Alle innlegg Sukkerforum

Tilpasse profilen

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym qwerty lø. 24 juli 2010 15:50

Tilpasser dere profilen når dere tar kontakt med noen? Nå tenker jeg ikke i form av å endre den, å fremstille seg som noe annet enn den man er, men snarere i form av å skrive om setninger som, slik de står, ikke passer til den du tar kontakt med. For eksempel hadde jeg en periode en setning der det sto at det nok er en fordel at daten har høyere utdanning, det endret jeg til at det er en fordel at hun er nysgjerrig og interessert i å tilegne seg ny kunnskap - for meg er det mer eller mindre det samme, men for den som leser det er det kanskje ikke det.

Noen synspunkter?

Skjult ID med pseudonym Dragefrukt lø. 24 juli 2010 15:52

Nei, det gjør jeg ikke.

Forøvrig så er jeg ikke helt enig i at de to tingene du nevner er helt det samme. Nysgjerrig og interessert i å tilegne seg ny kunnskap passet fint på min eldste datter da hun som 7-åring hadde med seg Illustrert Vitenskap som lektyre på flyreise. Helt uten høyere utdannelse. Så det kommer jo helt an på hva man har i tankene når man leser ting. Jeg tror vel derfor på å være enkel og klar i sin tale.

Skjult ID med pseudonym toohey lø. 24 juli 2010 16:06

Jeg er enig med Dragefrukt. Nysgjerrig og interessert i å tilegne seg ny kunnskap er ikke det samme som å ha høyere utdanning. Det førstekan passe på veldig mange, enkelt å definere seg selv innenfor det.

Jeg tebdrer ikke teksten min. Det jeg har skrevet er såpass viktig for meg at jeg ikke vil endre det for å tilpasse meg en enkelt profil.

Skjult ID med pseudonym qwerty lø. 24 juli 2010 16:25

Som nevnt, det er det jeg legger i det, selv om endringen kanskje var litt mer presis. Men nettopp dette viser jo en viss tvetydighet i profiltekster man leser.

Skjult ID med pseudonym X-dreamer lø. 24 juli 2010 17:11

Morroklomp - ordnet det seg for deg i går da????

Skjult ID med pseudonym rotte lø. 24 juli 2010 19:07

Og Rotte som ikke vært ut på by siden 1990-tallet.
(Rotte ikke telle konsert i 2002, Rotte bare ute etter musikk)
Sånt ikke fungere for Rotte.
Rotte buhu.

Skjult ID med pseudonym Frk Frøken lø. 24 juli 2010 19:17

Endrer ikke, samtidig som jeg ikke skriver til folk som legger mye vekt på trening. Det verste er at jeg tror egentlig ikke de som skriver at de er så veldig opptatt av dette er noe spess mer aktive enn meg. Beveger meg mye, men ikke i form av "trening" Her går det i klippe gress, male, og slikt fjas. Uansett så kan jeg jo ikke skrive til noen som skriver at dette er veldig viktig i sin profil heller liksom... Da "lyver" jeg vel egentlig eller?

Jeg "trener" litt hver dag, så lite at jeg ikke tør kalle det trening. Det tar meg ca 10 minutter, og jeg hater alle 10 ;)

Jeg har en del venninner som "trener" på studio, og de kommer like høysminka ut som de gikk inn, så jeg vet ikke jeg. Trening og trening fru blom.

Har tenkt tanken på å skrive en profil som er litt mer hva folk vil høre, men har ikke helt fått meg til det. Vi får se. Det tar jo ikke helt av i innboksen her så.

Skjult ID med pseudonym rotte lø. 24 juli 2010 19:19

Trenestudio kjøttmarked også.

Skjult ID med pseudonym Smartypant lø. 24 juli 2010 19:47

Ikke gjort det hittil, men kanskje jeg burde gjøre det? :)

Skal gi det et forsøk i alle fall!:)

Skjult ID med pseudonym Frk Frøken lø. 24 juli 2010 19:51

he he, enig med deg @smarty
lurer på å dra tanken ut i praksis ;) (fysj og skamme seg seff), men kunne vært artig.

Eller...hm. Kanskje en da hadde blitt skikkelig deppa! som i fortsatt lite post! *fnis*

Skjult ID med pseudonym Tingeling lø. 24 juli 2010 19:59

Jeg skriver det jeg føler er riktig for meg, jeg.
Så jeg har faktisk ikke kravspec i det hele tatt. Jeg opplever det begrensende.
:-)

Skjult ID med pseudonym Frk Frøken lø. 24 juli 2010 20:01

jeg er som deg, tingeling. Tar det en får, så får det bli som det blir ;P Krav er bare tull. Møter en noen en faller for så tåler`n utrolig mye mer enn hva man tror.

Skjult ID med pseudonym megvel lø. 24 juli 2010 20:07

Og derav er min profil kjedelig lite innholdsrik... liker overaskelser jeg og tror det er greit finne ut litt etterhvert. Selv om jeg sikkert sparker meg selv i leggen iht blondinetråden =)
Begynner bli så mange krav, regler, tolkninger og spesifikasjoner at man ikke gidder skrive noe som helst hehe