Alle innlegg Sukkerforum

Vanskelig dette her.

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Shipopo sø. 25 juli 2010 12:36

Sukk...

Har vært på sukker i noen uker og dette er kjipt asså. Jeg er en mann i midten av 20åra, jeg synes jenter rundt 20-23 virker mest interessant med hvordan jeg føler livet er for meg nå. Men fy flate så lite livserfaring og selvtillit mange av disse har, selvsagt ikke alle. Det bare stråååler usikkerhet i profilene her. Mener ikke å dømme noen, men det er vel det vi driver med her inne.

Så jeg har funnet ut at jeg kanskje burde går for ei jente som er litt eldre, men jenter på min alder + et par år vil ha menn som er 10 år eldre enn meg igjen. Ikke så lett dette. Kanskje jeg burde juge på aldern.

Nok klaging ;)

(kvinne 28 år fra Oslo) sø. 25 juli 2010 12:43 Privat melding

Yeah! Denne vinklinga liker jeg! :)

Skjult ID med pseudonym møkkamann sø. 25 juli 2010 14:10

Tro meg selvtilitten er like ille om de er 35. Livserfaring har de, men det skulle man faen ikke tro. Selvsagt gjelder det ikke alle.

Skjult ID med pseudonym Blå sø. 25 juli 2010 14:19

Gå for de du syntes er interessante, man finner (forhåpentligvis) det man ser etter en eller annen gang:)

Lyver du på alderen kommer det til å slå tilbake på deg, på et tidspunkt:)

Bedre å være ærlig, for så å overbevise om at du er verdt det, selv om du er litt utenfor alderspreferansen til vedkommende..:)

(kvinne 28 år fra Oslo) sø. 25 juli 2010 17:47 Privat melding

Jeg tror nok at man finner dårlig selvtillit hos damer i alle aldre. Jeg er vel kanskje heller i andre enden av den skalaen med litt for mye selvtillit til tider... :p

Skjult ID med pseudonym Strandboms sø. 25 juli 2010 17:49

Hva er så galt i å bli sammen med en dame med dårlig selvtillit da?

Skjult ID med pseudonym hehe sø. 25 juli 2010 18:00

er du sammen med ei dame som har dårlig selvtillitt tåler hu ikke at du synes andre damer er pene. Hu spør deg om hu som gikk forbi var pen (som hun seff var), svarer du "ja, hun var nice" kan du forvente deg sure miner resten av dagen

Skjult ID med pseudonym eliseb sø. 25 juli 2010 18:02

@hehe

Det er ikke aktuelt at kjæresten min forteller meg at damer som går forbi oss er pene. Det burde ikke være nødvendig. Når det er sagt ville jeg aldri spurt heller, da jeg vet jeg er den peneste ;-)

Skjult ID med pseudonym Strandboms sø. 25 juli 2010 18:06

hehe

det heller vel mere på sjalusi men enig i at det er en sammenheng mellom dårlig selvtillit og sjalusi...

Skjult ID med pseudonym Shipopo sø. 25 juli 2010 18:46

Hehe. Dårlig selvtillit når det gjelder hvordan de ser ut har vel de aller fleste, både menn og damer. Jeg tenker først og fremst på folk som ikke har tro på seg selv i sosiale sammenhenger, også jobb.

Jeg liker pene damer godt, veldig godt desverre(?), men det hjelper fint lite hvor pene de er om de ikke har litt guts og hjerne. Begynner å føle meg gammel, for 5-6 år siden var det nok at de hadde pupper og smilte til meg.

Skjult ID med pseudonym Blahblah ma. 26 juli 2010 00:00

hehe
Fy faen jeg ble lei av dette med eksen min. Hun brukte til og med ting jeg hadde sagt 2 år tidligere da vi hadde et mer avslappet forhold hvor vi f eks kommenterte finheten til damer i diverse blader sammen, mot meg.
"Synes du hun er fin"? Og de spør jo bare nårdet er hvet over enhver tvil at den andre dama er grtisedeilig, og du kan ikke svare nei, for da må du forsvare løgnen, og du kan heller ikke svare ja, for da blir det surmuling i lang tid. Kanskje må du trøste henne og tørke tårene i tillegg. Verste egenskapen som finnes er dårlig selvtillitt. Verste med alt var jo at eksen min var objektivt sett dritfin.

Skjult ID med pseudonym Blahblah ma. 26 juli 2010 00:03

Jeg ser lett om en mann er kjempekjekk og kan til og med uoppfordret kommentere dette til dama. Men det gjør meg jo ingenting om hun sier seg enig. Hvis en mann er kjekk så er han jo det. Kjenner jeg blir litt kvinnefiendtlig selv når jeg skriver om dette, hehe. Grining er forresten det dårligste trikset i verden, burde vært straffbart.

Skjult ID med pseudonym thestalked ma. 26 juli 2010 10:31

Tja, er ikke alle som ser det slik. Jeg har for vane å spørre hvem det nå er som er i nærheten om ei dame er fin, hvis det har seg slik at jeg leser et blad. Hvis noen sier ja, så spør jeg gjerne hva det er som er fint, og om jeg er enig så sier jeg det, evt kan jeg bemerke at nesen er finere enn munnen, og så blar man videre. Det er ikke akkurat som om det går an å være utro med et bilde i et blad, ser ikke helt the big deal.

Skjult ID med pseudonym Tingeling ma. 26 juli 2010 11:29

Jeg lurer virkelig på hvor du henter inspirasjonen til innleggene dine av og til, Morroklomp. De henger ofte ikke på greip, og du viser en stor grad av "firkantet tankegang med egenoppdiktede sannheter".
Kan du vise til kilder for denne siste påstanden din?
:-)

(mann 33 år fra Oslo) ma. 26 juli 2010 11:33 Privat melding

De 5 best betalte supermodellene har alle en ting til felles, de har alle vært arrestert for å slå menn faktisk hehe.

Skjult ID med pseudonym rotte ma. 26 juli 2010 11:44

De 5 best betalte også pisk like?

Skjult ID med pseudonym Tingeling ma. 26 juli 2010 11:51

@Russell
Skremmende...

@Morroklomp
Da antar jeg du sitter med tallmateriale, siden du kan påstå at dette gjelder så mange.
Sannheten er da relevant nok den, så lenge den kan dokumenteres. Å søke opp et syndrom sier meg ingenting. Så jeg vil tro du har dekning for påstandene dine fra et eller annet sted?
;-)

(kvinne 34 år fra Sør-Trøndelag) ma. 26 juli 2010 22:15 Privat melding

Jeg har funnet ut (gjennom erfaring på godt og vondt) at alder har ingen verdens ting å si for hvordan er person er. Har selv kompiser på 30+ som er like modne som en 20-åring. Er nok det som sitter mellom øra det bør legges vekt på. Høres ut som du bør sikte høyere i alder og samtidig få fram hvor moden DU er for alderen så blir'e sikkert sus i serken snart skal du se! ;) Trøst deg med at akkurat det samme gjelder for mannfolk også om man ser det fra kvinners side. Ufattelig mye useriøst og "fjasete" out there. Hvor er de voksne og modne mannfolka??? Eller er sukker en eneste stor barnehage....? ;P