Alle innlegg Sukkerforum

sukker er slem.

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym loser sø. 25 juli 2010 23:18

teit å klage her på dette, men etter jeg begynte å bruke sukker har jeg fått dårlig selvtillit. har alltid sett på meg selv som en oppegående mann som ser relativt bra ut, men her får jeg aldri svar på meldinger jeg sender. jeg bruker god tid på de, de er ikke nasty eller noe sånt. får til og med ikke svar fra de med svargaranti, det er tragisk det. jeg har brukt god tid på profilen også.jeg kontakter jenter av alle slag, stygge, pene, morsomme, teite og null svar. føler dette er rart da jeg får lett kontakt med jenter irl. tror det blir med denne ene mnd som betalende bruker gitt.

Skjult ID med pseudonym petita sø. 25 juli 2010 23:20

Uff, ikke kom her inn på forumet, da kommer du til å få enda verre selvtillit. Og det er ment som et råd, ikke som ironi eller sarkasme eller noe annet.

Skjult ID med pseudonym Dragefrukt sø. 25 juli 2010 23:21

Sånn tenkte jeg også i begynnelsen, men siden har jeg funnet ut at "alle" jakter på fantasier, så nå bare ler jeg. :o)

Skjult ID med pseudonym Titten Tei sø. 25 juli 2010 23:22

Hmm...høres rart ut spør du meg!! Høres jo nesten ut som det er noe galt!! Sikker på at de får meldingene dine? Får stort sett hyggelige svar fra alle jeg sender melding til:) Både positive og negative, men alltid respektfulle svar:) Mange veldig hyggelig damer her inne:)

Skjult ID med pseudonym Hm sø. 25 juli 2010 23:26

Jeg og får dårlig selvtillit. Hva er det med sukker egentlig. Sender mail, men får sjelden noe svar. Mange giddr ikke å gå inn og kikke på profilen en gang..

Skjult ID med pseudonym loser sø. 25 juli 2010 23:28

ja, man serjo om de har lest mailen eller ei. har virkelig null forklaring på det.

Skjult ID med pseudonym rotte sø. 25 juli 2010 23:31

Rotte repetere om tålmod og par på 100 år som fant hverandre med nettdate.

Skjult ID med pseudonym Hm sø. 25 juli 2010 23:32

Har faktisk begynt å lure på om alt virker som det skal på sukker.. hehe.. Jeg er da ikke så trasig, eller kanskje jeg er det.

Skjult ID med pseudonym Blahblah sø. 25 juli 2010 23:35

Litt enig her. Er mye på byen selv og har vel over gjennomsnittet draget, men får litt inntrykk av jentene er mer tilbakeholdne her. Nå skal det sies at jeg ikke ha skrevet én melding til noen aktuelle personer av en eller annen grunn. Men de jeg har sendt mail til som bor en annen plass eller som jeg bare skal kommentere noe i profilen til etc virker litt kjipe. Man har jo ingen måte å fremvise sjarm på over nettet, så man mister mye i forhold til å treffes i virkeligheten. I tillegg anser jeg meg selv for en mindre fotogen person som ser en del bedre ut i virkeligheten lol. Noen som jeg først f eks møter via facebook i forbindelse med diverse som blir overrasket når de ser meg, for jeg ser visstnok litt annerledes ut i virkeligheten. Så ja, menge faktorer som forsvinnes ved nettkontakt.

(kvinne 28 år fra Oslo) sø. 25 juli 2010 23:42 Privat melding

Her er en liten faktaopplysning som kanskje kan være litt oppmuntrende: Ikke alle har draget skriftlig! :)

En av mine beste venner har profil her, men fikk ikke kontakt med noen jenter her inne. Det var enten null respons eller negative svar som ikke akkurat oppfordret til videre samtale. Dette er en gutt som til vanlig er et naturlig midtpunkt og en virkelig vinner når det kommer til å dra damer! Han er kjempebra, men når det skal ut gjennom fingrene hans (PÅ TASTATURET, DIN GRIS! :p) blir han til en klein dust som virker som om han aldri har tatt i et kvinnfolk før! Jeg må innrømme at jeg lo litt da jeg så igjennom profilteksten og meldingene han hadde sendt ut. Han mente at meldingene var hyggelige, jeg tolket dem som CV-aktige og med et snev av desperasjon over å "lykkes på nett". Han følte at han bare MÅTTE få det til her inne, rett og slett fordi han alltid fikk det til på byen.

Med ny profiltekst og litt meldingsveiledning gikk det hele mye, mye bedre. Nå får han positive svar fra damene, og dater som bare det! :)

Bare rop ut på privat melding hvis du har lyst på et par tips! :)

Skjult ID med pseudonym Titten Tei sø. 25 juli 2010 23:45

Hør på Husmusa:) Fornuftig skrevet!!

Skjult ID med pseudonym X-dreamer sø. 25 juli 2010 23:49

@rotte: Hvor gamle sa du at de var???

(mann 33 år fra Oslo) sø. 25 juli 2010 23:52 Privat melding

Hehe det er alltid guttens feil og gutten som trenger tips og må ta seg sammen, hva er det jentene skriver som er så sinnsykt kult og spennende?
BtW i Storbritannia er det gjennomført en undersøkelser som mener at nettsider som dette er årsaken bak en stor selvmordsbølge blant unge menn, de tåler rett og slett ikke å få så mange direkte og brutale avslag fra jenter.

(kvinne 28 år fra Oslo) sø. 25 juli 2010 23:53 Privat melding

Hehe, nei, Russell. Men det er som regel guttene som klager her inne i forumet ;)

(mann 43 år fra Oslo) sø. 25 juli 2010 23:57 Privat melding

Man må bare ikke ta det ting så seriøst, da klikker det for en ;-)

c'est la vie!

(mann 40 år fra Oslo) ma. 26 juli 2010 00:06 Privat melding

@TS: Du kommer snart ned på bunnlinja du også - og da er eneste veien opp igjen.... :)

@Taz: Ferie??

@Russell: Seriøst - tar livet av seg etter at damer ditcher en...Da blir vel sukker forbudt snart.... Er nok som Taz sier - noen som tar dette litt for seriøst....

Skjult ID med pseudonym Tazoslo ma. 26 juli 2010 00:08

X - nope, skal jobbe man-ons...så er det ferie! :-D

(mann 33 år fra Oslo) ma. 26 juli 2010 00:08 Privat melding

X-dreamer - Det ble faktisk advart mot det i nett-datingens yngre dager at det vil være en stor overbefolkning av menn der som ingen har noe behov for, og hvordan vil de takle mer eller mindre å bli avvist i 1000tallet osv?

Skjult ID med pseudonym popkorn10 ma. 26 juli 2010 00:13

Kluet er å ikke være FOR overveldende, og heller ikke ufin i meldingene. Noe allá:
"Hei på deg. Nå har jeg lest profilen din, og må si den er relativt okå. Ikke av de helt store, men heller ikke bånn i bøtta. Bildene dine er sånn midt på treet, altså ikke heeelt Jessica Alba, men heller ikke takras av de aller værste. Har'u no' forræ tell uka eller? Jeg er litt lei av Grandis, så jeg tenkte kanskje du kunne sponse litt Peppes på meg?"

Bare et lite forslag, lizzm. Hva har en overhode å tape da?

Skjult ID med pseudonym stalk3r ma. 26 juli 2010 00:16

Faen som jeg ler av postene dine Russell. Hadde du vært kvinnfolk, og i nærheten av så pen som thestalked... ;D

Skjult ID med pseudonym X-dreamer ma. 26 juli 2010 00:21

@Russell: Ouch... Jeg er en mann som ingen har behov for.... Og det på tross av at det er flere jenter enn gutter på sukker... og flere jenter i verden enn gutter.... Da tenker jeg - skyte seg - eller rotteløsning..... skyte seg - rotteløsning....

Rotte forteller av og til om et par på 100 år som lyktes med nettdating....

Skjult ID med pseudonym thestalked ma. 26 juli 2010 00:27

More like, all the time, ikke av og til

Skjult ID med pseudonym Love ma. 26 juli 2010 00:27

Jeg tror Sukker har penger å tjene på en tilleggstjeneste à la "personlig trener" / "personlig shopper". En som hjelper meg med å skrive en god profil og som kan hjelpe til å skrive gode tekster. No cure, no pay, ville vært en fin modell.

Skjult ID med pseudonym stalk3r ma. 26 juli 2010 00:34

folk får krysse av for svargaranti-profil, da får man vel tilgang til (liste over) alle andre som har det også.

Skjult ID med pseudonym qwerty ma. 26 juli 2010 00:35

Svargaranti er etter min erfaring ingen garanti for svar. Tipper folk registrerer seg for å se hvem som er der og så glemmer at de har gjort det.

Skjult ID med pseudonym thestalked ma. 26 juli 2010 00:36

Erhm, den meldte jeg meg på for en tid siden, dvs noen måneder siden. Man skal visst bli sparket ut om man ikke svarer på en uke. Har altså ikke skjedd fikk jeg beskjed om i dag. Og jeg har ikke svart alle...

Skjult ID med pseudonym Blahblah ma. 26 juli 2010 00:38

X-dreamer
Har du virkelig så dårlig draget som du gir uttrykk for?
Du virker jo som en trivelig kar med ok humor. Og du ser jo bra ut. I tillegg så bordu i Oslo hvor det kryr av damer. Er vel de forbannede barna som er hindringen kanskje?

Skjult ID med pseudonym stalk3r ma. 26 juli 2010 00:39

hahaha, nå kom jeg på hvor jeg hadde blahblah fra ja. "de forbannede barna" ;D

Jeg er fortsatt på alenemor-sporet, blahblah, og mer og mer beta....fornøyd med det.

Skjult ID med pseudonym Papou ma. 26 juli 2010 00:40

TS
Til trøst så gjelder det ikke bare dere menn. Jeg har null respons her på Sukker - om du ser bort ifra et par jeg kunne vært moren til som vil ha en eldre elskerinne da 8:(

Skjult ID med pseudonym petita ma. 26 juli 2010 00:41

Blahblah, tråden din!

Skjult ID med pseudonym ruffen ma. 26 juli 2010 00:48

@ Husmusa

Ja takk, vil gjerne ha profilskrivingstips, om de virker for gamle gubber over 50 også... :-)

Skjult ID med pseudonym Blahblah ma. 26 juli 2010 00:49

Sorry petits, glemte meg

Skjult ID med pseudonym Blahblah ma. 26 juli 2010 00:56

Og et tips om draget skulle være så dårlig som du gir uttrykk for; dropp smultringen og skinnjakka, og kjør et profibilde hvor du er kledd i kun skjorte og truse. Nei, bukse også. Kanskje bare jeg som har dårlig smak i menn, men tror du ville tatt deg bedre ut da. Ikke at jeg ikke hadde tatt deg nå, men jeg hadde sikkert tatt deg hardere hvis du hadde etterfulgt disse tipsene.

Stalker
Fortsatt på sjekkern med tilhørende ONS. Tenkte jeg skulle skjerpe meg og bli skikkelig, begynner jo å dra på årene, men klarer ikke dy meg. Er jo tross alt ganske festlig. Må jo utnytte de årene jeg har igjen som relativt kjekk lol.

Skjult ID med pseudonym Blahblah ma. 26 juli 2010 00:58

Stalker
Eller, finner jeg noen jeg liker så slår jeg vel meg til ro, men finner nesten ingen jeg liker skikkelig godt. Ikke skal de bare være fine, men smarte, morsomme og blide i tillegg. Og reflekterte. Samt de må like Chris Rock. Har bare truffet en dame i hele mitt liv som jeg likte og som hadde alle disse egenskapene. Men det spolerte jo selvfølgelig jeg.

(kvinne 28 år fra Oslo) ma. 26 juli 2010 00:59 Privat melding

@ ruffen

Klart du skal få tips! Bare send meg melding! :)

Skjult ID med pseudonym petita ma. 26 juli 2010 01:01

burde ikke være så vanskelig, altelintet liker til og med chris rock.
Kanskje det som spolerer dette er at de fleste slike har barn, hahahaha :P

Skjult ID med pseudonym stalk3r ma. 26 juli 2010 01:01

@blahblah: totalt fravær av ONS. Kansellerer dates til og med. Sparer meg visst til ei. *store øyne-smiley*

(kvinne 55 år fra Østfold) ma. 26 juli 2010 01:02 Privat melding

@Husmus
Vil du hjelpe meg også? :-)

(kvinne 28 år fra Oslo) ma. 26 juli 2010 01:04 Privat melding

Klart jeg vil, Papou! :)
Tar det i morgen, for nå innså jeg nettopp at det er 6 timer til jeg må sette meg i bilen og kjøre på jobb... :)

(kvinne 55 år fra Østfold) ma. 26 juli 2010 01:06 Privat melding

@Husmus

Og så fint, ta det når du har tid og lyst, kom deg i seng så du kjører trygt i morgen iallefall.

Takk skal du ha

(mann 64 år fra Oslo) ma. 26 juli 2010 01:08 Privat melding

@ Husmus

Får ikke sendt noen melding fordi vi har match under 70 - sikkert fordi jeg er nesten tre ganger så gammel som deg, men som du vet, er jeg ikke på sjekkern, siden du har en hund som røyter og jeg heller ikke liker hundehår på sokkene mine! :-))

Tenkte å sende deg profilnicket mitt, så kan du ta en titt..

Skjult ID med pseudonym X-dreamer ma. 26 juli 2010 01:08

Hm, "forbannede ungene"..... hehe...

Det er nok helt klart en hindring.... for mange - det har jeg fått som svar på henvendelser som jeg har gjort også..... Selv med "smultringen" fikk jeg hyggelige avvisninger hvor det stod at jeg sikkert var en snill mann osv... men de ville ha en frisk start med egne unger - og ikke andres... så ja.... Når det er sagt - så sier det meg at vedkommende jeg har kontaktet rett og slett ikke var riktig for meg. IKKE fordi at vedkommende er et dårlig menneske - men fordi at mitt "rot" passet ikke inn i hennes liv.... Jenta er fortsatt like fin som hun var i utgangspunktet da jeg kontaktet henne - men jeg respekterer hennes vurdering ikke bare fordi jeg må, men fordi jeg vil....

Men - jeg tror nok at om man leter lenge nok så finner man den man vil ha.... på en eller annen måte.....

Rotte hadde ei fortelling fra virkeligheten... om noen som hadde ventet lenge....

(kvinne 28 år fra Oslo) ma. 26 juli 2010 01:13 Privat melding

Har du fått meldinga mi, Sir23? Jeg har åpnet for <70 nå:)

Skjult ID med pseudonym Blahblah ma. 26 juli 2010 01:15

Æsj, hvis jeg ender opp med altelintet så tar jeg selvmord. Hvordan kan en slik person humre over CR? Greit det petita, bare gni inn at jeg er gammel, og at jeg egentlig burde vært gift med barn nå. Liker hverken giftemål eller bråkebarn, så blir nok noen år til med leting tenker jeg, kanskje når jeg er 36 eller noe i den dur.

Skjult ID med pseudonym petita ma. 26 juli 2010 01:17

Senest i dag fikk jeg mail av to på 47, kanskje du forandrer preferanser når du blir eldre? Synd ikke vi (engang) vil ha dere da, mohahahaha ;)

Skjult ID med pseudonym ruffen ma. 26 juli 2010 01:20

Jepp, meldinga di er lest og besvart... fin profil har du og, likte det "skitne" bildet godt :-))

Skjult ID med pseudonym X-dreamer ma. 26 juli 2010 01:22

@Blahblah: Mine barn er eksemplariske.... :)

@Husmus: Der fikk jeg til og med sett profilen din.... Det var litt moro.. :)

Skjult ID med pseudonym Blahblah ma. 26 juli 2010 01:23

Joda, dere vil det. Jeg gir jo aldri uttrykk for mine meninger hvis jeg er på byen og lukter muligheten for mus. Da tar jeg heller et standpunkt etter at jeg våkner sønag morgen, og sier "sorry beibi, barn utgår, jeg må hjem å drite, hadet". (<-- har egentlig aldri sagt dette, men tenker det)

Skjult ID med pseudonym petita ma. 26 juli 2010 01:24

Inte jag :)

Skjult ID med pseudonym Blahblah ma. 26 juli 2010 01:25

X
Vedder på at barne dine tisser på seg, snørrer over alt; vegger og tak, og stiller mange dumme spørsmål hele tiden, som barn flest.

Skjult ID med pseudonym Blahblah ma. 26 juli 2010 01:26

Det vet du jo ikke da du aldri har truffet meg. Skal ikke si at det du sier ikke stemmer, men hvem vet. Er jo en dreven lurifaks :-)

Skjult ID med pseudonym petita ma. 26 juli 2010 01:29

Bah, jeg har funnet min jeg :)

Skjult ID med pseudonym rotte ma. 26 juli 2010 08:06

X-dreamer, Rotte ikke finne sak eller Rotte høre feil alder.
Se http://www.nrk.no/nett-tv/klipp/644727/
De finne hverandre da de 79 og 73 være.
Rene ungdommene.
Tålmod fint.

Skjult ID med pseudonym rotte ma. 26 juli 2010 08:08

Rotte tro Rotte avvist av over 1000.
Rotte ikke vente til pensjonsalder.
Rotte regne med Rotte Asia lete.
Rotte ikke en vond sommer til ønske.

Skjult ID med pseudonym Geir ma. 26 juli 2010 13:25

Jeg prater bare om hverdagslige ting til folk på Sukker. Gidder ikke nevne utseende før etter kanskje 4-5 svar fra jenta, starter alltid første mail med et spørsmål om noe som står på profilen deres, allikavell er det bare 50% som gidder å svare da :)

Men hvis man starter med et spørsmål som viser at du har lest det de har skrevet, og faktisk ikke viser interesse ang deres utseende, så er det mye større svarsprosent, enn hvis du gjør, fordi da går de rett på ditt utseende også, og jenter er kresne :)

Skjult ID med pseudonym Tingeling ma. 26 juli 2010 14:02

Jepp, det er noe i det du skriver der, Geir.
En som sender meg melding med kun et kompliment "Dæææh, du var søt, dah!" eller noe i den duren, vil få et av tre svar fra meg:
*Takk!
*Takk! Ha en fin dag.
*Takk i like måte. Ha en fin dag.

Denne siste varianten er sjelden brukt, da halvparten av de som sender slike meldinger ikke har bilde i profilen. Og mesteparten av den andre halvparten kan den ikke brukes til, da de ikke er søte.
;-)

(mann 33 år fra Oslo) ma. 26 juli 2010 15:48 Privat melding

Men er ikke det fornærmelse, å påtvinge noen en samtale om hverdagslige ting når du ikke kjenner dem...i nok med at en bor i verdens kjedligste land, en må itillegg fake en samtale om enda kjedligere ting, er det ikke gøyere å få høre noe fint om utseende istednefor å bli påtvunget snakk om vær og alt det du nettopp har drøvtygd på jobb med kollegaer i 8timer.

Skjult ID med pseudonym Smerke ma. 26 juli 2010 16:08

Det der er litt tricky. Noen jenter har en morsom profil, men har skrevet på en sånn måte at man ikke kan kommentere for mye på det. Og da skjønner jo hu at jeg prøver å kontakte hu pga humoren og eventuelt utseendet. Så hvorfor skjule det når hu allerede vet det? Da prøver vi en fleip og gir et minikompliment eller noe. Dunno, funker sikkert ikke på alle, men funker på noen.

(mann 33 år fra Oslo) ma. 26 juli 2010 16:15 Privat melding

Mandag - Hvorfor går du på meg som person? var det for vanskelig for deg å snakke om saken, om du vil meg noe er det bare å sende en melding siden du har noe uoppgjort med meg.

Skjult ID med pseudonym X-dreamer ma. 26 juli 2010 16:19

Mye sukkerposting fører stort sett til at man snakker om vær og vind i postene...... Jeg går litt lei av å alltid skal ha hatt superinteressante dager..... :) De fleste dagene i livet mitt er egentlig ganske rutinepreget, med muligens et og annet IDIOTISK innfall i ny og ne - som kanskje er spennende.... Men de fleste dager i mitt liv er hverdager.......

Skjult ID med pseudonym Mandag ma. 26 juli 2010 16:24

@russell
Slettet til ære for deg.
Går ut ifra det du sier, gjenspeiler deg.

Og du sa selv:
er det ikke gøyere å få høre noe fint om utseende istednefor å bli påtvunget snakk om vær og alt det du nettopp har drøvtygd på jobb med kollegaer i 8timer

Skjult ID med pseudonym Mandag ma. 26 juli 2010 16:29

X-dreamer
Tror den store mengden har det som deg. Til og med disse "ikke A4" menneskene. Skulle fotfølgt dem i en mnd og funnet rutinene deres og den røde tråden. Men men de får tro de er bedre enn alle andre. Hva gjør vi andre, vi ler av dem og hever oss over dem og tenker vårt om dem ;)

Skjult ID med pseudonym Geir ma. 26 juli 2010 17:00

Du må jo ikke skrive tørre ting, i de hverdagslige samtalene, gjerne være litt småfrekk etter første svar (NOTER: ikke vær ufin). Det er tross allt MANGE som kontakter jentene (vil jeg tro), så du må skille deg ut ifra mengden for at hun skal gidde kontakte deg videre.

(kvinne 28 år fra Oslo) ma. 26 juli 2010 17:20 Privat melding

Geir, du har skjønt det! :) Småfrekk fungerer garantert dersom jenta har litt humor! Har hun det ikke, er det kanskje heller ikke jenta du er ute etter? ;)