere på ett sted. (Vi har forøvrig ikke lagt ut bilder fra singelturer)
Det hender likvel vi observerer en at en jente i en venninnegjeng har fått et avslag, noe har gått såpass innpå henne at hun krever å få gehør for at det ikke er noen kjekke gutter der og venninnene må høflig forlate de de prater med. Suksess på Sukkerfest betinger som oftest at man er positiv og litt "outgoing".
Som overformyndere på denne nettsiden har vi forøvrig tilgang til alle profiler og vi kan forsikre begge kvinnelige debattanter at de burde bli fornøyd.. Vær åpne og smil til livet så skal dere få det bra.

Skjult ID med pseudonym jente 34 ma. 4 des. 2006 15:25

jeg sa jo at det finnes en og annen kjekkas mellom alle bøndene jo. og hva som er attraktivt er jo helt individuellt men jeg tror liselotte var på jakt etter litt trendy og unge karer og det flyter virkelig ikke sukker over av det vet alle. men bra jenter og gutter det fins her som alle andre steder.

Skjult ID med pseudonym sara ma. 4 des. 2006 15:45

Jeg syns dette usakelig av de som ikke har vært på fest å skulle formene noe om hva slags folk det er der. Som på alle steder, noe for enhver smak. Setter man nesa i sky og og utganspunktet er "her finner jeg ingen" - så gjør man nok heller ikke det...

Skjult ID med pseudonym Liselotte ma. 4 des. 2006 20:31

Jeg tror nok jente34 forsto hva jeg mente her gitt. Jeg skjønner jo også at det helt sikkert er veldig mange hyggelig og flotte mennesker på disse festene, men folk er jo forskjellige og jeg er såpass shallow at jeg bryr meg om ytre fremtoning hva angår klestil etc. Sånn er jeg bare:-(
Jeg takker derfor for jente34 for et bra svar.
Og sukker, dere gjør jo en strålende jobb, og mange er jo kjempe fornøyde med festene- det kan man jo lese her i forumet.
Tror likevel ikke vi skal stikke under en stol at det er mange av "en type" mennesker på festene...
For og ikke være helt idiot her skal jeg ta en test jeg, komme meg på en fest, og gi en tilbakemelding!
Takk for svar alle:-)

Skjult ID med pseudonym - ma. 4 des. 2006 22:54

Festene er dritkule.
Det er masse kule og normale folk der, som helt garantert ikke hadde hatt problemer med å treffe noen på byen. Selvsagt er det litt annet også, men hva kan man forvente?
En god blanding av morsomme, utadvendte folk og en kanonbra stemning.
Absolutt å anbefale.
Og ja, man er passe shallow om man dømmer uten å ha vært der.

Skjult ID med pseudonym jente 34 ti. 5 des. 2006 00:00

jeg skal fan meg også komme bare for å bevise at jeg hadde rett LOL

Skjult ID med pseudonym James Bond ti. 5 des. 2006 14:37

Jeg var på forrige fest -og av ca 200 damer fant jeg fem som var ordentlig interessante. Det holder for meg på en kveld;)

(mann 42 år fra Rogaland) ti. 5 des. 2006 15:15 Privat melding

Pratet du med dem, eller klistret du en "post it"-lapp merket "svært interessant" på dem?

Skjult ID med pseudonym James Bond ti. 5 des. 2006 16:17

Jeg benyttet selvfølgelig hele kvelden kun til å observere -slik at jeg kunne gå inn på profilene deres på nettet ved en senere anledning... (Sannheten er at klisteret på post-it lappen satt litt dårlig og bare falt av hele tiden...).

For en gjeng;)

Skjult ID med pseudonym James Bond ti. 5 des. 2006 16:32

Jeg benyttet selvfølgelig hele kvelden kun til å observere -slik at jeg kunne gå inn på profilene deres på nettet ved en senere anledning... (Sannheten er at klisteret på post-it lappen satt litt dårlig og bare falt av hele tiden...).

For en gjeng;)

(mann 40 år fra Finnmark) to. 7 des. 2006 16:43 Privat melding

Her var det mye svada ja...

Ettersom at sukkerfestene er i Oslo, som skal etter sigende være norges mest trendy by, så blir det for tåpelig å si at det er mange bønder der. Jeg vil nok også tro at for mange "oslo borgere" så er jo alt nord for Sinsen krysset bondeland også. Det er jo uten tvil mange trendy folk på sukkerfestene, både av hun og hankjønn vel å vite.. Veldig hipt og kult å bo i Oslo. Men ingen tvil om også selvgodheten er høyest her heller.

Når det gjelder klesstil så går det vel mye på smak og behag. Men hvor smart er det å velge partner ut i fra klestil. Hvor trendy man er sier lite om hvor bra personlighet man har også, like lite som bankkontoen sier om personligheten.

Damer som likevel er ufattelig kresne kan vel likegodt holde seg hjemme, fordi at disse vil nok forbli single helt til de skifter mening a likevel..

Skjult ID med pseudonym Liselotte to. 7 des. 2006 19:31

Oslo er ingen trendy by, langt ifra i den store sammenhengen.
Dvorak, enig i at klestil er smak og behag, men den sier også utrolig mye om hva slag type menneske man er. Det er ikke de samme type gutta som handler på Dressmann og Cubus, og f.eks. House of Singles..det må du vel være enig i..Det ene er vel ikke noe bedre enn det andre, men det sier litt om personen. Jeg akter ikke å tilbringe livet mitt med en med lusekofte, for hvis han liker å gå med det, så er vi såpass forskjellige at vi ikke har noe sammen å gjøre. Ikke noe galt med lusekofte, men jeg liker det bare ikke, og det skal ikke min fremtidige mann gjøre heller! Samme som at du kanskje ikke ønsker å date ei jente med piercing i hele ansiktet, og "kirkebrenner" antrekk, eller kanskje det ikke teller for deg? ikke vet jeg. Men da er det ikke mange av deg tror jeg, hvis "presentasjon" ikke betyr noe.
Bankkontoen får noen annen ta seg av å snakke om, men jeg kjenner ingen jenter som leter etter en fyr med masse penger. Selvfølgelig er det jo et pluss hvis prinsen har penger, men laaangt i fra noe must.
Hva angår personlighet er det jo selvfølgelig det viktigste for valg av make, noe annet må du ikke tro Dvorak, men hvis ikke resten av "kittet" er på plass, kommer man ingen vei..
Som sagt, ikke meningen å tråkke noen på tærne. Sukker er et flott forum, men man må vel av og til kunne stikke fingeren i jorda og forstå at ikke alle er ute etter det samme som en selv i en partner.

Stå på med datingen folkens, gleder meg til sukkerfest, på å møte Oslos hippe og treny gutter...hehehehehe

Skjult ID med pseudonym utrendy to. 7 des. 2006 19:54

Jeg lurer litt på hva som egentlig skjer på festene, og hvordan det ser ut der? Hva slags musikk er det? Er det sånn at det går an å finne et roligere sted for å sitte og prate, eller er det bare dansing og stående/hengende ved baren...? Hvis jeg ikke er noe glad i å gå på byen generelt, eller danseglad, og synes det meste av popmusikken er slitsom (er i 20åra.. bare sær!), blir det bortkastet for meg å prøve en sånn fest, tror dere?

(mann 40 år fra Finnmark) fr. 8 des. 2006 03:35 Privat melding

Hei igjen Lise Lotte

Hehe, fint med litt diskusjon eller hva Lise Lotte, selv om jeg er vel blitt anklaget av enkelte på forumet her for å være vel aktiv på forumet her..

Når det gjelder Oslo som trendy by så tenkte jeg vel i norsk sammenheng og ikke i internasjonal sammenheng. Jeg har også vært i mer trendy byer når det er sagt, som f.eks Barcelona, Milano og Lugano for å nevne noen.

Jeg er nok enig med deg i at klær sier litt om personen man er, men hva er egentlig trendy.. Ikke at jeg er noen moteløve, men trendy klær er kult det ingen tvil om det. Nei jeg liker nok ikke Gothere... hehe

Lusekofte ja.. hehe, typisk norsk, men det vel ingen som kommer på Sukkerfest med det uansett da eller hva... Presentasjon betyr selvsagt litt, men ikke alfa og omega spør du meg. House of Singles virket forøvrig som en kuul butikk, spør du meg (etter å lest på deres nettsider vel og merke).

Dessuten så håper jeg du skjønte litt av ironien i mitt innlegg Lise Lotte..

Skjult ID med pseudonym <3 fr. 8 des. 2006 08:27

Jeg vil også på singelfesten i januar. Men sitter med en følelse av at de guttene som jeg prater med ikke går dit, for at det blir å synke for lavt eller no sånt.. Det holder liksom med å være på sukker-forumet. (ja jeg vet at det er flere gutter der ute enn de jeg skriver med, men hva slags gutter)
... også det med å faktisk gå dit aleine.. grøss.. hehe, blir det samme som å gå ut på byen aleine jo - og hvem gjør vel det?
-Mener ikke å virke dømmende om jeg gjør det.. er bare litt kritisk. Dette er helt nytt for meg!


(mann 43 år fra Oslo) sø. 10 des. 2006 20:25 Privat melding

Jeg har vært på alle sukkerfestene arrangert hittil og det har alltid vært bra :) Vel har i hvertfall vært på noen, og det er jo en god blanding av folk der. Alt fra A til Å, men det er ingen som har skremt meg. Har vært på Onkel Donald og blitt mer skremt der. Ikke det mest hippe stedet det heller, men mange vet hva det dreier seg om.
Heller ingen som blir sperret inne på sukkerfestene, og finner man ut at detta var for teit så kan man jo forlate lokalet.
Personlig så synes jeg utdeling av bildekortene og rangeringen er det som trekker mest ned. Se for deg denne introen: "Heisann! Du er jo på 14. plass på lista mi du. Dersom det går i dass med de tretten første så snakkes vi ;)" Har valgt å bare gi beng i de kortene og bare ha det gøy.
Uansett så er det vel ikke så mange andre fester hvor så mange single samles på et sted. Og da skulle man jo tro at det var håp.
Også for sånne som meg :)

Skjult ID med pseudonym juliet on. 13 des. 2006 12:51

Håper det skal noen gutter under 30 på festen:)

Skjult ID med pseudonym juliet on. 13 des. 2006 15:24

Fordomsfull? Forventningsfull heter det vel:)

Skjult ID med pseudonym Juliet fr. 15 des. 2006 16:10

Du skjønner poenget.. + - ett eller to år har ingenting å si.. Men har utrolig unge foreldre så vil jo helst finne en som jeg har mer tilfelles med enn de (historisk sett).

(mann 42 år fra Hedmark) fr. 22 des. 2006 17:51 Privat melding

VELDIG BRA MICHI
lo godt av det siste innlegget ditt .
hilsen trendy 31.åring som aldri blir voksen :-D