Alle innlegg Sukkerforum

Jeg trenger litt pes

Vis siste innlegg
(mann 59 år fra Buskerud) lø. 24 juli 2010 14:52 Privat melding

Jeg lurer veldig på et par ting og jeg ønsker at dere er helt ærlige her nå.

Hvorfor tror dere at ingen damer svarer meg og eller tar kontakt meg meg, ser jeg bare helt håpløs ut, er jeg for gammel eller hva er det som er galt. Jeg vil virkelig vite ?
På forhånd takk
ikke være sjenert fyr løs.

Terje

Skjult ID med pseudonym Dragefrukt lø. 24 juli 2010 14:56

Lite sjenert som jeg er så kan jeg plukke på et par små ting.

Korrekturles profilen din, det er en del skrivefeil. En del henger seg opp i dette.

Om du er for gammel eller sånt vet jeg jo ikke, men om du kun kontakter kvinner som er en god del yngre enn deg så er du kanskje det. Du er ikke for gammel for kvinner på din egen alder. ;-) Men sånn ellers syns jeg aldeles ikke du ser håpløs ut, altså. Du ser ut som en helt normal mann.

Og ja, en hårklipp ... Men det kan jo bare være mine personlige preferanser. Grått hår gjør seg best kort, både på kvinner og menn.

Skjult ID med pseudonym X-dreamer lø. 24 juli 2010 15:00

Har allerede fått kommentar på å korrekturlese profilen.... Kan hjelpe deg med det om du ønsker.... Forøvrig synes jeg du ser ut som en morsom og trivelig kar... men - du ville vel kanskje heller ha tilbakemeldinger fra ditt publikum.. damene.. :D

Skjult ID med pseudonym marryme lø. 24 juli 2010 15:05

Ta bort bilde nummer 2 og 5 i albumet, og bytt profilbilde til nummer 4 :)
Korrekturles, og fjern alle utropstegn :)

Skjult ID med pseudonym mann32 lø. 24 juli 2010 15:05

Bytt ut profilbildet med det bildet av deg med briller foran vinduet. Der syns ikke dobbelthakene så godt ;)

Skjult ID med pseudonym marryme lø. 24 juli 2010 15:06

Nei nummer fire, der ser du glad og lykkelig ut :)

Skjult ID med pseudonym Dragefrukt lø. 24 juli 2010 15:08

Bilde2 var jo kult, ser ut som han har det gøy på kjøkkenet. Jeg stemmer for å beholde det.

Skjult ID med pseudonym marryme lø. 24 juli 2010 15:09

I så fall fotoshoppe det til litt farge i ansiktet, ser litt vel grått ut, hudfargen altså :S

Skjult ID med pseudonym Dragefrukt lø. 24 juli 2010 15:13

Nei, herlighet, photoshoppe seg til brunfarge? Seriøst; om folk ikke kan se forbi sånt, så er de ikke verdt å leke med heller.

Skjult ID med pseudonym marryme lø. 24 juli 2010 15:15

Neivel, da tar man bort det bildet, ferdig med saken :)

Skjult ID med pseudonym Dragefrukt lø. 24 juli 2010 15:15

Pfft. Jeg syns det fint kan bli og så kan heller pirkefolk ignoreres.

Skjult ID med pseudonym toohey lø. 24 juli 2010 15:58

Som sagt korrekturles profilen, få bort skrivefeil og omformuler gjerne noen av setningene. Benytt deg av x-dreamers tilbud om hjelp!
Bytt også profilbildet ditt slik at dobbelthakene kamufleres litt :)
En hårklipp hadde også gjort seg!

Pass på å ikke stile for høyt. Da mener jeg kontakt bl.a. kvinner som har din alder innenfor sin preferanse.
Det er ganske irriterende å få henvendelser fra menn som er et stykke unna det enselv har satt som alderspreferanse.
Lykke til! Du må være litt tykkhudet for å holde ut! :)

Skjult ID lø. 24 juli 2010 16:12

enig med det som er nevnt over+muligens litt mindre øyenbryn.de "overtar" ansiktsytrykket ditt..

Skjult ID med pseudonym Singha lø. 24 juli 2010 16:53

Viktig med et bra smil, men ditt er kanskje litt overdrevet:)

(mann 59 år fra Buskerud) lø. 24 juli 2010 16:55 Privat melding

haha takk for alle tilbakemeldinger flere ønskes. Jeg er en veldig romlig kar i hue og jeg har mye humor og da er det altid sånn at humor passer best live. Skrive feil er vel den minstefeilen jeg har, så hvis ikke damer greier å so forbi det så er de damene så perfekte at det er ikke meg de vil ha.

Hårklipp ja mulig det, skal tnke over det, men har vel ikke hatt kort siden mora mi bestemte.
Jeg stiller høyt selvfølgelig gjør jeg det, det virker vel dumt å fortelle ei dame i ettertid at "jeg traff deg jeg søte vennen min, fordi jeg ikke stilte så høye krav", hehe

Skjult ID med pseudonym toohey lø. 24 juli 2010 17:06

Sorry, jeg mener ikke å være slem men:
Du har sett deg selv i speilet og sier du er en mann med masse humor. Slik virker du også, MEN ut fra en titt på bildene og profilen (inklusive det skrevne ord) er du ikke Guds gave til kvinnen. Så igjen stil ikke for høyt, da er det ikke så rart om du ikke får respons på dine henvendelser!!! Enhver får definere hva det vil si å stile for høyt i forhold til i hvem en selv er og også i forhold til hvilke profiler en tar kontakt med her.

Skjult ID med pseudonym møkkamann lø. 24 juli 2010 17:08

Problemet er at selv småfeite oversminka burugler på 45 har mye mer draget enn de aller fleste menn uansett alder. Hadde menn lagt lista si på sitt eget nivå hadde det vært noen som passet for alle av oss. I går så jeg en gutt 10 år yngre enn meg febrilsk prøve å sjekke opp ei røy 10 år eldre enn meg. Dette er den eneste grunnen til at menn sliter mye mer enn kvinner med å finne seg noen. Menn er alene fordi de ikke er bra nok for noen. Kvinner er alene fordi de ikke finner noen som er bra nok for dem. Ekkelt men fakta! Jeg er ikke homo og sånn sett kasje feil person til å uttale meg. Men du Cabben ser da bedre ut en gjennomsnittet av kvinner på din alder!

Skjult ID med pseudonym møkkamann lø. 24 juli 2010 17:13

@toohey
Hvor er den helvetes lista. Jeg har fått mail og hjerter av smellvakre jenter på 22 (14 år yngre enn meg) men halvslitne alenemødre på min egen alder føler seg for god for meg. Hvordan skal jeg vite hvem som er for bra for meg?

(mann 59 år fra Buskerud) lø. 24 juli 2010 17:24 Privat melding

@toohey heheeh den var grei ikke guds gave til kvinnen LOL. hvor vet du det har du truffet meg, har du opplevd meg, har du elsket med meg, noppe ikke som jeg vet ihvertfall og hadde du gjort det hadde vel tonen i svaret ditt hvert annerledes. Damer er ikke noe nytt for meg overhode ikke, jeg vet meget godt hvordan de skal behandles både i og utenfor senga, så hva du legger i guds gave til kvinne vet jeg ikke men jeg ler av deg, ja det gjør jeg..
Prøv først så klage, ikke klag å så prøve blir feil det.

Skjult ID med pseudonym toohey lø. 24 juli 2010 17:50

@møkkamann: problemet er vel at den lista er umulig å finne, ulik for oss alle...
Hadde jeg visst hvem som var bra for deg hadde jeg sannsyligvis ikke vært her.. da hadde jeg vært noe ala Oraklet fra Delfi... :) .. og da hadde jeg sannsynligvis visst hvem som var bra for meg selv også! :) som mange andre her vet jeg bare hva som ikke er bra for meg, ja det dømmer jeg ut fra bilder og profil. Faktisk oftest ut fra hva som er skrevet i profilen, ikke bare bildene!.. og det er vel det største problemet for oss alle!! Det er fort gjort å dømme noen...

@Cabben
Som sagt bedømmer jeg deg ut fra hva mine kriterier er og da er du langt unna, derfor "vet" jeg... faktisk så er problemet her at du blir dømt lenge før noen har lyst til å prøve deg, det er derfor du får så få svar...
Når det er sagt, så gjelder jo ikke det bare deg, men sånn er det med nettdating! Hadde du vært Guds gave til kvinnen hadde du ikke vært her og klagd over lav respons.. lol..
Klager ikke, er overhodet ikke interessert i å prøve!

Skjult ID med pseudonym h*n lø. 24 juli 2010 18:04

Cabben skrev
"Hvorfor tror dere at ingen damer svarer meg og eller tar kontakt meg meg, ser jeg bare helt håpløs ut, er jeg for gammel eller hva er det som er galt. Jeg vil virkelig vite ?
På forhånd takk
ikke være sjenert fyr løs"

Toohey skrev
"Sorry, jeg mener ikke å være slem men:
Du har sett deg selv i speilet og sier du er en mann med masse humor. Slik virker du også, MEN ut fra en titt på bildene og profilen (inklusive det skrevne ord) er du ikke Guds gave til kvinnen. Så igjen stil ikke for høyt, da er det ikke så rart om du ikke får respons på dine henvendelser!!! Enhver får definere hva det vil si å stile for høyt i forhold til i hvem en selv er og også i forhold til hvilke profiler en tar kontakt med her."

Cabben svarte
"@toohey heheeh den var grei ikke guds gave til kvinnen LOL. hvor vet du det har du truffet meg, har du opplevd meg, har du elsket med meg, noppe ikke som jeg vet ihvertfall og hadde du gjort det hadde vel tonen i svaret ditt hvert annerledes. Damer er ikke noe nytt for meg overhode ikke, jeg vet meget godt hvordan de skal behandles både i og utenfor senga, så hva du legger i guds gave til kvinne vet jeg ikke men jeg ler av deg, ja det gjør jeg..
Prøv først så klage, ikke klag å så prøve blir feil det."

Altså, først ber du om ingen restriksjoner, bare fyre løs om meninger om profilen din. -så når Toohey gjør det, med hovedvekt på tekst og bilder men også honør for humor, udiplomatisk el ei, så blir du likevel fornærmet?
Du cabbis har da vært her lenge nok til å vite at ber du om det, så får du det?
Blir du overrasket av å bli våt i rompa når du stuper ut i Solbergelva også eller? HÆ??????? :)

(mann 59 år fra Buskerud) lø. 24 juli 2010 18:54 Privat melding

heheheeh. ok var ikke meningen å virke sur så tar det til meg men jeg skjønner ikke dette med å sikte høyt

Det er jo en del fine flotte pene damer her som er vært her lengere en meg og hva erdet dem sikter etter da, hva og hvor høyt jeg sikter er det jo bare jeg som vet og jeg ser faktisk ikke sånn på det, jeg hendvenner meg til dem jeg liker og det er vel ikke noe rangering av frøkner.

Skulle jeg vært litt paranoid og lest mellom linjene så er jeg ikke pen og må øa vær å prøve å få ei pen dame, jeg må stkke fingeren i jorden og innse at jeg må klare meg med ei stygg dame....... lest rett eller i litt store bokstaver??

Jepp har bada i solbergelva

Skjult ID med pseudonym Smartypant lø. 24 juli 2010 19:56

Siden du ber om det... Profilbildet du har nå, minner meg veldig om han gærne legen i Cannonball Run, racingfilmen fra 1981 med Burt Reynolds i hovedrollen. Fet film, men ikke den beste karakteren å minne folk om kanskje?

Når det gjelder skriefeilene dine, er vel spørsmålet heller om du vil ta til takke med en dame som er så analfabet at hun ikke bryr seg om dem. Høres for meg ut som du ikke vil legge lista alt for lavt, så jeg gjetter at svaret er nei.

(mann 59 år fra Buskerud) lø. 24 juli 2010 21:22 Privat melding

Ok takk for tilbakemeldinger blir litt retting i teks og sånn gruer meg til å nappe øyebryna da.....

Skjult ID med pseudonym rotte lø. 24 juli 2010 21:30

Rotte se film mann barbere øyenbryn brysthår.

Skjult ID med pseudonym peanøtten lø. 24 juli 2010 21:56

:-)
da venter vi i spenning på nytt profil-bilde:-)

Skjult ID med pseudonym peanøtten lø. 24 juli 2010 21:57

full sukker-make-over...hehe

Skjult ID med pseudonym Dragefrukt lø. 24 juli 2010 23:38

Det er en hel del mennesker som ligger i sjiktet mellom pen og stygg. Sånn til informasjon. Dessuten så har jo mennesker en tendens til å bli finere når man blir kjent med dem. Så lenge innsiden er fin, vel og merke.

Skjult ID med pseudonym :) lø. 24 juli 2010 23:54

Kost på deg en hårklipp du :) Du ser ut som en svært så hyggelig kar. Ønsker deg lykke til :)

Skjult ID med pseudonym :) sø. 25 juli 2010 03:03

For min del er du rett og slett en usexy mann, smålubben, blek og ustelt på håret.

Dessuten virker du påtrengende morsom, litt sånn i desperasjon.

Skjult ID med pseudonym Gurka sø. 25 juli 2010 11:52

Cabben, du er i alle fall modig! Det burde du ha med i i profilen din :) Du ser sannsynligvis bedre ut enn de fleste her inne kommer til å se ut om et par tiår ;)

Skjult ID med pseudonym blond sø. 25 juli 2010 12:32

Napp øyebryn - klipp deg - få rettet opp ryggen og ta på deg klær med litt farger.
Du virker på GRÅ

beklager, men du trenger en make over.

Skjult ID med pseudonym X-dreamer sø. 25 juli 2010 12:37

Mannen ser utrolig koselig ut...!!!!

Skjult ID med pseudonym Shipopo sø. 25 juli 2010 12:41

Det tragiske med Sukker.no er at alle ser etter den perfekte jenta/gutten. Jeg er ikke noe bedre selv, jeg er 10 ganger mer kresen her inne enn jeg er når jeg flørter med jenter i den virkelige verden. Likevel blir jeg litt trist om jenter dømmer meg på samme måten her inne som jeg dømmer de da ;)

(kvinne 28 år fra Oslo) sø. 25 juli 2010 12:44 Privat melding

@ X-dreamer

"Koselig" er IKKE det ordet man ønsker å bli beskrevet som på en datingside... Det er omtrent som å si: "Men hun/han er sikkert veldig snill!"

Skjult ID med pseudonym Gurka sø. 25 juli 2010 12:45

X-dreamer, det er ikke alle her som forstår at six-packen deres ikke varer evig. Da må de ha noe annet å vise for seg :)

Skjult ID med pseudonym X-dreamer sø. 25 juli 2010 12:46

@Husmus: Men du sa jo at JEG var kosl........ Faen.....