Alle innlegg Sukkerforum

Mann/kvinne fra utlandet

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym eliseb sø. 25 juli 2010 16:18

Jeg har kommet frem til at jeg har både større interesse og toleranse for menn fra andre land enn innen Skandinavia, spesielt Norge. Grunnene til det kan være mange, og disse skal jeg ikke gå nærmere inn på. Jeg har nevnt dette i profilen min, noe som ser ut til å irritere norske menn grønne. Jeg vet en norsk datingside ikke er det rette stedet for å finne en utenlandsk mann, men nå bruker jeg heller ikke Sukker til å date en masse folk.

Spørsmålet her er om dere kunne tenkt dere en kjæreste som ikke er norsk? Skulle dere damer ønske at norske menn var mer gentlemen, kunne flørte med en mer elegant måte etc? Skulle dere menn ønske at norske damer var mindre snerpete, flinkere til å ta imot etc?

Hvis ja, hva tror dere den største utfordringen ville være? Språket, kulturen, hvem som skal flytte?

Dette er ikke en tråd hvor nedverdigende utsagn om å "hente seg" koner fra Asia og Afrika er velkommen.

Skjult ID med pseudonym rotte sø. 25 juli 2010 16:38

Rotte ofte repetere Rotte lete utland når Rotte gi opp lokalt, så Rotte svare ja. Språk/kultur, ja.
Rotte lure på hvilken kulturbakgrunn eliseb tenke på?

Skjult ID med pseudonym eliseb sø. 25 juli 2010 16:42

@rotte

Jeg mente ikke å lete i utlandet som en siste utvei, men å lete i utlandet som en preferanse ;-)

Hva mener du med "hvilken kulturbakgrunn"? Hvilken kultur jeg helst ser min neste the one kommer fra?

(mann 51 år fra Oslo) sø. 25 juli 2010 16:46 Privat melding

hehe...bare ventet på rotte her ;-)

Jo, jeg hadde ikke hatt noe i mot å bli sammen med ei dame fra utlandet. Har en forkjærlighet for latinodamer. På en måte oppleves disse som mer åpne og rett fram og lettere å forholde seg til. De er ikke så redd for å miste ansikt og viser det med tydelighet når de er interessert.

Tenkte på en hendelse her for en stund siden med en arbeidskollega fra Russland. Hun hadde et godt utstyrt frontparty og det var ikke til å komme unna at jeg senket blikket litt både titt og ofte. En av gangen tok hun meg på fersken med å kikke og jeg tenkte nå at hun ville se litt foraktlig på meg ved senere anledninger. Men det viste seg at hun likte å bli lagt merke til og hun ble veldig mer imøtekommende etter denne hendelsen...

Av norske damer hører man heller at hvorfor kan ikke folk se meg i øynene når de snakker til meg... viser bare litt av forskjellene...

Skjult ID med pseudonym tihi sø. 25 juli 2010 16:50

Tror ikke menn fra utlandet er så utrolig mye bedre enn de norske. Det kommer selvfølgelig an på hva man vil ha. Det er jo en del kulturforskjeller å tenke på også.

Når alt kommer til alt har det lite å si hvor mennene kommer fra, men hva du ønsker og aksepterer i et forhold.

Skjult ID med pseudonym Dragefrukt sø. 25 juli 2010 16:58

Det spørs helt. Jeg er veldig glad i England, men britene er noen utro hunder, genereally speaking, så det er ikke aktuelt. Ellers har jeg sansen for aussies/kiwis, men det er altfor langt borte. Så jeg holder meg til nordmenn. Jeg foretrekker definitivt hvite menn fra Vesten, men jeg ville ikke hatt en svenske eller danske. Måtte vært norsk eller engelsktalende. Sånn teoretisk sett.

Skjult ID med pseudonym eliseb sø. 25 juli 2010 17:00

@Strandboms

Klart det er hyggelig å bli lagt merke til av kjekke menn.

@Dragefrukt

Hvorfor ville du ikke hatt en svenske/danske?

Skjult ID med pseudonym Djeeses sø. 25 juli 2010 17:04

@TS:

Joda så absolutt!

Norske damer er i ferd med å spille seg selv ut over sidelinja med sin endeløse tørst etter å bli en av gutta.......

Selvfølgelig er det ikke bare bare med utenlandske jenter heller. Svært forskjellig kultur kan føre til problemer partene imellom men jeg foretrekker det enn uoverkommelige krav fra deres hjemlige søstre.

Så denne karen er nok snart tapt for sukkerklumpene som ikke engang leser profilene før de avviser hyggelige og morsomme mails......

Go figure....

Skjult ID med pseudonym Strandboms sø. 25 juli 2010 17:07

Eliseb

Selvfølgelig er det hyggelig å bli lagt merke til av kjekke menn. Men det mange damer glemmer er at det er en god del mindre kjekke menn som også synes en vakker kvinne er attraktiv. Da må hun tåle å bli lagt merke til av disse også og ikke kalle dem pervoer fordi de tar en titt på hennes fine kløfter.

Skjult ID med pseudonym Dragefrukt sø. 25 juli 2010 17:11

Eliseb: fordi dialekt er en ganske stor faktor når det gjelder tenning og det er ikke en dritt som er sensuelt eller sexy med verken det svenske eller det danske språket.

Skjult ID med pseudonym rotte sø. 25 juli 2010 17:13

@eliseb, mulig Rotte finne ut Rotte ikke passe med lokale, da det ikke siste utvei, men preferanse blitt.
Ja, hvilke(n) kultur(er) eliseb tenke på, og hvilke egenskaper som eliseb mest interessert i.

Skjult ID med pseudonym eliseb sø. 25 juli 2010 17:17

@rotte

Hvor gammel er du?

Jeg tenker hele Europa pluss USA og Canada. Det er mine preferanseområder.

Skjult ID med pseudonym rotte sø. 25 juli 2010 17:27

@eliseb, Rotte norsk uaktuell så alder irrelevant.
Europa USA Canada sprike veldig mye da.

Skjult ID med pseudonym møkkamann sø. 25 juli 2010 17:43

@eliseb

Norske menn finner seg dame i utlandet fordi de må. Hvor søker du en utenlandsk mann?

Skjult ID med pseudonym outsider sø. 25 juli 2010 17:46

Flørting i Norge er vanskelig, og jeg er enig i Strandboms' observasjon. Dette gjelder ikke bare når man kommer i skade for å hvile øynene litt for lenge på en vakker kvinne, men også hvis man skulle forsøke å flørte. Damer som føler seg høyere opp på attraktivitetsskalaen eller bare out of your league, har ofte en ganske nedlatende måte å vise sin misnøye med oppmerksomheten de blir til del. Foraktfulle blikk, fullstendig ignorering, eller helomvending med et snøft til svar, er ikke uvanlig (og dette gjelder ofte selv om man er edru og høflig).

Med tanke på at det er umulig å vite hvor damene plasserer seg selv på attraktivitetsskalaen, blir det ganske vanskelig å vite hvem det er greit å se på eller forsøke å gå bort til. Dermed blir det ganske fristende å lete etter kjæreste utenfor landegrensene. Så eliseb, ja, det hadde absolutt vært ønskelig at norske kvinner kunne være mindre snerpete og flinkere til å ta i mot (så finnes det selvfølgelig veldig mange hyggelige norske damer, men litt generalisering må til i en slik tråd).

Skjult ID med pseudonym eliseb sø. 25 juli 2010 17:50

@møkkamann

Jeg vet ikke hvorfor, det bare er sånn? :-) Jeg synes det er langt mer interessant med en mann fra Paris eller New York enn en nordmann. Det kommer selvsagt an på mannen, men han har allerede gode odds med seg så lenge han ikke er norsk. Sært, hva?

@outsider

Jeg ser hva du mener. Nordmenn generelt er arrogante. Arroganse og dumhet kombinert er ingen tiltrekkende egenskap, og derfor tror jeg at jeg ville fått mer ut av en mann som er oppvokst i et land hvor ikke disse trekkene blir hyllet.

Skjult ID med pseudonym Djeeses sø. 25 juli 2010 18:19

@Møkkamann

Menn finner utenlandske damer fordi de må???? Usikker på om du er ironisk her -

@eliseb

Skjønner deg godt for her på berget er man ikke bare arrogant, men også usannsynlig egoistiske. Man gjør ikke noe som helst uten at det gavner enselv. Så jeg sier "Go for it" og lykke til!

Jeg kommer rett bak deg i søken etter en utenlandsk dame! :)

Skjult ID med pseudonym Dante sø. 25 juli 2010 18:48

Gresset ser alltid grønnere ut osv, er perfekt å være norsk mann i USA, f.eks, damene dåner av aksenten.

Skjult ID med pseudonym The One sø. 25 juli 2010 19:32

@eliseb
Den største utfordringen er kulturforskjellen og jeg tror det er generelt vanskeligere for kvinner en menn. Dette fordi norske kvinner er veldig selvstendig og "forventer" en annen rolle i familieforholdet en våre utenlandske menn er vant til.

Skjult ID med pseudonym eliseb sø. 25 juli 2010 19:35

@The One

Det kommer veldig an på hvilken kultur man oppsøker. Jeg har kun erfaring fra forhold med en amerikansk mann, og jeg skjønner godt hva du mener. Han spøkte med at når vi skal ha barn, blir det koselig å ha meg hjemme. Det var en litt dårlig kamuflert spøk ;-) Tror likevel at det ikke ville blitt et nevneverdig stort problem hvis vi faktisk hadde fått barn sammen.

Skjult ID med pseudonym The One sø. 25 juli 2010 19:51

@eliseb

Vel, det kommer kanskje litt an på hvilken kultur, men du skal faktisk ikke lenger en til Tyskland så er det andre holdninger til dette og slik er det faktisk i alle land jeg kjenner til i Europa utenfor Skandinavia.

En litt morsom fetisj du har om jeg kan kalle det for det. Hva tenker du om en da som har halvt norsk og halvt utenlandsk...hehe

Skjult ID med pseudonym eliseb sø. 25 juli 2010 19:52

@The One

Det er ikke utenlandsk nok for min del :-P

Skjult ID med pseudonym The One sø. 25 juli 2010 20:03

@eliseb

Søren klype der røyk muligheten min :-P, men tror nok du overromantiserer litt det der med utenlandske menn

Skjult ID med pseudonym Gurka sø. 25 juli 2010 20:04

@Dragefrukt nå ble jeg litt overrasket. Vil det si at språk, kanskje også norske dialekter, hadde hindret deg fra å kunne bli forelsket? Hudfarge er jo en vanlig preferanse, men dialekter?

Skjult ID med pseudonym eliseb sø. 25 juli 2010 20:06

@The One

Denne problemstillingen er såklart noe jeg må ha vurdert i sin helhet. Er han halvt spansk, argentinsk eller meksikansk er det plutselig nesten ikke helt umulig. En annen faktor er om han er oppvokst her eller der. Er han oppvokst her er han jo norsk, og da er vi tilbake på null. Livet er hardt.

Skjult ID med pseudonym The One sø. 25 juli 2010 20:18

@eliseb

Hehe ja ikke sant, ting er ikke lett, men skal jeg være helt ærlig tror jeg du må være innstil på å bosette deg i hans hjemland for å få det du er på jakt etter.

(kvinne 42 år fra Oslo) sø. 25 juli 2010 20:20 Privat melding

Etter å ha vært sammen med en utlending i noen år, har jeg funnet ut at nestemann skal være norsktalende, han må kunne perfekt norsk. (Ok, kaaanskje en svenske, men da skal han søren meg være god også!). Eksen og jeg hadde ingen problemer med verken religion (han muslim - jeg ateist) eller kultur (forholdet tok slutt av helt andre årsaker).

Derimot var det tidvis veldig frustrende med språkproblemene, selv om han raskt ble god i norsk. Det er så mye som forsvinner når den ene ikke forstår språket 100 %, så mange nyanser som blir borte. Humor og ironi blir noe helt annet med en fyr som har et annet morsmål, selv om det ble nok av situasjoner og misforståelser som skapte latter. :-)

Jeg vil ikke fraråde noen å bli sammen med noen fra et annet land, men jeg vil ikke gjøre det en gang til selv. Det skyldes sikkert også at jeg er norsklærer, og ikke har lyst til å være det 24/7.

Skjult ID med pseudonym eliseb sø. 25 juli 2010 20:20

@Lillah

Spennende :-) Når jeg selv sier jeg vil ha en mann som ikke er herfra er ikke for å lære ham norsk. Jeg er veldig villig til å flytte til ham, og lære hans språk i stedet (noe som også gjør engelsktalende og delvis fransktalende land veldig aktuelle).

Skjult ID med pseudonym eliseb sø. 25 juli 2010 20:28

@20:27

Hurra, amen, jeg er ikke alene. Hvor har du kommet tilbake fra?

(mann 33 år fra Oslo) sø. 25 juli 2010 20:39 Privat melding

Jeg er sånn gutt som bare går rett bort og sier det om jeg ser en jente jeg liker, enten det er i en butikk eller på et utested, og har flere ganger fått svar tilbake at sånt er kanskje akseptert der jeg kommer ifra, selv om jeg er norsk hehe.
Så det er kanskje litt med hva som er "lov" her og, mange gutter har rett og slett blitt oppdratt av jenter og eldre kamerater til at norske jenter skal du ikke behandle spesielt bra, spar sjarmen til du er i et annet land osv.

(kvinne 30 år fra Oslo) sø. 25 juli 2010 20:40 Privat melding

@20:36

Ahh, Italia. Der er det nok mange fristelser. Jeg er enig i at det er nok nettopp det at de er så annerledes fra de fleste menn jeg kjenner at det faktum alene gjør det mer spennende og attraktivt for meg.

Trikset vil være å sjarmere en sånn kjekkas i senk slik at han flytter hvor som helst for deg ;-)

Skjult ID med pseudonym eliseb sø. 25 juli 2010 20:45

@20:43

Sant nok. Eksen min gjør det bra i NY, men hadde lyst å flytte et mindre sted likevel fordi han ville heller være en "Big fish in a smaller pond" enn omvendt, som han ordla det. Men siden _jeg_ ikke vil være her, ble det kræsj. He he.

Skjult ID med pseudonym eliseb sø. 25 juli 2010 20:53

@20:49

Kjekk amerikaner med stor leilighet, I'm on it. Og siden amerikanere er så sjarmerende og utadvendt (og forguder norske damer) er det stor sannsynlighet for at han har en gjeng med interesserte kompiser.

Jeg tenker at hvis jeg skal flykte til utlandet er det her akkurat tidspunktet å gjøre det på, siden jeg ikke har noen spesielle familiære eller andre forhold å ta hensyn til, bortsett fra at jeg kommer til å savne mine nærmeste. Men de er bare en flytur unna, ikke sant? :-)

Det er et dilemma det der. Hvilken aldersgruppe menn er det du sikter deg inn på?

Skjult ID med pseudonym lille meg sø. 25 juli 2010 20:56

Sant at menn er flinkere til å flørte i andre kulturer, men når det gjelder å finne noen som passer for en tror jeg man ikke kan se på hvor de kommer fra. En drittsekk er en drittsekk om han er norsk, latin amrikansk, engelsk eller ja fra hvilket som helst annet land.

Men alle har vi noe vi foretrekker sånn er det nå bare, syntes det er merkelig at menn skal bli sure for det, jeg har en kamerat som foretrekker asiatiske damer, skal jeg bli sur på han for det da?

Men vær klar over en ting det kan være veldig vanskelig å få seg en god jobb i norge om man kommer hit fra utlandet.
Min ex er britisk og jeg trodde dum som jeg var at å skaffe en god jobb når man snakker engelsk og har bra utdannelse skulle være så enkelt, men nei det var faktisk ikke det.
Men det kommer jo ann på hvilket felt man jobber i da.

Nei denne gangen håper jeg at finner jeg noen så er han norsk, det er en god del problemer som da ikke eksisterer og bekymmringer setter en stor demper på forholdet. Men sånn i store å hele vil jeg bare ha en bra mann om han er norsk eller fra et annet land kommer vel i andre rekker der :)

Skjult ID med pseudonym eliseb sø. 25 juli 2010 21:00

@20:57
Jeg søker vel i samme aldersgruppe, problemet er heller at jeg selv må bli litt eldre. Som om ikke det er nok at jeg foretrekker utenlandske menn, foretrekker jeg dem såpass mye eldre enn meg selv også :-) Jeg har allerede fått et jobbtilbud i USA som jeg så godt som har sagt ja til, så jeg har vært veldig heldig med den.

Morsomt du nevner Nederland. Jeg har en gorgeous kompis derfra...sukk.

Skjult ID med pseudonym eliseb sø. 25 juli 2010 21:06

@21:04
Takk :-) Det er bare å komme. Der det er hjerterom er det...ett eller annet!

Skjult ID med pseudonym Dragefrukt sø. 25 juli 2010 22:05

Gurka: ja, sånn i utgangspunktet. Men det er jo mye som kan forandre seg når man blir kjent med en person. Men jeg ville for eksempel aldri søkt etter verken en svenske eller trønder.

Skjult ID med pseudonym dingus sø. 25 juli 2010 22:11

Det er svært vanskelig i norge å bli kjennt med en kvinne hvis du kommer fra et turn off land.
Oplever det i hvertfall sånn.

Skjult ID med pseudonym Dragefrukt sø. 25 juli 2010 22:13

Hvor er du fra da, Dingus?

Skjult ID med pseudonym dingus sø. 25 juli 2010 22:30

Jeg er tysk.

Skjult ID med pseudonym eliseb sø. 25 juli 2010 22:32

Det finnes ganske mange heite tyskere, da.

Skjult ID med pseudonym dingus sø. 25 juli 2010 22:38

Er vel sant men det virker alltid sånn at kvinner bli litt uinteressert når jeg sier hvor jeg kommer fra.

Skjult ID med pseudonym Dragefrukt sø. 25 juli 2010 22:45

Hehe, det var en tysker som skrev til meg her inne for en tid tilbake. Hyggelig mann og alt det der. Det sto jo i profilen min hvor jeg bor i landet, men han hadde visst ikke vært her lenge nok til å få med seg geografien, for da jeg sa det var mange timers kjøretur unna, så ble det bare stille. :ler:

Skjult ID med pseudonym qwerty sø. 25 juli 2010 22:51

Jeg datet ei tysk dame en periode, vil ikke si at hun var spesielt mye mindre snerpete enn norske damer jeg har vært borti...

For meg er det egentlig uinteressant hvor hun er fra som sådan, det som vel heller betyr noe er at vi har kulturelle preferanser som matcher, og da kan ei dame fra Kuala Lumpur være vel så interessant som ei fra Vennesla, men jeg tror nok jeg finner flere av den arten som er fra Norge eller nærliggende land enn på motsatt side av jorda. Og jeg tror heller ikke man skal undervurdere betydningen av språket.

Skjult ID med pseudonym dingus sø. 25 juli 2010 22:51

Tror ikke at det var meg;)
Geografien er noe du får med deg når du reiser rundt med laget ditt i norge;)

Skjult ID med pseudonym Blahblah sø. 25 juli 2010 23:06

Er det bare jeg som synes "gentlemanforeteelser" som å åpne dører, trekke fram stol etc er cheesy og kleint? Synes selv dette blir for klisjéaktig og får ikke meg selv til å gjøre det.

Skjult ID med pseudonym eliseb sø. 25 juli 2010 23:08

Jeg elsker gentlemen. Ingen over, ingen ved siden...

Skjult ID med pseudonym Dragefrukt sø. 25 juli 2010 23:16

Gentleman er fint.

Skjult ID med pseudonym Tingeling sø. 25 juli 2010 23:20

Cheesy og kleint, Blahblah? Du får deg altså ikke til å åpne døren for en kvinne?
Selv synes jeg det er merkelig med menn som synes kvinner skal åpne dører for dem. ;-)

Skjult ID med pseudonym Blahblah sø. 25 juli 2010 23:25

Høres kanskje litt selvforherligende ut, men jeg vil tro at både norske menn og kvinner er i verdenstoppen hva gjelder deres kvaliteter som partner i forhold. Et par eksempel på dette; menn er nok flinkere i hjemmet enn ellers ute i verden, og mindre mannsjåvinistiske. Kvinnene er stort sett mer velutdannede og oppegående enn andre steder. Finnes såklart mange unntak. Mange egenskaper nordmenn burde tatt til seg fra andre land, men totalpakken tror jeg er veldig bra for begge kjønn i Norge.

Jeg tror mange drømmer om en utenlandsk partner, men tror ofte både kvinner og menn vil etterhvert innse at det kanskje ikke var så lurt som man først trodde. Med mindre man da er særs lite kritisk ved valg av partner.

Skjult ID med pseudonym Blahblah sø. 25 juli 2010 23:27

Tingeling
Hehe, jeg forventer da på ingen måte at damene skal åpne døren for meg. Jeg bare sier at det ikke er noe jeg på død og liv gjør for de. Mulig jeg faktisk bruker å åpne dører, men husker rett og slett ikke. Gjør det som er mest naturlig til enhver tid. Men f eks å trekke fram stolen ved et bord gjr jeg aldri, med mindre praktiske hensyn gjør at det blir naturlig.

(mann 33 år fra Oslo) sø. 25 juli 2010 23:36 Privat melding

Blahblah - De guttene jeg kjenner som treffer jenter fra andre land argumenterer først og fremst med at de rett og slett ikke synes norske jenter er noe hyggelige, f.eks ved at de blir nærmest irritert om du sier hei til dem på et utested, hvorfor er de der da? og at det er så sinnsykt strengeregler for at du skal være riktig kledd og like den riktige musikken osv, sjarm og personlighet er to fremmedord i Oslo føler jeg.
Mange norske gutter savner rett og slett at jenter smiler til dem eller sier noe hyggelig og ikke alltid bare skal forlange at her skal du bevise at du ikke er en drapsmann.

Skjult ID med pseudonym Blahblah sø. 25 juli 2010 23:43

Vel nå bor ikke jeg i Oslo, men jeg har hørt fra en del bekjente at det er en drittplass grunnet folkene der. Dette er da folk som kommer fra byer som Trondheim, Stavanger og Bergen. Visstnok er fokuset anerledes i Oslo mtp hva som er viktig, f eks viktig å ha de nyeste tingene etc. Nå er jeg bare i Oslo av og til uten å ha merket dette selv, men siden så mange sier det så er det vel noe i det. Faktisk så har jeg en kompis som kommer fra Oslo også, men som ikke vil tilbake pga nettopp dette.
Jeg har forståelse for jenter som avviser meg blankt til tross for at jeg er hyggelig, når jeg er grisefull. Ikke fett med drita fulle folk når du selv er brisen. Tenker ikke mer over det.
Virker som det er så mye fiendtlighet overfor det motsatte kjønn her på forumet, synes det er litt merkelig egenlig. Blir vel mange nye norske barn likevel også neste år til tross for at ingen tilsynelatende liker hverandre.

Skjult ID med pseudonym Bøllefrø sø. 25 juli 2010 23:44

Er det noen som akkurat har kommet hjem fra chartertur? LOL

Skjult ID med pseudonym Blahblah sø. 25 juli 2010 23:48

Men som eg sa i min første post Russell så er det enkelte egenskaper som nordmenn gjerne må ta til seg fra våre venner ute i verden, og kanskje er åpenhet en av disse.
På byen er det også viktig å på en måte sende ut riktige signaler for å bli likt, og ha en god dose sjarm.
F eks har jeg en kompis som få jenter liker og som mange avviser veldig tidlig. Dette til tross for at han nok er objektivt kjekkere enn meg. Han har som noen også har påpekt, noe sleazy ved seg. Og jeg ser dette jeg óg. Har litt selvopptatt holdning virker det som, men han vet da ikke disse tingene selv. Egentlig så er han en veldig grei, morsom og smart person. Men han kommer sjelden langt nok til å få vist det.

(mann 33 år fra Oslo) sø. 25 juli 2010 23:48 Privat melding

Blahblah - Det er enorm forskjell å gå ut i andre byer, det er helt sant.
Men det er bare påfallende rart hvor mange kamerater jeg har som er kjekke gutter i sin beste alder som ikke tåler synet av norske jenter engang, det er snakk om hat og iblant lurer jeg på hvor det kommer ifra...det finnes jo hele nettstedet dedikert til det hatet der norske gutter poster historier/fortellinger og anbefaler hverandre steder i utlandet hvor en kan møte jenter og hvordan en fikser å få dem hit osv.

Skjult ID med pseudonym kameleonen sø. 25 juli 2010 23:57

@eliseb
Har ikke lest hele tråden.
Du skriver at du tiltrekkes av utenlandske menn.
Hva med menn fra Asia og Midt Østen.
Er de like interessante?
Nysgjerrig.

Skjult ID med pseudonym eliseb ma. 26 juli 2010 00:00

@kameleon
Nei, jeg har skrevet hvilket "utland" jeg foretrekker tidligere i tråden. Det blir mest aktuelt med Europa pluss våre transatlantiske venner.

Menn fra Asia og Midt-Østen er mindre aktuelle, noe på grunn av islamsk religion og noe på grunn av asiatisk tradisjon.

Skjult ID med pseudonym Blahblah ma. 26 juli 2010 00:06

Russell
Er de ikke bare sure fordi de ikke har draget da?
Jeg har selv ikke merket dette hatet du beskriver. Har kanskje noe med egen innstilling å gjøre. Er selv i slutten av 20-årene. Ikke superkjekk.

(mann 33 år fra Oslo) ma. 26 juli 2010 08:16 Privat melding

blahblah - det er en klage regle om at de har gitt mye til jentene de har møtt opp igjennom og føler de sitter igjen med ingenting.

Skjult ID med pseudonym Jägernerd ma. 26 juli 2010 17:22

Jeg er utrolig enig med Lillah. For meg er ironi/humor veldig viktig, og dette avhenger for meg ganske mye på språket.

Datet en stund ei fra Sverige, og selv om hun var veldig hyggelig, så syntes jeg at det var utrolig frustrerende at hun skjønte tilnærmet null av humoren min..

Også er det jo også sånn at jeg generelt finner norske jenter utrolig attraktive og hyggelige, selv om noen kanskje er litt harde på overflaten=)

(mann 33 år fra Møre og Romsdal) ma. 26 juli 2010 18:33 Privat melding

Gentleman er jeg der det føles naturlig.

Kunne godt tenkt meg ei ifra den "asiatiske tradisjon" men har ikke gitt opp hjemlandet helt enda. :>

Skjult ID med pseudonym stray_ ma. 26 juli 2010 20:23

Foretrekker hjemlandet jeg også, selv om dette teknisk sett ikke er hjemlandet mitt :)

(mann 33 år fra Oslo) ma. 26 juli 2010 20:44 Privat melding

Men jeg kan med hånden på hjertet si at jeg har aldri snakket med en hyggelig norsk jente, søt ja...pen ja..sexy ja...men hyggelig nope, aint happening

Skjult ID med pseudonym Fornøyd ma. 26 juli 2010 21:43

Russel: "Men jeg kan med hånden på hjertet si at jeg har aldri snakket med en hyggelig norsk jente, søt ja...pen ja..sexy ja...men hyggelig nope, aint happening"

Hm... Det sier vel mer om deg enn om jentene? Det er noe som heter "hvis du leter etter feil, ikke bruk kikkert - bruk speil".

Skjult ID med pseudonym qwerty ma. 26 juli 2010 21:56

Trøst deg med det, Russell, at du snart har brukt opp de uhyggelige norske jentene... :)

Skjult ID med pseudonym rotte ma. 26 juli 2010 22:00

Rotte heller ikke møtt alle ha fort fra Rotte rømt.

Skjult ID med pseudonym Blå ma. 26 juli 2010 22:03

Fornøyd: Fantastisk "ordtak":)

Russell: Tror det er mange hyggelig der ute, men det spørs jo sikkert hvor man ser, og definisjonen av "hyggelig":)

Skjult ID med pseudonym Blahblah ma. 26 juli 2010 22:56

Russell
Enten henger du i feil kretser, eller så oppsøker du til stadighet notoriske drittkjerringer. Virker nesten som om du bare er bitter for at du ikke får forventet reaksjon når du tilnærmer deg jenter, men hva vet jeg. Jeg treffer hyggelige damer hver helg, og stort sett hver dag. Bor forøvrig med en hyggelig jente også.

Skjult ID med pseudonym rotte ma. 26 juli 2010 23:03

Rotte tro alle de norske og Blahblah utenlandske møte.

Skjult ID med pseudonym Jägernerd ma. 26 juli 2010 23:26

Min pappa er fra bygda, nylig jobbet han med oppussing av en bakgård i Oslo, her er hans beskrivelse av jentene som bodde der:

- Alle var mellom 25 og 35.
- Alle lukta godt.
- Alle smilet.

Og han hadde hilst på akkurat samtlige av de han hadde møtt på der:D

Skjult ID med pseudonym Jägernerd ti. 27 juli 2010 01:03

Nei det tror jeg ikke:P

Poenget til pappa var nok at han ikke skjønte hvorfor så få hilser på hverandre i byen, det andre var nok at han syntes at det var en passende bygård for meg å flytte til:D

(mann 33 år fra Oslo) ti. 27 juli 2010 11:55 Privat melding

Bitter? hva skal jeg være bitter for? Jeg klager ikke, jeg bare sier at gjennomført hyggelig, dvs en jente som har dannelse og etikk fra topp til tå som du ser smiler, sier unnskyld, beklager og reiser seg for andre på bussen...nope....du vet du er i Norge når en gravid jente på krangle med en annen jente for å få lov til å sitte på bussen.
Hvorfor skal det gjøre meg bitter?

Men hvorfor er det sånn type 90talls SV argumentasjon fremdeles det eneste motsvaret en kan få når en diskuterer ting og tang mellom kjønn i Norge, er det ikke på tide med noen annet tilsvar enn at " du må forandre kretser asså" hva da? som om en selv velger hver eneste person en forann,til siden, bak og til høyre for seg i enhver gitt situasjon? Burde ikke det vært utgått på dato nå?

(mann 33 år fra Oslo) ti. 27 juli 2010 12:15 Privat melding

Men hvilket faens miljø? what?? hva slags miljø, hvilket miljø sikter du til? hvilket miljø er du på om du tar en helvetes buss? Burde ikke den sosiofeministiske argumentasjonen der dø ut snart?

Skjult ID med pseudonym Tingeling ti. 27 juli 2010 12:25

Merkelig nok høster man som man sår...og man ser det man vil se.
Eller...kanskje ikke så merkelig likevel?
:-)

*Jeg registrerer at Russell fortsatt har lite positivt å si om norske kvinner. As usual...*

(mann 35 år fra Troms) ti. 27 juli 2010 12:25 Privat melding

Så hvis jeg forstår det riktig.... flesteparten her ser seg om etter et forhold som i utgangspunktet er basert på overfladiskhet?

Fint. Det var enda en grunn til at man ikke skal gidde å fornye superbruker abb. når denne går ut om et par dager.

Jeg skjønner for eksempel folk som Lillah som har erfart at mangel på forståelse av språket kan sette en barriere for utvikling av et forhold. Men andre folk som ikke ønsker å være sammen med svensker, dansker, ikke-hvite av skandinavisk opprinnelse, osv, dere er langt ute å kjøre...nesten litt på grensen til rasisme av et slag.

Ville likt å se hvor mange av dere som faktisk er så snever på dette som faktisk er lykkelige om, la oss si 20 år.

(mann 33 år fra Oslo) ti. 27 juli 2010 12:29 Privat melding

tingeling - Hva mener du as usual? hvor har jeg sagt hva? kan du dokumentere det? Jeg har skrevet side opp og side ned om hvordan norske kvinner grisebanker menn på alle mulige områder, fra reiseliv til militæret...har kalt de overmennesker og peneste jentene i verden, så hvor i helvete får du det ifra? At jeg ikke opplever dem som hyggelig er ikke noe negativt for noen?

Skjult ID med pseudonym rotte ti. 27 juli 2010 12:32

Rotte enda mindre positivt enn Russell si.
Så det så.
Rotte lære mange nye fra fra Altelintet.
Rotte bruke skal.
Norske kvinner skrullehuer!

Skjult ID med pseudonym Tingeling ti. 27 juli 2010 12:42

@Russell
Jeg kan ikke huske å ha sett annet enn kritikk av norske jenter. Så du har vel egentlig dokumentert dette selv, eller hva? Det vil si jeg kan kopiere inn alle dine foruminnlegg, stort sett.
Det er veldig trist at din opplevelse er å enda ikke ha truffet en genuint, hyggelig norsk jente. Faktisk.
Men det sier ikke nødvendigvis noe om norske jenter. :-)

@Rotte
Skrullehue er et kompliment, remember? Rotte roter nå?
;-)

(mann 33 år fra Oslo) ti. 27 juli 2010 12:54 Privat melding

Men hvor får du det fra? Fordi du kan huske? At jeg skriver om norske menn som uønsket underklasse som lar hvem som helst drite i munnen på dem uten å tørre å si ifra eller at norske kvinner slår norske menn i absolutt alt? Og derfor er det negativt? At jeg ikke opplever dem som hyggelig og betyr jo ingenting for noen som helst, slik jeg ser det er mennesket laget for å drepe eller bli drept med det de har tilgjenglig av ressurser, enkelt og greit.

Skjult ID med pseudonym Dragefrukt ti. 27 juli 2010 12:57

Papunzon: mener du at man skal endre sitt tenningsmønster slik at man kan inkludere mennesker fra alle verdensdeler, slik at man ikke skal oppfattes på en måte rasistisk? Hvorfor er det lov å ha seksuelle krav til kropp men ikke til farge?

Skjult ID med pseudonym Tingeling ti. 27 juli 2010 13:03

Vi kan konstatere at vi ser veldig forskjellig på menneskene rundt oss, Russell. Og la det være med det.
Grunnleggende menneskesyn som du her gir uttrykk for....holder i bøtter og spann for å svare ditt første spm.
Jeg gjentar som jeg skrev istad:
"Man høster som man sår."
Og man ser det man vil se...

(mann 33 år fra Oslo) ti. 27 juli 2010 13:07 Privat melding

Oh come ooooon...må alt være så pro-90talls sv oppgulp, er det forubdt å tenke selv og komme med noen interessangte observasjoner?
Høster hva jeg sår? Jeg har aldri engang hevet stemmen til en jente og fremdeles aldri sagt noe negativ direkte til en jente i mitt liv, alltid vært hyggelig og hjelpsom og det vil jeg være resten av livet.

Så hva er poenget ditt? Skal en høste hva en sår fordi en oppfatter noen andre som annerledels enn det du oppfatter dem?

Skjult ID med pseudonym Papunzon ti. 27 juli 2010 13:11

Seksuelle krav til kropp inkluderer farge Dragefrukt. Jeg rettet mer mitt kritikk mot de som er så spesifikke på at de ønsker en norsk kjæreste kun av det faktum at de er norske. En svensk, eller dansk, ser ikke annerledes enn enn norsk. Og man forstår sågar nesten alt man sier til hverandre. Som om en nordlending skulle snakke med en fra Arendal... Er man så snever i sin 'jakt' vil jeg påstå man har problemer.

Det er klart det er lov å ha preferanser, men om disse preferansene skal følges slavisk tror jeg mange går glipp av noe.

Skjult ID med pseudonym Tingeling ti. 27 juli 2010 13:23

Uttrykket "Man høster som man sår" har mer med holdninger å gjøre, og at man utstråler noe til omverdenen. Dersom man er overbevist om at norske kvinner ikke er hyggelige, kan det kanskje være veldig lett å oppleve dem slik også. DET var poenget mitt. ;-)

Min generelle livsfilosofi er at alle mennesker kan bidra positivt til livet mitt. Følgelig velger jeg å se det beste i alle. Det betyr ikke at alle bidrar positivt, men jeg velger jo å gi dem muligheten. Ut fra det kan jeg velge vekk dem som gir meg negativ energi. I mine øyne gir det meg en bedre mulighet til selv å bidra positivt til andre mennesker. Enkelt og greit.
:-)

*Jeg har registrert at mange krysser av på "Smil til verden"-filosofien her. Hvordan man velger å leve denne er jo absolutt et interessant spørsmål?*

Skjult ID med pseudonym Dragefrukt ti. 27 juli 2010 13:23

Preferanser er nettopp preferanser og ikke krav. Ergo følges ikke preferanser slavisk.

(mann 33 år fra Oslo) ti. 27 juli 2010 13:25 Privat melding

Holdning og oppfatning er to vidt forskjellige ting, jeg opplever ikke nordmenn i sin helhelt som hyggelige men som mennesker ute av stand til å føle spesielt mye, jeg tar meg ofte i å lure på om de føler noe som helst i det hele tatt.
Mne min holdning utad mot alle er alltid 100% positiv uansett hvem jeg snakker, så det blir for dumt av deg å påstå at jeg skal høste noe som helst.

(mann 33 år fra Oslo) ti. 27 juli 2010 13:48 Privat melding

morroklomp - ja mange ganger og det fungerer utrolig bra hehe

Skjult ID med pseudonym Blahblah ti. 27 juli 2010 14:53

"Bitter? hva skal jeg være bitter for? Jeg klager ikke, jeg bare sier at gjennomført hyggelig, dvs en jente som har dannelse og etikk fra topp til tå som du ser smiler, sier unnskyld, beklager og reiser seg for andre på bussen...nope....du vet du er i Norge når en gravid jente på krangle med en annen jente for å få lov til å sitte på bussen.
Hvorfor skal det gjøre meg bitter?

Men hvorfor er det sånn type 90talls SV argumentasjon fremdeles det eneste motsvaret en kan få når en diskuterer ting og tang mellom kjønn i Norge, er det ikke på tide med noen annet tilsvar enn at " du må forandre kretser asså" hva da? som om en selv velger hver eneste person en forann,til siden, bak og til høyre for seg i enhver gitt situasjon? Burde ikke det vært utgått på dato nå?"

Jeg vet ikke om du en bitter person, men du fremstiller det uten tvil slik. De fleste andre her møter gjennomført hyggelige folk av begge kjønn hver dag, samt en del ubrukelige direkte uhyggelige personer. Jeg har sett flere jenter og gutter reise seg for at gravide og eldre skal få sitte, og synes det er merkelig at du aldri ser dette selv. Tilsynelatende så bor du et helt annet sted enn meg. Sikker på at du faktisk bor i Norge, og ikke i f eks en norsk koloni på tenerife eller noe i den dur? Kanskje har du faktisk sett en jente krangle med en gravid jente over en sitteplass på bussen. Det forundrer meg ikke da det også, som sagt, er mange ubrukelige folk på kloden. Men at dette er normen er bare svada.

Det er jo nettopp derfor folk undrer på hvor du egentlig møter folk og hvilke folk du omgås, for det virker som om ingen deler disse observasjonene med deg.
lol @ "90-talls SV-oppgulp". Er det noen som gulper hardt her så er det jo nettopp deg.

Skjult ID med pseudonym minipille ti. 27 juli 2010 15:02

Tror du må treffe meg du russell :)

Skjult ID ti. 27 juli 2010 15:35

Skar seg med kjæresten Eliseb? du logga jo ut herfra fordi du hadde funnet fyren din. Men han var vel norsk da vil jeg anta siden han ikke passa deg.

Skjult ID med pseudonym Blahblah ti. 27 juli 2010 16:10

Russell
"Men hvorfor diskuterer du med meg?
hvem er du? siden du mener jeg gulper? om du har noe uoppgjort er det bare å sende meg en melding, jeg er typen som dør for mine meninger om jeg må, enkelt og greit så om det er det du vil så har du sjangsen."
<--- Ikke første gangen du lirer av deg dette.
I tillegg så er vel dette et tema som handler om opplevelser og ikke meninger,

Dette er et diskusjonsforum.
Uoppgjort? Nei... og jeg skal ikke komme hjem til deg å skyte deg for at du har andre meninger. Igjen, dette er et diskusjonsforum.
Du sier at andre kommer med oppgulp, men saken er jo den at de fleste ikke kjenner seg igjen i din beskrivelse av folk i det samme landet som vi alle bor i.
Du kan godt komme med eksempler, jeg har selv tonnevis med eksempler fra folk som har oppført seg motbydelig, frekt, usmakelig etc. Men jeg opplever likevel på ingen måte at dette er normen.
Jeg har selv reist en del, samt bodd lengre sør på kontinentet i 1 år. Og jeg må si at jeg er veldig glad for at jeg bor i Norge. Jeg som de fleste andre her opplever våre landsmenn totalt annerledes enn hva du gjør, og det finnes jo ikke noen god grunn til dette...?

Nå har jeg aldri tatt t-banen i Oslo, så jeg kan ikke uttale meg om dette. Men jeg har reist en del med offentlig transport og dette som du beskriver har jeg aldri opplevd som et problem. Som sagt, nå har jeg aldri tatt t-banen i Oslo. Jeg har også i likhet med deg blitt kalt "boler ditt og datt", men jeg klarer ikke ta meg nær av det. Jeg bare ler, om ikke annet så tar jeg det som et kompliment.

Jeg er derimot enig i at mange jenter tar seg til rette, som vi begge har opplevd, og tror de har rett til alt siden de er nettopp jenter. Nå skal det sies at slike opplevelser opplever jeg kun på byen når jeg, og de, er temmelig fulle, så hvor mye skal man legge i det?

Skjult ID med pseudonym Blahblah ti. 27 juli 2010 16:18

At utenlandske menn "eier" oss på mange felt, er vel ingen hemmelighet. Regner forøvrig med at du mener fortrinnsvis på sjekkemarkedet. Da er det litt avhengig hvilket opphav nevnte mann stammer fra. Tror nok f eks folk fra sør europa stiller en del sterkere enn f eks kurdere på dette området. Ikke ute grunn at jeg har venner fra balkan som sier at de kommer fra Italia når de er på byen. Damer synes utenlandske menn eksotiske og spennende, sånn er det bare. I tillegg så er damene frigjorte her til lands, så de liker ikke mennene pga økonomisk status, men pga seksuell ustråling, eller bare det at det oppleves eksotisk.
Hvis du reiser til en del andre kulturer og land, så vil nok du selv oppleves som eksotisk og spennende for damene der, så dette funker begge veier.
I tillegg må det sies at norske menn nok "eier" utenlandske menn på andre områder. Slik som husarbeid, likestilling, generelt gode fedre, mindre mannsjåvinistiske, intelligens/kunnskapsnivå, har høyere terskel for å utøve vold etc. Og jeg vet det såklart finnes unntak til alt.

Skjult ID med pseudonym raptus ti. 27 juli 2010 16:49

Sukker: ta en markedsundersøkelse ett annet sted elller les markedsdynnamikk! Patetiskt!

Skjult ID med pseudonym Lizz to. 29 juli 2010 22:31

Sønnen min er halvt afrikansk og jeg må innrømme jeg syns det er veldig mange kjekke utenlandske, men normenn også bare at de har som regel en veldig annen tanke gang enn jeg har om åssen man skal leve som familie og bla bla bla. mange snakker om det dårlige kvinnesynet til mange av utleningene osv, men det meste handler egentlig om åssen de er vant til å ha det. vant til at dama skal vaske, lage mat og passe ungene, litt sånn det var i gamle dager her. Og jeg liker det. Jeg liker å vaske og ordne i huset, jeg liker å lage god mat hverdag og jeg liker å være med ungene mine, men vill jo jobbe også. Jeg liker at mannen er gentleman, har bein i nesa og er litt "sjefen" i forholdet på en snill måte da. Og sånn er det veldig ofte med utenlandske gutter.. ikke overalt med noen av stedene.. Men samtidig er jeg litt redd for utenlandske forhold siden endel av dem bruker litt mer vold enn vi gjør.

Skjult ID med pseudonym yeehaw to. 29 juli 2010 22:35

Folk er forskjellilge uansett hvilken kultur de representerer. Det blir enklere hvis man kommer fra samme sosiale lag i befolkningen - da har man endel synspunkter og verdier felles.

Har foretrukket utenlandske kvinner i mange år, men det er og blir enklest med de som er rekruttert fra Norge.

(mann 33 år fra Oslo) fr. 30 juli 2010 12:28 Privat melding

Jeg synes ikke folk er så forskjellige, går jeg ut på grunerløkka møter jeg en bestemt type mennesker som både ser, lukter, høres ut, snakker og mener 100% det samme med ingen syn forskjell mentalt eller fysisk, samme gjelder solliplass osv.
Bare gå i en park på grunerløkka en sommerdag og du ser den hvite politisk korrekte sosialistiske personen gå igjen overalt, det som er skikkelig sprøtt er det når de har identiske tatoveringer.

Skjult ID med pseudonym rotte fr. 30 juli 2010 20:07

Rotte lukte ille.