Alle innlegg Sukkerforum

Hva legger dere i høye krav?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Dragefrukt lø. 24 juli 2010 18:09

Det er alltid snakk om den berømte listen som man må nå opp til. Mange snakker om høye krav. Jeg lurer litt på hver enkelt legger i høye krav.

Personlig så syns jeg mine såkalte krav er helt normale. Altså slike egenskaper de fleste normale mennesker innehar. Det går mer på indre verdier. Ikke være psyko i hodet, det har jeg prøvd. Ikke vær overstadig sjalu, det har jeg også prøvd. Er jeg helt dum i hodet som tenker at krav i hytt og pine fratar meg sjansene til å treffe et menneske som er fint på innsiden og som jeg liker på utsiden? Om man ser bort fra generelle fysiske preferanser som jo alle har, som i at man ønsker en dame/mann som er lavere/høyere enn seg og at h*n skal være slank/trent/passelig/lubben eller hva nå man liker, er det ikke litt merkelig å stille krav til øyefarge, hårfarge, cm rundt håndleddet, bredde på ørene og diverse? Og om man ser bort fra at man generelt ønsker en som er normalt oppegående, er det ikke litt merkelig å ønske seg en rakettforsker eller adm.dir i Statoil når kanskje den perfekte for deg jobber som lærer eller som konsulent i blindeforbundet?

Dette er kanskje smør på flesk i forhold til alle andre ørti tråder som stadig vekk inneholder det ene eller det andre om hvordan personer skal være, men jeg tar meg altså likevel i å undre på om ikke formen til din fremtidige kjæreste er litt for velstøpt, uten sjanse til å finslipe på noe som helst.

Skjult ID med pseudonym megvel lø. 24 juli 2010 18:14

Enig med du Dragemor:) Har heller ikke noen spesifikke KRAV... veldig få faktisk.. men likevel veldig kresen.
Det går på kjemi, holdninger og humor... Stort sett... Men vanskelig nok likevel.. Og under hoved punktene er det jo underpunkter selvsagt. Under holdninger er listen litt laaaaang...Er det bare meg eller er det ufattelig mange rare folk der ute? haha hmmmmm grr.. Vil bare ha en vanlig mann jeg...eeeh MANN mener jeg;)

Skjult ID med pseudonym Dragefrukt lø. 24 juli 2010 18:18

Holdninger er viktig. Det er langt viktigere for meg med en mann som ikke stemmer FrP og kaller muslimer for "slimet" enn en mann som har vorte på nesa og hår i øra. En mann som sikrer unga sine skikkelig i bilen fordi han vet hvor viktig det er, som ikke røyker inne eller "oppå" kidsa, eller som vet at unger og fyll er kjipe greier. Jeg tror mine krav nok ligger på slike områder aller mest, egentlig.

Skjult ID med pseudonym peanøtten lø. 24 juli 2010 18:21

har vel egentlig ikke noe "krav" jeg heller. eller jo..han må være røkefri.
ellers er det bare den berømte kjemien da......
hm...ikke lett..

Skjult ID med pseudonym Dragefrukt lø. 24 juli 2010 18:22

Tror dere at man kan trives med noen over tid? Altså at man ender opp forelsket lengre nedi gata og ikke kunne bedømt det på første møte?

Skjult ID med pseudonym tja lø. 24 juli 2010 18:28

Høye krav, det var jo en kysse tråd, hvor folk dumpet pga for dårlig kyss.

Skjult ID med pseudonym Dragefrukt lø. 24 juli 2010 18:32

Tja: Men det kan jeg på en måte forstå. Jeg har bare vært ute for en som virkelig ikke kunne kysse og som ikke klarte å rette seg etter instruksjoner. Og når noe så viktig som et kyss blir noe som er totalt avtennende, så går det jo ikke an å ha et tilfredsstillende partnerskap med den personen. Men uansett så er jo ikke det noe som rammes av utvelgelsesprosessen på steder som dette, dette finner man jo først ut etter at man har blitt ansett som verdig på alle områder.

(mann 31 år fra Hordaland) lø. 24 juli 2010 18:33 Privat melding

Den mening jeg ville lagt i høye krav, er de krav, eller lignende krav, som personen selv ikke ville klart å oppfylle. De krav du stiller handler om å unngå negative ekstremer, så ser ingenting gale i det. Helt naturlig. :-)

Måtehold med alkohol og ingen bruk av nikotin er de krav jeg stiller, resten blir preferanser.

Skjult ID med pseudonym megvel lø. 24 juli 2010 20:13

Preferanser var ordet:)