Kan dere ikke lage et valg som gjør at man kan velge bort profiler fra sitt søk. Noe alla "ikke interessert"-valget, men at den andre profilen fortsatt får opp deg og kan fortsatt sende melding til deg. På den måten slipper man å risikere å begynne på ny samtale men noen man kanskje meldte litt med tidligere (hvis de feks har byttet bilde eller noe).

Har hørt flere som etterlyser det samme.