Alle innlegg Sukkerforum
Skjult ID fr. 23 juli 2010 10:49

hvorfor holde en lang hyggelig "samtale" igang her inne og virke oppriktig inntresert.og når man da spør om å treffes....så blir det enten tyst,eller så sier de nei...
er ikke poenget her inne å treffe noen da?
jeg er ikke inntresert i å prate med noen jeg ikke har planer om å treffe hvertfall.
(sikkert vært tatt opp før dette her)
hilsen en som lurer....

Skjult ID med pseudonym petita fr. 23 juli 2010 11:00

Jeg tror at jenter ofte kan prate med menn, kun fordi praten er interessant, mens menn ikke ser poenget i å prate med noen med mindre de definitivt vil møte dem en gang...kanskje :)

Skjult ID med pseudonym Tingeling fr. 23 juli 2010 11:04

Hyggelig eller "hyggelig", da? Samtalen? :-)

Altså, de fleste har vel forskjellig modningstid. Det er ikke gitt at man ikke ønsker å treffe noen, selv om man ikke vil treffe "alle" eller etter "kort tid"...eller etter at man har "etablert en viss kontakt". :-)

Noen skriver for å være hyggelige. Noen kjeder seg, og synes det er hyggelig å ha noen å skrive med. Noen gidder ikke treffe noen. Noen får hetta av spm om treff (skummelt å forlate skjermen). Noen treffer mange. Noen vil helst ikke skrive i det hele tatt, kun treffes. Noen trenger å føle seg sikre. Noen trenger å føle de er virkelig likt. Noen trenger å kjenne på stabilitet i kommunikasjon over tid. Noen vil...(fyll inn det som passer).

Dersom du virkelig ønsker å treffe den du skriver med, kan det gjøres veldig enkelt.
Ved å spørre: Hva skal til for at vi skal treffes?
Men det er fortsatt ingen garanti for treff.
:-)

Skjult ID med pseudonym Papou fr. 23 juli 2010 11:06

Signer denne @Skjult ID.

Forstår heller ikke dette med at det er gode dialoger imellom to og det kommer til det punktet du snakker om.

Skjult ID med pseudonym Gurka fr. 23 juli 2010 11:27

Den ene ser på det som en vennskapelig samtale, har allerede funnet ut at det ikke "klikker" for seg, mens den andre er interessert i noe mer. Den som er interessert gir jo det beste av seg selv, og er en super samtalepartner. Selvfølgelig må det bli feil. I RL hadde dette resultert i "vennesamtalen" :)

Skjult ID med pseudonym qwerty fr. 23 juli 2010 16:36

Dette er jo en datingside, ikke en venneside a'la Blink eller Nettby, så jeg synes det er merkelig om man ikke går ut fra at den som tar kontakt faktisk har intensjoner utover å sende meldinger.

Ellers - er det virkelig folk som kan si om det faktisk "klikker" gjennom en sekvens med meldingsutvekslinger her på stedet?

Skjult ID med pseudonym Gurka fr. 23 juli 2010 16:41

Tror det, qwerty. Hvis ikke ville det ikke vært så mange som klagde på dette fenomenet.

Skjult ID med pseudonym qwerty fr. 23 juli 2010 16:48

Jeg må si jeg synes det er ganske sært. Er det ikke bare sju prosent av kommunikasjonen man sier formidles gjennom det du faktisk sier?

Skjult ID med pseudonym Tingeling fr. 23 juli 2010 16:51

70% av all kommunikasjon er non-verbal, ja. Sier de lærde...:-)

Men hvorfor er det sært? Om det klikker...eller ikke?
Jeg er kjapp til å kjenne på hvordan skriftlig kommunikasjon "klikker".
:-)

Skjult ID med pseudonym qwerty fr. 23 juli 2010 16:54

Jeg er i hvert fall avhengig av å høre hvordan hun snakker, se hvordan hun beveger seg osv. for å kunne si noe. Har hatt kjempekommunikasjon med folk på nett for så å fullstendig ikke passe i virkeligheten - og omvendt.

Skjult ID med pseudonym Tingeling fr. 23 juli 2010 16:58

Nå skjønte jeg mer...tror jeg.
Du vet ikke om det "klikker" med noen før du har truffet personen, nei? Men du kan vel si om det "ikke klikker" kun via meldinger? :-)

*Eller misforsto jeg?*

Skjult ID med pseudonym qwerty fr. 23 juli 2010 17:06

Som sagt, har opplevd det omvendt også. Joda, selvsagt er det noe i det jeg får levert over nett som i seg selv kan bidra til å gjøre henne mindre interessant, men jeg har ennå ikke klart å trekke konklusjoner uten å møte henne først - selvsagt med mindre det skinner gjennom at hun egentlig er helt uinteressert.